-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Το παρακάνουμε, αλλά έχει πλάκα.Αφού το έχουμε ρίξει στην πλάκα συνεχίζω σε ανάλογο τόνο..... ...μέχρι να μας το κλειδώσουν αν και δεν βλέπω το λόγο πια!
Εγώ που είμαι ξανθιά και δεν ξέρω από αυτοκίνητα σε ποιο πρέπει να μπω για να ζηλέψουν οι φίλες μου από το κομμωτήριο? Διστάζω γιατί μπορεί αυτό το Μουράτι να είναι το πρώτο αλλά η Χ5 που είχε ένας πρώην μου είναι πιο άνετη όταν είμαι ανάσκελα..... και επειδή είναι πιο ψηλό και έχει και μαύρα τζάμια δεν σε βλέπουν και τόσο από έξω οι ματάκηδες άσε που είναι και 4x4 οπότε με ξεμονάχιαζε σε ερημικά βουνά χωρίς περίεργους ....
Βλέπουμε λοιπόν ότι για κάποιους χρήστες υπάρχουν και άλλα χαρακτηριστικά που έχουν σημασία εκτός από τη μούρη....
-
Μη λετε λαλακιες το mouraltea εινα καλυτερο αποτο χ5.Τα εχω και τα δυο στο γκαραζ και οταν θελω μουρη να πουλησω παιρνω το mouraltea.
Δεν υπαρχει συγκριση ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
Χαχαχαχαχαχα!! Καιρό είχα να γελάσω έτσι! Να 'στε καλά παιδιά!
-
Τελικά εγώ που θέλω να το παίζω ΜΟΥΡΙ (μούρη) τί αυτοκίνητο να πάρω? Altea ή Χ5? Και την SL55 AMG τι να την κάνω τώρα που καταργήθηκε η απόσυρση?
-
Ο χρήστης kinq1 έγραψε:
Τελικά εγώ που θέλω να το παίζω ΜΟΥΡΙ (μούρη) τί αυτοκίνητο να πάρω? Altea ή Χ5? Και την SL55 AMG τι να την κάνω τώρα που καταργήθηκε η απόσυρση?Να βγάλεις τις ζάντες της SL και να τις βάλεις στο Altea, θα 'δείχνει' καλύτερα και πιο μουράτο με τις 19αρες
Μην σ'απασχολούν οι διαστάσεις των ελαστικών, έχει δυνατό κινητήρα και θα τα βγάλει πέρα μια χαρά
-
Βρε Ikar τι είναι αυτά που λες;;; να βγάλει τα υπέροχα mourati τάσια που έχει στάνταρ και να βάλει τις 19αρες ζάντες τις SL;;;; Θα είσαι τρελός μου φαίνεται!
-
Πραγματικά πολύ γέλιο!
Όσο για το Altea, netgalileo (δέχομαι ότι οι προθέσεις σου δεν ήταν...'πονηρές') νομίζω ότι οι χαρακτηρισμοί σου ήταν τουλάχιστον υπερβολικοί!!**'Τέλεια κρατήματα' ** Εντάξει για ένα μικρομεσαίο ψιλο-πολυμορφικό μιλάμε!
**'Το ποιο μουράτο στην Εθνική' **:o
**'Ένοιωθα σαν βασιλέας.' **Αυτό είναι δικαιωμά σου!
'Δεν είναι χαμηλό αλλά είναι σπορ' Μπορείς να μας προσδιορίσεις την έννοια του 'σπορ αυτοκινήτου';
**'Δεν είναι κλούβα αλλά χωράει τα πάντα' ** Με μήκος 4280mm,μεταξόνιο 2.578mm( σχετικά μικρό,ακόμα και για μικρομεσαίο ) και χώρο αποσκευών 370lt (το...'μικρό' Jazz έχει 380lt),απορώ ΠΟΥ τα χωράει όλα;;;;????**'Μοναδικός (??? )συνδυασμός πολλών πραγμάτων μαζί.' **
Με 19.000 ευρώ υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ λύσεις!
Και τέλος:ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 1.000km ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!!!'
Θα πρότεινα να ξαναμπείς στην x5 με καθαρό μυαλό και να μας ξαναγράψεις χωρίς φόβο και πάθος τις εντυπώσεις σου...Και κάτι για τους λοιπούς συνφορουμίτες: [b]μην ξεχάσετε να...σπάσετε τις διαχωριστικές γραμμές και να κάνετε ένα Test Drive![/b]
-
Πώ πω ρε παιδιά.....οκ φτάνει !
Μια κουβέντα είπε το παιδί, ποιό το παράλογο ???
Απλά λόγω ενθουσιασμού έβαλε και λίγες σάλτσες, όλοι μας δεν το κάνουμε ?Βe cool...
-
Σωστά μιλάς technik,απλά ο... ενθουσιασμός του(σε συνδιασμό με το ότι ήταν η πρώτη του -και η τελευταία μέχρι στιγμής- εμφάνιση στο Forum) παραπέμπει σε πωλητή της συμπαθέστατης ιθπανικής (-γερμανικής) εταιρείας!!
Αλλά είπαμε ότι εμείς βάζουμε καλό λογισμό!
Άλλωστε ήταν μια καλή ευκαιρία για γέλιο! -
Ο χρήστης Νεκταριος έγραψε:
Σωστά μιλάς technik,απλά ο... ενθουσιασμός του(σε συνδιασμό με το ότι ήταν η πρώτη του -και η τελευταία μέχρι στιγμής- εμφάνιση στο Forum) παραπέμπει σε πωλητή της συμπαθέστατης ιθπανικής (-γερμανικής) εταιρείας!!
