-
δεν είδα τον ίδιο ενθουσιασμό για το SX4, αλλά όταν βγήκε το 'ιταλικό'...
Αφού είναι ΟΛΟΙΔΙΑ... Double posts να κάνω;
Υποτημικά για τη Suzuki;
Ναι... Το ξέχασες;
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Ναι... Το ξέχασες;
μάλλον διαβάζεις ιταλικά
ή σίγουρα δεν κατάλαβες τίποτα -
-
Οι Ιταλοι μπορουν και εχουν αρκετα τετρακινητα θηρια. Εχουν γνωσεις στο ζητημα της τετρακινησης... ας ειναι καλα οι θυγατρικες... Επισης το Panda και αυτο ειναι Ιταλικο... μην το ξεχνατε... και με τετρακινηση μια χαρουλα για την κατηγορια του.
-
Γιατι το Sedici ειναι ολοιδιο με το Sx4 και οχι το αντιθετο? Ποιος μας λεει ποιος σχεδιασε το σασι, την αναρτηση, την παθητικη ασφαλεια, την εκμεταλλευση χωρων κλπ κλπ.... Μην γινεστε ισοπεδωτικοι. Το οτι Suzukiζει το εσωτερικο... δεν σημαινει πως ολα μα ολα πανω του ειναι Suzuki.
-
Design does matter.... Παω στοιχημα πως η εκδοση Lancia θα διαφοροποιηται αρκετα... μεσα εξω.... και μονο στην σκεψη εκεινων τον καφε αναγλυφων δερματων οπως στο Musa... κατι παθαινω . Χλιδα χλιδα....
Και please please... μην υποβιβαζουμε το αμαξι στο επιπεδο των τρικροκων αυγων...
-
-
Βλέπεις οι αυτοαποκαλούμενοι 'ανεξάρτητοι' της αυτοκίνησης έχουν κι αυτοί τα 'defects' τους...
Ή αλλιώς: ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!! -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
- Γιατι το Sedici ειναι ολοιδιο με το Sx4 και οχι το αντιθετο? Ποιος μας λεει ποιος σχεδιασε το σασι, την αναρτηση, την παθητικη ασφαλεια, την εκμεταλλευση χωρων κλπ κλπ.... Μην γινεστε ισοπεδωτικοι. Το οτι Suzukiζει το εσωτερικο... δεν σημαινει πως ολα μα ολα πανω του ειναι Suzuki.
- Κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Suzuki στην Ουγγαρία (όπως και TPCA)
- Ιαπωνικοί βενζινοκινήρες (Vitara - Ignis αν δεν κάνω λάθος), 'ιταλικός' diesel (ιαπωνικός βενζίνης για τα τριδυμα, ευρωπαϊκός diesel)
- Σύστημα τετρακίνησης Suzuki, τι άλλο χρειάζεται;
Για μένα είναι τρίδυμα, που αλλάζει μόνο το σήμα, η σχεδίαση και το εσωτερικό. Άλλωστε αν διαβάσεις και το άρθρο δεν γράφω κάτι διαφορετικό
@Alfa Romeo: που αναφέρθηκα αρνητικά για τη Suzuki;
-
Δεν μιλούσα για σένα φίλτατε... Μην τσιμπάς τόσο εύκολα...
Εκτός κι αν είσαι..... αυτοαποκαλούμενος.....ΧΑΧΑΧΑ
Ή ανεξάρτητος της αυτοκίνησης..... DOUBLE ΧΑΧΑΧΑ -
Αυτό αποδεικνύει κάτι για το σχεδιασμό του πλαισίου; Μπορεί να είναι και σχεδίασης Fiat, αλλά και Suzuki να είναι από εμένα κανένα πρόβλημα. Μια χαρά θα είναι και έτσι.
ιαπωνικός βενζίνης για τα τριδυμα, ευρωπαϊκός diesel
Ο Ιαπωνικός Ιαπωνικός και ο Ιταλικός Ευρωπαικός.... Δύο μέτρα, δύο σταθμά...
Τέλεια!!! Η Suzuki έχει εμπειρία στην τετρακίνηση!!! Πολύ το χάρηκα! Εσύ γιατί το τονίζεις έτσι, λες και είναι αρνητικό;;;
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Αυτό αποδεικνύει κάτι για το σχεδιασμό του πλαισίου; Μπορεί να είναι και σχεδίασης Fiat, αλλά και Suzuki να είναι από εμένα κανένα πρόβλημα. Μια χαρά θα είναι και έτσι.
ιαπωνικός βενζίνης για τα τριδυμα, ευρωπαϊκός diesel
Ο Ιαπωνικός Ιαπωνικός και ο Ιταλικός Ευρωπαικός.... Δύο μέτρα, δύο σταθμά...
Τέλεια!!! Η Suzuki έχει εμπειρία στην τετρακίνηση!!! Πολύ το χάρηκα! Εσύ γιατί το τονίζεις έτσι, λες και είναι αρνητικό;;;
μάλλον άλλα διαβάζεις κι άλλα καταλαβαίνεις. Το ιαπωνικός-ευρωπαϊκός πήγαινε στα ΤΡΙΔΥΜΑ!!!!! C1-Aygo-107 προφανώς το ευρωπαϊκός αναφέρεται στον όμιλο PSA
Εγώ δεν το τονίζω καθόλου σαν αρνητικό, εσύ το εκλαμβάνεις μιας και δεν έχεις καμία προκατάληψη
-
δε μου λέτε ρε παίδες. Θα συνεχιστεί και σε πολλά άλλα θέματα αυτό το παραμύθι;
ΕΛΕΟΣ επιτέλους.Σταματήστε αυτές τις ανούσιες λεκτικές κόντρες
[moderator]
-
To όχημα το 'ζήτησε' ή FIAT όταν πήρε το Τορίνο τους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες.
Φυσικά και είναι πιο πολύ Suzuki παρά FIAT το οποίο κάνει ένα περίεργο συνδιασμό που δεν ξέρω εαν θα πετύχει...
Η FIAT δεν είναι εντελώς άσχετη με την τετρακίνηση, (Campagniola, Panda παλιό, Panda νέο, Lancia Integrale, 33 Pernament 4, 33 4x4 , 164 Q4..... κτλ κτλ)
Οτί είναι Ιαπωνικής σχεδίασης είναι προφανές και από τις αναρτήσεις. H FIAT δεν θα έβαζε ποτέ άκαμπτο άξονα πίσω.
Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε σε τί τιμές θα έρθει, (λίγο πάνω από το Liana λένε) και αυτό μπορεί να καθορίσει την επιτυχία του αυτοκινητου...
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Οτί είναι Ιαπωνικής σχεδίασης είναι προφανές και από τις αναρτήσεις. H FIAT δεν θα έβαζε ποτέ άκαμπτο άξονα πίσω.Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε σε τί τιμές θα έρθει, (λίγο πάνω από το Liana λένε) και αυτό μπορεί να καθορίσει την επιτυχία του αυτοκινητου...
Ωπα ωπα... κατσε.... τι ειπες οτι εχει στον πισω αξονα? ΑΚΑΜΠΤΟ????
Αντε γεια αμα ειναι ετσι... αντε τον ανεχομαστε τον ημιακαμπτο... αλλα ακαμπτο ουτε για πλακα.
-
Ρε Ikar εισαι ο μονος που εκτος απο τα τοπικ που αφορουν κατα κυριο λογο το αυτοκινητο σου βγαινεις και κραζεις τους υπολοιπους!Αλλα το μονο που καταφερνεις ειναι να καταντας αηδία και βαρετος.
Εγω προσωπικα περιμενω οπως προειπα το lancia.Υπαρχει σχετικο τοπικ?
-
Ο χρήστης LDriver έγραψε:
Ρε Ikar εισαι ο μονος που εκτος απο τα τοπικ που αφορουν κατα κυριο λογο το αυτοκινητο σου βγαινεις και κραζεις τους υπολοιπους!Δεν έχω δεί ποτε τον Ikar να κάνει κάτι τέτοιο, το μόνο που κάνει είναι να αντιστέκεται στη ξεροκεφαλιά και τονοπαδισμό(?) αυτών που διάλεξαν την ομαδάρα τους και πετάνε κροτίδες στο φόρουμ.
Και πολύ καλά κάνει (ο Ikar)
my 50 cents
-
Ο χρήστης LDriver έγραψε:
Ρε Ikar εισαι ο μονος που εκτος απο τα τοπικ που αφορουν κατα κυριο λογο το αυτοκινητο σου βγαινεις και κραζεις τους υπολοιπους!Αλλα το μονο που καταφερνεις ειναι να καταντας αηδία και βαρετος.Εγω προσωπικα περιμενω οπως προειπα το lancia.Υπαρχει σχετικο τοπικ?
