-
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
Κωστα(cmarin),Παυλο(pavlos23) σαν να σας εχασα.Να κανονισουμε να βρεθουμε!!!Που είσαι εσύ βρε; Ξεκίνησες να δουλεύεις;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Γιώργο χάρηκα για τη γνωριμία, ελπίζω να σε δούμε και σε άλλες συναντήσεις.
Πέρνα μια βόλτα και από τα 'άλλα' μέρη.Κώστα καλή επιστροφή, χωρίς Almera στο δρόμο.
Όλα καλά αν και έκατσα λίγο. Γνωρίσαμε και τον Γιώργο με το C4
Και εγώ χάρηκα για την γνωριμία! Θα τα ξαναπούμε στην επόμενη συνάντηση!
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Κωστα(cmarin),Παυλο(pavlos23) σαν να σας εχασα.Να κανονισουμε να βρεθουμε!!!
Που είσαι εσύ βρε; Ξεκίνησες να δουλεύεις;
Εδω και 2 βδομαδες περιπου.Οποιο απογευμα θελεις παρε τηλ να παμε για καφε.Ειτε Χανια ειτε Ρεθυμνο.Εσυ τι νεα?Ολα καλα?
-
Όλα κομπλέ και κυριλέ...
Όταν θα περνάω απο τα μέρη σου θα ενημερώσω. -
Όλα κομπλέ και κυριλέ...
Όταν θα περνάω απο τα μέρη σου θα ενημερώσω.ΟΚ.Θα τα πουμε.
-
Bye...
(Moderator nass)
-
Μάλλον το καλοκαιράκι μας έχει επιρεάσει και χαθήκαμε φίλοι μου. Αν δεν κανονίσουμε καφεδάκι αυτή την εβδομάδα μετά θα χαθούμε για άλλες δυο μια και πάω στην Αθήνα για μετεκπαίδευση και θα απουσιάζω. Καλό είναι νομίζω να βρεθούμε αυτές τις μέρες. Αν εξαιρέσετε την Παρασκευή που έχουμε προγραμματισμένα γεννητούρια από την νύφη μου όλες τις άλλες μέρες είμαι διαθέσιμος. Περιμένω νέα σας αι φυσικά μέρος μέρα και ώρα!
-
Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, θα είμαι κάτω από τέλος Ιουλίου μέχρι και μετά το 15αύγουστο.
Περί το Ρέθυμνο μεριά. Να πάμε και στο χωριό της κυράς μας που έχουμε 3-4 χρόνια να περάσουμε...Θα τση πιούμε τση ρακές μας, ναι;
-
Σε περιμένουμε....
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, θα είμαι κάτω από τέλος Ιουλίου μέχρι και μετά το 15αύγουστο.
Περί το Ρέθυμνο μεριά. Να πάμε και στο χωριό της κυράς μας που έχουμε 3-4 χρόνια να περάσουμε...Θα τση πιούμε τση ρακές μας, ναι;
Άντε με το καλό να μας έρθεις.
-
Κατεβαινω και εγω αυριο αλλα δεν ξερω ποσο χρονο ελευθερο θα εχω γιατι το βραδυ τησ δευτερας αναχωρω.
-
Θα είμαι κι εγώ από 1η μέχρι 15 Ιουλίου, στο Ηράκλειο.
-
Πωπω ολος ο καλος ο κοσμος μας ερχεται!!!
-
Κι εμείς, από αύριο ξημερώματα μέχρι και την επόμενη Κυριακή, Χανιά.
Και γύρω γύρω, εννοείται.
Θα είμαι σε επαφή με τον cmarin, κοινώς δεν θα τον αφήσω να ησυχάσει αν δεν πιούμε καμιά ρακή. -
Επιστρέφω ουσιαστικά την Παρασκευή. Δεν το συζητώ κάτι θα κάνουμε το ΠΣΚ για να γνωριστούμε και από κοντά. Υπάρχει περίπτωση να έρθεις και από Ηράκλειο;
-
Την ρακή θα την πιουμε, έλα εσυ και μη σε νοιάζει....Καλό ταξιδι.
-
Έφτασα Ηράκλειο κι εγώ.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Έφτασα Ηράκλειο κι εγώ.Καλώς ήρθες Σταύρο. Τι θα έλεγες για την Πέμπτη να βρεθούμε;
-
Έφτασα Ηράκλειο κι εγώ.
Καλώς ήρθες Σταύρο. Τι θα έλεγες για την Πέμπτη να βρεθούμε;
Τώρα το βλέπω το μήνυμα...
Δεν είναι καλύτερα να μαζευτούμε μέσα στο Σ/Κ για να είναι εδώ και ο EMMANOYHL; -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Έφτασα Ηράκλειο κι εγώ.
Καλώς ήρθες Σταύρο. Τι θα έλεγες για την Πέμπτη να βρεθούμε;
Τώρα το βλέπω το μήνυμα...
Δεν είναι καλύτερα να μαζευτούμε μέσα στο Σ/Κ για να είναι εδώ και ο EMMANOYHL;Και αυτό παίζει. Πήρα και τον Μάνο σήμερα αλλά δε το σήκωνε.
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο