-
Bασίλη και εμείς χαρήκαμε πολύ που σε γνωρίσαμε.
Στο παρεάκι δε πρόλαβα να κάτσω όσο θα ήθελα,επιφυλάσομαι όμως
Με το καλό να μας ξανάρθεις! -
θα πιούμε καμια λεμονίτα το σάββατο το βράδυ;
θα είμαι κάτω για τον αγώνα, οπότε απαγορεύονται τα σκληρά ποτά...
για οργανωθείτε και πείτε μου -
Μέσα λέμε...
-
Ας ελπίσουμε πως αυτή τη φορά δεν θα μας χαλάσουν τη συνάντηση δοχεία για αναψυκτικά και στομαχικές διαταραχές...
-
Το Σαββάτο το μεσημέρι στην 1η ειδική (Βραχάσι) κατά 99% θα είμαστε
κριτές με τον αδερφό μου... οπότε αν θέλετε ελάτε να μας κάνετε παρέα -
μπα δεν νομίζω να μας χαλάσει κανείς και τίποτε αυτή τη φορά μιχάλη..
saxo μπορεί και να είμαστε παρέα που ξέρεις...λοιπόν κινητά έχετε κανονίστε και στείλτε μου μύνημα...
-
A, ρε πάλι στο χωριό μου έχει αγώνα κι εγώ λείπω!
-
Κώστα μην χωλοσκάς, θα έρθουμε εμείς στα καινούργια μέρη σου!!! Το πότε δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αλλά δεν θα αργήσει.
Ελπίζω Ρένα να αυχαριστήθικες τα εδέσματα και να μην έψαξες για ζηγαρία την άλλη μέρα!!! Αλήθεια ο τίτλος 'Ο Κούκος της Κρήτης' είναι καλός ή όχι; Τι ήθελε να πει ο ποιητής;
Όσο για τον Βασίλη ήταν μεγάλη και η δική μας χαρά να τον έχουμε κοντά μας και μακάρι να βρεθούμε ξανά σύντομα μαζί.
Τα γράφω όλα μαζί μια και ο υπολογιστής μου τις τελευταίες μέρες έκανε τα δικά του και ήταν αδύνατο να μπορέσουμε να τα πούμε μέσω του Forum μας.
Α με πήρε τηλέφωνο ο Μανώλης (Megane) και που είπε ότι μπορεί για καφεδάκι μετά την τετάρτη. Τι λέτε για πέμπτη; Περιμένω απαντήσεις.
Α επίσης να μην ξεχάσω. Την κυριακή είναι το καζάνι. Το νταβαντούρι θα αρχίσει μεσημέρη οπότε όσοι πιστοί να υπολογίζουν αναχώρηση κατά της 13:30 με 14:00. Θα τα πούμε μέχριτ ότε να κανονίσουμε Μηχάλι και Παύλο. Αν θέλει και κανένας άλλος ας πάρει απλά τηλέφωνο.
-
Η Κρητική φιλοξενεία είναι γνωστή τα κρητικά παραδοσιακά εδέσματα επίσης...ευτυχώς που είμασταν νηστικές με την Άννα και αντέξαμε τον αγώνα εναντίον του Μανώλη...όταν είπα στα υπόλοιπα παιδιά τι φάγαμε, ζήλεψαν που δεν ήρθαν τελικά (άσχετο αν δεν θα βρίσκαμε τραπέζι στα μέτρα μας)
Ωραίο παρεάκι έχετε κάνει και ταιριαστό,άντε βρε παιδιά να έρθετε όλοι μαζί και στα μέρη μας να σας γνωρίσουν και να γνωρίσετε και τους υπόλοιπους...
Κρίμα όντως που το καζάνι είναι την επόμενη εβδομάδα...θα ήταν καλή φάση αν και δεν ξέρω πως θα κατάφερνα να προλάβω το καράβι γι'Αθήνα...
Άσχετο ο χρόνος που σας έλεγα τελικά ήταν 30δλ...είπαμε οι πολλές ανταύγιες χαζεύουν
Φιλια πολλά στην Νίκη αλλα και στην Αγγελική που έλειπε...άντε και στο επόμενο
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Θα τα δώσω εγώ και στις δύο
-
Ρε σεις τί θα γινει, θα πιουμε κανενα καφε αποψε;
Εχω βαρεθει να σας παρακαλαω... -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Θα τα δώσω εγώ και στις δύο
Πρόσεχε εσύ τι λες γιατί μπορεί να σου βγει σε κακό!!!!!!!
Για την Κυριακή τελικά θα πάμε μεσημέρι. Μάλλον αναχώρηση κατά τις μία. Εγώ αν όλα πάνε καλά θα πάω οικογενειακός. Οπότε κανονίστε ένα αμάξι ακόμα. Αν σε κάποιον τύχει κάτι και δεν έρθει να μου τηλεφωνήσει αλλιώς σας θεωρώ δεδομένους και κανονίζω ανάλογα.
Οκ οπότε θα τα πούμε την Κυριακή. -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Η Κρητική φιλοξενεία είναι γνωστή τα κρητικά παραδοσιακά εδέσματα επίσης...ευτυχώς που είμασταν νηστικές με την Άννα και αντέξαμε τον αγώνα εναντίον του Μανώλη...όταν είπα στα υπόλοιπα παιδιά τι φάγαμε, ζήλεψαν που δεν ήρθαν τελικά (άσχετο αν δεν θα βρίσκαμε τραπέζι στα μέτρα μας)Κρύβε λόγια εσύ, κρύβε λόγια.
Τέτοια να λες και άντε μετά να με πιστέψουν ότι απλά τσιμπάω κάτι λίγο για παρέα στο κρασί!!!!
-
Ειναι κανεις ΕΔΩ;
ΕΔΩ
ΕΔΩ
ΕΔΩ
ΕΔΩ
-
1
2
1...
Mάνο όλα καλά;
-
Ολα καλα Παυλο αλλα πολυ ερημια ρε παιδι μου.
Χαθηκαμε!!!
Ειπα να φωναξω δυνατα μπας και ακουστω πιο μακρια λογω αντιλαλου και τα καταφερα!!!
Θα πιουμε καφε;EDIT: Αλλα βεβαια, τωρα που δεν ερχεται καμμια Αθηναια , με τιποτα φιλες της , για βολτιτσα δεν εχει ενδιαφερον.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Χαθηκαμε!!!
Ειπα να φωναξω δυνατα μπας και ακουστω πιο μακρια λογω αντιλαλου και τα καταφερα!!!
Θα πιουμε καφε;Ε ναι να πιούμε κάποια στιγμή. Πλάκα πλάκα έχουμε καιρό να βρεθούμε.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Χαθηκαμε!!!
Θα πιουμε καφε;Ε ναι να πιούμε κάποια στιγμή. Πλάκα πλάκα έχουμε καιρό να βρεθούμε.
Το άλλο ΠΣΚ θα είμαι μάλλον Ηράκλειο! Κανονίστε και θα σας ενημερώσω με σιγουριά.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το άλλο ΠΣΚ θα είμαι μάλλον Ηράκλειο! Κανονίστε και θα σας ενημερώσω με σιγουριά.
Ευκαιρία για συνάντηση!!!!!!
-
μέσα
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο