-
Ο χρήστης xsystem έγραψε:
BUG:Προφανώς μιλάς για το 106 1.3 8v και όχι για το 1.6 16v .Πάντως εάν πρόκειται να κυκλοφορήσει με 125 αλογάκια και ο κινητήρας είναι αυτός που φορά το saxo 1.6 ελαφρός σκαλισμένος ευχαρίστως να χτυπούσα ένα….
………όταν λέτε ότι το C2GT κυκλοφόρησε στην Αγγλία 250 αριστεροτιμονα που προορίζονται για αγωνιστικά τι τιμή έχουνε ξερή κανείς σας !Για το 1.3 μιλάω,αν ήταν πιο γρήγορο απο το 1.6 16ν θα το έπαιρνα και δεξιοτίμονο
-
Πριν 2-3 εβδομάδες που είχα πάει για service το Xsara είχα πιάσει κουβέντα με τους πωλητές στην έκθεση και συζητούσαμε για το C2 'το καλό' που αναμένεται σύντομα να έρθει και στη χώρα μας.
Το αυτοκίνητο θα διατίθεται και με manual κιβώτιο. Το ημιαυτόματο προσωπικά το βρήκα πολύ βαρετό και αργό.
Πάντως εκείνο που μου έκανε εντύπωση όταν είχα οδηγήσει το C2 1.4 VTR ήταν πως σου έδινε την αίσθηση (και είναι) του πιο στιβαρού και γεροδεμένου σε σχέση με το Saxo.
Άντε να έρθει και το 125αρι, να σπεύσουμε όλοι για ένα test drive...
-
-
Γιατι ενω απεξω φαινεται αριστεροτιμονο το εσωτερικο ειναι δεξιοτιμονο ;Δειχνει να ειναι το ιδιο αμαξι ,με γαλλικες ; πινακιδες .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατι ενω απεξω φαινεται αριστεροτιμονο το εσωτερικο ειναι δεξιοτιμονο ;Δειχνει να ειναι το ιδιο αμαξι ,με γαλλικες ; πινακιδες .Τώρα είναι καλύτερα?
Καποιος έκανε flip την εικόνα...
-
Μ' αρέσει και μ' αρέσει πολύ. Αμά στρίβει κι όλας ( που θα στρίβει αν κρίνω από το C2 GT ) θα πάει πολύ καλά πιστεύω.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Γιατι ενω απεξω φαινεται αριστεροτιμονο το εσωτερικο ειναι δεξιοτιμονο ;Δειχνει να ειναι το ιδιο αμαξι ,με γαλλικες ; πινακιδες .
Τώρα είναι καλύτερα?
Πολυ καλυτερα .
Αν παντως εχει 18.000 Ε (οπως λεει στο http://automoto.flash.gr/news/news/2004/8/19/4150id/
μαλλον θα 'κρυωσει' πολλους. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τώρα είναι καλύτερα?
Πολυ καλυτερα .
Αν παντως εχει 18.000 Ε (οπως λεει στο http://automoto.flash.gr/news/news/2004/8/19/4150id/
μαλλον θα 'κρυωσει' πολλους.ΠΟΣΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;
Καλά αντε καληνύχτα!......
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τώρα είναι καλύτερα?
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... e13289.jpg
Πολυ καλυτερα .
μαλλον θα 'κρυωσει' πολλους.Mακάρι να είναι μόνο φήμη γιατί αλλιώς.....άντε γειά
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Τώρα είναι καλύτερα?
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... e13289.jpg
Πολυ καλυτερα .
μαλλον θα 'κρυωσει' πολλους.Mακάρι να είναι μόνο φήμη γιατί αλλιώς.....άντε γειά
Όντως για c2 είναι πολλά τα λεφτά......
