-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και μην ξεχνάμε: για κάποιους ανθρώπους το να υποβληθούν σε μετάγγιση αίματος είναι απαράδεκτη παραβίαση της προσωπικής τους ελευθερίας.What has that got to do with anything?
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Και μην ξεχνάμε: για κάποιους ανθρώπους το να υποβληθούν σε μετάγγιση αίματος είναι απαράδεκτη παραβίαση της προσωπικής τους ελευθερίας.
What has that got to do with anything?
H μετάγγιση είναι μια τεχνολογική επέμβαση - ιατρική πράξη, η οποία μας φαίνεται αυτονόητη, αλλά για άλλους είναι αδιανόητη. Αντίστοιχα οι κάμερες για κάποιους είναι αυτονόητες, για άλλους αδιανόητες. Your mileage may vary (για να σε ακολουθήσω στα Αγγλικά) Για το λόγο αυτό, γενικά απαξιωτικά σχόλια και ισοπεδωτικές κριτικές για τους 'χαζούς' που δεν καταλαβαίνουν την παγίδα που τους θέτουν, το 'τυράκι' και τη 'φάκα' κοκ. δεν έχουν θέση στην παρούσα συζήτηση. ΙΜΗΟ πάντα.
-
Ο χρήστης stefanos147 έγραψε:
GFON, σκέψου λίγο τι έγραψες.Χωρίς παραξήγηση.
ΣτέφανοςΛές να το παρακανα???
Κεντρική Ιδέα.... Δεν μου στεκει σοβαρό να αντιδρουμε ετσι, για κατι που ισως ,κατα τι γνώμη καποιων, στο μελλον δημιουργησει 'προβληματα', αγνοώντας συστηματικά τα οποια οφελοι...
Το ολο θεμα ειναι προσωπικη ερμηνεια, βεβαια, του καθενός.....
-
nass,
Δεν είπα ποτέ, ότι αυτοί που δεν καταλαβαίνουν που οδηγείται το πράγμα είναι 'χαζοί', μη βάζεις σε παρακαλώ λέξεις στο στόμα μου (ή στο πληκτρολόγιό μου). Το χειρότερο που είπα/έγραψα ( ! ) είναι ότι 'είναι άξιοι της μοίρας τους'.Σέβομαι όλα τα μέλη και τις απόψεις τους, άσχετα αν δεν ταυτίζονται πάντα με τις δικές μου, και προσπαθώ να μην προσβάλλω -βρίζοντας- κανέναν.
Το ότι κάποιος θεωρεί προσβολή της προσωπικής του ελευθερίας τη μετάγγιση αίματος προκειμένου -π.χ.- να σωθεί, δημιουργεί πρόβλημα στον ίδιο και όχι σε εμένα.
Το έγραψα πριν, πόσοι από εμάς θα αισθάνονταν άνετα με την παρακολούθηση (βιντεοσκόπηση) του χώρου εργασίας μας λογου χάριν, και με την καταγραφή των τηλεφωνικών μας συνδιαλέξεων;
Αν δεν καταλαβαίνουμε το συσχετισμό των καμερών για τη 'διαχείριση' της κυκλοφορίας, με την καταστρατήγηση των προσωπικών μας ελευθεριών τότε λυπάμαι.
Δεν εμπιστεύομαι κανένα κρατικό μηχανισμό ότι θα χρησιμοποιήσει τη δύναμη που έχει για να με προστατεύσει.
Στο κάτω κάτω όμως, συζήτηση κάνουμε, απόψεις εκθέτουμε. Το τι μέλλει γενέσθαι κανένας δε γνωρίζει, αλλά εδώ θα είμαστε (αν όλα πάνε καλά) και θα συνεχίσουμε τη συζήτηση, την έκθεση απόψεων...
GFON,
ποια τα όποια οφέλη; -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
GFON, σκέψου λίγο τι έγραψες.
Χωρίς παραξήγηση.
ΣτέφανοςΛές να το παρακανα???
Κεντρική Ιδέα.... Δεν μου στεκει σοβαρό να αντιδρουμε ετσι, για κατι που ισως ,κατα τι γνώμη καποιων, στο μελλον δημιουργησει 'προβληματα', αγνοώντας συστηματικά τα οποια οφελοι...
