-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τεφαρικι ξε τεφαρικι το πηρε πολυ φτηνα οποτε εχει λογικη το να το βαλεις ο ιδιος σειρα και να ξερεις τι γινεται.Περισσοτερο απ ολα Χερα θα με προβληματιζε το πλαστικο θολου που ελειπε....
Πόσο φτηνά δηλαδή;
Επίσης, το πλαστικό θόλου προβλημάτισε κι εμένα. -
το πλαστικο του θολου μπορει να εσπασε απο σκασμενο λαστιχο πχ
-
Γρηγορη γυρω στα 4 χιλιαρικα...
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
το πλαστικο του θολου μπορει να εσπασε απο σκασμενο λαστιχο πχΗ μπορεί να μάσησε κάνα σκύλο όπως την έπαθα εγώ κάποτε.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Γρηγορη γυρω στα 4 χιλιαρικα...Είναι εξαιρετική τιμή, πολύ αυτοκίνητο για τέτοια λεφτά. Μένει μόνον να αντέξει το μοτέρ αρκετά.
-
Service σε ford focus 1.6 Ti-VCT του 2008 με 105.000km
α)Λάδι κινητήρα Castrol Magnatec 5w-30 A1 5lit : 39,13€
β) Φίλτρο αέρα κινητήρα ΜΑΝΝ : 12,95€
γ) Φίλτρο λαδιού ΜΑΝΝ : 5,33€
δ) Φίλτρο καμπίνας ενεργού άνθρακα ΜΑΝΝ: 17,42€
ε)Εργασία : 0€
Σύνολο : 74,83€Η εργασία έγινε από εμένα σε συνεργείο φίλου που με παραχώρησε μια γωνιά στο συνεργείο του.... Απλά απέκτησα έναν φοβερό πόνο στη μέση μου από την προσπάθεια αλλαγής του φίλτρου καμπίνας....
-
Ο χρήστης araxnis έγραψε:
Απλά απέκτησα έναν φοβερό πόνο στη μέση μου από την προσπάθεια αλλαγής του φίλτρου καμπίνας....χαχαχαχα
Απο εκει ξεκιναω εγω οταν ειναι να αναλαβω το σερβις καποιου φιλου.... κοιτα πρωτα αν αλλαζει ευκολα και μετα το αναλαμβανω..... ή τον πειθω να παει σε αιρκοντισιονα για να κανει ενα σωστο σερβις στον κλιματισμο του!!!
EDIT.
Πρεπει να βγαλεις τον πεταλ του γκαζιου για να αλλαξεις το φιλτρο? -
Ο χρήστης araxnis έγραψε:
Service σε ford focus 1.6 Ti-VCT του 2008 με 105.000km
α)Λάδι κινητήρα Castrol Magnatec 5w-30 A1 5lit : 39,13€
β) Φίλτρο αέρα κινητήρα ΜΑΝΝ : 12,95€
γ) Φίλτρο λαδιού ΜΑΝΝ : 5,33€
ε)Εργασία : 0€
Σύνολο : 74,83€Η εργασία έγινε από εμένα σε συνεργείο φίλου που με παραχώρησε μια γωνιά στο συνεργείο του.... Απλά απέκτησα έναν φοβερό πόνο στη μέση μου από την προσπάθεια αλλαγής του φίλτρου καμπίνας....
ωραίος
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Είναι εξαιρετική τιμή, πολύ αυτοκίνητο για τέτοια λεφτά. Μένει μόνον να αντέξει το μοτέρ αρκετά.
Λιγο κατω απ τα 4Κ παιδια !! Πραγματικα η τιμη ηταν πολυ καλη ! Τι σκατα να επαιρνα με τοσα λιγα λεφτα που να σου δινει τοση ευχαριστηση?
Απο 50αρη το πηρα που δεν το χρησιμοποιουσε σχεδον καθολου τους τελευταιους μηνες μια και ειχε αγορασει ενα leon tsiTo μοτερ ραβει παντως αν και ψιλοζοριζεται να παρει οταν ειναι πολυ ζεστο. Οσο παιρνει μπρος και παει καλα μην το φοβασαι, βασικος κανονας για τα ροταρυ
Εχει γυρω γυρω γρατσουνιες και σημαδια αλλα αυτα ουδολως με απασχολησαν. Το αμαξι ειναι εντελως ατρακαριστο
Αυτο με το θολο ισως να χει σχεση με το γεγονος οτι απο κατω ειχε τσιμεντα ! Φυσικα και αφαιρεθηκαν. Προφανως ο κυριος ειχε πεσει μεσα σε φρεσκοασφαλτοστρωμενο δρομο
Τα βασικα τα χω μαζεψει σιγα σιγα. Καλα λαδια, τακτικος ελεγχος και συμπληρωμα και μια χαρα. Ευτυχως που εχουμε τα εξειδικευμενα φορα και εχουμε μαθει αρκετα πλεον που χωλαινει το αμαξι και πως να συντηρειται σωστα και φτηνα. Και απο ανταλλακτικα...να φανε και οι κοτες
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
EDIT.
