-
Αυτο εχει να κανει με την διαταραξη της κοινης ησυχιας σε συγκεκριμενες ωρες. Τοτε ναι! Να απαγορευτει τελειως κιολας!
Αλλα την υπολοιπη μερα τοσοι και τοσοι θορυβοι υπαρχουν γυρω μας, λιγο μουσικουλα δεν βλαπτει!
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Νόμιμο πλέον είναι το αυτοκίνητο στο οποίο η μουσική δεν ακούγεται σε απόσταση τριών μέτρων από αυτό.
Αμάν!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Αυτό θα το τρίψω στη μάπα ενός κάγκουρα γείτονα που, όποτε περνάει, τρίζουν οι πολυκατοικίες από τα υπογούφερ του.
-
Πριν του το τρίψεις μπορείς να τον ρωτήσεις τι sub έχει και σε πόσα λίτρα κούτα?
-
Πριν του το τρίψεις μπορείς να τον ρωτήσεις τι sub έχει και σε πόσα λίτρα κούτα?Μαζευεις ιδεες εεεεε;
Φιλικα και καθολου ειρωνικα
-
Ο χρήστης GEORGE LOGOTHETIS έγραψε:
Καλημέρα σε όλους.Είμαι και εγώ από αυτούς που η πρώτη κίνηση είναι το ραδιόφωνο η CD αλλά αποκλειστικά ξένη μουσική. Η απορία μου όμως είναι ότι κανείς από εσάς δεν ακούει τα ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ . Είμαι ο μόνος που έχει μικρά παιδιά η κάνω κάτι λάθος? Τα παιδιά είναι 4 χρονών και 14 μηνών.
Πάντως το ευχαριστιέμαι όταν το Subwoofer του διπλανού βγάζει αμέτρητα decibels και εγώ ανοιγω το δικό μου με τον γιό μου μέσα αλλά χωρίς Subwoofer και ακούγεται το ' Ηταν ένας γαϊδαρος με μεγάλα αυτιά '......Γιώργο ένας ακόμα του κλαμπ!!
Πολύ εύστοχη η επιλογή του τραγουδιού.
Οι δικοί μου γιοι είναι τεσσάρων χρονών και δυο μηνών. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Καλημέρα σε όλους.
Είμαι και εγώ από αυτούς που η πρώτη κίνηση είναι το ραδιόφωνο η CD αλλά αποκλειστικά ξένη μουσική. Η απορία μου όμως είναι ότι κανείς από εσάς δεν ακούει τα ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ . Είμαι ο μόνος που έχει μικρά παιδιά η κάνω κάτι λάθος? Τα παιδιά είναι 4 χρονών και 14 μηνών.
Πάντως το ευχαριστιέμαι όταν το Subwoofer του διπλανού βγάζει αμέτρητα decibels και εγώ ανοιγω το δικό μου με τον γιό μου μέσα αλλά χωρίς Subwoofer και ακούγεται το ' Ηταν ένας γαϊδαρος με μεγάλα αυτιά '......Γιώργο ένας ακόμα του κλαμπ!!
Οι δικοί μου γιοι είναι τεσσάρων χρονών και δυο μηνών.ΝΑ σου ζήσουνε.
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΟΥΞΕ -
Πριν του το τρίψεις μπορείς να τον ρωτήσεις τι sub έχει και σε πόσα λίτρα κούτα?Αν κρίνω από μια φορά που είδα το πορτ-μπαγκάζ του ανοιχτό, μάλλον 200-250 λίτρα και 15άρι Rockford Fosgate.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Καλημέρα σε όλους.
Είμαι και εγώ από αυτούς που η πρώτη κίνηση είναι το ραδιόφωνο η CD αλλά αποκλειστικά ξένη μουσική. Η απορία μου όμως είναι ότι κανείς από εσάς δεν ακούει τα ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ . Είμαι ο μόνος που έχει μικρά παιδιά η κάνω κάτι λάθος? Τα παιδιά είναι 4 χρονών και 14 μηνών.
