-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Συνειδητοποίησα ότι τους τελευταίους 2 μήνες δεν έχω πάρει 4Τ, μετά από αρκετά χρόνια.Διαβάζοντας χθες ένα σχετικά πρόσφατο τεύχος, κατάλαβα ότι αυτό που έκανε το ενδιαφέρον μου να πάρει την κατιούσα είναι αυτό το συνεχές 'ναι μεν, αλλά'. Οι δοκιμές κατέληξαν να μου φαίνονται νερόβραστες, λίγο από αναδημοσιεύσεις δελτίων τύπου μαζί με μερικά σχόλια. Κατέληγα να τελειώνω ένα άρθρο και να μην έχω σχηματήσει καμιά άποψη. Δεν μπορεί να ναι όλα τα αυτοκίνητα ΤΟΣΟ καλά και οι διαφορές μεταξύ τους τόσο μικρές.
Θα μου λείψουν σίγουρα τα κείμενα του ΑΤ, αλλά δεν ξέρω αν θα αγοράσω ξανά το περιοδικό.
+1
Αν και εξακολουθώ να αγοράζω το περιοδικό, μάλλον το κάνω από συνήθεια και κεκτημένη ταχύτητα.
Αν το αγόραζα σήμερα για πρώτη φορά στη ζωή μου, δε νομίζω πως θα κολλούσα, όπως κόλλησα πριν δέκα χρόνια.Το Drive το έκοψα μόλις τέλειωσα το Λύκειο πριν 5 χρόνια. Μαζί και μ' άλλες 'ανήλικες συνήθειες¨.
-
edit
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Τα ξέρω αυτά. Μπορείς να τον πεις αρθρογράφο, δημοσιογράφος όμως δεν είναι.
**Κατά βάση παραμένει ένας αστείρευτος ** συγγραφέας.
Ρε πατατα απο τη στιγμη που το παραδεχεται και ο ιδιος (μιας και ειναι γραμμενα σε ΔΙΚΟ του βιβλιο) τι μου τσαμπουνας;
Στη δευτερη προταση συμφωνω εν μερει. Καιρο εχω να ακουσω για καινουργιο βιβλιο του.
Παρά τις δηλώσεις του ίδιου του Ν.Δ. στο βιβλίο του, θα συμφωνήσω με τον Νικόλα, ότι το καταλληλότερο ρήμα είναι το 'αρθογραφεί' στην περίπτωσή του, σε παρατατικό ή ενεστώτα (αλήθεια πλην του blog, γράφει πλέον σε κάποιο έντυπο;).
Στους 4Τ ο Δήμου έγραφε χρονογράφημα και όχι δοκιμές. Κατά συνέπεια, αν θέλουμε να είμαστε λεκτικά ακριβείς, ήταν χρονικογράφος και όχι δημοσιογράφος.
Βέβαια, και το χρονογράφημα στη δημοσιογραφία εντάσσεται...Εν πάση περιπτώσει...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Παρά τις δηλώσεις του ίδιου του Ν.Δ. στο βιβλίο του, θα συμφωνήσω με τον Νικόλα, ότι το καταλληλότερο ρήμα είναι το 'αρθογραφεί' στην περίπτωσή του, σε παρατατικό ή ενεστώτα (αλήθεια πλην του blog, γράφει πλέον σε κάποιο έντυπο;).
Στους 4Τ ο Δήμου έγραφε χρονογράφημα και όχι δοκιμές. Κατά συνέπεια, αν θέλουμε να είμαστε λεκτικά ακριβείς, ήταν χρονογράφος και όχι δημοσιογράφος.
Αν δε κάνω λάθος το blog το έχει κλείσει (edit τελικά λειτουργεί http://doncat.blogspot.com/ ) . Έτσι τουλάχιστον έγραψε στο RAM, το οποίο είναι τουλάχιστον το μόνο έντυπο που ξέρω ότι γράφει.
Υπάρχει πάντα και η σελίδα του http://www.ndimou.gr -
Καλα,καλα εν ταξει ,το εμπεδωσα,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ.
EDIT
Προλαβες και εβαλες μπλανκο!!!!
-
Όπως είπε ο Άγγελος και ο ακατανόμαστος* είναι, φίλε πατέρα.
*μωρή χαμούρα, έφαγες τη δόση σου σήμερα?
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Στους 4Τ ο Δήμου έγραφε χρονογράφημα και όχι δοκιμές. Κατά συνέπεια, αν θέλουμε να είμαστε λεκτικά ακριβείς, ήταν χρονογράφος και όχι δημοσιογράφος.
Αν δε κάνω λάθος το blog το έχει κλείσει (edit τελικά λειτουργεί http://doncat.blogspot.com/ )
Με, δυστυχώς, άκρως απογοητευτικά ως προς την εγκυρότητά τους, σχόλια σχετικά με τα αυτοκίνητα...
-
Και εγώ σας δηλώνω εγγράφως εδώ μέσα ότι είμαι δημοσιογράφος, οδηγός, μηχανικός αυτοκινήτων, ποδοσφαιριστής, τραγουδιστής, μοντέλο, μόδιστρος, σχεδιαστής, σέφ, σομελιέ, επιχειρηματίας, πιλότος αεροπλάνων και αστροναύτης..... και ως γνωστόν στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις....
Με το απλό 'δημοσιογράφος' θα κολλήσουμε τώρα....
... α είδα και πώς μπαίνουν τα πλακάκια, οπότε προσθέστε και πλακάς! Χα καλύτερος είναι ο άλλος....!!!Γενικά είμαι πολύ εναντίον του να χρίζεται (συνήθως αυτο-χρίζεται) κάποιος δημοσιογράφος, τραγουδιστής ή οτιδήποτε άλλο και αυτόματα να αποκτά μια μυστηριώδη, ανεξήγητη και πέρα για πέρα αδικαιολόγητη αυθεντία στον χώρο χωρίς να έχει την ανάλογη εμπειρία και να έχει υποστεί την εκπαίδευση που θα έπρεπε και που θα κατέληγε σε έναν αναγνωρισμένο τίτλο ικανότητας... (πχ για μένα το να τραγουδάς σε μαγαζί δεν αποτελεί τίτλο ικανότητας για τραγουδιστή ακόμα κι αν είσαι νούμερο 1 της νύχτας και αντίστοιχα το να έχεις εκπομπές ή να υπάρχει η άποψή σου σε ΜΜΕ δεν σε κάνει δημοσιογράφο...κοκ)
...τα προηγούμενα βέβαια δεν αποκλείουν άτομα χωρίς καμία ειδική εκπαίδευση να είναι πολύ πιο ικανά σε έναν τομέα από άλλα εκπαιδευμένα και καταξιωμένα αλλά άχρηστα, άξεστα και ακατάλληλα.... Τα πρώτα έστω και χωρίς επίσημη αναγνώριση τα σέβομαι και τα εκτιμώ, τα δεύτερα όχι.... -
...και σε WRC η Ιωάννα μας
-
αντε με το καλο και σε F16
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αντε με το καλο και σε F16δε γίνεται γιατι θα θέλει ο πιλότος να την βάλει μπροστά
-
Ρε παιδιά, κάντε κάτι με το setup του forum.. ώρες-ώρες είναι όχι 'τα ζώα μου αργά', αλλά εντελώς σπαστικό και δύσχρηστο! Πατάς PostReply και μπορείς να πας να φτιάξεις έναν φραπέ! Μην πω να πας έξω να τον αγοράσεις κιόλας!
Ή κάντε αναβάθμιση στο μηχάνημα, ή αλλάξτε τον server, ή τέλος πάντων αλλάξτε φορουμο-εφαρμογή!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
(...)Γενικά είμαι πολύ εναντίον του να χρίζεται (συνήθως αυτο-χρίζεται) κάποιος δημοσιογράφος, τραγουδιστής ή οτιδήποτε άλλο και αυτόματα να αποκτά μια μυστηριώδη, ανεξήγητη και πέρα για πέρα αδικαιολόγητη αυθεντία(...)
Συμφωνώ.
Παραθέτω ένα απόσπασμα από το doncat.blogspot.com, στο οποίο διακρίνεται εναργέστατα αυτή ακριβώς η επίκληση στην αυθεντία της αυτού εξοχότητος του υποκειμένου.Το Hummer δεν είναι ένα καλό εκτός δρόμου αυτοκίνητο (υπάρχουν καλύτερα - είμαι της δουλειάς και ξέρω)
Ένας αφορισμός (...δεν είναι καλό, υπάρχουν καλύτερα), αναιτιολόγητος και ατεκμηρίωτος ως αφορισμός, και η αλαζονική επίκληση της ιδιότητας και της γνώσης (είμαι... και... ξέρω...), που επιχειρεί να του προσδώσει κύρος.
Εξευγενισμένη μεταφορά του 'ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε;;'
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Ρε παιδιά, κάντε κάτι με το setup του forum.. ώρες-ώρες είναι όχι 'τα ζώα μου αργά', αλλά εντελώς σπαστικό και δύσχρηστο! Πατάς PostReply και μπορείς να πας να φτιάξεις έναν φραπέ! Μην πω να πας έξω να τον αγοράσεις κιόλας!Ή κάντε αναβάθμιση στο μηχάνημα, ή αλλάξτε τον server, ή τέλος πάντων αλλάξτε φορουμο-εφαρμογή!
+10000000 Αρκετες φορες το παραταω γιατι δεν αντεχεται να περιμενω για ενα ποστ ή για να παω απο την μια ενοτητα στην αλλη..
-
Αυτό παιδιά συζητιέται στα τεχνικά του φόρουμ, στις ανακοινώσεις. Καλώς ή κακώς, τα πράγματα έτσι έχουν, οι μοντς προσπαθούν όσο μπορούν, αλλά...
-
Αν πατησεις reply, γραψεις οτι θελεις, πατησεις Υποβολη και μετα απο λιγο back και refresh, εμφανιζεται η απαντηση σου.
Τωρα γιατι αργει τοσο να δειξει οτι ολα οκ...
-
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
...και σε WRC η Ιωάννα μαςΠόσο πιο κάτω πρέπει να πέσουν οι παλιές τεχνικές εκδόσεις για να δείξουν στον νέο κάτοχο τους ότι έγιναν καλά-σωστά μέλη αυτού που μέχρι πριν λίγους μήνες κατηγορούσαν-έφτυναν.
(Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κ. Σουλιώτη και την όποια κ. Σουλιώτη σαν προσωπικότητα. Είναι γλυκύτατη, πιθανόν πολύ καλή στη δουλειά της, που αν δε κάνω λάθος ήταν το modeling, αλλά, δε νομίζω ότι κολλάει στους 4Τ ή τουλάχιστον στους 4Τ που με μεγάλωσαν. Σε κάποιο άλλο περιοδικό ή χώρο ίσως να ταίριαζε πολύ περισσότερο και να ήταν ακόμη καλύτερη σε αυτό που κάνει. Την 'έκαψαν' οι υπεύθυνοι του περιοδικού με την άμεση και υπερβολική επιβολή-χρήση της)
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
...και σε WRC η Ιωάννα μαςκαι μάλιστα με Βωβό οδηγό
Κι όπως έγραψε ο Κουνίτης στο τελευταίο τέυχος, παραπέπεμποντας σε σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη με αφορμή το ναυάγιο της Σανορίνης:
'Σας μιλά ο καπετάνιος. Έχουμε μια μικρή μηχανική βλάβη. Παρακαλώ, αν υπάρχει δημοσιογράφος ανάμεσα στους επιβάτες, να έρθει να οδηγήσει το καράβι...'
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
...και σε WRC η Ιωάννα μας
και μάλιστα με Βωβό οδηγό
Κι όπως έγραψε ο Κουνίτης στο τελευταίο τέυχος, παραπέπεμποντας σε σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη με αφορμή το ναυάγιο της Σανορίνης:
'Σας μιλά ο καπετάνιος. Έχουμε μια μικρή μηχανική βλάβη. Παρακαλώ, αν υπάρχει δημοσιογράφος ανάμεσα στους επιβάτες, να έρθει να οδηγήσει το καράβι...'
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό