-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ρε τη παλεύετε;
Τι λέτε για αύριο Παρασκευή κατά τις **21:30 **στην Αστόρια;Παρασκευή βράδυ, χλωμό... Για σήμερα δεν παίζει κάτι;
Συνεχίζει να είναι χλωμό;
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Ρε τη παλεύετε;
Τι λέτε για αύριο Παρασκευή κατά τις **21:30 **στην Αστόρια;Παρασκευή βράδυ, χλωμό... Για σήμερα δεν παίζει κάτι;
Συνεχίζει να είναι χλωμό;
Είσαι γκέι, εγκάθετος κτλ... Και θα ανεβάσω τραβελοφωτογραφία σου στο ιντερνετ σε περίοπτη θέση!
Θα τα πούμε το βράδυ!
-
Το τραγούδι «Σάββατο μπορείς - Όχι όχι κλπ» το ξέρετε;
Καλά θα τα καταφέρουμε να βρεθούμε τελικά;
Για σήμερα Παρασκευή δεν μπορώ εγώ!!!!!
Αύριο και μεθαύριο είμαι μέσα. Για να βλέπω δημοσιεύσεις!!!! -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Το τραγούδι «Σάββατο μπορείς - Όχι όχι κλπ» το ξέρετε;
Καλά θα τα καταφέρουμε να βρεθούμε τελικά;
Για σήμερα Παρασκευή δεν μπορώ εγώ!!!!!
Αύριο και μεθαύριο είμαι μέσα. Για να βλέπω δημοσιεύσεις!!!!Toν ήπιες μάλλον... :P:P
Έκλεισε για σήμερα στην Αστόρια στις 21:30... -
Ουτε έναν κάφε δεν μπορείτε να κανονίσετε?
Λοιπόν, Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 21:00. Θα είμαι κι εγώ εκεί.
-
Ε τώρα τι να πω!!! Καλά να περάσετε.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ουτε έναν κάφε δεν μπορείτε να κανονίσετε?Λοιπόν, Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 21:00. Θα είμαι κι εγώ εκεί.
Κάτι για μεγαλοβδομάδα δεν παίζει;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ουτε έναν κάφε δεν μπορείτε να κανονίσετε?Λοιπόν, Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 21:00. Θα είμαι κι εγώ εκεί.
Έχω κλείσει μασαζάκι στις 20:00. Ελπίζω να τελειώσω νωρίς και να σας προλάβω. Αλήθεια τι αυτοκίητο θα έχω τότε;
Μάνο δε μου είπες να κανονίσουμε μια απο τις επόμενες μέρες καφεδάκι;
-
Ε τώρα τι να πω!!! Καλά να περάσετε.Αστα αυτα ρε. Δικαιολογιες για να μην ερθεις. Σε εχουμε καταλαβει.
Ποτε δεν ερχεσαι για καφε. -
Ουτε έναν κάφε δεν μπορείτε να κανονίσετε?
Λοιπόν, Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 21:00. Θα είμαι κι εγώ εκεί.
Κάτι για μεγαλοβδομάδα δεν παίζει;
Θα είμαι Χανιά, όποιος θέλει ας έρθει! Από Σάββατο 15 μέχρι Τετάρτη 19.
-
Καταρχήν είμαι από τους ποιο συνεπείς στα καφεδάκια και όχι μόνο κύριε Μανώλη μας!!! Παύλο δυστυχώς έτυχε το απρόοπτο και δεν γίνεται σήμερα αν και σου είχα πει ότι είμαι οκ για Πέμπτη ή Παρασκευή. Ελπίζω να κανονίσουμε κάτι καλύτερα την επόμενη εβδομάδα για να τα πούμε. Αν θέλετε κανονίζουμε βολτούλα στα Χανιά για να δούμε τον Κώστα και να κάνουμε τη βόλτα μας. Τι λέτε;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Θα είμαι Χανιά, όποιος θέλει ας έρθει! Από Σάββατο 15 μέχρι Τετάρτη 19.
Κάνε ένα κόπο να μου στείλεις το κινητό σου, γιατί μάλλον πάνω στη μεταφορά των επαφών, από το παλιό μου κινητό στο καινούριο, χάθηκε...
-
Καταρχήν είμαι από τους ποιο συνεπείς στα καφεδάκια και όχι μόνο κύριε Μανώλη μας!!! Παύλο δυστυχώς έτυχε το απρόοπτο και δεν γίνεται σήμερα αν και σου είχα πει ότι είμαι οκ για Πέμπτη ή Παρασκευή. Ελπίζω να κανονίσουμε κάτι καλύτερα την επόμενη εβδομάδα για να τα πούμε. Αν θέλετε κανονίζουμε βολτούλα στα Χανιά για να δούμε τον Κώστα και να κάνουμε τη βόλτα μας. Τι λέτε;Μανο δεν βλεπω στην απαντηση σου emoticons και ανησυχω. Δε με παρεξηγησες ετσι δεν ειναι;
Ελπιζω να μην σου εχει τυχει κατι σοβαρο και δεν μπορεις να ερθεις. -
έχεις ΠΜ
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Καταρχήν είμαι από τους ποιο συνεπείς στα καφεδάκια και όχι μόνο κύριε Μανώλη μας!!! Παύλο δυστυχώς έτυχε το απρόοπτο και δεν γίνεται σήμερα αν και σου είχα πει ότι είμαι οκ για Πέμπτη ή Παρασκευή. Ελπίζω να κανονίσουμε κάτι καλύτερα την επόμενη εβδομάδα για να τα πούμε. Αν θέλετε κανονίζουμε βολτούλα στα Χανιά για να δούμε τον Κώστα και να κάνουμε τη βόλτα μας. Τι λέτε;
Μανο δεν βλεπω στην απαντηση σου emoticons και ανησυχω. Δε με παρεξηγησες ετσι δεν ειναι;
Ελπιζω να μην σου εχει τυχει κατι σοβαρο και δεν μπορεις να ερθεις.Φυσικά και δεν παρεξήγησα φίλε μου προς θεού!!! Το λόγο δεν μπορώ να τον αναφέρω αλλά είναι κρίμα να το κανονίζουμε τόσες μέρες, να το αλλάζω γιατί δεν μπορούσε ο Παύλος και να μην μπορώ την τελική ημερομηνία και ώρα. Δεν πειράζει θα τα πούμε άλλη φορά.
Πάντως την βόλτα στα Χανιά να την σκεφτείτε αξίζει τον κόπο. Έχει κάτι ταβέρνες άλλο πράγμα!!!! -
Μέσα για βολτίτσα Μεγαλοβδομαδιάτικο...
-
Για μια μέρα από το ΣΚ πριν την μεγαλοβδομάδα το βλέπω ποιο εύκολο. Θα κανονίσουμε μέχρι τότε.
-
Για άλλη μια φορά το topic έγινε
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Για άλλη μια φορά το topic έγινεΝα χαρακτηρίζουν topic ως 'χοροπηδηχτή μπανάνα' πρώτη φορά το ακούω..
-
Κι εγώ θα είμαι κάτω Μεγαλοβδομάδα οπότε θα δούμε τι θα κανονίσουμε!
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο