-
Α για τετοια κοστη ψαλιδιων μιλαμε? Ε τοτε καλυτερα το σετ επισκευης, το συζητας? Εχω μεινει στο δικο μου που κανει 40 ευρω κομπλε το ψαλιδι
-
δυστιχος τσουζουν τα ψαλιδια......και εμενα στο παλιοφιεστα τοσο εκαναν και με το που ακουσε τιμη ο πατερας φρικαρε..
-
Καλησπερα στην παρεα! Προχθες πηρα το αμαξι απ'το συνεργειο.Εγιναν καποια πραγματα για πρωτη φαση,εχουμε και συνεχεια!!
Τιμες ανταλλακτικων,και εργασια για TOYOTA STARLET GT TURBO1)Ιμαντας χρονισμου κ' Δυναμου..65,00
2)Αντλια βενζινης..65,00
3)Μπουζι ιριδιου..60,00
4)Λαδια κ φιλτρο..35,00
5)Τακακια μπρος,πισω..67,00Ανταλλακτικα συνολο 292,00+120,00 εργασια= 412,00 ευρω
Επισης εχουμεΑναρτησεις
Φουσκες κρεμαγιερας
φιλτρο βενζινης
Δισκοπλακες
Σερβις τουρμπινας (οχι απαραιτητο)Το μονο προβλημα που εχω αυτη την στιγμη ειναι οτι,μου αναβει το τσεκ μηχανης.
Ο μαστορας κοιταξε τα σωληνακια υψηλης και βρηκε 3 κομμενα,τα αλλαξε και το προβλημα παραμενει.
Εψαξε οσο μπορουσε,το εβαλε στη διαγνωση για ηλεκτρολογικο προβλημα και δεν εδειξε τιποτα.
Μου ειπε να βαλω 100αρα βενζινη γιατι μπορει να φταιει η σαβουροβενζινη,του εβαλα 20 ευρω και τιποτα,επισης το αμαξι δεν παει μια, παταω γκαζι και δεν τραβαει καθολου,ειναι σαν μπουκομενο,και μπερδευει πολυ.Επισης στο δρομο σε πορεια πρεπει να παιζω τον συμπλεκτη γιατι πολλες φορες παει να σβησει.Οι στροφες στο ρελαντυ απο 1000 πεφτουν αποτομα στο 0 και αποτομα ξανα ανεβαινει στο 1200 και ξανα παλι προς τα κατω.Οταν παει στις 4000 στροφες μπουκονει και δεν παει παραπανω.Τι μπορει να φταιει; Μου ειπε ο μαστορας να του το παω και να του το αφησω γιατι θελει ψαξιμο.Μπορειτε να καταλαβετε απ'αυτα που ανεφερα τι μπορει να φταιει; Μου ειπαν οτι μπορει να φταιει ο εγκεφαλος εχει παρει καποια λαθος εντολη και δεν αφηνει το αμαξι να προχωρησει.Του εβγαλα το -της μπαταριας και το αφησα 10 λεπτα, τιποτα μια απο τα ιδια το τσεκ δεν σβηνει και το μπερδεμα παραμενει. Καποιος που να γνωριζει τι μπορει να ειναι; Εχω φρικαρει!! και απο λεφτα αυτη την στιγμη μεγαλη δυσκολια,ειδη εσκασα 412,00.Συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα αλλα θα ηθελα καποια βοηθεια. Ευχαριστω!! -
Πολλαπλασιαστες/ μπουζοκαλωδια για διαρροη, βουλωμενα μπεκ… καλως αλλαξες αντλια βενζινης εφυγε αυτο το ενδεχομενο. Μη συνχεεις τα 400 ευρω του σερβις με την βλαβη που εχεις. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Αστο εκει για ψαξιμο.
-
Για μενα κατα πασα πιθανοτητα πολλαπλασιαστης και μπουζικαλωδια.
-
Ειναι OBDII το αυτοκινητο (μετα το 2000)?
Αν ναι, τι σφαλμα βγαζει στο τσεκ?Ελεγχος για βουλωμενη εξατμιση/καταλυτη?
-
Ο χρήστης Αχιλλεας 1981 έγραψε:
..........Μπουζι ιριδιου..60,00.............
20 ευρω εχουν αυτά .... http://www.ebay.com/itm/4-X-New-NGK-IRI ... af&vxp=mtr
-
Το αμαξι ειναι μοντελο 1994,βεβαια τα εχω αλλαξει ολα επανω. Η μηχανη μπηκε σχεδον καινουρια το 2003 και ειναι μοντελο 1999 τυπου 4ef. Tα μπουζοκαλωδια ειναι σχετικα καινουρια, καταλυτη δεν εχω,η εξατμιση εχει καθαριστει.Στον ηλεκτρολογο που το πηγε ο μαστορας ειπε οτι δεν εχει θεμα με ηλεκτρικα,η διαγνωση δεν εβγαλε καποιο προβλημα.Τωρα το εχω στα χερια το αμαξι και μου λεει να του το παω την αλλη εβδομαδα για να το ψαξει.
Τι να πω! δεν ξερω τι παιζει!
Δεν μου το εχει ξανα κανει ποτε κατι παρομοιο για να μπορω να καταλαβω τι φταιει. Το αμαξι αυτη την στιγμη δεν παει μια,παταω το μπουτον της τουρμπινας για να δω αν μπορει να ροπιασει και τιποτα,σαν να μην υπαρχει.
Θεμα με την τουρμπινα παντως δεν εχω.Το ξερω οτι μεσα απο ενα μηνυμα δεν μπορεις να βγαλεις την διαγνωση,πρεπει να μπει μεσα και ψαξιμο,απλα ελεγα μηπως απ'τα συμπτωματα καταλαβαινατε πανω κατω τι παιζει.
Εσκασα πολλα λεφτα με την μια ( 412,00 συνεργειο + 170,00 ΚΤΕΟ μαζι με... ) και δεν ξερω τι μπορει να μου πει ο μαστορας απ'το ψαξιμο, αυτος μπορει να βγαλει οτι θελει οτι εχει το αμαξι και στην ουσια να ειναι κατι απλο.
Τα μπουζι ιριδιου κατω απο 50 ευρω δεν τα βρηκα πουθενα,ολοι μου ελεγαν απο 14 ευρω και πανω το ενα. 20 ευρω τα 4 μου φαινονται λιγα για ιριδιου,τα ειδα κι εγω στο ebay οτι τα εχουν πολυ φθηνα, αλλα εχουν και αλλα 30 ευρω μεταφορικα οποτε μια η αλλη σου ερχεται. Παντως ειναι μεγαλη υποθεση να εχεις εναν μαστορα που να εμπιστευεσαι με κλειστα ματια,απ'οτι εχω καταλαβει εδω στην αθηνα,καποιοι κοιτανε να στα αρπαξουν και απο δουλεια μετρια εως χαλια.
Σ'εναν που ειχα παει πριν 2 χρονια,ξεχασε ορθιο το κατσαβιδη πανω στην μηχανη,και εκλεισε το καπο με δυναμη με αποτελεσμα ενα ομορφο λοφακι διπλα απο τον αεραγωγο.Την παπια ο κυριος,οταν το ειδα και του ειπα τι ειναι αυτο!! μου απανταει οτι ετσι του το πηγα,οτι ηταν απο πριν.Εγω φωνες και κακο κι αυτος τον χαβα του.
Τελικα δεν πηρε φραγκο για το σερβις που μου εκανε, πηρα το αμαξι χωρις να τον πληρωσω κι εφυγα.
Γι'αυτο λεω μεγαλη υποθεση ο δικος σου μαστορας. -
Ο χρήστης Αχιλλεας 1981 έγραψε:
...........τα ειδα κι εγω στο ebay οτι τα εχουν πολυ φθηνα...........A.... ok τότε εαν το βλέπεις αρνητικά δε σε πειθει κανενας . Παντως να ξερεις οτι αγοραζω απο το ebay το παίρνω χωρις μεταφορικά τσεκαρεις το κουτακι που λεει Free shipping δηλαδή χωρις μεταφορικά . Υπάρχουν διαφορες στην τιμή .....ασύληπτες........ απίστευτες........... ενδεικτικα θα σου πω σε αντιπροσωπεια μου ζητησαν για ανταλλακτικό 70 ευρω και το πήρα 1 ευρω . Το ξερω ότι δε με πιστεύεις, αλλα δε πειραζει...............
-
Ο χρήστης takisc έγραψε:
...........τα ειδα κι εγω στο ebay οτι τα εχουν πολυ φθηνα...........
A.... ok τότε εαν το βλέπεις αρνητικά δε σε πειθει κανενας . Παντως να ξερεις οτι αγοραζω απο το ebay το παίρνω χωρις μεταφορικά τσεκαρεις το κουτακι που λεει Free shipping δηλαδή χωρις μεταφορικά . Υπάρχουν διαφορες στην τιμή .....ασύληπτες........ απίστευτες........... ενδεικτικα θα σου πω σε αντιπροσωπεια μου ζητησαν για ανταλλακτικό 70 ευρω και το πήρα 1 ευρω . Το ξερω ότι δε με πιστεύεις, αλλα δε πειραζει...............
Οχι φιλε μου δεν το βλεπω αρνητικα, απλα λεω οτι πρεπει να το ψαξεις καλα για να βρεις εναν μαστορα που να εμπιστευεσαι.
Απο ebay παραγγελνω πολλα χρονια και ξερω τι παιζει. Στα πιο πολλα ανταλλακτικα εχουν μεταφορικα,και αν βρεις κατι χωρις μεταφορικα θα εχει πιο υψηλη τιμη. Τωρα οσο γι'αυτο που ειπες οτι σου ζητησαν 70 ευρω κι εσυ το πηρες με 1 ευρω,μου φαινεται λιγο κουλο, και λαστιχακι να επερνες παραπανω θα εδινες απο 1 ευρω.
Ειπαμε οτι το ebay εχει πολυ καλες τιμες,και σε πολλα πραγματα μεγαλη διαφορα τιμης,αλλα οχι και τοσο οσο λες.
Τελος παντων! τωρα τα εχω βαλει. -
καταλυτη δεν εχει το σταρλετ?τον εβγαλες επιτηδες?
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
καταλυτη δεν εχει το σταρλετ?τον εβγαλες επιτηδες?Καταλαθος ξεπιτηδες
Εχω ελευθερας επανω,χειροποιητη.
Στο αμαξι μονο το εξωτερικο εχει μεινει ιδιο,ολα τ'αλλα εχουν αλλαχθει. -
30 ευρώ για αλλαγή υγρών φρένων με απόδειξη
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
30 ευρώ για αλλαγή υγρών φρένων με απόδειξηΕνταξει αφου πήρες αποδειξη......
-
Αστειατορας;
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Αστειατορας;οχι, απλα μαγειρευε αστιτσιο!
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
30 ευρώ για αλλαγή υγρών φρένων με απόδειξηΤσιμπημενη τιμη, ενα 20ρικο μαζι με τα υγρα θα ηταν πιο ενταξει.
Τουλαχιστον υποθετω οτι τα αλλαξε σε ολο το κυκλωμα μπρος-πισω με σωστη εξαερωση. -
fiat 500 1,2, τυπικο ετησιο λιπαντικο σερβις
εργασια €49,20
λάδια 10W40 €29,52
φίλτρο λαδίου €12,30
φίλτρο αέρος €14,76
φίλτρο καμπίνας €15,99122 ευρω με φπα
-
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
fiat 500 1,2, τυπικο ετησιο λιπαντικο σερβιςεργασια €49,20
λάδια 10W40 €29,52
φίλτρο λαδίου €12,30
φίλτρο αέρος €14,76
φίλτρο καμπίνας €15,99122 ευρω με φπα
50 ευρω εργασια για αλλαγη λαδιων στην ουσια... Τι να πεις…
-
Σέρβις σήμερα στο focus II (1.6 ti-vct). 80.000 χιλιόμετρα
Λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρα, φίλτρο καμπίνας, τακάκια εμπρός, μπουζί. Συμπλήρωσε και λίγο φρέον στο κλιματιστικό.
145€ με τα εργατικά.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?