Άλλωστε ήταν μια καλή ευκαιρία για γέλιο!Ακόμα κι έτσι να είναι, τότε π.χ. η Alfa Romeo, η BMW, η VW ή οποιαδήποτε άλλη,
πόσα θα έπρεπε να πλήρωνε στους διάφορους συμ-forum-ιστές
(μή πωλητές), για τα πολύ πολύ πολύ καλά τους λόγια για τα μοντέλα....? -
Παρά ταύτα, πάρτε κι ένα δωράκι.........
-
Άλλωστε ήταν μια καλή ευκαιρία για γέλιο!το πρώτη μου ναι το τελευταία γιατί;
βιάζεσαι να με αποβάλεις;
δεν έχω ανάγκη από κανένα τύπο σαν και εσένα να μου υποδείξει τη θα κάνω,
και δεν συνηθίζω να μπαίνω σε forums και να γράφω αρλούμπες για να κάνω νούμερα,
μπαίνω για την ουσία,
είχα μια εμπειρία με ένα καινούριο αυτοκίνητο,
ούτε δικό μου είναι ούτε και θα γίνει,
απλά μου άρεσε αρκετά,
και σαφώς δεν έχει καμία σχέση με το χ5 αλλά με τέτοια λεφτά υπάρχουν σημεία που λες ότι είναι σαν να είμαι σε χ5,
και επαναλαμβάνω και το ζήτησα σαν χάρη να σχολιάζετε αν θέλετε το αυτοκίνητο και όχι τις προσωπικές μου απόψεις. Σε αυτό υπάρχει και το pmΚαι μια συμβουλή για κάποιους, ευτυχώς λίγους εδώ μέσα,
αν θέλετε το forum να έχει ποιότητα και αξιοπιστία είναι στο χέρι σας
απλά φροντίστε να γράφετε εκεί που μπορείτε και τεκμηριωμένα για να βοηθήσετε έτσι τα άλλα μέλη, και όχι να γράφετε για να κάντε νούμερα μηνυμάτων. -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Παρά ταύτα, πάρτε κι ένα δωράκι......... :lol: :lol: :lol:Μήπως την έχεις και σε μεγαλύτερη ανάλυση; Λέω να την εκτυπώσω σε μεγάλο μέγεθος και να τυλίξω το Ιμπιζάκι μέσα στο poster που θα προκύψει.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά να πάρω και εγώ λίγη μούρη γιατί το Ιμπιζάκι δεν το σέβεται κανείς :oops:
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Κι εκεί που είχαμε αποφασίσει για Χ5, νάμαστε πάλι αναποφάσιστοι.......Πάνω που ήθελα να στείλω μήνυμα και να σχολιάσω τον τρόπο που εκφράζετε πρός όλους εδώ μέσα ο netgalileo διάβασα αυτό το μήνυμα και έριξα χοντρό γέλιο οπότε και είπα να μην απαντήσω.
Χιούμορ απο τον Ilia απο την όμορφη Ηλεία!!!
-
Ρε παιδιά cool.
Ο άνθρωπος την άποψη του είπε και την γνώμη του.
Το πως την βρίσκει ο καθένας μας και με τι δεδομένα ορίζει το καλό και το ωραίο και το μουράτο για αυτόν είναι στην κρίση και στην επιλογή του καθενός.
Χωρίς να παίρνω το μέρος κανένα, πιστεύω πως συμμετέχουμε σε ένα από τα πιο αξιοσέβαστα φόρουμ του καλυτέρου περιοδικού αυτοκίνησης(κατά την ταπεινή μου γνώμη).
Εξάλλου υπάρχουν και οι moderators για να κρίνουν τα θέματα.
Φιλικά
Ξενοφών. -
Άλλωστε ήταν μια καλή ευκαιρία για γέλιο!αν δεν μου διαφεύγει κάτι νομίζω πως δεν είναι ιδιαίτερα ευγενική η αντίδραση στη δημοσίευση και ειλικρινά μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση γιατί δεν έχω συνηθήσει σε τέτοιες συμπεριφορές εδω μέσα
αγαπητέ φίλε Νεκτάριε επανέλαβα επάνω τη δημοσίευσή σου γιατί η τελευταία σου φράση με βρίσκει απολύτως αντίθετο..σκέψου μόνο πως εσύ θα αισθανόσουν αν οι δικές σου δημοσιεύσεις ήταν μια καλή ευκαιρία για γέλιο...μην μπούμε στην λογική να γελάμε όλοι με έναν για να μην γελάσουν και μαζί μας..
τα παραπάνω ισχύουν μόνο εφ΄όσον δεν γνωρίζετε κάτι παραπάνω για τον φίλο με την δημοσίευση..διευκρινίζω πως δεν έχω ιδέα για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο..και φυσικά όσα λεω ως δημόσια είναι διαθέσιμα για πολύ γέλιο για όποιον το έχει ανάγκη
-
ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ,ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.
-
αν είναι να τρελλαθείτε τότε αφήστε το και πράξετε όπως νομίζετε
πρώτα από όλα η ψυχική υγεία των συμμετεχόντων
κατα τα άλλα συμφωνώ με τον Ξενοφώντα πιο πάνω
αυτα
-
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΟΛΥ ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΦΟΒΕΡΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΧΑΒΑΛΕΔΙΑΣΑΜΕ ΛΙΓΟ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ.ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ....
-
Χαχαχαχαχα! Σιγά μην του δημιουργίσουμε και ψυχολογικά τράυματα! Πολύ Βασιλακη Καϊλα βλεπουν μερικοί!
1000 ME TO ALTEA