-
Το «επόμενο» ΣΚ ήρθε!!!!! Τι έγινε ήρθε ο Κώστας; Εγώ θα πάω νωρίς το απόγευμα τα παιδιά στο θέατρο. Μπορούμε αν θέλετε να τα πούμε το βράδυ ή αύριο Κυριακή. Περιμένω νέα σας.
Α όσο για την εξαφάνιση μου όλον αυτό τον καιρό απλά είχα μείνει χωρίς υπολογιστή. Μόλις σήμερα μπόρεσα να ενεργοποιήσω τον καινούργιο. Περιμένω τηλέφωνο βρεεεεε.
-
Παίδες, ασύλληπτη δουλειά με αναγκάσε να δουλεύω αυτό το ΣΚ έλπίζω στο επόμενο....
-
Και εγώ το τελευταίο καιρό είμαι λίγο χαμένος. Θα επανορθώσω σύντομα...
-
Επειδή έχουμε χαθεί (μάλλον εγώ περισσότερο) τον τελευταίο καιρό και από ότι έμαθα ήρθε ο Ανδρέας και ακόμα να τα πούμε λέω να κανονίσουμε καφεδάκι. Τι λέτε; Σήμερα και αύριο μπορώ μετά τις 10 το βράδυ. Περιμένω νέα σας. Άντε περιμένω.
Ακόμα!!!!!
Δεν βλέπω τίποτα!!!!!
Άντε άντε άντε......
-
ΩΠΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!
Εκτος συγκλονηστικου απροοπτου ειμαι μεσα για οποτε θελετε!!!!!
Κατα προτιμηση για σημερα. -
O Aντρέας και εγώ είμαστε στην Αθήνα. Τα λέμε απο Παρασκευή...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
O Aντρέας και εγώ είμαστε στην Αθήνα. Τα λέμε απο Παρασκευή...Μας έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα!!! Καλά θα τα πούμε από Παρασκευή.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
O Aντρέας και εγώ είμαστε στην Αθήνα. Τα λέμε απο Παρασκευή...
Μας έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα!!! Καλά θα τα πούμε από Παρασκευή.
Κριμα.
Παμε για αλλα...
-
Τελειώσανε τα ψέματα. αύριο στις 18:00 έξω από το Μποουλινγκ. Κανονίστε να είστε όλοι εκεί!!!! Μιχάλη μην ξεχάσεις το cd!!!
-
Τελειώσανε τα ψέματα. αύριο στις 18:00 έξω από το Μποουλινγκ. Κανονίστε να είστε όλοι εκεί!!!! Μιχάλη μην ξεχάσεις το cd!!!Στις 18:00??? Στην πρίζα με βάλατε πάλι. Θα αργήσω 90%.
Θα έρθω όμως! -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Τελειώσανε τα ψέματα. αύριο στις 18:00 έξω από το Μποουλινγκ. Κανονίστε να είστε όλοι εκεί!!!! Μιχάλη μην ξεχάσεις το cd!!!
Στις 18:00??? Στην πρίζα με βάλατε πάλι. Θα αργήσω 90%.
Θα έρθω όμως!Καλά ότι θα αργούσες το περιμέναμε αλλά 1,5 ώρα βρε αθεόφοβε;
Καλά πλάκα κάνω. Πολύ καλά ήτανε φίλοι μου. Με χαρά είδα και παιδιά που είχαμε πολύ καιρό να βρεθούμε. Μανώλη περιμένουμε νέα σου μόλις πας στον γιατρό. Ελπίζω φίλε μου να γλυτώσεις το νυστέρι.
Άντε καλές γιορτές σε όλους και θα κανονίσουμε σύντομα να ξανά βρεθούμε. -
Ξεχωριστα Χρονια Πολλα στους Κρητικους. Υγεια Υγεια Υγεια
(τα νεα μου θα τα δειτε αλλου)
-
Το Σάββατο 30/12 θα είμαι Ηράκλειο για 4-5 μέρες. Κανονίστε κάτι. Όχι Σάββατο, θα φτάσω μάλλον απόγευμα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το Σάββατο 30/12 θα είμαι Ηράκλειο για 4-5 μέρες. Κανονίστε κάτι. Όχι Σάββατο, θα φτάσω μάλλον απόγευμα.Yes Ser! Θα σε ενημερώσουμε σχετικά μήνε σε αναμονή.
Παύλο όπως λέγαμε το παιδί μας έρχεται οπότε καταλαβαίνεις. θα τα πούμε τηλεφωνικά και μετά οι ανακοινώσεις!!!
-
Έχουμε την χαρά από αύριο Σάββατο να είναι μαζί μας ο Κώστας για λίγες μέρες. Μετά από σχετικές τηλεφωνικές συνεννοήσεις κανονίστηκε καφεδάκι για τις 16:30 την Κυριακή. Ραντεβού στο Breeze την παραπάνω ώρα. Ελπίζω να μπορέσετε να έρθετε όλοι. Καλό είναι όσοι είναι να έρθουν εκτός από μια δημοσιοποίηση εδώ να κάνουν και κανένα τηλέφωνο για να ξέρουμε ποιοι θα είμαστε. Άντε φίλοι μου τα λέμε την Κυριακή.
-
Έχουμε την χαρά από αύριο Σάββατο να είναι μαζί μας ο Κώστας για λίγες μέρες. Μετά από σχετικές τηλεφωνικές συνεννοήσεις κανονίστηκε καφεδάκι για τις 16:30 την Κυριακή. Ραντεβού στο Breeze την παραπάνω ώρα. Ελπίζω να μπορέσετε να έρθετε όλοι. Καλό είναι όσοι είναι να έρθουν εκτός από μια δημοσιοποίηση εδώ να κάνουν και κανένα τηλέφωνο για να ξέρουμε ποιοι θα είμαστε. Άντε φίλοι μου τα λέμε την Κυριακή.ok, αλλά το μέρος μου τη σπάει υπερβολικά. Αλλού μπορούμε να πάμε??
-
καλά ας βρεθούμε εκεί που έχει και εύκολο πάρκιν και αν δεν μας αρέσει πάμε όπου γουστάρουμε.
-
Και εγώ θα έρθω.
Θα ενημερώσω για το αν θα αργήσω λιγάκι. -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Και εγώ θα έρθω.
Θα ενημερώσω για το αν θα αργήσω λιγάκι.Παρομοίως...
-
Πολύ καλά περάσαμε και κάναμε πολύ καλή κουβεντούλα. Όσο για τους φίλους που καθυστέρησαν (πάνω από μια ώρα ) ουδέν σχόλιο . Κρίμα που δεν τα καταφέραμε και την τρίτη. Έχουμε όπως καταλαβαίνεται σε εκκρεμότητα ένα κρασάκι που πρέπει σύντομα να ποιούμε. Περιμένω προτάσεις.
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο