-
Σε ευχαριστώ,πιστεύω να το βρω.
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
toyota aygo
[list:k7onboiz]δισκόπλακες comline 60
τακάκια comline 25
εργασία 35[/list:u:k7onboiz]
σύνολο 120 ευρώ, σε απλό συνοικιακό συνεργείο.Καλημέρα
Τα comline είναι αρκετά φθηνά λένε τίποτα όμως;;Σε εμένα είχαν στραβώσει το ίδιο εύκολα με τους υπολοιπους που ειχα δοκιμασει. (ήταν και τρυπητοί-χαρακτοί). Μόνο με ATE Powerdisc βρήκα την υγειά μου. (και ATE τακάκι)
Eψαχνα κι εγω για το Πεζό 107 της γυναίκας μου , πήγα και στην αντιπροσωπεία της Bosch στο Περιστέρι και έμεινα από τις τιμές (με την καλή έννοια) Δισκόπλακες 33 ευρω και τακάκια 22 ευρώ. Απίστευτο;;;;;; Γνήσια Bosch!!!!! Πριν χρόνια είχα πάει για αλλαγή τακάκια στην Πεζό και μου τα είχαν χρεωσει μόνο τα τακάκια Bosch 70 ευρώ!!!!!
δισκόπλακες σχεδόν τα μισά λεφτά!
-
Citroen Xantia I 1.8 8v
-Αντικατασταση πισω σφαιρων υδροπνευματικης
-Αφαιρεση δοχειου LHM αναρτησης και καθαρισμος των φιλτρων του
-Αλλαγη LHM αναρτησης 3,5 λιτρα και εξαερωση
-Αλλαγη λαδιων, motul 5-40 4 λιτρα
-Λυσιμο σωληνα εισαγωγης και καθαρισμα πεταλουδας, αρκουδια ειχε...
-Συνδεση με το διαγνωστικο για να βρουμε γιατι πεταει καμια φορα check engine
-Γρασαρισμα μεντεσεδων πορτωνμε τις 2 μικρες βολτες δοκιμης 2,5 ωρες δουλειας. Λαδια και LHM αγορα απο εμενα.
151e -
Ποσο καιρο εχω να γραψω εδω μεσα, σχεδον ειδα ξεχασει οτι εχω λογαριασμο.
Πολο 1.2 TSI 'μεγάλο' σέρβις 2 ετών σε αντιπροσωπεία (λάδια-φίλτρα) 250 ευρώ.
-
Σίγουρα θα σου άλλαξαν και άλλα ανταλ/κα,250 ευρώ όμως είναι πολλά.Επιβεβαιώνονται για ακόμα μια φορά τα ακριβά service της vw.Το colt ποτέ δεν ξεπέρασε τα 180 ευρώ στο μεγάλο service
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
.............. (λάδια-φίλτρα) 250 ευρώ.Αλλο ένα νήμα στο φόρουμ που ενω μερικοι είναι μέλη είναι απλώς για να είναι χωρίς να λαμβανουν κάτι από αυτό.
Εγω από το φόρουμ έχω σωθεί , με βοηθήσατε πολύ ,έμαθα πολλά και σας ευχαριστω!!!Λάδια φίλτρα 250 ευρώ μόνο στο μονοθέσιο Φερράρι μου θα εδινα .......
-
Μπα δεν άλλαξαν κάτι άλλο. Φίλτρο λαδιού, βενζίνης, αέρος, λάδια, 'λίπανση αμαξώματος', νερό και σαπουνάκι στους υαλοκαθαριστήρες. Αυτές είναι οι τιμές της VW σε αντιπροσωπείες πάνω-κάτω.
-
Μπράβο φίλε να ξαναπάς....Και να μου πεις ότι πήγες για την εγγύηση, αφού στα 2 χρόνια τέλος...
-
Μα για την εγγύηση πήγα
4 χρόνια έχει το Polo, έχει την εργοστασική επέκταση. -
Εχει επεκταση ο συγκεκριμενος χρηστης. Δε ξερω ομως αν η επεκταση δε υποχρεωνει για σερβις σε αντιπροσωπεια ή αν καλυπτει βασικα και βαρια μηχανικα μονο.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εχει επεκταση ο συγκεκριμενος χρηστης. Δε ξερω ομως αν η επεκταση δε υποχρεωνει για σερβις σε αντιπροσωπεια ή αν καλυπτει βασικα και βαρια μηχανικα μονο.Η εργοστασιακή επέκταση που μπορείς να την επιλέξεις μόνο με την αγορά του αυτοκινήτου καλύπτει ό,τι και η αρχική εγγύηση των 2 χρόνων. Στο βιβλιαράκι του το αυτοκίνητο γράφει κανονικά 4 χρόνια πλήρης εργοστασιακή εγγύηση.
