-
Γιατί μπορεί να του αρέσει και να θέλει να το κρατήσει για δικό του.
Καλή ερώτηση πάντως.
-
για διευκόλυνση του πελάτη. πολύ καλή υπηρεσία. rallye40 πσε ποιον αντιπρόσωπο πήγες και σου έκανε αυτή τη προσφορά? (με πμ αν δεν θέλεις δημόσια)
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
γιατι?Μεγαλος ο χρονος αναμονης. Χρειαζομουν κατι να κινουμαι.
-
Ωραιο αυτο παντως...βεβαια καλο θα ηταν να σου εδιναν καποιο αντιστοιχο αμαξι και οχι ενα Lupo!
Βεβαια βολευει μονο αν τη στιγμη που πας να παραγγειλεις το αμαξι εχεις ηδη πουλησει το προηγουμενο..πραγμα που (ειδικα οταν το κανεις παραγγελια) λιγες φορες συμβαινει..
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ωραιο αυτο παντως...βεβαια καλο θα ηταν να σου εδιναν καποιο αντιστοιχο αμαξι και οχι ενα Lupo!Βεβαια βολευει μονο αν τη στιγμη που πας να παραγγειλεις το αμαξι εχεις ηδη πουλησει το προηγουμενο..πραγμα που (ειδικα οταν το κανεις παραγγελια) λιγες φορες συμβαινει..
+1000
Αυριο παραδιδω το Rallye (αν ολα πανε καλα) -
ναι αλλά τώρα θα έχει όλη την άνεση να το πουλήσει όποτε θέλει χωρίς να μείνει στιγμή χωρίς αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Σημερα το εκλεισα και θα το παραλαβω απο ΣεπτεμβρηΈπεσαν οι χρόνοι αναμονής; Για 8μηνο-9μηνο δε λέγανε μέχρι πρόσφατα;
-
Νσ συμπληρωσω πως μου νοικιαζουν ενα Lupo να κυκλοφορω μεχρι το Σεπτεμβρη για 800 ευρω.μπορεις σε παρακαλω να μου πεις εστω και με πμ σε ποια αντιπροσωπεια πηγες???
-
γιατί να σου πει με pm? Εμεις στο πηγάδι? ξέρεις....
-
Τελικά ο haldex2 (Τiguan) αποδεικνύεται ότι μπορεί να παράσχει ανώτερη 4κίνηση στα αυτοκίνητα που 'κινεί' σε σχέση με αυτές των υπολοίπων SUV, αν εξαιρέσεις το ......
Honda CRV!!!!!!Περισσότερα εδώ.
Υ.Γ. Μπράβο στα παιδιά του 4κίνηση mag για την προσπάθεια.
-
πολύ καλή ανάλυση.
Έκπληξη όντως το CRV πάει (και χιαστί) εκεί που κάποια 'σκληροτράχηλα' (L-200) θα κολλήσουν!
Πάντως Το GV 3πορτο είχε μείνει με ενα μπροστινό τροχό στον αέρα σε πίστα κάποιας έκθεσης στη Θεσσαλονίκη και είχαμε κάνει μεγάλη κουβέντα για το θέμα στο φόρουμ. Τώρα έρχεται και η θεωρητική απόδειξη.
Ενδιαφέρον θα ήταν να δοκόμαζαν και το Forester με τα 3 διαφορικά για να δούμε πως αντιδρούν οι απλές μηχανικέ λύσεις.
Και το X-trail... -
οταν τα έλεγα εγω ότι μια χαρά τα πάει.... Οι φωστήρες γράφουνε ..... ότι εχει πρόβλημα....
Που μόνο σε καφετέρια εχουν παει (μιλάω για το γενικό σύνολο των δημοσιογράφων) και κάνουν τεστ από δελτία τύπου -
Κάπου αλλού έγραψα τα παρακάτω. Ας τα παραθέσω και εδώ:
Ο χρήστης meco έγραψε:
[list:2dh5dfsf]Γιατί δεν απενεργοποιήσατε το ESP στα Τiguan/Altea ώστε να λειτουργήσει ελεύθερα το EDL και να έχουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα; Ίσως να κατάφερναν να ξεκινήσουν και στην περίπτωση 'χιαστί' όπως το 'αδελφό' Skoda Scout.Αναμενόμενη επίσης για μένα ήταν, η ξεκάθαρη υπεροχή του haldex2 (scout, tiguan, altea) σε σχέση με το IADS της Τoyota.
Ένα RAV4 comfort χωρίς IADS που έχει όμως πίσω lsd διαφορικό, πιθανόν να τα κατάφερνε καλύτερα. Δεν σας κατηγορώ όμως, γιατί φαντάζομαι ότι τέτοιο μοντέλο ούτε στη Toyota Ελλάς δεν έχουν δει από κοντά.Τελικά αποδείχθηκε, όπως το επισημαίνετε και εσείς, ότι σε όλα τα SUV (εκτός του sorento) το περιβόητο κλείδωμα στο 50-50 δεν είναι και τόσο κλείδωμα όπως έχω ισχυρισθεί και εγώ επανειλημμένα στο παρελθόν, αλλά μία θέση κατά την οποία απλά στέλνεται διαρκώς ροπή πίσω, ώστε να εξαλειφθεί το φαινόμενο της υστέρησης της μετάδοσης.
