-
ΣΚ έχουμε τι λέτε κανονίζουμε παρεούλα; Σήμερα βράδυ ή αύριο οποιαδήποτε ώρα είμαι διαθέσιμος. Αν υπάρχει διάθεση κανονίστε το. Περιμένω τηλέφωνο.
-
O EL-EM προτίθεται να έρθει Κρήτη για να κάνει σεμινάριο συνοδήγησης.
Επειδή το πρόγραμμα του όπως γνωρίζετε είναι φορτωμένο, μιας και ξεκινάει
και η αγωνιστική χρονιά, προς το παρόν είναι διαθέσιμος να έρθει κάποιο ΣΚ
του Φλεβάρη.
Τα ζητήματα που προκύπτουν είναι:
1ον) Ποιό ΣΚ σας βολεύει? Τα διαθέσιμα είναι:
α)3 Φεβρ. 2007 - 4 Φεβρ. 2007 (απορρίπτεται μιας και δεν προλαβαίνουμε)
β)10 Φεβρ. 2007 - 11 Φεβρ. 2007
γ)17 Φεβρ. 2007 - 18 Φεβρ. 2007
δ)24 Φεβρ. 2007 - 25 Φεβρ. 2007 (ιδανικό)2ον) Προτίθεστε οι συμμετέχοντες να καλύψετε τα έξοδα
μεταφοράς-φιλοξενείας? (όσο περισσότεροι, τόσο λιγότερα)3ον) Last but ton least... Σας ενδιαφέρει μια τέτοια κίνηση?
4oν) Κάγκουρες αποκλείονται από την συμμετοχή!
Καλό θα ήταν να καταλήξουμε το συντομότερο δυνατόν στις συμμετοχές
μιας και μέσα στην εβδομάδα θα κάνω τις κινήσεις για να βρω εισητήρια,
ξενοδοχεία, χώρο για το σεμινάριο, κτλ. -
Μωρε καλως να ορισει το παλικαρι αλλα δυνατοτητα για οικονομικη βοηθεια απο εμενα δεν υπαρχει, μακαρι να μπορουσα. Ολα τα λεφτα και ειναι και λιγα, μού τα τρωει η κορη μου
Αν κανονιστει κανενα καφεδακι μετε χαρας!!!
-
Καλή κίνηση αλλά δεν νομίζω να βρεθούν τόσες συμμετοχές που να γίνει ανεκτικό το κόστος συμμετοχής. Μακάρι να πέσω έξω. Εμένα θα με ενδιέφερε με προτίμηση τα δυο πρώτα ΣΚ γιατί τα επόμενα είμαι δεσμευμένος από την δουλειά μου και είναι σχεδόν αδύνατο να αλλάξω τις υπηρεσίες που έχω. Κράτα με ενήμερο και μακάρι να ευοδωθεί η προσπάθεια σου.
-
Το ΣΚ της επιλογής δ αποκλείεται λόγω φόρτου εργασίας του EL-EM, οπότε
μας μένουν τα άλλα δύο... -
Επίσης, υπάρχει δυνατότητα να γίνει και το 1ο ΣΚ του Μάρτη (3/3 με 4/3).
Πιστεύω ότι τους βολεύει όλους καλύτερα. -
Για να μιλάμε με κάποια βάση και όχι στον αέρα.
Οι ημερομηνίες τελικά που είναι ελεύθερες έχουν ως εξής:
1)17 Φεβρ. 2007 - 18 Φεβρ. 2007
2)3 Μαρτ. 2007 - 4 Μαρτ. 2007Στην περίπτωση 1 πέφτει το 3ήμερο των αποκριών και αρκετοί θα
απουσιάζουν.