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Όντως για c2 είναι πολλά τα λεφτά......Γενικά είναι πολλά λεφτά τα 18.000€ …
-
...νομίζω ότι μία τιμή στα 16 χιλιάρικα θα είναι καλή..!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...νομίζω ότι μία τιμή στα 16 χιλιάρικα θα είναι καλή..!Να τ'αφήσω;
Άν είναι στα 18.000 πάντως έχει απέναντί του το Ibiza FR το οποίο ούτε αδιάφορο οδηγικά είναι και καλύτερο κινητήρα έχει και ειδικά ως προς τη βελτιώσή του υπάρχουν άπειρες λύσεις. Το C2 θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερο σε δυναμικά χαρακτηριστικά για να το αντιμετωπίσει ως αντίπαλο στις πωλήσεις. -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Να τ'αφήσω;
Άν είναι στα 18.000 πάντως έχει απέναντί του το Ibiza FR το οποίο ούτε αδιάφορο οδηγικά είναι και καλύτερο κινητήρα έχει και ειδικά ως προς τη βελτιώσή του υπάρχουν άπειρες λύσεις. Το C2 θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερο σε δυναμικά χαρακτηριστικά για να το αντιμετωπίσει ως αντίπαλο στις πωλήσεις.Mάλιστα το ibiza έχει και καλό μέγεθος,γεγονός που το καθιστά πλήρες αυτοκίνητo,ενώ το c2 είναι πολύ μικρό για τέτοια λεφτά
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τώρα είναι καλύτερα?
Η αυθεντική φωτογραφία δείχνει δεξιοτίμονο, αυτή είναι η flipped. Από πού φαίνεται? Από τα πεντάλ όπου το αριστερό είναι το μεγαλύτερο (γκάζι) και από τα χειριστήρια του radiocd όπου το volume control είναι δεξιά.
Τα 18.000 είναι πολλά. Ας ελπίσουμε να τα αξίζει οδηγικά.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Να τ'αφήσω;
Άν είναι στα 18.000 πάντως έχει απέναντί του το Ibiza FR το οποίο ούτε αδιάφορο οδηγικά είναι και καλύτερο κινητήρα έχει και ειδικά ως προς τη βελτιώσή του υπάρχουν άπειρες λύσεις. Το C2 θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερο σε δυναμικά χαρακτηριστικά για να το αντιμετωπίσει ως αντίπαλο στις πωλήσεις.Με €13.990 πέρνεις το Suzuki Ignis Sport και σου μένουν τα λεφτά στην τσέπη...
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Να τ'αφήσω;
Άν είναι στα 18.000 πάντως έχει απέναντί του το Ibiza FR το οποίο ούτε αδιάφορο οδηγικά είναι και καλύτερο κινητήρα έχει και ειδικά ως προς τη βελτιώσή του υπάρχουν άπειρες λύσεις. Το C2 θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερο σε δυναμικά χαρακτηριστικά για να το αντιμετωπίσει ως αντίπαλο στις πωλήσεις.Με
-
Σήμερα είδα ένα κίτρινο Ignis Sport και μου άρεσε καθώς είχε ιδιαίτερη σχεδίαση που ξεφεύγει από τα τετριμμένα σπορ αμαξάκια τύπου saxo-ibiza-206. Και απ'ότι έχω διαβάσει διαθέτει πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά. Ούτε εγώ θα έδινα 18 χιλιάρικα για μικρό αυτοκίνητο, δεν είναι δα και καμιά alfa romeo. Για το στήσιμο θα δούμε, όμως ένα σπορ αυτοκίνητο πρέπει να έχει και ένα κάποιο μέγεθος, αυτό μοιάζει με φτερό στον άνεμο (κάτι σαν ενισχυμένο smart).
-
To στήσιμο και το μοτέρ του Ignis είναι φανταστικά. Το λέω εκ πείρας. Το έχω οδηγίσει στην πίστα στην Αγγλία και Π.Φάληρο - Σούνιο.
Το μοτέρ βγάζει 114 άλογα.
Οσο για το αισθητικό κομμάτι, αυτά είναι γούστα. Προσωπικά προτιμώ το Ignis είναι πιο αγωνιστικό, πιο άγριο. Το C2 μου θυμίζει C3 που μπήκε στην μπουγάδα, άσε που δεν χωράει μέσα άνθρωπος να κάτσει. -
...ακόμα δεν τον είδαμε γιάννη τον βαφτίσαμε!
Ρε παιδιά 18k είναι φήμη...καθίστε να έρθει πρώτα...!
Γούστα είναι γιατί το Ιgnis εμένα μου κάνει μικρό πολυμορφικό που του έβαλα ζάντες και φουσκώματα!
Προτιμώ να χωράω ίσα ίσα παρά να έχω τέτοιο σχήμα και τέτοιο ύψος!
C2 VTS