-
Εξαιρετικη επιλογη φιλε μου,καλοριζικο και καλα χλμ να χεις!Πολυ ομορφο και με κινητηρα πιστολι!
-
Ο χρήστης marinos regata έγραψε:
Εξαιρετικη επιλογη φιλε μου,καλοριζικο και καλα χλμ να χεις!Πολυ ομορφο και με κινητηρα πιστολι!Αν βγει και αλεξίσφαιρος, δεν θα έχω κανένα παράπονο
-
Ρε παιδια ποια ειναι η γνωμη σας για το συγκεκριμμενο μοντελο??? Δεν ειναι λιγο βαρυ για τα αλογα του???
-
Και γιατί δεν το ρώταγες αυτό στο φόρουμ για τα φάου βέ;
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Και γιατί δεν το ρώταγες αυτό στο φόρουμ για τα φάου βέ;Γιατι δεν ηξερα οτι εχει forum η vw..
-
Ο χρήστης kasioths έγραψε:
Ρε παιδια ποια ειναι η γνωμη σας για το συγκεκριμμενο μοντελο??? Δεν ειναι λιγο βαρυ για τα αλογα του???Αν αναφέρεσαι στο 122άρη αλλά 2κίνητο, ναι μεν δεν το έχω οδηγήσει αλλά είναι απαλλαγμένο από το βάρος του πίσω διαφορικού, ο κινητήρας είναι επίσης ελαφρύτερος λόγω απουσίας κομπρέσορα και επίσης οι απώλειες πολύ πιο περιορισμένες έναντι του 4κίνητου. Επίσης η ροπή του turbo θα σε κάνει να νομίζεις πως πρόκειται για πολύ πιο δυνατό αυτοκίνητο....
Δεν ξέρω τι οδηγούσες πριν ή τι οδηγείς τώρα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι τάφος με αυτή τη ροπή. -
Γεια σας , ποια η γνωμη σας με 21.000ε metaxeira tiguan 1.4tsi 4x4 2008 me 35.OOOklm h καινουργιο Υετι 4χ2 1.4τσι 21.οοοε?
-
Ο χρήστης mag/fmx έγραψε:
Γεια σας , ποια η γνωμη σας με 21.000ε metaxeira tiguan 1.4tsi 4x4 2008 me 35.OOOklm h καινουργιο Υετι 4χ2 1.4τσι 21.οοοε?Σε αυτό που ρωτάς, Tiguan λόγω τετρακίνησης-επιδόσεων, Yeti λόγω χώρων και καινούριου. Θεωρώ καλύτερο αυτοκίνητο το VW, το Skoda είναι λίγο πιο φρέσκο πάντως...
-
Δες την 'ιστορία' του συγκεκριμένου Tiguan.
Για ποιο λόγο ένα ακριβής αρχικής τιμής αυτοκίνητο 2 ετών με συμφέροντα όμως κυβικά μπορεί να πωλείτε?Σε εμφάνιση και 4κίνηση φυσικά το Tiguan.
Προτιμώ όμως τον 1,4 με τα 122 άλογα του Yeti και στα υπέρ του ότι δεν είναι μτχ. -
Ο χρήστης mag/fmx έγραψε:
Γεια σας , ποια η γνωμη σας με 21.000ε metaxeira tiguan 1.4tsi 4x4 2008 me 35.OOOklm h καινουργιο Υετι 4χ2 1.4τσι 21.οοοε?Εννοείται tiguan, αλλά στα 21000 δεν το λες και ευκαιρία. Αν δεν έχει full εξοπλισμό (xenon, δερμα, navi) κάνε παζάρι.
-
Επειδή έχω Tiguan, θα σου πω πως σε αυτά τα χρήματα αυτή τη χρονική περίοδο μόνο σαν ευκαιρία δεν μοιάζει. Σίγουρα είναι καλύτερο απο το Yeti.
Η τετρακίνηση είναι must στις επιλογές σου; Αν δεν είναι μην το κοιτάς καθόλου. Σε επιδόσεις δεν θα έχει μεγάλη διαφορά. Σε κατανάλωση θα έχει σίγουρα.
Να σκεφτείς πως τώρα έρχεται η έκδοση RLine μόνο, σαν 4χ4 και θα κοστίζει στα 28.000 ευρώ. -
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Να σκεφτείς πως τώρα έρχεται η έκδοση RLine μόνο, σαν 4χ4 και θα κοστίζει στα 28.000 ευρώ.Αυτή είναι η τιμή του μετά τις νέες κρατικές 'προσφορές'? Αν είναι έτσι, σ' αυτή την έκδοση είναι ευκαιρία.