Κάνετε quote τις ημερομηνιές και συμπληρώστε τα ονόματά σας για να έχουμε
έναν μπούσουλα των συμμετοχών. -
Αρης Τσιβος - Ghost Dog (PSClub)2)3 Μαρτ. 2007 - 4 Μαρτ. 2007
Γιώργος Καρτάκης - SAXOstudent -
Αρης Τσιβος - Ghost Dog (PSClub)2)3 Μαρτ. 2007 - 4 Μαρτ. 2007
Γιώργος Καρτάκης - SAXOstudent
Μηλιαράκης Μανώλης - ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ -
Καιρό έχουμε να τα πούμε φίλοι μου. Τι θα λέγατε να κανονίσουμε κάτι για την τετάρτη 14 του μήνα; Περιμένω συμμετοχές!!!!!!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Καιρό έχουμε να τα πούμε φίλοι μου. Τι θα λέγατε να κανονίσουμε κάτι για την τετάρτη 14 του μήνα; Περιμένω συμμετοχές!!!!!!Λαθος ημερομηνια!!!Εκεινη την μερα δεν βγαινουν με φιλους αλλα με 'φιλες'
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καιρό έχουμε να τα πούμε φίλοι μου. Τι θα λέγατε να κανονίσουμε κάτι για την τετάρτη 14 του μήνα; Περιμένω συμμετοχές!!!!!!
Λαθος ημερομηνια!!!Εκεινη την μερα δεν βγαινουν με φιλους αλλα με 'φιλες'
Σωστός!!! Τι θα πήγαινα να πάθω!!! Φυσικά και όχι στις 14 του μήνα. Θα με έτρωγε η Άννα αν της έλεγα ότι έχουμε συνάντηση ανδροπαρέας εκείνη την μέρα!!!! Οπότε τι λέτε για την επόμενη 15 του μήνα;
-
Ίντα κάμετε μπρέ σύντεκνοι;
Βλέπω είμαστε αρκετοί Κρητικοί... -
Ο χρήστης georgep800 έγραψε:
Βλέπω είμαστε αρκετοί Κρητικοί...Καλώς τον! Από ποιο μέρος είσαι εσύ?
Παίδες θα είμαι από Σαββατο πρωί στο Ηράκλειο και θα μείνω μέχρι Τρίτη. Να πιούμε καφεδάκι με την παρουσία του meco όμως, επειδή θέλω συμβουλές αγοράς ποδηλάτου κι ας είναι gay...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Παίδες θα είμαι από Σαββατο πρωί στο Ηράκλειο και θα μείνω μέχρι Τρίτη. Να πιούμε καφεδάκι με την παρουσία του meco όμως, επειδή θέλω συμβουλές αγοράς ποδηλάτου κι ας είναι gay...
Mερικά πράγματα δεν αλλάζουν...
Mέσα για καφεδάκι. Γιώργο έλα και εσύ να σε γνωρίσουμε... -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Mερικά πράγματα δεν αλλάζουν...
Mέσα για καφεδάκι. Γιώργο έλα και εσύ να σε γνωρίσουμε...Και εγώ απο Ηράκλειο είμαι.
Αν μπορέσω θα περάσω καμιά βόλτα! Για τι ώρα περίπου λέτε; -
Ο χρήστης georgep800 έγραψε:
Και εγώ απο Ηράκλειο είμαι.
Αν μπορέσω θα περάσω καμιά βόλτα! Για τι ώρα περίπου λέτε;Δε ξέρω ακόμη,πείτε τι ώρα σας βολεύει για να κανονίζουμε.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Και εγώ απο Ηράκλειο είμαι.
Αν μπορέσω θα περάσω καμιά βόλτα! Για τι ώρα περίπου λέτε;Δε ξέρω ακόμη,πείτε τι ώρα σας βολεύει για να κανονίζουμε.
Μετά της 3-4 η ώρα εγώ θα μπορώ σίγουρα. Για ποιο μέρος λέτε;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αν είναι απαραίτητη η παρουσία μου θα πρέπει να συναντηθούμε μετά τις 18:00 και όχι στο Τεχνόπολις!!!!
-
O Μανόλης μπορεί έως τις 5.
Εγώ μπορώ έως τις 2 και μετά τις 5.
Οπότε μάλλον προς απόγευμα μεριά το βλέπω,ε;
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο