-
Εγώ πάλι ένοιωσα όπως ο φίλος netgalileo όταν οδήγησα πρώτη φορά το Niva! Να ήταν και λίγο πιο αξιόπιστο.. (το Νίva)
-
Το σαβ/κο που ειχα παρει με τη σειρα ολα τα μαγαζια στην παραλιακη εβλεπα εξω απο τα μαγαζια πρωτη μουρη το altea και μετα τα bmw-mercedo-porsco-ferarri!!
Περα απο την πλακα ομως το παιδι μπορει να γουσταρει τρελα το αυτοκινητο!! Μην τον πυροβολουμε τοσο πολυ.... λιγο μονο
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Το σαβ/κο που ειχα παρει με τη σειρα ολα τα μαγαζια στην παραλιακη εβλεπα εξω απο τα μαγαζια πρωτη μουρη το altea και μετα τα bmw-mercedo-porsco-ferarri!!Περα απο την πλακα ομως το παιδι μπορει να γουσταρει τρελα το αυτοκινητο!! Μην τον πυροβολουμε τοσο πολυ.... λιγο μονο
Πολύ σωστά
Κι εγώ γουστάρω πολύ αυτό το αυτοκίνητο, απλά δεν το δείχνω.... -
- ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ TEST DRIVE
- ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
- ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΛΤΕΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ TEST DRIVE......
- ΤΟ ΝΙΒΑ ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ.
-
Επειδή λέχθηκαν πολλά,
θέλω να επισημάνω ότι η όλοι αναφορά μου ήταν καθαρά το τι αισθάνθηκα από ένα καινούργιο αυτοκίνητο το οποιο κάνει καμια 19000 πάνω κάτω, και την ίδια απόλαυση την είχα βρει μονο στο x5 που κάνει 100,000, για να δείτε και με τι το σύγκρινα, ως προς την αίσθηση πάντα
αλλα από αυτούς που ξέρουν απλός να μιλάνε αντί να μασάνε αμφιβάλλω αν έχουν δει x5 στα 2 τους μετρα.
εγώ έχω τι τύχη να ανεβοκατεβαίνω τα βουνά εδώ και ένα χρόνο περίπου, με χιονια και βροχέςthats all
Παρακαλώ οποιαδήποτε απάντηση να είναι ως προς το αυτοκίνητο
και αν κάποιος άλλος το έχει μπορεί να επιβεβαίωση η όχι τα λεγόμενα μου
Δεν δέχομαι προσωπικές αναφορές από τυπάκους που μάθανε τι είναι forum προχθές, μπορεί εδώ να είμαι καινούργιος , αλλα όταν είχαμε στήσει το unwired πριν 6 χρονια κάποιοι δεν ξέρανε τι είναι internet
αυτάΤο post μεταφράστηκε από greeklish στα ελληνικά με τη βοήθεια του on-line μεταφραστή http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
-
Τελικά είναι πρώτη μούρη ή όχι;
Μήπως είναι δεύτερη μούρη;
Είναι μούρη γενικώς;
Και γιατί ο netgalileo δε συμμορφώνεται με τον κανόνα του φόρουμ που λέει να γράφουμε Ελληνικά, για να διαβάσω κι εγώ ποτέ τι στο καλό γράφει;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Και γιατί ο netgalileo δε συμμορφώνεται με τον κανόνα του φόρουμ που λέει να γράφουμε Ελληνικά, για να διαβάσω κι εγώ ποτέ τι στο καλό γράφει;Εδώ έχεις απόλυτο δίκιο.
netgalileo, σε παρακαλώ να γράφεις με ελληνικά όπως αναφέρεται και στις Οδηγίες Χρήσης του φόρουμ αν θέλεις να διαβάζουμε τα posts σου γιατί όπως βλέπεις τα greeklish είναι εξαιρετικά δυσανάγνωστα. Αν δυσκολεύεσαι να γράφεις ελληνικά με ελληνικούς χαρακτήρες αυτός ο on-line μεταφραστής greeklish -> greek μπορεί να σε βοηθήσει:
-
Κι εκεί που είχαμε αποφασίσει για Χ5, νάμαστε πάλι αναποφάσιστοι.......
*Ωραίο, ρε φίλε, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. *
-
Ο χρήστης netgalileo έγραψε:
Επειδή λέχθηκαν πολλά,
θέλω να επισημάνω ότι η όλοι αναφορά μου ήταν καθαρά το τι αισθάνθηκα από ένα καινούργιο αυτοκίνητο το οποιο κάνει καμια 19000 πάνω κάτω, και την ίδια απόλαυση την είχα βρει μονο στο x5 που κάνει 100,000, για να δείτε και με τι το σύγκρινα, ως προς την αίσθηση πάντα
αλλα από αυτούς που ξέρουν απλός να μιλάνε αντί να μασάνε αμφιβάλλω αν έχουν δει x5 στα 2 τους μετρα.
εγώ έχω τι τύχη να ανεβοκατεβαίνω τα βουνά εδώ και ένα χρόνο περίπου, με χιονια και βροχέςthats all
Παρακαλώ οποιαδήποτε απάντηση να είναι ως προς το αυτοκίνητο
και αν κάποιος άλλος το έχει μπορεί να επιβεβαίωση η όχι τα λεγόμενα μου
Δεν δέχομαι προσωπικές αναφορές από τυπάκους που μάθανε τι είναι forum προχθές, μπορεί εδώ να είμαι καινούργιος , αλλα όταν είχαμε στήσει το unwired πριν 6 χρονια κάποιοι δεν ξέρανε τι είναι internet
αυτάΤο post μεταφράστηκε από greeklish στα ελληνικά με τη βοήθεια του on-line μεταφραστή http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
Δεν ξερω τι αυτοκινητα εχεις οδηγησει αλλα για σενα δηλαδη ειναι το altea to X5 και μετα το χαος....?
Και βασικα τι σχεση εχει το Χ5 με το altea?(ασχετο αλλα το Χ5 ξεκιναει απο 70000 εκτος και αν λες για κανενα 4.4 full)
-
Εδώ πάντως στα Χανιά έχω δει ένα μπορντώ Χ5 5λιτρο με αθηναϊκές πινακίδες (και ευγενέστατο οδηγό, πρέπει να το πω αυτό), ένα μαύρο 3λιτρο και δυο-τρία Χ3. Και τα'χω δει πιο κοντά απ'τα δυο μέτρα, γιατί όχι μόνον έτυχε να μποτιλιαρισθούμε δίπλα-δίπλα, αλλά και να περπατήσω δίπλα τους.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εδώ πάντως στα Χανιά έχω δει ένα μπορντώ Χ5 5λιτρο με αθηναϊκές πινακίδες (και ευγενέστατο οδηγό, πρέπει να το πω αυτό), ένα μαύρο 3λιτρο και δυο-τρία Χ3. Και τα'χω δει πιο κοντά απ'τα δυο μέτρα, γιατί όχι μόνον έτυχε να μποτιλιαρισθούμε δίπλα-δίπλα, αλλά και να περπατήσω δίπλα τους.Πρεπει να εισαι απο τους πολυ λιγους!!
Εγω εχω παει βολτα με Χ5 να παω να παιξω κανενα λοττο?? -
Ναι, και μάλιστα να προτιμήσεις μέρα με τζακ-ποτ!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ναι, και μάλιστα να προτιμήσεις μέρα με τζακ-ποτ!Δε μου λες κανεναν αριθμο γιατι και εσενα τυχερο σε βλεπω να εισαι...
Παιδια το ξεσκισαμε το τοπικ...
-
Α, εκεί θα πρέπει να τα βγάλεις πέρα μόνος σου! Μην σε πάρω στο λαιμό μου ή κερδίσεις και μετά βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν έπαιξα εγώ τα νούμερα αυτά!
-
Μια και το έφερε η κουβέντα κι εγώ έχω δει από κοντά x5. Πιο κοντά από ότι ο φίλος skullone μάλιστα αφού έχω πάει και βόλτα
-
Δηλαδή εμείς που έχουμε βρεθεί τόσο κοντά (ή μέσα) σε Χ5 μπορούμε να μιλάμε ή να επιστρέψουμε στο μάσημα;
-
Ωχ τώρα μπήκα σε σκέψεις... δεν έχω οδηγήσει Χ5 και νοιώθω πολύ μειονεκτικά. Η ML 55 AMG μπορεί να αναπληρώσει αυτό το κενό;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ωχ τώρα μπήκα σε σκέψεις... δεν έχω οδηγήσει Χ5 και νοιώθω πολύ μειονεκτικά. Η ML 55 AMG μπορεί να αναπληρώσει αυτό το κενό;Όχι. Μόνο το Αλτέα.
-
Δεν το λένε Altea!
Mourati το λένε .... -
Mouraltea.
Το παρακάνουμε, αλλά έχει πλάκα.
1000 ME TO ALTEA