Το ολο θεμα ειναι προσωπικη ερμηνεια, βεβαια, του καθενός.....
ΙΜΗΟ, είναι και παραείναι σοβαρό να αντιδρούμε έτσι. Και απαραίτητο είναι.Για να μη βρεθούμε κάποτε προ τετελεσμένων γεγονότων, οπότε και τα περιθώρια αντίδρασης θα είναι ανύπαρκτα, αφού θα υπάρχει μια παγιωμένη κατάσταση.Και τον Όργουελ κάποιοι τον θεώρησαν τρελό και απίστευτα μελλοντολόγο (ίσως, κάποτε, στο μέλλον....) αλλά δες που βρισκόμαστε σήμερα,λίγα μόλις χρόνια μετά. Και δε νομίζω ότι το θέμα είναι υποκειμενικό όπως λες. Αντίθετα, οι κίνδυνοι κατάχρησης των δυνατοτήτων παρακολούθησης είναι άκρως αντικειμενικοί.
Και για να μη με κατηγορήσετε ότι de facto απορρίπτω τις κάμερες, θα πω ότι είναι τελείως διαφορετικό να λέει κανείς 'οι κάμερες είναι καλές για όλους μας,δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε γιατί δεν είμαστε εγκληματίες/παιδεραστές/... και οι διαχειριστές τους είναι άγια παιδιά' και άλλο 'οι κάμερες εγκυμονούν κινδύνους, αλλά τις αποδέχομαι γιατί πιστεύω τα οφέλη από τη χρήση τους θα είναι συντριπτικά περισσότερα από τους κινδύνους'. Όσοι λένε το πρώτο είναι άξιοι της μοίρας τους που είπε κι ο kubiak, για να μη πώ και τίποτα χειρότερο.Και αυτό το λέω υπεύθυνα,ψύχραιμα και χωρίς διάθεση υπερβολής.Απλά είναι έτσι.-Αυτά προς το παρόν και σόρυ για το σεντόνι.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
nass,
Δεν είπα ποτέ, ότι αυτοί που δεν καταλαβαίνουν που οδηγείται το πράγμα είναι 'χαζοί', μη βάζεις σε παρακαλώ λέξεις στο στόμα μου (ή στο πληκτρολόγιό μου). Το χειρότερο που είπα/έγραψα ( ! ) είναι ότι 'είναι άξιοι της μοίρας τους'.Δεν αναφερόμουν σε σένα, οπότε χαλάρωσε. Αναφερόμουν σε μια αίσθηση που υπάρχει στο παρόν θέμα για αυτά που ανέφερα. Ούτε τυράκι με φάκα είπε κανείς, το αναφέρω ενδεικτικά ως τρόπο 'μετάφρασης' κάποιων απόψεων. Διότι πολλοί στο παρόν θέμα έχουν εύκολη την απόρριψη -αλλά, όπως και στη μετάγγιση πριν πολλά χρόνια (κυρίως για θρησκευτικούς λόγους), το εύκολο θα ήταν να την απορρίπτει κανείς, αλλά έγινε η προσπάθεια και σήμερα ωφελούμαστε όλοι.
Αντίστοιχα πιστεύω με τις κάμερες, κάποιες εφαρμογές τους είναι θετικές (έγινε το ατύχημα και ο αστυνομικός μπόρεσε να βγάλει άκρη ποιός έφταιγε, για να μην πω σε σοβαρότερα περιστατικά), κάποιες εφαρμογές αρνητικές (έλεγχο πλήθους κυρίως (γιατί να το κρύβωμεν, ένας από τους λόγους ύπαρξής τους), γιατί για την προσωπική ζωή του καθενός είναι γελοίο να ασχολούμαστε με τις συγκεκριμένες κάμερες -και όποιος δεν καταλαβαίνει, ας μας πει αν έχει πιστωτική κάρτα και κινητό τηλέφωνο ) και είναι στο χέρι της κοινωνίας μας να κάνει τις πρώτες να επικρατήσουν πάνω στις δεύτερες.
Υπό αυτή την έννοια δέχομαι τις διαμαρτυρίες ως έναυσμα για σκέψη και προβληματισμό. Αλλά δεν τις δέχομαι ως συλλήβδην απόρριψη, θεωρώ κάτι τέτοιο μηδενιστικό και ηττοπαθές. Αν γινόταν έτσι με όλες τις τεχνολογικές προόδους (πχ. τη μετάγγιση που έλεγα) ακόμα θα ήμασταν στην εποχή των σπηλαίων.
