-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
φανταζομαι οτι με την ιδια αφοπλιστικη ευκολια προεβλεψες και πριν 3 χρονια την εμφανιση του ε?Φυσικα εχω αυτο το χαρισμα με τα vag βλεπεις,οτι πατεντα βγαλουν καταληγει στο αρχειο.Το μελλον φιλε μου ειναι οι υβριδοκινηση να συνδυαζεται και με επιδοσεις (βλεπε νεα celica η mr4 και νεο μικρο κουπε απο την honda ).Και σε αυτο τον τομεα εχουν οι ευρωπαοι κατι χιλιαδες χιλιομετρα να καλυψουν ακομα....
-
Ο χρήστης jap-power έγραψε:
Το μελλον φιλε μου ειναι οι υβριδοκινηση να συνδυαζεται και με επιδοσεις (βλεπε νεα celica η mr4 και νεο μικρο κουπε απο την honda ).Και σε αυτο τον τομεα εχουν οι ευρωπαοι κατι χιλιαδες χιλιομετρα να καλυψουν ακομα....+1
και ενώ όλοι οι Ευρωπαίοι κατασκευαστές ξαφνικά για λόγους πωλήσεων θυμήθηκαν τις εύκολες και σύντομες λύσεις,τους τούρμπο-κομπρέσσορες,αρχίσαμε να λέμε οι γιαπωνέζοι μείναμε πίσω και γιατί δεν βγάζουν μοτέρ με τουρμπίνες και άλλα χαζά ενώ οι γιαπωνέζοι ασχολούνται με τεχνολογίες του μέλλοντος όπως η υβριδική τεχνολογία την οποία και όταν τελειοποιήσουν και περάσουν σε μαζική παραγωγή θα είναι ήδη πολύ μπροστά από τους Ευρωπαίους και τότε θα λέμε: ρε αυτοί φτάσανε στο διάστημα!
ήδη εκεί είναι..αλλά δεν το πήρατε χαμπάρι!
πέστα ρε jap-power!
-
Δεν το κόβετε λέω εγώ?
-
Λοιπον στο θεμα μας τωρα οσο αφορα σαν σχεδιαση δε μου λεει κατι, ελλειψη τολμης ,χαρακτηριστικο δηλαδη της βιοτεχνιας ετοιμων ενδυματων (vw) ολα μοιαζουν μεταξυ τους.Πηραν αυτουσιο το ταμπλο απο το plus και ολα μελι γαλα.Δηλαδη ενα ακομα golfoιδες οπως ολα τα vw.[/img]
-
Λοιπον στο θεμα μας τωρα οσο αφορα σαν σχεδιαση δε μου λεει κατι, ελλειψη τολμης ,χαρακτηριστικο δηλαδη της βιοτεχνιας ετοιμων ενδυματων (vw) ολα μοιαζουν μεταξυ τους.Πηραν αυτουσιο το ταμπλο απο το plus και ολα μελι γαλα.Δηλαδη ενα ακομα golfoιδες οπως ολα τα vw.Συμφωνώ και εγώ. Είμαι περίεργος να δω πότε η VW (και η Audi) θα αλλάξει σχεδιαστική γραμμή και πότε τα αυτοκίνητά της θα αποκτήσουν το καθένα σχεδιαστική ταυτότητα.
-
Ο χρήστης dimgr έγραψε:
Λοιπον στο θεμα μας τωρα οσο αφορα σαν σχεδιαση δε μου λεει κατι, ελλειψη τολμης ,χαρακτηριστικο δηλαδη της βιοτεχνιας ετοιμων ενδυματων (vw) ολα μοιαζουν μεταξυ τους.Πηραν αυτουσιο το ταμπλο απο το plus και ολα μελι γαλα.Δηλαδη ενα ακομα golfoιδες οπως ολα τα vw.
Συμφωνώ και εγώ. Είμαι περίεργος να δω πότε η VW (και η Audi) θα αλλάξει σχεδιαστική γραμμή και πότε τα αυτοκίνητά της θα αποκτήσουν το καθένα σχεδιαστική ταυτότητα.
Aυτό δεν πρόκειται να γίνει μάλλον ποτέ και το γεγονός αυτό ισχύει για όλες τις αυτοκ/νίες.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Λοιπον στο θεμα μας τωρα οσο αφορα σαν σχεδιαση δε μου λεει κατι, ελλειψη τολμης ,χαρακτηριστικο δηλαδη της βιοτεχνιας ετοιμων ενδυματων (vw) ολα μοιαζουν μεταξυ τους.Πηραν αυτουσιο το ταμπλο απο το plus και ολα μελι γαλα.Δηλαδη ενα ακομα golfoιδες οπως ολα τα vw.
Συμφωνώ και εγώ. Είμαι περίεργος να δω πότε η VW (και η Audi) θα αλλάξει σχεδιαστική γραμμή και πότε τα αυτοκίνητά της θα αποκτήσουν το καθένα σχεδιαστική ταυτότητα.
Aυτό δεν πρόκειται να γίνει μάλλον ποτέ και το γεγονός αυτό ισχύει για όλες τις αυτοκ/νίες.