Οι δικοί μου γιοι είναι τεσσάρων χρονών και δυο μηνών.Δεν λέμε σε κανέναν dj του φόρουμ να του τραβήξει ένα club remix;
-
Ακούω μουσική στο αυτοκίνητο σχεδόν πάντα (εκτός αν πχ έχω πονοκέφαλο). Θα έλεγα πως μέχρι ενός βαθμού με επηρεάζει. Για παράδειγμα όταν βάζω κάτι τζαζ/μπλουζ κλπ είμαι πιο χαλαρός, και έτσι οδηγώ και κάπως πιο χαλαρά απο όταν ακούω π.χ. Tool. Στην τελευταία περίπτωση θα νιώσω περισσότερο σε εγρήγορση ή μπορεί και κάποια επιθετικότητα, η οποία λογικό είναι να επηρεάσει και τον τρόπο που οδηγώ.
Το χειρότερο είναι ίσως όταν ακούω κάποια τραγούδια που γεννούν μέσα μου το συναίσθημα της υπέρτατης απαισιοδοξίας!
-
Εγώ ακούω Χέβι Μέταλ όταν οδηγάω και κάνω τελετές και θυσίες (πατάω γιαγιάδες παππούδες κοκ) στο σατανά. Καμιά φορά ακούω και ηλεκτρονική μουσική και παίρνω έκσταση και κάνω drive by σε μαμάδες με καροτσάκια ή ανάπηρους. Επίσης μια φορά άκουγα χιπ χοπ και κάπνιζα μαύρο με κλειστά τα τζάμια μέχρι που δεν έβλεπα τίποτα και είχα βάλλει κ αυτές τις αναρτήσεις που το αυτοκίνητο πάει πάνω κάτω και με έγραψε η αστυνομία για παράνομο παρκάρισμα.
-
-
Εγω ακούω κλαρινα ... και το αρνι το εχω στην σχαρα της οροφης.....
-
Ναι, ακούω μουσικη στο αυτοκίνητο και με επηρρεάζει θετικά πάντα.
Στο αμάξι μου πρέπει να υπάρχουν κάτι εκατοντάδες ώρες μουσικής σε MP3 (η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική είπαμε?και η μουσική την τσέπη μας! ). Πιο πολύ ακούγεται Rock (παλιά και νέα), Hiphop και Disco, ανάλογα με τα κέφια και τις συνθήκες. Πάντως βρίσκω χρησιμότατη την δυνατή μουσική (όχι σε ένταση, αλλά σαν άκουσμα), καθώς πολλές φορές, όταν είμαι στα όρια του ύπνου από την κούραση, σε συνδυασμό με κατεβασμένο παραθυράκι (ακόμα και με 0 βαθμούς έξω ) είναι ότι πρέπει για να σταθεί ανοιχτό το βλέφαρο... Η άλλη λύση είναι η οδοντογλυφίδα!!!
Πάντως χωρίς πλάκα, η σωστή επιλογή της μουσικής παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για το πως θα οδηγήσεις. Το firestarter που προαναφέρθηκε είναι ιδανικό κατά τη γνώμη μου για να 'επιτεθείς' σε στροφιλίκι, σου δίνει τρομερό ρυθμό. Για αυτούς που προτιμούν κάτι πιο κλασικό, θα προτείνω ασυζητητί τη μουσική του trailer του 'Αρχοντα των δαχτυλιδιών'. Βασίζεται στη μουσική του 'Reqviem for a dream', αλλά είναι πολύ πιο επική, με βιολιά και κρουστά. Όποιος θέλει να δοκιμάσει, ας μου στείλει pm, να του το στείλω σε mp3. Είναι από τις μελωδίες που θα σας κάνουν με τη μία να κατεβάσετε δυο-τρεις ταχύτητες...
Αντίστοιχα για ήρεμη οδήγηση, τίποτα καλύτερο από rock ballads.
-
Αν η ενταση ειναι δυνατα (σπανια) δεν μπορω ν οδηγησω καλα. Χανω λιγο την συγκεντρωση μου. Σιγουρα δεν μπορω να οδηγησω γρηγορα.
Συνηθως σε μια μετρια ενταση κ ναι μου ειναι πολυ αναγκαιο ν ακουω μουσικη ειτε ραδιοφωνο ειτε CD. -
Σίγουρα η επιθετική μουσική σε κάνει να οδηγείς λιγάκι πιο επιθετικά.
