-
@trident1971 αλλαχθει πριν 1 χρονο η αντλια μαζι με τον ιμαντα. δεν κυκλοφορουσε καθολου το αυτοκινητο τοτε (ειχε γραψει 3.500 χλμ σε 3 χρονια).
-
Suzuki Swift ZC11S
Αλλάχθηκαν τα εξής:
Λιπαντικό μοτέρ & φίλτρο (Elf 5W30 100% synthetic &Tokyo Filter, 45€).
Βαλβολίνες κιβωτίου (RedLine MT-90, 3ltr 55€).
Γνήσιοι ιμάντες δυναμό & air-con (Bando, 45€).
Αντιψυκτικό υγρό (Total, 6ltr, 30€).
Motorkote 500ml σε μοτέρ & κιβώτιο, 25€).
Γνήσια ημίμπαρα κρεμαγιέρας & φούσκες των, 180€.
Γνήσια ακρόμπαρα κρεμαγιέρας, 90€.Τα της κρεμαγιέρας, όπως αποδείχτηκε δε χρειάζονταν τόσο. Αισθανόμουν ένα τζόγο εμπρός δεξιά και είπα να τα αλλάξω όλα να ησυχάσω. Σε ένα μεγάλο βαθμό ησύχασε βέβαια το εμπρόσθιο σύστημα, διαπιστώθηκε όμως επιπρόσθετη φθορά στους γομφούς των ψαλιδιών (μεγάλη ιστορία, είχα τοποθετήσει αφτερμάρκετ μακρύτερους, αφαιρώντας τους εργοστασιακούς, προς βελτίωση της γεωμετρίας γμ το φελέκι μου! ) τους οποίους θα αντικαταστήσω με αντίστοιχους ιαπωνικούς του εμπορίου από βδομάδα (της 555, με κόστος 40€ το ζεύγος).
Τέλος, καθάρισμα και ρύθμιση ταμπούρων.
Κόστος τοποθέτησης των ανωτέρω στα 50€ με απόδειξη, δίχως να γίνει ευθυγράμμιση, μιας και θα αντικατασταθούν και οι γομφοί πρώτα.
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
@trident1971 αλλαχθει πριν 1 χρονο η αντλια μαζι με τον ιμαντα. δεν κυκλοφορουσε καθολου το αυτοκινητο τοτε (ειχε γραψει 3.500 χλμ σε 3 χρονια).οκ
-
911 Carrera GTS, PDK:
2400 το 'μεγάλο' σέρβις διετίας (μετά πολλαπλών ελέγχων και 2 εμπρός δισκόπλακες + 4 τακάκια- ας είναι καλά το Hockenheim, το Nuerburgring και το Spa Francorchamps-, γιατί αλλιώς, σιγά το 'μεγάλο') συν 1850 η επέκταση εγγύησης για ένα (1) έτος, πέραν των αρχικών 2 ετών. Λογικό ίσως, όταν το κιβώτιο κυμαίνεται βορείως των 15000, αν θελήσει (το ίδιο) να αντικατασταθεί.
Σετ 4 (αναγκαστικά) ελαστικών, 1800, αυτό το ποσόν γράφει πάνω της η κάθε σοβαρή λακούβα που βλέπεις (αν προλάβεις να τη δεις). Αν είσαι ελεεινός κομπλεξικός θαμών 'κέντρων' 'διασκεδάσεως' (γμτΘ μου), τα λάστιχα βγάζουν έως και 3 χρόνια, αν όχι, οπότε το χρησιμοποιείς γι΄αυτό που φτιάχθηκε, μετά βίας ένα σετ λάστιχα αρκεί για ένα χρόνο ή 12.000 χλμ (τα πίσω θέλουν ιδιαίτερη προσοχή λόγω αγρίου αρνητικού κάμπερ)...
Εννοείται ότι αυτά δεν βγαίνουν από μισθούς Ελλάδος (στην περίπτωσή μου), αλλά μόνον τρώγοντας από αποταμιεύσεις πολλών χρόνων ξενητειάς... Ντρέπομαι από μία πλευρά στη σημερινή Ελλάδα, αλλά από την άλλη, δεν τα έκλεψα, ο ιδρώτας μου είναι.
Τι άλλο να τις κάμεις όμως, τις αποταμιεύσεις;
Μονόπετρα και βρακόπανα ;;; -
Αυτός που το μοστραρει στα μπουζούκια στα έκλεψε η στα ζήτησε δανεικά ;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αυτός που το μοστραρει στα μπουζούκια στα έκλεψε η στα ζήτησε δανεικά ;Αυτός είναι μαλάκας, μόνον όποιος πάει σε πίστα δικαιούται να ομιλεί.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
911 Carrera GTS, PDK:
2400 το 'μεγάλο' σέρβις διετίας (μετά πολλαπλών ελέγχων και 2 εμπρός δισκόπλακες + 4 τακάκια- ας είναι καλά το Hockenheim, το Nuerburgring και το Spa Francorchamps-, γιατί αλλιώς, σιγά το 'μεγάλο') συν 1850 η επέκταση εγγύησης για ένα (1) έτος, πέραν των αρχικών 2 ετών. Λογικό ίσως, όταν το κιβώτιο κυμαίνεται βορείως των 15000, αν θελήσει (το ίδιο) να αντικατασταθεί.
Σετ 4 (αναγκαστικά) ελαστικών, 1800, αυτό το ποσόν γράφει πάνω της η κάθε σοβαρή λακούβα που βλέπεις (αν προλάβεις να τη δεις). Αν είσαι ελεεινός κομπλεξικός θαμών 'κέντρων' 'διασκεδάσεως' (γμτΘ μου), τα λάστιχα βγάζουν έως και 3 χρόνια, αν όχι, οπότε το χρησιμοποιείς γι΄αυτό που φτιάχθηκε, μετά βίας ένα σετ λάστιχα αρκεί για ένα χρόνο ή 12.000 χλμ (τα πίσω θέλουν ιδιαίτερη προσοχή λόγω αγρίου αρνητικού κάμπερ)...
Εννοείται ότι αυτά δεν βγαίνουν από μισθούς Ελλάδος (στην περίπτωσή μου), αλλά μόνον τρώγοντας από αποταμιεύσεις πολλών χρόνων ξενητειάς... Ντρέπομαι από μία πλευρά στη σημερινή Ελλάδα, αλλά από την άλλη, δεν τα έκλεψα, ο ιδρώτας μου είναι.
Τι άλλο να τις κάμεις όμως, τις αποταμιεύσεις;
Μονόπετρα και βρακόπανα ;;;δισκοπλακες στα ποσα χλμ εφαγε? τι τακακι φοραγες?
-
coyot
Τι πάθανε οι δισκόπλακες και τις άλλαξες ? Τι έβαλες ? το κόστος τους ?
Ευχαριστώ.
-
Τις άλλαξα στα 30κάτι χιλιάδες χλμ (τις μπροστινές).
Είχαν πάρει να ραγίζουν, διάτρητες γαρ.
Ήταν οι μαμά, και τις άλλαξα με μαμά. Πήγαν 560Ε οι δύο, μαζί με 'σετ μπουλόνια και σπειρώματα τροχών'.
Επίσης, μαμά τακάκι (εμπρός 264Ε, πίσω 175Ε): ρώτησα στην αντ/πεία για κανένα πιο semi-racing, αλλά ήταν δυσκοίλιοι ('δεν προβλέπεται κάτι άλλο'), ενώ στη Γερμανία μου είχαν πει ΟΚ για Pagid ΡΣ-29 κίτρινο, με την προειδοποίηση, πάντως, ότι θα σφύριζε.
Κάθομαι και πετσοκόβομαι στην αντ/πεία γιατί θέλω την εγγύηση, αν μη τι άλλο για λόγους μεταπώλησης.Εγώ, 2-3 τρακ ντέυς έχω κάνει, και 2-3 δαιμονισμένες μέρες σε βουνό (τη μία με τον Καβαλλίνο στα πεντάλ, να κατεβαίνει κατακαλόκαιρο τη Θίσβη... imagine ). Επίσης, πολύ Πεντέλη, σβέλτα μεν, αλλά όχι δαιμονισμένα. Επίσης, ένα τουλάχιστον 270-100 λόγω ζώου στην αριστερή της Εθνικής...
Τα παιδιά, όμως, στην αντ/πεία της Πόρσε στη Γερμανία απ' όπου το πήρα, είχαν ήδη κάνει 9500 χλμ, μάλλον ΟΛΑ στο Hockenheim, όπως με πληροφόρησε το σύστημα πλοήγησης στους 'προηγούμενους προορισμούς' (δεν το είχαν σβήσει), και μάλον δεν ήταν πολύ ευγενικοί στη συμπεριφορά τους, εταιρικό αμάξι γαρ...Εννοείται οτι με το που το πήρα, άλλαξα λάδια.
-
ε τοτε καλα ειναι τα 30κ χλμ ειδικα αν φανταστεις οτι ειναι και διατρητες.
-
LOL,
οι δισκοπλακες και τα τακακια της Porsche κανουν πιο πολυ απο ολοκληρο το αυτοκινητο μου... -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
LOL,
οι δισκοπλακες και τα τακακια της Porsche κανουν πιο πολυ απο ολοκληρο το αυτοκινητο μου...kκαι δεν ειναι και ιδιαιτερα ακριβοι για το μεγεθος τους.
-
Νταξει δεν ειναι και πολυ ακριβα για τετοιο αμαξι.
Νομιζω του μιτσουμπισι evo ειναι ακριβοτερα. -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Νταξει δεν ειναι και πολυ ακριβα για τετοιο αμαξι.
Νομιζω του μιτσουμπισι evo ειναι ακριβοτερα.καλα για τον Σαρακ@κη ασε δεν εχει συναγωνισμο σε τιμες.Στο δικο μου παντως που φοραει αναβαθμισμενα κιτ φρενων(ap racing 6 pot 332x32) οι ροτορες μονο απο Αγγλια με μεταφορικα 800 ευρω.Μονο ροτορες,οχι καμπανες. και εψαξα παρα πολυ για την τιμη.Ο εδω αντιπροσωπος ηθελε 1200 για τον ιδιο ακριβως κωδικο.
εβγαλαν ομως 50κ χλμ με πανω απο 20 επισκεψεις σε Μεγαρα,Καρτοδρομο,Σερρες,+ πολλα επαρχιακα χλμ με πολυ κυνηγι.Ολα αυτα με τακακι xp10 carbotech τα 23κ χλμ και τα υπολοιπα με 2500.Ειχαν φαει και 2 τορνους ελεω 2500 -
κατοχος evo ix μου ειπε οτι τα stock τακακια κοστιζουν 350 ευρω.
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
κατοχος evo ix μου ειπε οτι τα stock τακακια κοστιζουν 350 ευρω.Στον Σ@ρ@κ@κη ναι .
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Στον Σ@ρ@κ@κη ναι .
Τιμη αντιπροσωπειας για Ford Focus τακακια (μπρος πισω) 200€
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Στον Σ@ρ@κ@κη ναι .
Τιμη αντιπροσωπειας για Ford Focus τακακια (μπρος πισω) 200€
Σοβαρά το λες αυτό τώρα;
-
Πηρα φιλτρα για το αμαξι φιρμας FIBA εναντι GM. Ειναι καλα διαβαζω, να τα βασιστω?
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Πηρα φιλτρα για το αμαξι φιρμας FIBA εναντι GM. Ειναι καλα διαβαζω, να τα βασιστω?Ε.... αφού τα πήρες βασίσου τα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πόσο έχουν ;;Λαδιου , αερος , καμπίνας ; καλά μου φαίνονται!!!!!!!!!!!
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?