-
Με το πάγωμα του τέλους μεταβίβασης στα μεταχειρισμένα, τι θα γίνει; Ξέρει κανείς;
-
Ο χρήστης stefg έγραψε:
Με το πάγωμα του τέλους μεταβίβασης στα μεταχειρισμένα, τι θα γίνει; Ξέρει κανείς;Κανείς;
-
Ο χρήστης stefg έγραψε:
Με το πάγωμα του τέλους μεταβίβασης στα μεταχειρισμένα, τι θα γίνει; Ξέρει κανείς;
Κανείς;
Πάγωμα?... Το υπουργείο εξετάζει το γεγονός...ακόμα!
Βεβαια για ολοκληρη την διαδικασία μεταβίβασης να γίνει δωρεάν αποκλείεται...
Το τέλος αδειας, το 75ευρώ δηλαδή θα το πληρώνουμε ουτως ή αλλως!Παντως μέχρι κ σημερα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι....ή μάλλον, δεν γνωρίζω εγώ κάτι!
-
Μέχρι και σήμερα (και αύριο λογικά) πλέρωνες κανονικά. Περιμένουμε τις νομαρχίες να πουν το ναι
-
Τελικά μαζί με την μείωση 50% στο τέλος ταξινόμησης ισχύει και η μη καταβολή του τέλους μεταβίβασης για τα μεταχειρισμένα ; αν ισχύει υπάρχει κάπου η σχετική διάταξη-νόμος ;
-
Ειπαν οτι δεν θα πληρωνουμε τελη μεταβιβασης αλλα στις ειδησεις ακουσα οτι επειδη δεν υπαρχει σχετικη εγκυκλιος οι νομαρχιες τα ζητανε και πολλοι την πατησαν ετσι,νομιζαν οτι δεν θα πληρωσουν και τελικα τα εδωσαν.
-
Μέχρι Μ. Πέμπτη πλέρωνες κανονικά. Αναμονή, αν και το πιθανότερο είναι να μείνουν ως έχουν
-
Σήμερα που μίλησα με ΚΕΠ μου είπαν πως πληρώνουμε κανονικά γιατί δεν έχει έρθει η σχετική εγκύκλιος...
Μάλλον δεν θα έρθει ποτέ...γιατί περιμένουν να έρθει μόνη της!!!Νίκος.
-
Η τελευταία ενημέρωση που έχω, είναι πως πληρώνουμε και θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε κανονικά τα τέλη μεταβίβασης.... Α ρε Ελλαδάρα...Θα μας αποτρελάνουνε...
Νίκος.
-
Παιδια μια απορία. Θα πάρω μια Alfa 33 του 1990 1186cc με 700 ευρώ. Δεν έχω όμως εισοδήματα, καθ'ότι φοιτητής. Μπορώ να την βγάλω στο όνομα μου ή θα με κυνηγάει η εφορία?? Ευχαριστώ...
-
Μπορείς δεν έχεις πρόβλημα. Μόνο πρέπει νομίζω να δικαιολογήσεις το ποσό που θα δώσεις για την αγορά του (πόθεν έσχες). π.χ. να σου κάνει μια δωρεά των χρημάτων ένας γονέας σου πριν το αγοράσεις.
-
Είναι απαραίτητο αυτό? Διότι κάπου είχα ακούσει ότι το πόθεν έσχες δεν ισχύει για κάτω από κάποια λεφτά. Μετά θα πρέπει απαραίτητα να κάνω φορολογική δήλωση?
-
Καλησπέρα,
Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει πως μπορει κάποιος να πουλήσει ένα αμάξι
στο οποίο έχει γινει παρακρατηση κυριότητας?Ο μαντράς από οπου το πηρε ο πωλητής του αυτοκινήτου δεν υπάρχει
και εκκρεμεί ένα δάνειο ωστε να αποπληρωθεί το αμάξι.πως θα γινει η αρση παρακρατησης?
μετα θα γινει η μεταβίβαση?κτλ
-
Ο χρήστης NajaNaja έγραψε:
Καλησπέρα,Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει πως μπορει κάποιος να πουλήσει ένα αμάξι
στο οποίο έχει γινει παρακρατηση κυριότητας?Ο μαντράς από οπου το πηρε ο πωλητής του αυτοκινήτου δεν υπάρχει
και εκκρεμεί ένα δάνειο ωστε να αποπληρωθεί το αμάξι.πως θα γινει η αρση παρακρατησης?
μετα θα γινει η μεταβίβαση?κτλ
Δεν σε νοιαζει ο μαντρας,ολα θα τα κανονισεις με την τραπεζα που εχεις παρει το δανειο.
Πρωτα θα πληρωθει το δανειο και μετα η τραπεζα θα σου δωσει εξοφλητικη αποδειξη για να γινει αρση της παρακρατησης. -
Πόσες μέρες απαιτούνται για να γίνει άρση της παρακράτησης κυριότητας; Ο πωλητής του μεταχειρισμένου που ενδιαφέρομαι, μου μετέφερε ότι του είπαν 2 μήνες ( ). 2-3 μέρες ξέρω εγώ. Έχει σχέση που το αμάξι είναι από το Κιλκίς; Μπορεί αυτή η διαδικασία να γίνει εδώ ή πρέπει υποχρεωτικά να γίνει στη Δ. Συγκοινωνιών που έχει εκδώσει την τρέχουσα άδεια;
-
Στο ΚΕΠ που πήγα μου είπε η κοπέλα οτι θα κάνει 1 μήνα και οτι αν βιάζομαι να πάω στη Δ. Συγκοινωνιών οπου θα πάρει 1-2 εβδομάδες. Μου εξήγησε και το λόγο που αργεί περισότερο μέσω ΚΕΠ αλλά δέν το θυμάμαι.
Τελικά επειδή δέν βιαζόμουν άφησα τα χαρτιά στο ΚΕΠ και όντως ακριβώς 1 μηνα μετά μου ήρθε ειδοποίηση με SMS οτι μπορώ να παραλάβω την νέα άδεια απο το ΚΕΠ.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Στο ΚΕΠ που πήγα μου είπε η κοπέλα οτι θα κάνει 1 μήνα και οτι αν βιάζομαι να πάω στη Δ. Συγκοινωνιών οπου θα πάρει 1-2 εβδομάδες. Μου εξήγησε και το λόγο που αργεί περισότερο μέσω ΚΕΠ αλλά δέν το θυμάμαι.Μάλλον έχουν ένα κλητήρα για όλες τις εξωτερικές εργασίες και περιμένουν να μαζευτούν μεταβιβάσεις για να τις πάνε στο συγκοινωνιών
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Στο ΚΕΠ που πήγα μου είπε η κοπέλα οτι θα κάνει 1 μήνα και οτι αν βιάζομαι να πάω στη Δ. Συγκοινωνιών οπου θα πάρει 1-2 εβδομάδες. Μου εξήγησε και το λόγο που αργεί περισότερο μέσω ΚΕΠ αλλά δέν το θυμάμαι.
Μάλλον έχουν ένα κλητήρα για όλες τις εξωτερικές εργασίες και περιμένουν να μαζευτούν μεταβιβάσεις για να τις πάνε στο συγκοινωνιών
Eτσι ακριβώς γίνεται... Κάθε ΚΕΠ έχει 'προγραμματίσει' μια φορα την εβδομαδα/δεπανθημερο κτλ για να πηγαινει στο Συγκοινωνιων.
Οσο για τις άρσεις τώρα...
Αν εσύ θες απο Αθηνα θες να αγοράσεις ενα αυτοκίνητο του οποίου η Παρακράτηση βρίσκεται στο Κιλκίς πρέπει να πάνε τα χαρτιά της Αρσης 'υπηρεσιακά' στο Κιλκίς για να γίνει ΕΚΕΙ η άρση (οπου στον φάκελο υπάρχουν τα χαρτιά της παρακράτησης) κ μετά στην συνέχεια να κατέβει στην Αθήνα ο φάκελός σου με την καινούργια και 'ξεχρεωμένη' αδεια!
Αν είσαι απο Αθήνα, κ ο φάκελος του αυτοκινήτου είναι Αθήνα, η άρση γίνεται υποθέτω σε 2-3 μερες... Εδώ στα Χανιά γίνεται σε 10 λεπτά!!!! Πας με το 'ξεχρεωστικο' χαρτί κ σε εξυπηρετούν κατευθειαν... Το πρόβλημα είναι κ σε μας άν ο φακελος του αυτ/του βρίσκεται στην Αθήνα, οπου θα κάνουν.....2 μήνες για τακτοποιηθούν ολα!!!
-
ki εγω το εκανα αμεσως.
ουτε καν μου αλλαξαν αδεια. μια σφραγιδα μονο.Χρονο χρειαζεται το 'ταξιδι' του φακελου
-
Εκανα πρόσφατα σε φίλο. Καλύτερα να πάτε μόνοι σας. Αφήστε τα ΚΕΠ. Αφησα την παλιά με τα δικαιολογητικά και σε 2 μέρες είχα την νέα. Νέα εντελώς όχι σφραγίδες κ τέτοια. Αναφέρομαι στην διεύθυνση συγκοινωνιών στον Αλιμο.
Ερωτήσεις περί μεταβίβασης