Υπάρχει και επέκταση μέσω ασφαλιστικής που την προσφέρει η αντιπροσωπεία της VW εδώ και μπορείς να την κάνεις οποιαδήποτε στιγμή μέσα στα 2 πρώτα χρόνια αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία.
-
Ενταξει μωρε πως κανετε ετσι? Προπληρωσε 150 ευρω παραπανω για μια πιθανη ζημια που ισως τυχει στα χρονια της εγγυησης. Γιατι αυτο το σερβις πανω απο 100-120 ευρω δεν κανει με τιποτα(μαζι με το σαπουνακι ετσι? χαχαχαχαχα)
-
Συμφωνώ ότι είναι εξωπραγματικό το κόστος κι ότι αν δεν είχε εγγύηση θα το είχα πάει αλλού που θα είχε γίνει η ίδια δουλειά με 100 ευρώ λιγότερα.
Από την άλλη αυτά τα 100 ευρώ είναι αστείο ποσό μπροστά στο κόστος αγοράς ενός ολόκληρου αυτοκινήτου, και χρειάστηκαν μόνο μια φορά στα 4 χρονιά, άρα κλάιν. Εν γνώση μου ήταν εξαρχής
-
Το θεμα ειναι να τιμωρουμε εμεις οι καταναλωτες τους απατεωνες με την απορριψη μας στις πανακριβες υπηρεσιες τους. Θα μπορουσες να κανεις το σερβις με νορμαλ τιμη σε καποιον ανθρωπο που εχει αναγκη τα λεφτα και συ να γλιτωνες καμποσα ευρω που υποθέτω βγαζεις με κοπο. Και φυσικα θα σου σφραγιζε και το βιβλιο για την εγγυηση σου οπως οριζει ο νομος.
-
Αυτο το τελευταιο πιθανα να μη το γνωριζε και οντως ισχυει
-
Σήμερα σέρβις ας πούμε των 140Κ χλμ έκανε ο γάτος.....
3λ λάδι divinol 10/40
φίλτρο λαδιού
φίλτρο αέρα
φίλτρο καυσίμου
έλεγχος φρένων,ρύθμιση χειροφρένου
με απόδειξη 68 ευρώ,σε συνοικιακό εξειδικευμένο. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
3λ λάδι divinol 10/40
φίλτρο λαδιού
φίλτρο αέρα
φίλτρο καυσίμου
με απόδειξη 68 ευρώ,σε συνοικιακό εξειδικευμένο.Ρε συ κορόιδο σε πιάσανε!
Εμένα μου πήραν τα μισά στη Honda για να μου σβήσουν μόνο το τσεκ.
Μου πήραν 35€ σε 2 λεπτά μέσα. Άμα θες να σου πω που να πάς και εσύ!!! -
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
3λ λάδι divinol 10/40
φίλτρο λαδιού
φίλτρο αέρα
φίλτρο καυσίμου
με απόδειξη 68 ευρώ,σε συνοικιακό εξειδικευμένο.Ρε συ κορόιδο σε πιάσανε!
Εμένα μου πήραν τα μισά στη Honda για να μου σβήσουν μόνο το τσεκ.
Μου πήραν 35€ σε 2 λεπτά μέσα. Άμα θες να σου πω που να πάς και εσύ!!!λες;;;;
εσυ πήγες σε επίσημο της χόντα,φαντάζομαι,εγω δεν ξέρω τι θα πλήρωνα στη χιουντάι για τα ίδια πράγματα!και δεν θέλω να μάθω... -
Αυτά κάνουν και διώχνουν τον κόσμο.
Πριν από 1,5 χρόνο περίπου μου έστειλαν και μήνυμα στο κινητό προσφορά και καλά για να πάω για σέρβις. Εν τω μεταξύ δεν είχα πατήσει ποτές μου μια που καλημέρα να τους πεις στο χρεώνουν. Έγραψα λοιπόν μια δισέλιδη επιστολή και την πήγα ο ίδιος στον προϊστάμενο μηχανικό για να είμαι σίγουρος (σχεδόν) ότι θα τη διαβάσει εξηγώντας του ότι διώχνουν τον κόσμο όχι μόνο στα σέρβις αλλά ακόμα πριν καν παραλάβει κάποιος το αυτοκίνητο κατά τη παραγγελία του.
-
Στον Ασπραδακη λεωφορο σουδας? Μια φορα εκει να ρωτησω για λαμπα απλη H4 σε ενα λανσερ, 23 ευρω μου ειπαν. Δυστηχως καταφερνουν και επιβιωνουν απο τα χάπατα.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?