-
Και για να μη με κατηγορήσετε ότι de facto απορρίπτω τις κάμερες, θα πω ότι είναι τελείως διαφορετικό να λέει κανείς 'οι κάμερες είναι καλές για όλους μας,δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε γιατί δεν είμαστε εγκληματίες/παιδεραστές/... και οι διαχειριστές τους είναι άγια παιδιά' και άλλο 'οι κάμερες εγκυμονούν κινδύνους, αλλά τις αποδέχομαι γιατί πιστεύω τα οφέλη από τη χρήση τους θα είναι συντριπτικά περισσότερα από τους κινδύνους'. Όσοι λένε το πρώτο είναι άξιοι της μοίρας τους που είπε κι ο kubiak, για να μη πώ και τίποτα χειρότερο.Και αυτό το λέω υπεύθυνα,ψύχραιμα και χωρίς διάθεση υπερβολής.Απλά είναι έτσι.-Ετσι που το θέτεις δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ας μας πει αν έχει πιστωτική κάρτα και κινητό τηλέφωνο...Και τα δύο είναι οι ύπουλοι βοηθοί μας (κυρίως η πιστωτική κάρτα).
IMHO, η πιστωτική κάρτα είναι τόσο επιβλαβής όσο και χρήσιμη. Βάσει αυτής, πολλοί ενδιαφερόμενοι αναλύουν και εξαγάγουν το γενικότερο προφίλ του κατόχου (καταναλωτικό, οικονομικό, ψυχολογικό, κοινωνικό κλπ). Είναι ένα log των δραστηριοτήτων μας που μπορεί ανα πάσα στιγμή να χρησιμοποιηθεί είτε υπέρ ή κατά μας.Εμένα προσωπικά δε μου αρέσει κάτι τέτοιο και περιορίζω τη χρήση της μόνο όταν είναι απολύτως αναγκαίο.
Μία από τις ύπουλες (όσο και χρήσιμες) χρήσεις του κινητού έχει κάνει την εμφάνισή της τουλάχιστον στην Αγγλία. Π.χ. με ένα SMS γνωρίζει κάποιος τρίτος ( με τη συγκατάθεσή σου και καλά) που βρίσκεσαι ανά πάσα στιγμή.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
...
........
GFON,
ποια τα όποια οφέλη;Το να διευκρυνιστεί ποιος εχει τις ευθυνες σε ενα τροχαιο, νομιζω ειναι οφελος.
Οπως και να γινεται καλυτερη διαχειρηση της κυκλοφοριας, με αναλογες ρυθμισεις των φαναριων βαση της εικονας που εχουν.
Να πω κατι, μπηκαν οι καμερες σε κεντρικους δρομους στην Αθηνα, για κυκλοφοριακους λογους, μεχρι στιγμης δεν εχει καταγραφει κανενα περιστατικό 'κακης' χρησης τους, για να πιστευει καποιος οτι κινδυνευουν οι προσωπικες του ελευθεριες απο αυτες, ε !! το βρισκω λιγο υπερβολικο να γενικευουμε λες και τις βαλαν στο σπιτι μας.
Ειμαι τις αποψης οτι πρεπει να αντιδρουμε οταν πρεπει και οχι ασκοπα, ειδαλλως θα παθουμε οπως ο βοσκός με το λυκο, οταν πραγματικά θα υπαρχει λογος να φωναζουμε κανεις δεν θα μας παιρνει σοβαρά.
Σε λιγο θα λεμε οτι και στα γηπεδα κακως τις βαζουν... διοτι θιγονται οι ελευθεριες αυτων που τα σπαν....
Κύριοι τιποτα δεν ειναι χωρις κοστος....... και οι καμερες εχουν τα οφελοι τους και καποιο κοστος , το θεμα ειναι να υπαρχει μεση οδο.
-
Η λογική του 'είμαι σύννομος, παρακολουθήστε με όσο θέλετε' πραγματικά με εξοργίζειΕμένα πάλι με παραξενεύει...
Δεν έχει λογική αυτό το 'ΠΡΑΜΑ'!!!!! -
Εγω δεν καταλαβαίνω τι ακριβως θα προσφερουν οι καμερες.Θα καθονται καποιοι και θα παρακολουθούν,και εστω οτι θα παρακολουθούν και δεν θα τα ξύνουν,αμα δουν πχ ένα ατυχημα στον Μαλλιακό θα πατησουν το rewind και θα αλλάξουν την κατάσταση;
-
Να τονίσω ότι τη χρήση καμερών τη θεωρώ επιβεβλημένη σε σημεία όπως σήραγγες/υπόγειες και υποθαλάσσιες οδούς/γέφυρες, γιατί η ανάγκη για πρόληψη δυστυχημάτων, καταστροφών και προστασία, δε προσβάλλει την προσωπική μας ελευθερία.
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Το να διευκρυνιστεί ποιος εχει τις ευθυνες σε ενα τροχαιο, νομιζω ειναι οφελος.Δεκτόν, ελπίζω να επιτρέπεται η χρήση τους προς διερεύνηση τέτοιων περιπτώσεων.
Οπως και να γινεται καλυτερη διαχειρηση της κυκλοφοριας, με αναλογες ρυθμισεις των φαναριων βαση της εικονας που εχουν.
Δλδ επεμβαίνουν άμεσα στους φωτεινούς σηματοδότες και από κόκκινους τον κάνουν πράσινους κλπ, ή παρατηρούν ότι υπάρχει πρόβλημα και ρυθμίζουν καλύτερα τους χρόνους/διάρκεια;
Οι εποχούμενοι των Αθηνών έχουν παρατηρήσει βελτίωση της κυκλοφορίας (τουλάχιστον στους κόμβους όπου υπάρχουν κάμερες);
Να πω κατι, μπηκαν οι καμερες σε κεντρικους δρομους στην Αθηνα, για κυκλοφοριακους λογους, μεχρι στιγμης δεν εχει καταγραφει κανενα περιστατικό 'κακης' χρησης τους, για να πιστευει καποιος οτι κινδυνευουν οι προσωπικες του ελευθεριες απο αυτες, ε !! το βρισκω λιγο υπερβολικο να γενικευουμε λες και τις βαλαν στο σπιτι μας.
Δε θα το μάθαινες ποτέ. Ο nass είπε κάτι πολύ σωστό πριν:
[list:2dd3z2dk][:2dd3z2dk]...(έλεγχο πλήθους κυρίως (γιατί να το κρύβωμεν, ένας από τους λόγους ύπαρξής τους)...[/2dd3z2dk][/list:u:2dd3z2dk]Αν κάποια στιγμή θελήσεις να κατέβεις στο δρόμο για να διαμαρτυρηθείς/συμμετέχεις σε πορεία, θα ήθελες να σε φωτογραφίσουν (να μην πω φακελώσουν και το πάμε αλλού);
Ειμαι τις αποψης οτι πρεπει να αντιδρουμε οταν πρεπει και οχι ασκοπα, ειδαλλως θα παθουμε οπως ο βοσκός με το λυκο, οταν πραγματικά θα υπαρχει λογος να φωναζουμε κανεις δεν θα μας παιρνει σοβαρά.
Δε κατεβήκαμε και στο δρόμο...
Σε λιγο θα λεμε οτι και στα γηπεδα κακως τις βαζουν... διοτι θιγονται οι ελευθεριες αυτων που τα σπαν....
Τα γήπεδα είναι ειδική περίπτωση. Σε λίγο θα είναι ιδιωτικοί χώροι (όπως πρέπει να είναι), και ο καθένας έχει δικαίωμα να προστατεύει την περιουσία του. Οι κάμερες δεν είναι πανάκεια για τη βία στα γήπεδα. Είναι μέτρο που συμβάλλει σε ένα γενικότερο -οργανωμένο- πλάνο εξουδετέρωσης της βίας.
Κύριοι τιποτα δεν ειναι χωρις κοστος....... και οι καμερες εχουν τα οφελοι τους και καποιο κοστος , το θεμα ειναι να υπαρχει μεση οδο.
Φυσικά, να τοποθετούνται όταν έχει πραγματικά νόημα...