Το 3θυρο GV έχει ελεύθερο κεντρικό διαφορικό???
Μου έκανε έκπληξη η χαμηλή επίδοση του L200. Aν είχατε έκδοση με lsd πίσω, ή ακόμα καλύτερα με το κατ' επιλογή μπλοκέ διαφορικό πίσω τα πράγματα θα ήταν μάλλον διαφορετικά.
Θα ήθελα να δω και ένα navara στη δοκιμή γιατί για μένα, μαζί με το L200 είναι τα καλύτερα pick-up(s).
Τρομερή έκπληξη για μένα το Honda CRV. Πάντα θεωρούσα από τραγική έως απαράδεκτη την 4κίνηση στα 2 προγενέστερα μοντέλα. Φαίνεται πως οι μηχανικοί της Honda έβαλαν το κεφάλι κάτω και παρά την απουσία μηχανολογικών λύσεων ρύθμισαν τόσο σωστά τα ηλεκτρονικά τους, που η 4κίνηση του αυτοκίνητου λειτουργεί άψογα. Μαζί με το SHAWD που ανέπτυξαν τελευταία για το Honda Legend φαίνεται πως η honda μπαίνει δυναμικά σε ένα τομέα που μέχρι πρόσφατα υστερούσε. Αυτόν της 4κίνησης.
Ευχάριστη έκπληξη και από το SX4!!!
Κρίμα που στη δοκιμή δε συμμετείχαν ένα RAV4 MK2 με lsd πίσω, ή ένα forester για να δούμε και τη λειτουργία τέτοιου τύπου 4κίνησης.[/list:u:2dh5dfsf]
O meco πολύ σωστά έκανε τον κόπο και άνοιξε ξεχωριστό θέμα http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=10&t=31125 στο 'Εκτός δρόμου'. Οπότε καλύτερα να μη συνεχιστεί η συζήτηση για τα συστήματα 4κίνησης στο θέμα του Tiguan
(Moderator nass)
-
Σημερα το εκλεισα και θα το παραλαβω απο Σεπτεμβρη, με σημερινη τιμη. Απο 1/4 θα παρει πανω 500 ευρω.Σημερα που πηγα να παρω το Lupo μου ειπαν για παραδοση μεσα Οκτωβρη και 1800 ευρω για το Lupo. Προφανως δεν ειχα καταλαβει καλα.
-
Διευκρινησε αν μεσα στα 1800 περιλαμβανεται το ΦΠΑ.
Για τοσα λεφτα δεν σε συμφερει να κρατησεις το 106 και να τους το δωσεις ανταλλαγη μολις ερθει το tiguan?
-
Το 106 το εδωσα. Με ΦΠΑ ειναι αλλα δεν συμφερει. Ισως χτυπησω κατι σε δικυκλο 50αρι.
4ΚΜ τη μερα θα κανω, αλλα εχει μεγαλη ανηφορα στην επιστροφη, για να το εκενα με τα ποδια. Για οσους ξερουν, απο Αλεξανδρας μεχρι το Αττικο αλσος. -
Σήμερα σε έναν εντελώς άδειο πλατύ δρόμο ένα Tiguan TSI μου έπαιζε τσαμπουκά (με προσπέρασε απότομα χωρίς φλας) και είπα να το κυνηγήσω να δω τι πιάνει... τάπα πήγαινε Φουλ γκάζι δευτέρα τρίτη γεμάτες και άνοιγε διαφορά (βέβαια στη στροφή του κόλλησα αλλά μετά πάλι τάπα πήγε) Έχουν κυκλοφορήσει στο δρόμο 2λιτρα και λέγονται κι αυτά TSI; Εκτός κι αν ήταν 140άρι με πρόγραμμα!
-
Στις ΗΠΑ το Tiguan κοστίζει 15000 € (22490 US dollars)
Στον Καναδά 17000 € (27500 Canadian dollars)Και όλα αυτά με το 'ανίσχυρο' δολλάριο.
Α, και δε μιλάμε βέβαια για την έκδοση 1.4... αλλά για την 2.0 με τα 200 άλογα.
Φυσικά αυτό συμβαίνει και με πολλές άλλες μάρκες, Ευρωπαϊκές και Ιαπωνικές.
-
ego to ebala xtes se xoma kai toy allaxa ton adoxasto parolo poy eimai se strosimo eipa na mpo gia ligo alla parasirthika kai ekatsa 1 ora srtin parnitha pano.einai sketi kabla to amaxi.
ase poy xairesai na to odigeis kai stin asfalto -
Αύριο το παραλαμβάνω και εγώ...
Για πες τίποτα για στρώσιμο...
VW Tiguan 2007