έγραψα καμία ανακρίβεια; κάποιο στοιχείο που είναι λάθος
υπάρχει αυτό το τόπικ, υπάρχει και το αντίστοιχο για το Suzuki SX4, αν θες να ανοίξεις και τρίτο για το ίδιο αυτοκίνητο, κάντο. Αν πάλι πιστεύεις ότι επειδή είναι 'Lancia' θα είναι και καλύτερο, τότε μάλλον πιστεύεις ότι το Aygo είναι πιο αξιόπιστο από το 107
-
Για μισο λεπτό βρε παιδιά!!!
ΚΑΚΟ είναι να βγάλει η ΦΙΑΤ 4κίνητο σε συνεργασία με τη Σουζούκι;;;
Η Σουζούκι είναι κορυφαία στα πραγματικά εκτός δρόμου!!!!Επίσης για σύγχρονο ΣΟΥΒ ο άκαμπτος άξονας είναι λιγάκι αναχρονιστικός, μιας και πλέον για άσφαλτο τα προορίζουν, αλλά για ΕΚΤΟΣ δρόμου είναι τεράστιο ατού!!!
Δηλαδή τελικά στους κινητήρες κολλάμε; Στην Ιταλία τετρακίνητα είναι κατά 95-100% ντηζελοκίνητα. Κοινώς χέστηκε η φοράδα στο αλώνι για αυτούς όσον αφορά τους βενζινοκινητήρες!
Και ΚΑΝΕΝΑΝ βενζινικινητήρα να μην έβγαζαν μάλλον κανείς δε θα σκοτίζοταν!!Πού αλλού θα πουλήσουν;
Στην υπόλοιπη Ευρώπη πάλι κάπως έτσι είναι όσον αφορά τα πετρελαιοκίνητα 4Χ4... Εκτός δρόμου θες ΡΟΠΗ, και μάλιστα όσο πιο χαμηλά γίνεται, όχι ισχύ! Αλλά και στην άσφαλτο ακόμα με αμάξι με μεγάλη μετωπική επιφάνεια θες οικονομία, και λόγω ψηλού κέντρου βάρους λογικά δε σε νοιάζουν τα 400άρια και τα φανάρια.Ας όψεται η ελληνική πανίδα που είναι πλούσια σε καγκουρώ και γελοία νομοθεσία στα καύσιμα βέβαια...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Για μισο λεπτό βρε παιδιά!!!ΚΑΚΟ είναι να βγάλει η ΦΙΑΤ 4κίνητο σε συνεργασία με τη Σουζούκι;;;
Η Σουζούκι είναι κορυφαία στα πραγματικά εκτός δρόμου!!!!.
συφωνω απολυτα!
-
Διαβαζα στο νεο τευχος των 4Τ, πως εχει ημιακαμπτο αξονα τελικα... αλλα οπως επισης ελεγε, δεν πρεπει να ειναι ιδιαιτερα ενδοτικη η αναρτηση στις ανωμαλιες.
Χμμμμ...
-
Το διάβασα και εγω αυτό για τον ημιάκαμπτο, μάλλον για λάθος τυπογραφικό ή του δημοσιογράφου μου φαίνεται, το πιθανότερο να είναι άκαμτος (σαν του Ignis πχ)
-
curved torsion bar είναι η αγγλική ορολογία που έχουν χρησιμοποιήσει για ημιάκαμπτο μου κάνει
-
16Sedici & SX4 ειναι jv μεταξυ Fiat-Suzuki οπως ηταν τα Ulysse/Phedra/807/Ulysse.Την σχεδιαση και των 2 ανελαβε το centro stile της Fiat με την Italdesing Giugiaro,οι βενζινοκινητηρες ειναι Suzuki,το diesel Fiat και το πατωμα ειναι το Suzuki A.Το SX4 θα διατιθεται και με αυτοματη εκδοση και ειναι 2cm μακρυτερο λογω διαφορετικης σχεδιασης στον προφυλακτηρα(us market).Κατασκευαζονται στο εργοστασιο της Suzuki/Esztergom(μαζι με το Wagon R+).Το Sx4 θα διατιθεται και με 1.5 FWD.Το γεγονος οτι το Sedici θα πωλειται και στην Ινδια δειχνει οτι πρεπει να ειναι ικανο,πρακτικο και οικονομικο.
Fiat SUV