Εμένα με επηρεάζει πάντως!Εχω πιάσει όμως πολλές φορές τον εαυτό μου όταν οδηγώ (γρήγορα) ας πούμε στα στροφιλίκια του Διόνυσου να είμαι τόσο συγκεντρωμένος στον δρόμο και στην οδήγηση που να μην θυμάμαι ποιά κομμάτια πέρασαν σαν να μην τα άκουσα!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σίγουρα η επιθετική μουσική σε κάνει να οδηγείς λιγάκι πιο επιθετικά.
Εμένα με επηρεάζει πάντως!Εχω πιάσει όμως πολλές φορές τον εαυτό μου όταν οδηγώ (γρήγορα) ας πούμε στα στροφιλίκια του Διόνυσου να είμαι τόσο συγκεντρωμένος στον δρόμο και στην οδήγηση που να μην θυμάμαι ποιά κομμάτια πέρασαν σαν να μην τα άκουσα!
Εγώ παθαίνω το άλλο. Πολλές φορές όταν οδηγώ στην εθνική για ώρα και πηγαίνω και λίγο γρήγορα, επειδή πρέπει να έχω την προσοχή μου στο δρόμο, καταφέρνω στην ουσία να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο και να αδειάζω το μυαλό μου, κάτι που δεν μπορώ να κάνω με κανέναν άλλον τρόπο! Και είναι ωραία γιατί το μυαλό μου συχνά σκέφτεται πράγματα που δε θέλω να τα σκέφτεται
Άρα η οδήγηση αποτελεί και ψυχο-θεραπευτική μέθοδο!
-
Τι έχω στο 6απλό CD changer αυτη την στιγμή:
Depeche Mode
Nirvana
Pink Martini
Radiohead
Vivaldi/Quatro Stagioni
2Pac -
Με το mp3-CD έχω βρει την υγειά μου.
4 φάκελοι (1. ROCK, 2. POP, 3. SOFT. 4. [όνομα συζύγου ])Καμιά 20αριά-30αριά τραγούδια στον καθένα, ανάλογα με τη διάθεση και τις περιστάσεις επιλέγω φάκελο και τσουλάω όμορφα κι ωραία.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Τι έχω στο 6απλό CD changer αυτη την στιγμή:Depeche Mode
Nirvana
Pink Martini
Radiohead
Vivaldi/Quatro Stagioni
2PacΩραίος. Ειδικά για 1,3 και 4 σε συγχαίρω!
Οι 2Pac όμως που κολλάνε??? -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Δηλωνω fan της ηλεκτρονικης μουσικης(νταπα ντουπα κοινως ). Ακουω μουσικη παντου κ παντα, οποτε μπορω κ στην ενταση που με ευχαριστει...
Στο αυτοκινητο συνη8ως εχω απο 2 cd με chill out, κ τα υπολοιπα ειναι απο χαλαρη deep house μεχρι δυνατα breaks. Η chill out με ηρεμει οταν ειμαι σε κινηση, ενω αλλαζω κ μουσικη οταν ανοιγει ο δρομος. Ραδιοφωνο βαζω ελαχιστα κ μονο Best. Η ενταση ειναι παντα δυνατη[μες στο αυτοκινητο, δεν ακουγεται απε3ω].
Ωστοσο δεν με ενοχλει κα8ολου στην οδηγηση (μη σας πω οτι με συγκεντρωνει κιολας). Τα παπακια 8α τα δω απο τον κα8ρεφτη, δε 8α τα ακουσω απο την σπασμενη ε3ατμιση τους..
Υπαρχουν ομως πολλες φορες που δε 8ελω να ακουω μουσικη. Κι αυτο συνη8ως στις 'γρηγορες βολτες'. Γενικα παντως, οταν ακουω κατι διαφορετικο απο του γουστου μου(ελληνικα πχ) αποσυντονιζομαι...Συνη8ως αλλαζω κα8ε 2-3 μερες τα CD στο αυτοκινητο γιατι τα βαριεμαι γρηγορα.. Πριν φυγω για Αγγλια, μεσα ειχα το διπλο καινουριο του G-PAl, το Forbidden Paths του φιλου μου Chris Nemmo, το mooger Fooger των Bermuda Triagle κ 2 που εχω καψει απο mp3 με τα αγαπημενα μου breaks κ progressive house..
Ασχετο: σας αρεσει το καινουριο μου αβαταρ?
Μουσική και οδήγηση