-
[>quote='kubiak']
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Να πω κατι, μπηκαν οι καμερες σε κεντρικους δρομους στην Αθηνα, για κυκλοφοριακους λογους, μεχρι στιγμης δεν εχει καταγραφει κανενα περιστατικό 'κακης' χρησης τους, για να πιστευει καποιος οτι κινδυνευουν οι προσωπικες του ελευθεριες απο αυτες, ε !! το βρισκω λιγο υπερβολικο να γενικευουμε λες και τις βαλαν στο σπιτι μας.Δε θα το μάθαινες ποτέ. Ο nass είπε κάτι πολύ σωστό πριν:
...(έλεγχο πλήθους κυρίως (γιατί να το κρύβωμεν, ένας από τους λόγους ύπαρξής τους)...
Αν κάποια στιγμή θελήσεις να κατέβεις στο δρόμο για να διαμαρτυρηθείς/συμμετέχεις σε πορεία θα ήθελες να σε φωτογραφίσουν;
Χαρα στην υπομονη σου να απαντας ενα ενα....
Σε αυτο που παραθετεις δεν αντιλεγω ,σιγουρα θα χρησιμοποιηθουν και για αυτό.... και καλα θα κανουν.
Για δες καθε φορά τι γινεται απο ζημιες σε μαγαζια απο καποιους 'δημοκρατες' των διαδηλωσεων, και στο κατω κατω αν συμετασχω σε διαδηλωση δεν θα κανω ζημιες, ουτε θεωρω οτι στο 2004 θα μου ανοιξουν φακελλο πολιτικων φρονηματων στην Ασφαλεια
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Χαρα στην υπομονη σου να απαντας ενα ενα....Σε αυτο που παραθετεις δεν αντιλεγω ,σιγουρα θα χρησιμοποιηθουν και για αυτό.... και καλα θα κανουν.
Για δες καθε φορά τι γινεται απο ζημιες σε μαγαζια απο καποιους 'δημοκρατες' των διαδηλωσεων, και στο κατω κατω αν συμετασχω σε διαδηλωση δεν θα κανω ζημιες, ουτε θεωρω οτι στο 2004 θα μου ανοιξουν φακελλο πολιτικων φρονηματων στην Ασφαλεια
Έλα βρε συ GFON. Η ύπαρξη/συντήρηση αυτών των ταραχοποιών στοιχείων -για εμένα- οφείλεται σε πολλούς λόγους. Μην ξεχνάς ότι η αστυνομία είναι -κατα βάση- εκτελεστικό όργανο. Έχει τύχει να συζητήσω με κάποιους αστυνομικούς, και πίστεψέ με, μπορούν να εξοντώσουν/συλλάβουν τους ταραχοποιούς. Δε χρειάζονται κάμερες για να κάνουν τη δουλειά τους.
Να θεωρείς, να θεωρείς (οτι εν έτει 2004 θα σου ανοιξουν φακελλο πολιτικων φρονηματων/πεποιθήσεων στην Ασφαλεια). Δε θυμάσαι το περιστατικό που σε κάποια συνέλευση (δε θυμάμαι ποιος την έκανε), εντόπισαν αστυνομικο με πολιτικά και έγινε χαμός;
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Αν κάποια στιγμή θελήσεις να κατέβεις στο δρόμο για να διαμαρτυρηθείς/συμμετέχεις σε πορεία θα ήθελες να σε φωτογραφίσουν;
Χαρα στην υπομονη σου να απαντας ενα ενα....
Σε αυτο που παραθετεις δεν αντιλεγω ,σιγουρα θα χρησιμοποιηθουν και για αυτό.... και καλα θα κανουν.
Αυτό τώρα τι είναι;;;;;;;;;
Μόνο σαν αστείο μπορώ να το εκλάβω... Και κακόγουστο μάλιστα...Για δες καθε φορά τι γινεται απο ζημιες σε μαγαζια απο καποιους 'δημοκρατες' των διαδηλωσεων,
Και πως θα το αντιμετωπίσουμε δηλαδή;;; Φακελώνοντας όσους συμμετέχουν σε κάθε πορεία;;; Από πότε σε μία δημοκρατία η εκδήλωση απόψεων και η συμμετοχή σε νόμιμες διαδικασίες συνεπάγονται παρακολούθηση και συνεπακόλουθο φακέλωμα στην ασφάλεια;;;
και στο κατω κατω αν συμετασχω σε διαδηλωση δεν θα κανω ζημιες, ουτε θεωρω οτι στο 2004 θα μου ανοιξουν φακελλο πολιτικων φρονηματων στην Ασφαλεια
Μπορεί όμως για παράδειγμα όμως 'κάποιος' να σφυρίξει στον επόμενο εργοδότη σου ότι πήγες στην πορεία της ΓΣΕΕ... άρα είσαι συνδικαλιστής, άρα δεν θα σε πάρει... Παράδειγμα, απλοϊκό βέβαια, για να εκφράσω τι θέλω να πω...
