-
Γεια σας παιδια,
Εχω μια ερωτηση.
Ξερεις κανεις εαν θα μπει το 2008 η το 2009 στο TIGUAN
η ηλεκτρονικη ρυθμιζομενη σε αποσβεση αναρτηση με
τρεις ρυθμισεις COMFORT/NORMAL/SPORT?????Εχεις κανεις συγκεκριμενες πληροφοριες για το θεμα
η μπορει να μαθει??Ευχαριστω
Νικος
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
με τους χρόνους αναμονής τι παίζει? 6μηνο ή ακόμα μεγαλύτεροι?(για escape μαύρο ψάχνω με κρεμ εσωτερικό άμα σας προτείνουν αντίστοιχο πείτε τίποτα)
Οταν ειχα παει για να δω το Passat 1.4 tsi σε καποιον που ενδιαφεροταν για ενα tiguan με το ανωτερο επιπεδο εξοπλισμου, ο πωλητης του ειπε οτι εχει παραδοση Δεκεμβρη 08 με μεσα Γεναρη 09!!!!
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
... ο πωλητης του ειπε οτι εχει παραδοση Δεκεμβρη 08 με μεσα Γεναρη 09!!!!Αν το παραγγείλει τώρα (Μαρτιο 08)?????????????
Μήπως με αυτές τις αναμονές σε κάποια μοντέλα παίζει κάτι?
Πρώτη φορά συναντώ τέτοια περίπτωση τόσα χρόνια ιδιοκτήτης αυτοκινήτου ... (Μάλλον 4 φορές ... Civic, Tiguan, Quashqai και Fiat 500) ... Μήπως πληρώνουμε τις περικοπές προσωπικού ή άλλες παρά την 'μεγάλη' ζήτηση?
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα 450 με 480 Quashqai που έρχονται σε κάθε φορτίο (καράβι) ανα τακτά διαστήματα (όπως μου είπε πωλητής ... την στιγμή που έχει 50 περίπου παραγγελίες απο την αρχή του χρόνου) αλλά έχει αναμονή 5 και 6 μήνες ... Κάτι δεν καταλαβαίνω ... ίσως είναι θέμα μαθηματικών ... που δεν είμαι και πολύ καλός ...
(Συγνώμη αν βγαίνω λίγο ). -
δεν ξέρω τι παίζει
και διάολε αν 2 μοντέλα μας ενδιαφέρουν στην οικογένεια αυτή τη στιγμή είναι το Tiguan και το 5οο
πάντως παλιότερα που είχα κοιτάξει και το swift είχε αναμονή και 6μήνες η A-Classτις τελευταίες μέρες έχω δει 3 φορτηγά με Tiguan προς παράδοση
-
Παράλογες είναι όλες αυτές οι αναμονές IMO.. 3-4 μήνες ΟΚ, παραπάνω κάπου χάνεται η μπάλα και προφανώς από κάποιον έχει γίνει λάθος προγραμματισμός..
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... ο πωλητης του ειπε οτι εχει παραδοση Δεκεμβρη 08 με μεσα Γεναρη 09!!!!
Αν το παραγγείλει τώρα (Μαρτιο 08)?????????????
Μήπως με αυτές τις αναμονές σε κάποια μοντέλα παίζει κάτι?
Πρώτη φορά συναντώ τέτοια περίπτωση τόσα χρόνια ιδιοκτήτης αυτοκινήτου ... (Μάλλον 4 φορές ... Civic, Tiguan, Quashqai και Fiat 500) ... Μήπως πληρώνουμε τις περικοπές προσωπικού ή άλλες παρά την 'μεγάλη' ζήτηση?
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα 450 με 480 Quashqai που έρχονται σε κάθε φορτίο (καράβι) ανα τακτά διαστήματα (όπως μου είπε πωλητής ... την στιγμή που έχει 50 περίπου παραγγελίες απο την αρχή του χρόνου) αλλά έχει αναμονή 5 και 6 μήνες ... Κάτι δεν καταλαβαίνω ... ίσως είναι θέμα μαθηματικών ... που δεν είμαι και πολύ καλός ...
(Συγνώμη αν βγαίνω λίγο ).Υπάρχει εξήγηση και είναι απλή.
Η συμφωνία μεταξύ εισαγωγέα και εργοστασίου γίνεται για ένα αριθμό Α κομματιών.
Αν η ζήτηση ξεπεράσει την προσφορά, τότε μετατοπίζονται οι χρόνοι παράδοσης.
Και το εργοστάσιο ασφαλώς, δεν μπορεί να αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη την παραγωγή του... -
Αρα είναι κακός προγραμματισμός και λάθος τακτική του εισαγωγέα ...
Το άλλο που μου είπαν και η Nissan και η VW είναι ότι υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ... Και αυτό γίνεται εις βάρος των μικρότερων αγορών σαν την δική μας ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αρα είναι κακός προγραμματισμός και λάθος τακτική του εισαγωγέα ...Το άλλο που μου είπαν και η Nissan και η VW είναι ότι υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ... Και αυτό γίνεται εις βάρος των μικρότερων αγορών σαν την δική μας ...
Ναι, ή του εισαγωγέα ή του εργοστασίου που δεν έχει υπολογίσει την ζήτηση που θα έχει ένα αυτοκίνητο.
-
Να θυμίσω ότι τα περιθώρια κέρδους παίζουν ρόλο. Στην Ελλάδα λόγω του ΕΦΚ οι αξίες CIF είναι χαμηλότερες. Είναι και θέμα οικονομικού προγραμματισμού σε επίπεδο μαμάς εταιρείας ΙΜΗΟ.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μην κάνετε έτσι,και η αναμονή γλυκιά είναι.Θυμάμαι περίμενα 12 μήνες για Pajero που παρέλαβα τελικά τον 2/1988 ,5 μήνες για MX5 με τελική παραλαβή 1/1992,4 μήνες για Vitara V6 που παρελήφθη τον 2/1996 ,7 μήνες για Ζ3 με παραλαβή 8/1996,6 μήνες για Land Cruiser 90 Aut. που πήρα 3/2000,7 μήνες για CLK (W208) με παράδοση 1/2001,6 μήνες για Land Cruiser 4.0 με τελική απόκτηση 4/2003,6 μήνες για CLK (W 209) που παραδόθηκε 2/2006 και...22 μήνες για F430 με παράδοση 7/2006...Για όλα τα αυτοκίνητα που είχα περίμενα για να μου παραδοθούν το πολύ 15-20 ημέρες. Μόνη εξαίρεση το Xsara Coupe, επειδή είχε ηλιοροφή και εθεωρείτο ειδική παραγγελία (έκανε 3 μήνες να έρθει).
Ακόμα και τα 2 Golf, και η SLK (όλα με αρκετά εξτρά και όχι γυμνές εκδόσεις), μέσα σε 10-15 ημέρες είχε γίνει η παράδοση.
-
καλησπερα και απο εμενα.
εχω παραγγειλει το tiguan σε escape και λευκο χρωμα εδω και δυο μηνες σχεδον και αν ολα πανε καλα θα το εχω μεσα στον ιουνη -
Για όσους δε θέλουν να πληρώνουν τα μαλλιοκέφαλά τους σε εργοστασιακά gps αμφιβόλου χαρτογράφησης, μπορείτε να δείτε aftermarket κινέζικα με 380ευρώ(αν είστε τυχεροί γλυτώνετε και το τελωνείο...), αν δε θέλετε να μπλέξετε υπάρχει και Ελλάδα αλλά μιλάμε για 4ψήφιο νούμερο...
Του φορτώνετε το destinator και είστε κομπλέ.
Το συγκεκριμένο νομίζω το είδα σε golf αλλά νομίζω κάνει και για tiguan. -
Ο χρήστης harrysvr έγραψε:
Για όσους δε θέλουν να πληρώνουν τα μαλλιοκέφαλά τους σε εργοστασιακά gps αμφιβόλου χαρτογράφησης, μπορείτε να δείτε aftermarket κινέζικα με 380ευρώ(αν είστε τυχεροί γλυτώνετε και το τελωνείο...), αν δε θέλετε να μπλέξετε υπάρχει και Ελλάδα αλλά μιλάμε για 4ψήφιο νούμερο...
Του φορτώνετε το destinator και είστε κομπλέ.
Το συγκεκριμένο νομίζω το είδα σε golf αλλά νομίζω κάνει και για tiguan.υπαρχει καποιο λινκ που μπορουμε να το δουμε και απο κινα και απο ελλαδα....
-
Sorry δεν πρόλαβα να βάλω link εχθές
http://www.car-gps.gr/w720.htmlhttp://www.tradesolution.hk/e/default_home.asp
Αν σας βγάζει στην πρώτη σελίδα πατήστε το παρακάτω:
Specialties DVD Player -
Ζητείται ψηλός να μου κατεβάσει την κεραία, η οποία χτυπάει στους σωλήνες πυρόσβεσης στο γκαράζ.
Περα από την πλάκα και πριν αρχίσω την αναρρίχηση, κατεβαίνει η κεραία? Ειναι όπως στα ibiza που την ξεβιδώνεις και αλλάζει θέση? μήπως βγαίνει κιόλας εντελώς?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
και...22 μήνες για F430 με παράδοση 7/2006...Καλά, αυτό το τελευταίο εγω το περιμένω 22 χρόνια και ισως χρειαστεί αλλα 72, αλλα έχω υπομονή, δε χαλιέμαι....
-
Ιδού τα μεγάλα Tiguan
2.0TSI (170PS) TREND............33.650
2.0TSI (170PS) ESCAPE...........34.800
2.0TSI (170PS) SPORT............35.350
+2K το Tiptronic.2.0TSI (200PS) ESCAPE...........36.300
2.0TSI (200PS) SPORT............36.850
+2K το Tiptronic.2.0 TDI (170PS) ESCAPE..........37.550
2.0 TDI (170PS) SPORT...........38.100 -
αντε παλι σε εκπτωσεις η Τογιοτα και λοιποι....
ανασα δε παιρνουν...
-
Και τι αναμονη εχουν αυτα;
-
το 170αρι δεν αξίζει ΙΜΗΟ
ή πας για το 1,4 και την χαμηλότερη τιμή ή για το 200 και πληρώνεις παραπάνω αλλά παίρνεις και αρκετά παραπάνω.
VW Tiguan 2007