Πρεπει να βγαλεις τον πεταλ του γκαζιου για να αλλαξεις το
φιλτρο?Δυστυχώς!!!!
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Είναι εξαιρετική τιμή, πολύ αυτοκίνητο για τέτοια λεφτά. Μένει μόνον να αντέξει το μοτέρ αρκετά.
Λιγο κατω απ τα 4Κ παιδια !! Πραγματικα η τιμη ηταν πολυ καλη ! Τι σκατα να επαιρνα με τοσα λιγα λεφτα που να σου δινει τοση ευχαριστηση?
Απο 50αρη το πηρα που δεν το χρησιμοποιουσε σχεδον καθολου τους τελευταιους μηνες μια και ειχε αγορασει ενα leon tsiTo μοτερ ραβει παντως αν και ψιλοζοριζεται να παρει οταν ειναι πολυ ζεστο. Οσο παιρνει μπρος και παει καλα μην το φοβασαι, βασικος κανονας για τα ροταρυ
Εχει γυρω γυρω γρατσουνιες και σημαδια αλλα αυτα ουδολως με απασχολησαν. Το αμαξι ειναι εντελως ατρακαριστο
Αυτο με το θολο ισως να χει σχεση με το γεγονος οτι απο κατω ειχε τσιμεντα ! Φυσικα και αφαιρεθηκαν. Προφανως ο κυριος ειχε πεσει μεσα σε φρεσκοασφαλτοστρωμενο δρομο
Τα βασικα τα χω μαζεψει σιγα σιγα. Καλα λαδια, τακτικος ελεγχος και συμπληρωμα και μια χαρα. Ευτυχως που εχουμε τα εξειδικευμενα φορα και εχουμε μαθει αρκετα πλεον που χωλαινει το αμαξι και πως να συντηρειται σωστα και φτηνα. Και απο ανταλλακτικα...να φανε και οι κοτες
Πες στον κόσμο οτι τα αναλωσιμα ΔΕΝ είναι ακριβά.. ......
-
Το θεμα ειναι ποσο θα αντεξει το μοτερ κ τι βυτια βενζινη κατεβαζει.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
-
H τιμη μου φαινεται για απλο φιλτρο καμπινας,καθως τα γνησια ενεργου ανθρακα(και οχι τυπου ενεργου ανθρακα) εχουν διπλασια και βαλε τιμη.Ειναι κατι που ελεγχω παντα,το αν δηλαδη μου εβαλαν γνησιο φιλτρο η οχι,μπορει να ανοιγουν μπροστα σου ενα κουτι(απο γνησιο φιλτρο ενεργου ανθρακα)και μεσα να εχουν βαλλει μεσα απο πριν το απλο,ανοιξε το φιλτρο και τσεκαρε τους κωδικους με αυτους της ΜΑΝΝ.
-
Έχει κανείς εμπειρία από το service 7 ετών/96Κ σε Subaru; Έχει πλέον έρθει ο καιρός και θέλω να προετοιμαστώ ...
Μου είπαν πως καλό είναι να αλλαχθεί και η τρόμπα νερού, πέρα από ιμάντες, μπουζί...
Ευθυγράμμιση έχει νόημα να κάνω προληπτικά ; -
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Μου είπαν πως καλό είναι να αλλαχθεί και η τρόμπα νερού, πέρα από ιμάντες, μπουζί...
Δεν είμαι ειδικός στο σουμπαρού αλλά .... δεν είναι γερμανικό ....
Στο αυγό η αντλία νερού έχει 275000 χλμΕυθυγράμμιση έχει νόημα να κάνω προληπτικά ;
Αν δε σου στραβοπατάει λάστιχα και δεν καβαλάς πεζοδρόμια δε χρειάζεται.
-
Πεζοδρόμια όχι συχνά, αλλά κάποιο off road έχει γίνει τα τελευταία ... 8 χρόνια...
-
Έχει κανείς εμπειρία από το service 7 ετών/96Κ σε Subaru; Έχει πλέον έρθει ο καιρός και θέλω να προετοιμαστώ ...
Ευθυγράμμιση έχει νόημα να κάνω προληπτικά ;Τι subaru εχεις?
Για ποιο λογο να κανεις ευθυγραμμιση αν δεν σου τραβαει ή αν δεν εχεις παρατηρησει περιεργη φθορα στο λαστιχο? -
Ναι κανε ευθυγραμμιση αν δεν εχεις κανει 7 χρονια. Θα εχει σιγουρα καποιες μικρο αποκλισεις, δεν χρειαζεται να φτασουμε σε σημειο να τρωγονται τα λαστιχα μονοπλευρα. Κοστος 25-30 ευρω το πολυ υπολογιζε.
-
Ευθυγράμμιση έχει νόημα να κάνω προληπτικά ;550 σε αντιπροσωπεία, 400 αλλού. +80 για αντλία νερού.
(εγώ εχω 55Κ χλμ σε 8+ χρόνια)
θα επανέλθω.
-
Για 80 μην την λυπηθεις την αντλια
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?