-
Ωραία ήταν σήμερα
-
Χθες κατάφερα να συναντηθώ για λίγο με τον Ηλία και την μικρούλα οικογενειά του. Ελπίζω σήμερα να βρεθούμε και να τα πούμε καλύτερα.
(Σε λίγο θα χρειάζεται 52άρι λεωφορείο για την οικογένεια.... ) -
Μια φράση μόνο:
Θα ξανάρθω(ουμε)... -
Φτάσατε?
Ρακή βρήκατε? Αν όχι να σου στείλω μαζί με τα άλλα που περιμένεις.Αντε και στην επόμενη....
-
Κρίμα που δεν δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε Ηλία. Μικρός ο κόσμος όμως και θα δοθεί η ευκαιρία. Αν μάλιστα τελικά αγοράσω αμάξι από τα μέρη σου ίσως είναι καλή ευκαιρία να έρθω εγώ στην Πάτρα.
-
EMMANOYHL
Μόνο μην το κάνεις όπως εγώ, που θυμήθηκα να μπω στο θέμα 5 λεπτά πριν φύγω...
Πράγματι είναι μικρός ο κόσμος, όμως. Θα βρεθούμε κάπου, σίγουρα.cmarin
Να βάλουμε τον Μανώλη να δίνει οδηγίες, βρε. Το κατάστημα είναι κάνα χιλιόμετρο μακριά από το στάδιο, στην Ελ. Βενιζέλου. 'Πίσω από το στάδιο', μου είπε ο αθεόφοβος.
Κουβάλησα πίσω 6 και κάτι λίτρα τσικουδιά. Αλλά όλα τα λεφτά είναι ο Αποστόλης. Θα ψάξω να βρώ κατάλληλο θέμα, να γράψω γι' αυτό το ταξίδι, γεμάτο φαγητό, τσικουδιά και ... μαχαίρια... -
Ωχ!
Τελος πάντων, περιμένουμε γραπτές εντυπώσεις.
Δες κι αυτό http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... 935#231935
-
Γιατρέ μου, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ψάξω τη συνταγή σου, η οποία ήδη αναπαύεται εκτυπωμένη άψογα στο τραπέζι της κυράς μου. Εντός της εβδομάδος, θα υλοποιηθεί.
Το ψάξιμο για την τσικουδιά μου βγήκε γενικά σε καλό, αφού ανακάλυψα που μπορώ να παρκάρω άνετα και υπό σκιάν, αλλά και έπεσα πάνω σε ηλικιωμένο Κρητικό, με το στριφτό του το μουστάκι, την παραδοσιακή φορεσιά του, το παράστημά του, τα πάντα. Ε, μόνο από σεβασμό δεν τον φωτογράφησα. Αλλά τον είδα(με) και του μίλησα(ήσαμε).
-
Χθες βρεθήκαμε για μπανάκι και φαγητό με τον Euripides
Θα τα ξαναπούμε σίγουρα μέχρι να τελειώσουν οι διακοπές.... -
Παιδιά μίλησα με τον Ευριπίδη και μπορεί όποιο απόγευμα θέλουμε με προτίμηση καθημερινή. Τι λέτε για Παρασκευή απόγευμα κατά τις επτά; Να πούμε για καφεδάκι κι ότι άλλο θέλουμε. Θα είναι με την οικογένεια οπότε μπορούμε και εμείς για να μην νοιώθει η συμβία του μόνη να έχουμε μαζί τα κορίτσια μας. Περιμένω γνώμες – μετοχές για να του τηλεφωνήσω να του πω τι πότε και που.
-
Μανο εχεις pm
-
Λοιπόν κανονίστηκε!!! Παρασκευή στις επτά στη Μαρίνα για καφεδάκι και κους κους. Δυστυχώς θα έχουμε κάποιες απόλυες είτε λόγω διακοπών είτε λόγω δουλειάς αλλά τι να κάνουμε τα έχει αυτά η εποχή!!!!
-
Λοιπόν, πλησιάζει η ωρα!
Εγώ θα κατέβω τσακ μπαμ αυτό το Σαββατοκύριακο γιατί πρέπει να πάω σε ένα πανηγύρι στα Χάρκια, γυρίζω Αθήνα τη Δευτέρα και μετά ξανακατεβαίνω Τρίτη, επιτέλους μέχρι το τέλος του μήνα.
Κάπου λοιπόν θα σμίξουμε!
-
Όταν λες 'τέλος του μήνα' ; Θα είσαι τριγύρω μέχρι τις 2 - 3 Σεπτέμβρη;
Εγώ κατεβαίνω πάλι 31/08 ή 01/09, μέχρι τις 15... -
Όχι, μάλλον κατά τις 29/30 γυρίζω. Κρίμα!
-
Πάλι μια μέρα διαφορά στα ταξίδια; Να δούμε πότε θα σε πετύχω εσένα ...
[κανόνισε να λείπεις όταν ανέβω προς Αθήνα μεριά... ] -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Λοιπόν κανονίστηκε!!! Παρασκευή στις επτά στη Μαρίνα για καφεδάκι και κους κους. Δυστυχώς θα έχουμε κάποιες απόλυες είτε λόγω διακοπών είτε λόγω δουλειάς αλλά τι να κάνουμε τα έχει αυτά η εποχή!!!!Δυστυχώς υπάρχει περίπτωση να λείπω και εγώ απο τη συνάντηση της Παρασκευής λόγω έκτακτων διακοπών.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Λοιπόν κανονίστηκε!!! Παρασκευή στις επτά στη Μαρίνα για καφεδάκι και κους κους. Δυστυχώς θα έχουμε κάποιες απόλυες είτε λόγω διακοπών είτε λόγω δουλειάς αλλά τι να κάνουμε τα έχει αυτά η εποχή!!!!
Δυστυχώς υπάρχει περίπτωση να λείπω και εγώ απο τη συνάντηση της Παρασκευής λόγω έκτακτων διακοπών.
Και εγώ θα λείπω τελικά...
Θα είμαστε με τον Παύλο και με άλλα παιδάκια και παιδούλες κάπου στην νότια Δυτική Κρήτη. -
Καλά βρε σεις τώρα βρήκατε να λείπετε όλοι!!! Μόνος βρε θα υποδεχτώ τον Ευριπίδη; Ελπίζω τουλάχιστον να έρθει ο Στάθης. Αν ακούει κανένας άλλος ας ενημερώσει!!!
Βαγγέλη με το καλό να μας έρθεις. Μάλλον από βδομάδα θα τα πούμε. Α να μην ξεχάσεις τα DVD !!!!
-
ξα μου!
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο