-
Βασικά είμαστε WAY offtopic.
-
Ο χρήστης [url=http έγραψε:
kubiak στις 2004/12/07[/url:35hsf7yo]':35hsf7yo][list:35hsf7yo][:35hsf7yo]VCD/SVCD/XViD/DiVX/DVD/AVI μαζί με τις παρουσιάσεις νέων αυτοκινήτων (video των εταιρειών, όχι παραγωγή 4Τ), και ίσως σχετικά με αγώνες (ανασκόπηση πρωταθλημάτων, όχι παραγωγή 4Τ).[/35hsf7yo][/list:u:35hsf7yo]Πολύ μου αρέσει που γίνεται αυτό...
_
-
Το ειχα παρατηρησει απο καιρο αλλα το υστερογραφο του Βασ.Βασιλικου στο τελευταιο τευχος μου το θυμισε.
Τι εγινε και επαψε να γραφει η Ρεα Βιταλη; -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Το ειχα παρατηρησει απο καιρο αλλα το υστερογραφο του Βασ.Βασιλικου στο τελευταιο τευχος μου το θυμισε.
Τι εγινε και επαψε να γραφει η Ρεα Βιταλη;αυτήν δεν εγραψε κάτι για την Volvo και μετά δεν ξανάγραψε.... Τυχαίο?
κακία?
-
Τι να την κάνουν τη Ρέα Βιτάλη;Αφού τώρα έχουν την Ιωάννα Σουλιώτη!
-
δεν έχω κάποια πρόταση να κάνω...έχω πάψει να αγοράζω το περιοδικό σας προ πολλού.
ΤΟ LIFE STYLE ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ... ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν έχω κάποια πρόταση να κάνω...έχω πάψει να αγοράζω το περιοδικό σας προ πολλού.ΤΟ LIFE STYLE ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ... ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!
Σάββα αυτό ποιός το είπε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
δεν έχω κάποια πρόταση να κάνω...έχω πάψει να αγοράζω το περιοδικό σας προ πολλού.
το είχα δει γραμμένο σε έναν τοίχο...
Σοφά λόγια αγνώστων...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σοφά λόγια αγνώστων...
Γμτ...το χει βάλει η πρώην μου σαν nick στο μσν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σοφά λόγια αγνώστων...
Γμτ...το χει βάλει η πρώην μου σαν nick στο μσν.
Το ειχε βαλει μπας και ξεστραβωθεις..αλλα εσυ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν έχω κάποια πρόταση να κάνω...έχω πάψει να αγοράζω το περιοδικό σας προ πολλού.Μήπως μπήκες σε λάθος τόπικ;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μήπως μπήκες σε λάθος τόπικ;
το δικό μου σχόλιο σε πείραξε ε;
βεβαίως έντεχνα έκοψες το σχολιάκι μου περι Life style...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τίποτα δε με πειράζει, εκτός από τη φασολάδα το βράδυ. Απλά, αν ΟΝΤΩΣ δεν έχεις ΚΑΜΙΑ πρόταση, είσαι σε λάθος θέμα.-
βεβαίως έντεχνα έκοψες το σχολιάκι μου περι Life style...
... ή δεν του έδωσα σημασία. Όπως το πάρει κανείς
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τίποτα δε με πειράζει, εκτός από τη φασολάδα το βράδυ. Απλά, αν ΟΝΤΩΣ δεν έχεις ΚΑΜΙΑ πρόταση, είσαι σε λάθος θέμα.-
Οκ ρε Σπύρο...είμαι offtopic...
Φασολάδα φάγαμε χτες;βεβαίως έντεχνα έκοψες το σχολιάκι μου περι Life style...
... ή δεν του έδωσα σημασία. Όπως το πάρει κανείς
και όμως λέει κάτι έμμεσα...αλλά είπαμε είμαι offtopic.
-
Μερικές παρατηρήσεις από εμένα.
-
Δεν μου άρεσε ο τρόπος παρουσίασης της GT500. Ο τρόπος γραφής δεν είναι ο καλύτερος δυνατός και επιφωνήματα στο γραπτό λόγο δεν είναι καλαίσθητα. (π.χ. Βλαχοτουρίστες του Ειρηνικού??)
-
Η παρουσία της Έκθεσης της Αθήνας καλύπτεται μέσα σε 4,5 σελίδες εκ των οποίων 2 αφιερώνονται στο κοντινό επισκέπτη που φωτογραφίζει.
-
Η συγκριτική δοκιμή παρουσιάζει ορισμένα χρήσιμα δεδομένα. Το βασικότερο κατά τη γνώμη μου είναι το πόσο ανεπηρέαστα φαίνονται τα οχήματα με την προσθήκη βάρους. Προσωπικά θα ήθελα πάντως μία ιδιαίτερη σημείωση στο θέμα των φρένων του γεγονότος ότι ναι μεν το Corsa άδειο έχει την καλύτερη επίδοση στο φρενάρισμα αλλά με πλήρες φορτίο το Colt σταματά 0.6 μέτρα νωρίτερα. Ακόμα πέρα ίσως της παθητικής ασφάλειας μία μνεία στην ενεργητική ασφάλεια που προσφέρει το Colt θα έπρεπε να είχε γίνει.
-
-
Στα τεστ να γίνεται αξιολόγηση των προφυλακτήρων. Το θεωρώ πολύ σημαντικό γιατί τα αυτοκίνητα χτυπιούνται καθημερινά στο κέντρο της πόλης.
Ίσως οι χορηγοί των αυτοκινήτων για τα τεστ να φωνάζουν για χαλασμένους προφυλακτήρες αν τους δοκιμάσετε - τουλάχιστον οπτικά να κάνετε αξιολόγηση (π.χ. SX4 πολύ καλό πλάγια, μέτριοι προφυλακτήρες).
-
Και το κόστος των στραπατσαρισμένων προφυλακτήρων ποιος θα το επωμιστεί?
-
χμμμ τώρα πέσανε στα χέρια μου τα δύο τελευταία τεύχη. Εύγε για το άρθρο του κουνίτη (αν και μου τη σπάει συνήθως η λογική του 'φέρτε μου ατελειώτα κυβικά και μία ουρά που να γλιστράει από εδώ ώς τη Λαμία και δεν πα να σκοτωνόμαστε εμείς και να πεθαίνει ο πλανήτης μας') Τριπλό εύγε όμως για τις φώτο του Θ.Η.
Και ρωτά ο ποιήτής: Τις φώτο αυτές μπορείτε να τις βάλετε κάπου (σάιτ ή φόρουμ) ώστε να τις κατεβάζουμε για γολπέιπερ? Αυτή με τη μάστανγκ και τη γέφυρα την λιμπίστηκα άγρια!
Κατα τα λοιπά όχι και άσχημα, όντως ολίσθημα στους 4Τ η κατά τα άλλα κούκλα κυρία σουλιώτη, και ακόμη περιμένουμε καλύτερους πίνακες στο τέλος (το μακράν ταχύτερο στην κατηγορία του φόρεστερ θα κλέισει σε λίγο 2 χρόνια ώς ...αργό!)
-
Κανονικά θα έπρεπε να ασχοληθεί ο Ηλιόπουλος που πήρε τα τρία εύγε, αλλά ας είναι... Μόλις ξεμπλέξουμε με το τεύχος Ιουλίου, κάτι θα κάνουμε με τα wallpaper.
N.K. -
Τελικά όλο και κάποιος διαβάζει τι γράφεται εδώ μέσα.
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό