-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Πες μας για ποιο αμαξι μιλαμε.
αρ μιτο με τα 4πίστονα
...φρενάρει καλά δηλαδή!;;
ωραίο, ωραίο, άντε να βρεθούμε να το δω κι εγώ που ήμουν λάτρης και παλιός κάτοχος Alfa Romeo
-
Θα αλλαξω τα λαδια στη zx καθως ξεπερασαν τις 7500km.
Τα πιο φτηνα total 7000 με προχειρη αναζητηση τα βρηκα και αγορασα στα 6e το λιτρο στην Καρπου 17. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τα πιο φτηνα total 7000 με προχειρη αναζητηση τα βρηκα και αγορασα στα 6e το λιτρο στην Καρπου 17.Από κει ψωνίζω. Λάδια φίλτρα υαλοκαθαριστηρες. πολυ φθηνα.
-
Ο χρήστης takisc έγραψε:
Τα πιο φτηνα total 7000 με προχειρη αναζητηση τα βρηκα και αγορασα στα 6e το λιτρο στην Καρπου 17.Από κει ψωνίζω. Λάδια φίλτρα υαλοκαθαριστηρες. πολυ φθηνα.
Το 4/λιτρο έχει 20 ευρω !!!! Σου ερχεται 5 ευρω το λίτρο!!!!
-
δε σκεφτηκα να ρωτησω αν εχει.. ειδα τα μονολιτρα online και επειδη ημουν κοντα τα πηρα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τα πιο φτηνα total 7000 με προχειρη αναζητηση τα βρηκα και αγορασα στα 6e το λιτρο στην Καρπου 17.χμμμ....μήπως η κοπέλα πήγαινε να στα δώσει με 6,5ε το λιτρο!?
συμφωνω για τα φτηνα αναλωσημα που εχει..και ξερω οτι δεν χρειαζετε να τρεχω στην φραντζη..
επισης αρκετα φτηνος ειναι και το e-antalaktika.com -
Ο χρήστης iROC έγραψε:
Τα πιο φτηνα total 7000 με προχειρη αναζητηση τα βρηκα και αγορασα στα 6e το λιτρο στην Καρπου 17.χμμμ....μήπως η κοπέλα πήγαινε να στα δώσει με 6,5ε το λιτρο!?
!!
Ενω διευκρινησα-επιβεβαιωσα οτι ειναι 6e το λιτρο οταν μπηκα στο μαγαζι, στο ταμειο πηγε να μου παρει 7e το λιτρο! Και μαλιστα ρωτησε τον αλλον και τελικα πληρωσα 18e. -
Και ο Λαμπρινιαδης εχει πολυ φθηνα λαδια. Επισης o Κεστελιδης (parts.gr) στη Φραντζη εχει φθηνα ανταλλακτικα και πολυ οργανωμενο site για να βρισκεις οτι θες για το αμαξι σου, σαν mister-auto.gr
-
Κετσελιδης FTW, ειχα παρει βεντιλατερ με 35€, ούτε του παπά μην το πεις.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
!!
Ενω διευκρινησα-επιβεβαιωσα οτι ειναι 6e το λιτρο οταν μπηκα στο μαγαζι, στο ταμειο πηγε να μου παρει 7e το λιτρο! Και μαλιστα ρωτησε τον αλλον και τελικα πληρωσα 18e.αν πήγες τρίτη κατα τις 1-2 τοτε συναντηθήκαμε στο εν λογο κατάστημα ειχα παει να παρω ενα φιλτρο λαδιου ,να το εχω καβαντζα γτ ειχα ψιλοθεμα με το αλλο.
παντος ολοι αυτοι που αναφερουμε σαν ιντερνετομαγαζα εχουν φοβερες τιμες.. και προσθετω οπως ειπα το ε-ανταλακικα η αλλιος οπελ κακλος επι της βουλιαγμενης και καρπου....
ο κετσελιδης φοβερος απλα η βλακεια ειναι οτι πολες φορες ενω εχω κανει παραγγελια απο ιντερνετ και με ειδοποιεί οτι ολα οκ για παραλαβη ,να εχω περιμενει κανα 15λεπτο μεχρι να φερει απ τις αποθηκες την παραγγελια.
-
Αυτή η 'Bolk' τι προέλευσης είναι;
Να την προτιμούμε; -
Να μην την προτιμάτε. Είναι τραγική.
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
!!
Ενω διευκρινησα-επιβεβαιωσα οτι ειναι 6e το λιτρο οταν μπηκα στο μαγαζι, στο ταμειο πηγε να μου παρει 7e το λιτρο! Και μαλιστα ρωτησε τον αλλον και τελικα πληρωσα 18e.αν πήγες τρίτη κατα τις 1-2 τοτε συναντηθήκαμε στο εν λογο κατάστημα ειχα παει να παρω ενα φιλτρο λαδιου ,να το εχω καβαντζα γτ ειχα ψιλοθεμα με το αλλο.
παντος ολοι αυτοι που αναφερουμε σαν ιντερνετομαγαζα εχουν φοβερες τιμες.. και προσθετω οπως ειπα το ε-ανταλακικα η αλλιος οπελ κακλος επι της βουλιαγμενης και καρπου....
ο κετσελιδης φοβερος απλα η βλακεια ειναι οτι πολες φορες ενω εχω κανει παραγγελια απο ιντερνετ και με ειδοποιεί οτι ολα οκ για παραλαβη ,να εχω περιμενει κανα 15λεπτο μεχρι να φερει απ τις αποθηκες την παραγγελια.
!!! σε θυμαμαι..! μαλιστα ,θα γελασεις, επειδη του ειπες 'θελω ενα φιλτρο vw' ή καπως ετσι σκεφτομουνα 'τι βλαμμενος τι θελει τωρα να μυρισει τα νυχια του τι vw εχει'
Κετσελιδης, c-service τους εχω τιμησει επισης για αναλωσιμα.. οπως και εχω κανει και βαρβατη παραγγελια απο rpc-γκαγκασταθη πριν χρονια..τωρα ειναι λιγο ακριβος θεωρω...
-
νονος
σιγουρα...απλα στο 20vt που εχω εβαλα το νορμαλ φιλτρο τις μανν και δακρυζε..και ειπα να παρω να εχω το φιλτρο που εβαλε ο μηχανικος σαν εναλακτικη λυση και δεν ειναι για το 20vt αλλα για το απλο 20βαλβιδο..επομενος ασχετα με το τι πιστευε ο καθενας προτιμουσα να παω με τον κωδικο και οχι με το αμαξι ομοιος πηρα φιλτρο λαδιου απο το e-antalaktika καθος το φιλτρο για το τρακτερ μου αντιστοιχει στο φιλτρο λαδιου του micra k13,hunday atos..δεν ξερω αλλα σε αυτα ειμαι τυπικος και συμβουλευομαι την καθε εταιρια και οχι τον καθε εμπορα...αντε κανα μηχανικο της προκοπης,αλλα μεχρι εκει.εδω μετα απο εμενα ηρθε ενας μηχανικος απ το παρακατω συνεργειο και ζητουσε φιλτρο για σμαρτ και δεν ηξερε τι σμαρτ ηταν...
-
Επισης το καλο με τα μαγαζια που αναφεραμε ειναι οτι εχουν ποικιλια ποιοτητων. Απο την φθηνιαρικη bolk εως lemforder κτλ…
-
εγω παντος πηρα φιλτρο λαδιου filtron να το δοκιμασω τι λεει η εταιρια στο τραχτερακι καθος ειχε μιση τιμη απ το μανν...3,5ε εναντι 6
η φτηνιαρικη βολκ σε ορισμενα ανταλακτικα εχει αρκετα καλη ποιοτητα για ιμιτασιον πχ ψαλιδια. -
Αν ειναι σκετο ψαλιδι οκ. Αν ειναι ομως κομπλε με μπαλακι και συνεμπλοκ πανω θα ημουν αμφιβολος για την ποιοτητα αυτων. Πιστευω οτι καλη ποιοτητα και τιμη κρατανε τα MOOG.
Επισης μακρια απο φουσκες φτηνιαρικες, καθε 6 μηνες κοβονται και τις πληρωνεις 3πλασια με τα εργατικα να περασεις αλλες. Πλεον απο φουσκες εβαλα οτι ακριβοτερο υπηρχε και εχω ησυχασει.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Αν ειναι σκετο ψαλιδι οκ. Αν ειναι ομως κομπλε με μπαλακι και συνεμπλοκ πανω θα ημουν αμφιβολος για την ποιοτητα αυτων. Πιστευω οτι καλη ποιοτητα και τιμη κρατανε τα MOOG.Επισης μακρια απο φουσκες φτηνιαρικες, καθε 6 μηνες κοβονται και τις πληρωνεις 3πλασια με τα εργατικα να περασεις αλλες. Πλεον απο φουσκες εβαλα οτι ακριβοτερο υπηρχε και εχω ησυχασει.
επιδη το πασσατ εχει μια φυσικη φθορα στα ψαλιδια..λιγο κενο αλλα ανεκτο οπως ειπε ο ευθυγραμισσας..μπορω στο υπαρχον ψαλιδι να αλλαξω μονο το συνεμπλοκ του!? η ειναι φασον? μιλαω για τα κατω ψαλιδια και σιγουρα μου ερχετε πιο φτηνα
αυτο με τις φουσκες πραγματικα ειναι ελλεινο....οταν το πηγενα αντιπροσοπεια μου βαζανε φουσκες του κιλου,ναι μεν με το σηματακι πανω αλλα πολυ χαμιλης ποιοτητας,οσπου μια μερα ειπε ο πατερας μου ...βαλτε καμια φουσκα τις προκοπης γιατι δεν ειναι σωστο καθε χρονο να πηγενουν εναλαξ οι φουσκες...ηταν δλδ εν γνωση απ το εργοστασιο χαμηλης ποιοτητας ανταλακτικο για να το αλλαζουν τα τζιμανια της αντ/ιας και να κονομανε..εκτοτε μετα απο 5χρονια δεν εχει ξανακοψει φουσκα. -
Αν τα μπαλακια/συνεμπλοκ ειναι βιδωτα φυσικα και τα αλλαζεις ξεχωριστα. Αν ομως ειναι πριτσινωτα αστα να πανε. Οπως επισης και καποια συνεμπλοκ στογγυλα σφηνωτα που θελουν πολυ δουλεια για να βγουν δεν σε συμφερει οικονομικα η αντικατασταση τους.
-
παντος σε καποια ιντερνετομαγαζα τα βλεπω ως σετ επισκευης ψαλιδιου...με τιμη γυρω στο 20ε ..λογικα για να το εχουν σαν σετακι δεν παει να πει οτι αλλαζωντε!?
(τιμη αντι/ιας για 1ψαλιδι 470ε,τιμη εξω για ολα τα ψαλιδια 450ε)
υ.γ ειναι με διπλα ψαλιδια μπροστα γιαυτο και τοσο τσιμπιμενες οι τιμες.
http://www.nt.gr/?Section=AUTO&carmodel=15532&caryear=2001&carcategory=100013&cargroup=251
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?