-
- Καθαρισμος απο οσμες , ελεγχος και πληρωση φρεον με φωσφορο στο A/C του Fiesta για να εντοπιστούν διαρροες στην περιπτωση που το κυκλωμα απο καπου χανει .
- Αλλαγη λαδιων και φιλτρου λαδιου (δικων μου)
- Ελεγχος του αναπτηρα γιατι εκανε κατι διακοπες στην λειτουργία του
- Αντικατάσταση πισω καμμενης λαμπας στοπ
5)Ρυθμιση μπροστινων φωτων
Χρονος 1.5 ωρα γιατι βαλανε αντλια κενου στο κυκλωμα του A/C και εν συνεχεία προσθεσανε το φρεον
Ολα αυτα μαζι 55€ στον Παζαροπουλο , την στιγμη που μονο για την προσθηκη φρεον και την αλλαγη των δικων μου λαδιων σε εξειδικευμενο μου ζητησανε 90 € !
Επισης μαζι με την αποδειξη των 55€ που κοψανε στον Παζαροπουλο , δωσανε και μια καρτα εταιρειας του ομιλου την οποια την λεει '' ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ '' και την συπμληρωσανε εκεινη την στιγμη , οπου με αυτην μπορεις να πας στα αντιστοιχα ιατρικα κεντρα και να κανεις Γενικη αιματος με 3€ , υπερηχο με 8€ κ.λ.π
Ειλικρινα επαθα πλάκα με την φθηνη τιμη και τις επιπλεον παροχες που δινουν , αν και με εχει κρεμασει ο Παζαροπουλος 2 φορες στο παρελθον με μεταχειρισμενο αυτοκινητο που δεν μπορουσε να παραδωσει , εδω τους αξιζει ενα μεγαλο Μπραβο
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αφου εισαι εκτος εγγυησης παντως μου κανει εντυπωση που δε ψαχτηκες για 'εξω'.. Απειρα τα λεφτα Πανακριβα ορισμενα απο αυτα που βλεπουμε..
Η βαση οντως ειναι αναλογα της χρησης ιδιως του σασμαν ( εγω σταθερα καθε χρονο κοβω βαση σασμαν ) αλλα και παλι καινουργιο αμαξι και χωρις κανιβαλισμους..Είναι κάποια θέματα για τα οποία δεν μπορώ να τους αποφύγω. Πχ ΜΜΙ και s-tronic μόνο εξουσιοδοτημένος και δη η Καρέντα μπορούν να επισκευάσουν/συντηρήσουν. Δυστυχώς έτσι πάει. Τα τακάκια πχ τα άλλαξα εκτός.
Αν έχεις όντως τέτοιο στυλ οδήγησης, αναμενόμενο είναι.
Ντίνε δεν πάει έτσι. Το αμάξι οδηγείται πολύ πιο χαλαρά απ' ότι οποιοδήποτε άλλο είχα και γιατί έχω μεγαλώσει και γιατί είναι τέτοιος ο τύπος του που δεν προκαλεί για κάτι παραπάνω. Σύμφωνοι οι βάσεις είναι αναλώσιμα αλλά οχι στα 60k. Κανενα άλλο αμάξι μου δεν έχει χρειαστεί βάσεις.
καρφωτές ταχύτητες , συνεχείς επιταχύνσεις και απότομες επιβραδύνσεις κλπ κλπ.... κυρίως οι καρφωτές ταχύτητες...
του στεφανού εικάζω (γιατί δεν είναι κανα παιδαρέλι ) οτι έτυχε , έπεσε σε σκαρτη παρτίδα κλπ κλπ
Το πρώτο και να θέλω δεν μπορώ λόγω s-tronic. Το δεύτερο ούτε αυτό ισχύει, γιατί απ ότι είδα δεν έκανε σε κανέναν έκπληξη εκεί μέσα οπότε μάλλον είναι συνηθισμένο. Συν τοις αλλοις μου το κάλυψαν το ανταλλακτικό και εκτός εγγύησης άρα το γνωρίζει και το εργοστάσιο.
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
- Καθαρισμος απο οσμες , ελεγχος και πληρωση φρεον με φωσφορο στο A/C του Fiesta για να εντοπιστούν διαρροες στην περιπτωση που το κυκλωμα απο καπου χανει .
- Αλλαγη λαδιων και φιλτρου λαδιου (δικων μου)
- Ελεγχος του αναπτηρα γιατι εκανε κατι διακοπες στην λειτουργία του
- Αντικατάσταση πισω καμμενης λαμπας στοπ
5)Ρυθμιση μπροστινων φωτων
Χρονος 1.5 ωρα γιατι βαλανε αντλια κενου στο κυκλωμα του A/C και εν συνεχεία προσθεσανε το φρεον
Ολα αυτα μαζι 55€ στον Παζαροπουλο , την στιγμη που μονο για την προσθηκη φρεον και την αλλαγη των δικων μου λαδιων σε εξειδικευμενο μου ζητησανε 90 € !
Επισης μαζι με την αποδειξη των 55€ που κοψανε στον Παζαροπουλο , δωσανε και μια καρτα εταιρειας του ομιλου την οποια την λεει '' ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ '' και την συπμληρωσανε εκεινη την στιγμη , οπου με αυτην μπορεις να πας στα αντιστοιχα ιατρικα κεντρα και να κανεις Γενικη αιματος με 3€ , υπερηχο με 8€ κ.λ.π
Ειλικρινα επαθα πλάκα με την φθηνη τιμη και τις επιπλεον παροχες που δινουν , αν και με εχει κρεμασει ο Παζαροπουλος 2 φορες στο παρελθον με μεταχειρισμενο αυτοκινητο που δεν μπορουσε να παραδωσει , εδω τους αξιζει ενα μεγαλο Μπραβο
Ουσιαστικα σου εκαναν απολυμανση, πληρωση φρεον, αλλαγη λαμπας και ρυθμιση φωτων...ενταξει λογικη τιμη οχι και φθηνη!!!
Οσο για το αλλο συνεργειο μαλλον επεσες στη περιπτωση!! -
ναι,απλα ολοι μας εχουμε συνηθησει με το που παμε σε επισημο συνεργειο να ακουμπαμε 3ψηφιο νουμερο......οποτε τα 2ψηφια μας ενθουσιαζουν
-
Peugeot 406
Εργασια αλλαγής ιμάντα εκκεντροφόρου
Εργασια αλλαγής λαδιών + φίλτρο λαδιού
Φίλτρο βενζίνης
Βαλβολινες
ΠαραφλούΣύνολο €145
Sent from my GNex using smoke signals.
-
πολυ καλη η τιμη,για αντικαταση ιμαντα εχω ακουσει κατι 300€+
-
Γεια σας παιδια.Γνωριζει καποιος καποιος καλο συνεργειο για renault-dacia στη πατρα η αχαια??Το δικο μου αυτοκινητο ειναι ακομα καινουργιο αλλα να το εχουμε υποψιν για μια δευτερη γνωμη???Το αυτοκινητο μου φοραει τον 1,5 dci 110ps.
-
Ο χρήστης TEOHUNTER έγραψε:
Γεια σας παιδια.Γνωριζει καποιος καποιος καλο συνεργειο για renault-dacia στη πατρα η αχαια??Το δικο μου αυτοκινητο ειναι ακομα καινουργιο αλλα να το εχουμε υποψιν για μια δευτερη γνωμη???Το αυτοκινητο μου φοραει τον 1,5 dci 110ps.Ημουν κάτοχος Renault για 14 χρόνια. Ο Κουλούρης (δίπλα στο Praktiker) και ο Γιάνναρος (λίγο πιο πέρα) είναι πολύ καλοί.
-
καλησπερα επειδη ψιλοεπειγει και λεφτα σπανιζουν μια τιμη καποιος για σερβις των 60-65.000 χλμ για seat leon 1.4 tsi? ενδεικτικα. ευχαριστω
επισης αλλες τιμες αθηνα και αλλες επαρχια, σωστα?
-
Ο χρήστης TEOHUNTER έγραψε:
Γεια σας παιδια.Γνωριζει καποιος καποιος καλο συνεργειο για renault-dacia στη πατρα η αχαια??Το δικο μου αυτοκινητο ειναι ακομα καινουργιο αλλα να το εχουμε υποψιν για μια δευτερη γνωμη???Το αυτοκινητο μου φοραει τον 1,5 dci 110ps.Ο Γιανναρος στη παραλιακη προς Βραχνεϊκα εχει καλο ονομα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Συγγνώμη για το άσχετο αλλά μιας και σε βρήκα εδώ ας ρωτήσω. Δίνει ακόμα η Mazda εκείνο το περίεργο 3ο κλειδί (το γκρι) για τους παρκαδόρους που δεν ξεκλειδώνει πορτ μπαγκάζ και ντουλαπάκι συνοδηγού;
Οχι πλέον
1ον δεν εχει κλειδαρια το ντουλαπακι......
Εχει
Mήπως το ντουλαπάκι κλειδώνει με το κεντρικό κλείδωμα;
Το ντουλαπάκι έχει κλειδαριά και κλειδώνει με το κλειδί της μηχανής (έχω το touring του 2004)
δεν εχει πεσει κατι τετοιο στην αντιληψη μου και αλλωστε οταν κλειδωνω δεν ειμαι μεσα για να το τσεκαρω
θα το κανω ομως για να δω και θα σας πω αν και το βρησκω απιθανο
το θεμα ειναι να κλειδωνει και το αυτοκινητο να ειναι ανοιχτο το οποιο δεν γινεται..... -
Renault Megane II
αλλαγη λαδιων + φιλτρο = 40 ευρω
-
λαδια, φίλτρο , μπουζί, βαλβολίνες...
τα τελευταία 160 πριν λήξη η εγγύηση
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
πολυ καλη η τιμη,για αντικαταση ιμαντα εχω ακουσει κατι 300€+Ο Ντίνος είχε αγορασμένο το σετ ιμάντα χρονισμού
-
Το οποίο έκανε 35 ευρώ
-
-
από 35-60 παίζουν τα σετακια
-
Tης 147 έχει 105γιούρα πάντως στο φθηνό ντερνετικό κατάστημα. Οι τεντωτήρες πρέπει να ακριβαινουν το σετ.
-
Ε ίσως έχει περισσότερα ρουλεμάν, εντατηρες κλπ. Αυτό του 406 είναι απλό, ένα ρουλεμάν αλλάζει.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Στα αυτόματα πάντως κόβουν εύκολα τις βάσεις καθώς στα φανάρια πρέπει να πατάς φρένο και η μηχανή κοντράρει πάνω στις βάσεις αφου με το D ουσιαστικά είσαι κομπλαρισμένος .
Τα σινεμπλόκ εξαρτάται ,αν θέλεις ποιότητα κύλισης πρέπει να την πληρώσεις
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?