-
Άποψή μου: Forester και μάλιστα το ατμοσφαιρικό!
Γονίδια από Impreza, μπόξερ κινητήρας για χαμηλότερο κέντρο βάρους από πολλά 'κανονικά' αυτοκίνητα και μηδέν κραδασμούς, κοντές σχέσεις, αξιοπρεπείς επιδόσεις/χώροι/κατανάλωση και γιαπωνέζικη αξιοπιστία (αν και είναι Screwed Up Beyond All Repair Usually = SUBARU ). Και φυσικά περισσότερες εκτός δρόμου δυνατότητες από αυτές που θα χρησιμοποιείσει ο μέσος οδηγός...
Να μην ξεχνάμε βέβαια και το Legacy 3.0 Outback... Μία 911 από την ανάποδη... με εκτός δρόμου δυνατότητες...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Άποψή μου: Forester και μάλιστα το ατμοσφαιρικό!θα συμφωνήσω κι εγώ με το Μάρκο! Αν συμβιβαστείς με την ασχήμια του βέβαια, αν όχι τότε RAV.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
θα συμφωνήσω κι εγώ με το Μάρκο! Αν συμβιβαστείς με την ασχήμια του βέβαια, αν όχι τότε RAV.
Βέβαια, η ασχήμια είναι κάτι υποκειμενικό... Προσωπικά το βρίσκω αρκετά όμορφο το Forester... (να πάω στον ψυχίατρο;;; )
Αν και πάντα εμένα μ' άρεσαν τα 'περίεργα' (καλά τα άσχημα... ) αυτοκίνητα...
Και το RAV είναι πιστεύω κορυφαίο, αλλά κάτι τα ηλεκτρονικά του που ΔΕΝ απενεργοποιούνται, κάτι τα γονίδια του Forester...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
θα συμφωνήσω κι εγώ με το Μάρκο! Αν συμβιβαστείς με την ασχήμια του βέβαια, αν όχι τότε RAV.
Για το Xtrail? Μου φαίνεται ότι είναι καλύτερο από το RAV.
Καλύτεροι χώροι, έξυπνες θήκες, ωραίο εσωτερικό, δυνατότητα κλειδώματος της τετρακίνησης, δεν έχει ηλεκτρονικά... και μην με κράξετε, αλλά έχει και μέχρι 48 άτοκες δόσειςΥ.Γ. Και εμένα μου αρέσει το forester (άσχετα από το αν είναι όμορφο ή όχι -έχει και κοντές σχέσεις) αλλά με χαλάνε πολύ οι μεγάλοι του πρόβολοι.
-
το vitara δεν ειναι SUV ειναι off road. [/quote]
Συμφωνώ και εγώ για το vitara .Αν παίζει το vitara παίζει και το pinin GDI οπότε και το ψηφίζω ...
-
Tο Pinin έχει το καλύτερο σύστημα τετρακίνησης και επιπλέον έχει και μπλοκέ διαφορικό στον πίσω άξονα. Άρα για να κολλήσει κάπου πρέπει να είμαστε πολύ άτυχοι.
Σήμερα όμως οδήγησα το forester το απλό, χωρίς turbo και ενθουσιάστηκα!
Απίστευτο αυτοκίνητο. Το έβαλα μέσα σε ένα χωράφι και χωρίς υπερβολή το όργωσα... Ακόμα και σε αυτή την έκδοση έχει καλές επιδόσεις και ο λεβιές των κοντών σχέσεων που έχει, στην ουσία κάνει το αυτοκίνητο 10τάχυτο.
Επίσης έχει πίσω μπλοκέ διαφορικό και τη γνωστή τετρακίνηση της subaru.
Το μόνο κακό είναι ότι έχει λίγο μεγάλους πρόβολους...
Επίσης τώρα είναι φθηνότερο κατά 2000Ευρώ περίπου, σε όλες του τις turbo εκδόσεις. -
Να εχετε παντως υπ'οψιν οτι σχετικα συντομα αναμενεται αντικαταστατης του Forester.
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Να εχετε παντως υπ'οψιν οτι σχετικα συντομα αναμενεται αντικαταστατης του Forester.Ωχ! Για αυτό έριξαν τις τιμές στην turbo έκδοση?
Μα είναι μόλις δύο χρόνια που κυκλοφορεί... -
Forester XT , το μόνο που θα με απασχολούσε λίγο θα ήταν η κατανάλωσή του περισσότερο στην εθνική.
Την απουσία κοντών σχέσεων την καλύπτουν τα + 6 κιλά ροπής -
Forester XT , το μόνο που θα με απασχολούσε λίγο θα ήταν η κατανάλωσή του περισσότερο στην εθνική.
Εχω την εντύπωση ότι το Maverick ήταν πάντα ένα από τα καλύτερα suv μαζί με το Forester και το Rav.
Η καινούργια έκδοση 2,3lt με 153 άλογα πλέον δεν νομίζω ότι έχει αντίπαλο !!
-
Σχετικά με το Maverik
Έχω παρατηρήσει ότι στις πίσω ρόδες τα ψαλίδια (αν δεν κάνω λάθος) είναι πολύ χαμηλά για τζιπακι
Καλά πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό?
Αν βγεις εκτός δρόμου φαντάζομαι ότι έχεις αρκετές πιθανότητες να το πάρεις στο ώμο. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Σχετικά με το Maverik
Έχω παρατηρήσει ότι στις πίσω ρόδες τα ψαλίδια (αν δεν κάνω λάθος) είναι πολύ χαμηλά για τζιπακι
Αν βγεις εκτός δρόμου φαντάζομαι ότι έχεις αρκετές πιθανότητες να το πάρεις στο ώμο....κι εγώ το παρατήρησα και μου έκανε εντύπωση.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Σχετικά με το Maverik
Αν βγεις εκτός δρόμου φαντάζομαι ότι έχεις αρκετές πιθανότητες να το πάρεις στο ώμο.Συνομιλητής σε άλλο forum με τέτοιο σουβλάκι έγραψε ότι έχει αλλάξει ήδη τρία........
-
Ο χρήστης tasos953 έγραψε:
Σχετικά με το Maverik
Αν βγεις εκτός δρόμου φαντάζομαι ότι έχεις αρκετές πιθανότητες να το πάρεις στο ώμο.Συνομιλητής σε άλλο forum με τέτοιο σουβλάκι έγραψε ότι έχει αλλάξει ήδη τρία........
Αν δεν αναφέρεις συγκεκριμένα τους λόγους και το case τοτε μόνο δημιουργία πλασματικών εντυπώσεων δημιουργεί !! το λίγοτερο για να μην πω ζήλεια
-
Σχετικά με το Maverik
Αν δεν αναφέρεις συγκεκριμένα τους λόγους και το case τοτε μόνο δημιουργία πλασματικών εντυπώσεων δημιουργεί !! το λίγοτερο για να μην πω ζήλεια
-
Σχετικά με το Maverik
-
Ο χρήστης juan έγραψε:
Σχετικά με το Maverik
Τί να ζηλέψω; το ότι δέν έχω αλλάξει εγώ ακόμα;
Και προς τί το πάθος; Λές να γράφω ψεύτικες πληροφορίες για να κερδίσω τί;
Υποτίθεται πως ανταλλάσουμε πληροφορίες, δέν κάνουμε προπαγάνδα!
Ποιό SUV(λάκι) θεωρείτε καλύτερο?