Όσο γι' αυτούς που κάνουν ζημιές, 90% των περιπτώσεων ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με τις διαδηλώσεις και δεν είναι καθόλου άγνωστοι στην αστυνομία... Από συλλήψεις βέβαια τίποτα... Στην καλύτερη συλλαμβάνουμε 1-2 άτομα, έτσι για τα μάτια του κόσμου και μετά από μία ευχάριστη διανυκτέρευση στο τμήμα τα αφήνουμε να πάνε σπίτι τους...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Έλα βρε συ GFON. Η ύπαρξη/συντήρηση αυτών των ταραχοποιών στοιχείων -για εμένα- οφείλεται σε πολλούς λόγους. Μην ξεχνάς ότι η αστυνομία είναι -κατα βάση- εκτελεστικό όργανο. Έχει τύχει να συζητήσω με κάποιους αστυνομικούς, και πίστεψέ με, μπορούν να εξοντώσουν/συλλάβουν τους ταραχοποιούς. Δε χρειάζονται κάμερες για να κάνουν τη δουλειά τους.
Ακριβώς...
Δε θυμάσαι το περιστατικό που σε κάποια συνέλευση (δε θυμάμαι ποιος την έκανε), εντόπισαν αστυνομικο με πολιτικά και έγινε χαμός;
Στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν σε κοινοβουλευτικό κόμμα και έγινε γνωστό το περιστατικό. Πόσα άλλα ΔΕΝ έχουν γίνει γνωστά...
-
[quote:12kuvt9i]>*Ο χρήστης **markvag
Μπορεί όμως για παράδειγμα όμως 'κάποιος' να σφυρίξει στον επόμενο εργοδότη σου ότι πήγες στην πορεία της ΓΣΕΕ... [b** έγραψε:*
άρα είσαι συνδικαλιστής[/b:12kuvt9i], άρα δεν θα σε πάρει... Παράδειγμα, απλοϊκό βέβαια, για να εκφράσω τι θέλω να πω...
Η θα γίνω βουλευτής και ισως υπουργός...........
Το κακο του γραπτου λογου ειναι οτι απομωνονονται προτασεις...
Τελος παντων ...αυριο τα υπολοιπα διοτι πρεπει να φυγω
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Το κακο του γραπτου λογου ειναι οτι απομωνονονται προτασεις...
Ζητώ συγνώμη αν το έκανα... αλλά αυτό κατάλαβα από αυτά που διάβασα...
Για το συγκεκριμένο παράδειγμα εξάλλου, σημειώνω ότι είναι απλοϊκό... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δηλαδή γιατί είναι κακή η χρησιμοποίηση στοιχείων από κάμερες για εξιχνίαση εγκλημάτων, ατυχημάτων κτλ. ? (όπως υπαινίσσεται το άρθρο που λέει 'παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις της Αρχής')Να ρωτήσω το άλλο. Έστω ότι 'όργανο' σε γράφει για να πάρει bonus (ναι γίνονται κι αυτά) χωρίς να έχεις κάνει τίποτα, πχ σε γράφει για σφήνες στη Συγγρού, ενώ εσύ απλώς έχεις αλλάξει μία φορά λωρίδα. Το 'όργανο' ότι θέλει γράφει, ποιος θα το αμφισβητήσει;
Αν υπάρχει κάμερα και έχει καταγράψει το συμβάν, θα μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις σαν αποδεικτικό στοιχείο στο δικαστήριο ότι το 'όργανο' έκανε κατάχρηση εξουσίας;
-
Να ρωτήσω και το άλλο. Κάμερες υπάρχουν και στον Κηφισσό. Αφού είναι διαχείρισης κυκλοφορίας, γιατί κάθε μέρα γίνεται της @_#_(@&!)(#*&(
ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ;;;