-
http://www.autotriti.gr/data/magazine/viewthema/38858_26465.asp
Δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει η νέα μάσκα,ίσα,ίσα το τωρινό μου αρέσει περισσότερο.Με κάνει να αρχίζω να σκέφτομαι και εναλλακτικές για αγορά,αν τελικά προχωρήσει η αλλαγή αυτή.
-
Ο χρήστης corsa2 έγραψε:
http://www.autotriti.gr/data/magazine/viewthema/38858_26465.aspΔεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει η νέα μάσκα,ίσα,ίσα το τωρινό μου αρέσει περισσότερο.Με κάνει να αρχίζω να σκέφτομαι και εναλλακτικές για αγορά,αν τελικά προχωρήσει η αλλαγή αυτή.
Τα έντυπα λένε για παρουσίαση του φέτος τον Μάρτιο. Τότε θα ξέρουμε πόσο το 'χάλασαν' σε σχέση με το τωρινό με την πιο όμορφη πρόσοψη σε σχέση με την νέα που έχουν τα πρόσφατα VW.
Δεν φαντάζομαι να έχει πολλές διαφορές στην πρόσοψη (ίσως κάποιες στον προφυλακτήρα) από το Κινέζικο Tiguan f/l που εμφάνισαν πέρσι τέτοια εποχή. -
Μπορει να ειναι και τα 2 f/l ιδια αλλα σε διαφορετικη εκδοση ,οπως το escape προ F/L που ειχε ποιο κοντη μασκα, πολλοι παραπονεθηκαν για την μεγαλη μασκα για θορυβους και μειονεκτηματος στο off roading.
-
Με λύπη μου βλέπω πως κανείς δεν έχει σχολιάσει το περιβόητο ECU update για κινητήρες με κωδικό CAV. Πιο πολύ με εντυπωσιάζει η απουσία του ειδικού τύπου.
Εχω κάνει 650 χλμ μετά την υποβάθμιση.
Παίδες, το αυτοκίνητο δεν είναι αυτό που ήταν. Με λύπη το λέω, αλλά είναι η αλήθεια. Πρώτη φορά, έκανα συνεχώς αλλαγές ταχυτήτων, γιατί δεν τράβαγε. Μέχρι και 4η έβαλα.
Το πρόβλημα είναι πιο έντονο, από τις 2800 μέχρι 3800 σαλ. Θυμάμαι πως σε αυτές τις στροφές, λίγο πατούσα το γκάζι και έφευγε. Τώρα κατεβάζω, για να φύγει. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.Η δε κατανάλωση, στα ύψη. 12,4 λίτρα στα 100 και μη νομίζετε πως το πίεσα. Δεν υπάρχει λόγος πια. Πριν απο ένα μήνα, με τον ίδιο ρυθμό δεν θα πέρναγε τα 10 λίτρα.
Πραγματικά απογοήτευση....Άλλο αυτοκίνητο αγόρασα πριν 2 χρόνια κι άλλο οδηγώ τώρα. -
τι υποτιθεται οτι κανει αυτη η αναβαθμιση? νομιζω και ο busso ειχε κανει μια, αλλα δεν παρατηρησε κατι περιεργο
-
είναι δυνατόν να έχει τόσες πολλές διαφορές??
μήπως έχει κανένα άλλο θέμα το αυτοκίνητο? ο τσέκαρες αλλού , σε άλλο φόρουμ?φίλος με golf gt μου έκανε αντίστοιχα παράπονα μετά από update , αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό...
-
Κάνουν νέα χαρτογράφηση, ρίχνοντας το αβανς, αυξάνουν το μείγμα(νομίζω, δεν είμαι τεχνικός) και προκύπτει μείωση της ροπής στις χαμηλές στροφές και κάποια απώλεια ιπποδύναμης, για να μη χτυπάει λένε πυράκια. Στο φόρουμ του clubTiguan, έχει γίνει χαμός. Έχουν γίνει δυναμομετρήσεις πρίν και μετά, αλλά λόγω του ότι η ισχύς στα χαρτιά είναι 150, δεν μπορεί να γίνει κάτι.
Για να καταλάβεις τη διαφορά, πρέπει να βγεις εκτός Αθηνών. -
στις δυναμομετρησεις τι φανηκε δηλαδη?
VW Tiguan 2007