-
εσωτερικό από Golf+ ???
-
Το εσωτερικό είναι ίδιο με το Golf+ με τις κλασσικές πινελιές όλων των προτοτύπων που ποτέ δε μπαίνουν σε παραγωγή.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Από μέσα είναι φοβερό. Ειδικά το τιμόνι...
Τώρα όπως είπα και πιο πάνω, αφού θα έχει haldex και όχι 3 διαφορικά εμένα με αφήνει αδιάφορο...όταν μαθευτεί και η τιμή -Σεπτέμβριος 2007 στη Φρανκφούρτη, οπότε 2008 πλήρως στην Ελλάδα- να δούμε αν θα σ'αφήνει αδιάφορο
Με 1.4/150 υπολογίστε 3-5Κ πιο φτηνό από το RAV4
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τώρα όπως είπα και πιο πάνω, αφού θα έχει haldex και όχι 3 διαφορικά εμένα με αφήνει αδιάφορο...Με 1.4/150 υπολογίστε 3-5Κ πιο φτηνό από το RAV4
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τώρα όπως είπα και πιο πάνω, αφού θα έχει haldex και όχι 3 διαφορικά εμένα με αφήνει αδιάφορο...όταν μαθευτεί και η τιμή -Σεπτέμβριος 2007 στη Φρανκφούρτη, οπότε 2008 πλήρως στην Ελλάδα- να δούμε αν θα σ'αφήνει αδιάφορο
Με 1.4/150 υπολογίστε 3-5Κ πιο φτηνό από το RAV4Όταν πήρα το RAV4 (MK2 φυσικά) και το X-trail ήταν φθηνότερο και το Sportage και το Tucson. Aλλά εγώ ήμουν σταθερά ανάμεσα σε Οutlander, Forester και RAV4. Δε κάνω οικονομία σε τέτοια θέματα...
Πάντως αν είναι έτσι όπως μας τα λες, προβλέπω να παίρνει τη θέση του RAV4 στις πωλήσεις. -
Με 1.4/150 υπολογίστε 3-5Κ πιο φτηνό από το RAV4
Οπως έχουμε ξαναπεί
Φορος για -
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Δεδομένου ότι στα 1.400 οι τιμές είναι ίδιες με γερμανία +-1000 εκτιμώ ότι στην ελλάδα θα ξεκινάει από 27000 το πολύ η βασική.
Για 1400 θα έλεγα οτι είναι κυρίως -1000 στην Ελλάδα αν και δεν νομίζω να έρθει απο 25000 λόγω 'ονόματος'
-
Πλέον δεν είναι και τόσο φθηνότερη (στην Ελλάδα....) η Toyota από την VW... Αν η Corolla είναι τώρα φθηνή, είναι επειδή αλλάζει το μοντέλο...Δες τιμές μόλις έλθει το καινούριο... Ειδικά αν βάλεις και τον TSi στην εξίσωση, η Corolla κάθε άλλο από....φθηνή και ευκαιρία θα είναι!
Οταν με το καλό έλθει το Tiguan μάλλον με τον TSi θα είναι φθηνότερο κατά 4-5000 -
Συμφωνούμε πάνω κάτω όλοι για την τιμή. Τι 25000 τι 26000 τι 27000 μιλάμε για ένα Suv με πολύ μεγάλο πλεονέκτημα τιμής απέναντι στους ανταγωνιστές και με δεδομένης της ποιότητας που θα έχει.
Επίσης προσθέστε σε αυτά και το κέρδος από τα τέλη κυκλοφορίας κάθε χρόνο 200χρόνια που θα το κρατήσετε π.χ 20010=2000 + ένα μικρό ακόμα κέρδος από ασφάλεια.
Νομίζω ότι πολλά Suv ακόμα και κορεάτικα θα χάσουν τον ύπνο τους.
Οσο για τον κινητήρα θα έχει μεν 150 αλογα όπως και των άλλων αλλα θα έχει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα στην ροπή από χαμηλά εκεί δηλαδη που πονάνε τα υπολοιπα 2λιτρα -
εκτός απο το RAV υπάρχει και το Grand Vitara που αρχίζει απο τα 27500 για να μην πω για τα άλλα Κορεάτικα. Οπότε 26 είναι μια πολύ καλή τιμή κατά τη γνώμη μου. Απο τα 27 αρχίζεις να λοξοκοιτάς προς τον ανταγωνισμό
-
Ε εντάξει δεν θα ιδρώσει κιόλας και το αυτί της VW για τα κορεάτικα... Δηλαδή μεταξύ Tiguan και Sportage θα διάλεγες το δεύτερο; Μόνο με ...δωρεάν σέρβις μέχρι 2ο απόγονο, άτοκες 100 δόσεις κλπ κλπ και πάλι το συζητάμε....
-
Μου αρέσει που βγάλατε τι κινητήρα θα έχει και τι τιμή θα έχει μια μέρα μετά απο την παρουσίαση του πρωτοτυπου και 1.5 χρόνο πρίν την παραγωγή του. Αν μπορεί κάποιος το βράδυ ας δεί και με τι εξοπλισμό θα έρθει!!
-
να δεις σε πόσα άλλα έχουμε βγάλει τιμές/κινητήρες κι έχουμε πέσει μέσα...
για ψάξε στο worldcarfans
εσύ να προτιμήσεις το μ-Antara
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
να δεις σε πόσα άλλα έχουμε βγάλει τιμές/κινητήρες κι έχουμε πέσει μέσα...για ψάξε στο worldcarfans
εσύ να προτιμήσεις το μ-Antara
Να σού κάνω μια ερώτηση. Γιατί σε κάθε μήνυμα που γράφω εδώ μέσα και καλά μου απαντάς με κάποιο σχόλιο περί οπελ. Είσαι τόσο κομπλεξικός με την οπελ ή δεν έχεις κάτι άλλο να πείς και επαναλαβάνεσαι καταντώντας κουραστικός και γραφικός? Βαρέθηκα τέτοιου είδους απαντήσεις απο σένα.
Σχετικά με το κληρονομικό σου χάρισμα που αναφέρεις δεν έχω να σχλιάσω κάτι άλλο εκτός απο το να σου ευχηθώ καλή τηλεοπτική καριέρα στα πρωινάδικα
-
Ωραίο σχέδιο πάντως έχει. Και καλές διαστάσεις για να πουλήσει εντός των τοιχών της Αθήνας. Αν έχει και κάποιες απο τις δυνατότητες του touareg Θα πάει αρκετά καλά
-
αν εσύ βαρέθηκες τέτοιες απαντήσεις από μένα...
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Σχετικά με το κληρονομικό σου χάρισμα που αναφέρεις δεν έχω να σχλιάσω κάτι άλλο εκτός απο το να σου ευχηθώ καλή τηλεοπτική καριέρα στα πρωινάδικαAν και δεν έχεις δίκιο...
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Μου αρέσει που βγάλατε τι κινητήρα θα έχει και τι τιμή θα έχει μια μέρα μετά απο την παρουσίαση του πρωτοτυπου και 1.5 χρόνο πρίν την παραγωγή του. Αν μπορεί κάποιος το βράδυ ας δεί και με τι εξοπλισμό θα έρθει!!Άν και διασκέδασα διαβάζοντας τους διαλόγους δεν έχεις δίκιο. Το 26000 ευρώ αναφέρεται σε πολλα αξιόπιστα ευρωπαικά site για αυτοκίνητο. Αν θες Ψάξε και μόνος σου να το διαπιστώσεις. Δεδομένου και του ελληνικού φορολογικού συστήματος δεν είναι δυσκολο να υπολογίσεις πόσο θα έρθει στην ελλάδα.
-
Είδα ότι για το 1400 προβλέπεται η εμπρός κίνηση... Τετρακίνηση για τις μεγαλύτερες εκδόσεις.... Θέλω να ελπίζω για το καλό των Ελλήνων να μην είναι σωστή η πληροφόρηση. Ίσως ήθελαν να πούνε ότι μόνο η 1400 έκδοση θα βγαίνει και σε προσθιοκίνητη.
Η τιμή όπως την εξηγείτε είναι υψηλότερη από όσο περίμενα αλλά βέβαια και το αυτοκίνητο μοιάζει να είναι μια κατηγορία μεγαλύτερο από όσο ήθελα.... Ήλπιζα σε κάτι με μήκος γύρω 4,20 δηλαδή μεταξύ Terios και κανονικών SUV με κόστος γύρω στα 23-25000.
Το concept μου άρεσε πιο πολύ, ήταν ειδικό και ξεχωριστό με σπορτίφ προσωπικότητα. Αυτό δεν είναι παρά ένα ψηλό κουτί με γονίδια από Golf με μια τύποις τετρακίνηση για τον δρόμο.... Καλύτερα ένα Golf 4motion....
-
Το άρθρο λέει ότι είναι κατασκοπευτικές του tiguan Ελπίζω να μην είναι ακριβες γιατί είναι φτυστό το golf plus ή τo crossgolf αν προτιμάτε...
http://www.wheels24.co.za/Wheels24/News ... 50,00.html
VW Tiguan 2007