Δε νομιζω σε ολες φιλε μου,ενα rav δε μοιαζει με aygo αλλα ουτε ενα crv με ενα ακορντ η σιβικ,αυτο παρατηρειται συνηθως στους ευρωπαιους κατασκευαστες.
-
Δε νομιζω σε ολες φιλε μου,ενα rav δε μοιαζει με aygo αλλα ουτε ενα crv με ενα ακορντ η σιβικ,αυτο παρατηρειται συνηθως στους ευρωπαιους κατασκευαστες.
Kαλά, το Aygo Μοιάζει με τα άλλα δίδυμα Όσο για τα Honda, επίσης πιστεύω ότι μελλοντικά θα μοιάζουν πολύ μεταξύ τους, ακολουθώντας τις γραμμές Civic, βάσει και των πρωτοτύπων που έχει παρουσιάσει η εταιρεία
http://www.partstrain.com/images/The_Au ... a.fcx2.jpg
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Kαλά, το Aygo Μοιάζει με τα άλλα δίδυμα Όσο για τα Honda, επίσης πιστεύω ότι μελλοντικά θα μοιάζουν πολύ μεταξύ τους, ακολουθώντας τις γραμμές Civic, βάσει και των πρωτοτύπων που έχει παρουσιάσει η εταιρεία
http://www.partstrain.com/images/The_Au ... a.fcx2.jpg
Ειδικά στη VW τα μοντελα θα μοιάζουν το ένα με το άλλο
Ο Ντα Σιλβα πιστευει ότι κάθε μαρκα πρεπει να εχει στοιχεια που θα τη διαφοροποιούν από τις άλλες. Και τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιούνται σε όλα τα μοντέλα της.
πχ βλέπουμε τα διπλά στρογγυλα φωτα και τους 2 τετραγωνους αεραγωγούσ στις BMW τον ενα μεγαλο αεραγωγό μπροστα στα Peugeot κλπ κλπ -
Το μελλον φιλε μου ειναι οι υβριδοκινηση να συνδυαζεται και με επιδοσεις (βλεπε νεα celica η mr4 και νεο μικρο κουπε απο την honda ).Και σε αυτο τον τομεα εχουν οι ευρωπαοι κατι χιλιαδες χιλιομετρα να καλυψουν ακομα....πολυ σωστος.
-
video tiguan
Youtube VideoΣτις 11/9/07 παρουσιάζεται το tiguan στους δημοσιογράφους στην έκθεση Φρακφούρτης και θα έχουμε νεότερα.
Πάντως το site του tiguan έχει εμπλουτιστεί με πληροφορίες και ενδεικτικούς εξοπλισμούς των εκδόσεων.
Έχουν κυκλοφορήσει ανεπίσημα κάποιες τιμές για γερμανία. Η βασική τιμή του TSI 150hp λέγεται ότι θα είναι 26.334 Euro. Η sport&style περίπου +2.000. Λογικά στις 11/9 θα έχουμε και ανακοινώσεις για τιμές. -
Σ αυτα τα κυβικα/ιππους εχω την εντυπωση οτι η τιμουλα για ελλαδα θα βγει ελαφρως φτηνοτερη, σωστα;
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Σ αυτα τα κυβικα/ιππους εχω την εντυπωση οτι η τιμουλα για ελλαδα θα βγει ελαφρως φτηνοτερη, σωστα;Ναι αυτό λέει η λογική.
Για παράδειγμα οι τιμές των golf και golf plus στα 1.4tsi 140hp είναι στην ελλάδα από 1000-1600 ευρώ χαμηλότερες.
Ενδεικτικά αναφέρω
golf plus 1.4 tsi sportline
γερμανία 23150
ελλάδα 22040Να δούμε όμως αν η ελληνική volkswagen αποδειχτεί ότι ακολουθεί μια τίμια τιμολογιακή πολιτική ή θα προσπαθήσει να εκμεταλευτεί το γεγονος ότι σε αυτά τα λεφτά δεν έχει ισχυρό ανταγωνισμό και πρσπαθήσει να βγάλει υπερκέρδη από το tiguan.
-
Aν το φερει στα 25000 θα ξεπουλησει. Δικινητο θα βγει;
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Aν το φερει στα 25000 θα ξεπουλησει. Δικινητο θα βγει;Θα βγεί αλλά όχι από την αρχή. Αρχικά θα βγεί μονο 4Χ4 και μόνο με 2 κινητήρες. Τα υπόλοιπα θα κυκλοφορήσουν αργότερα. Το δικίνητο θα κοστίζει -2.000€ περίπου.
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες στις 13/09 ξεκινούν οι παραγγελίες στην Γερμανία -
Το περιμένω για εταιρικό!!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Το περιμένω για εταιρικό!!!!Το περιμένω για εφεδρικό!!!
-
Εντελώς αδιάφορο σχεδιαστικά....
-
http://www.worldcarfans.com/9070911.013 ... d-premiere
-
Φρανκφούρτη
http://images.worldcarfans.com/articles ... ini14L.jpg
http://images.worldcarfans.com/articles ... ini16L.jpg
http://images.worldcarfans.com/articles ... ini15L.jpg
VW Tiguan 2007