-
Τα εργατικά θα μπορούσαν να είναι λιγότερα...
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Τα εργατικά θα μπορούσαν να είναι λιγότερα...στο μεσο ορο ειναι, αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος απο τη 'δουλεια'
στη ΣΟΥΖΟΥΚΙ πχ που παω το Βιταρα κανουν πολλα περισσοτερα + βολτα-δοκιμη...
-
Σημερα πηγε η Alfa 146 μας στο συνεργειο για εναν εντονο θορυβο που εκανε ξαφνικα.
Τελικα γλιτωσαμε τα χειροτερα, εχουμε και λεμε :
Σωληνακι + υγρα υδραυλικου τιμονιου : 120 ευρω
Τακακια μπροστα φρενων ιμιτασιον : 35 ευρω
Λαστιχενιο στηριγμα εξατμισης : 5 ευρω
2 λιτρα λαδι Sellenia 10w-40 : 25 ευρω
+
Εργασια 95 ευρω για ολα αυτα.280 το κουστουμακι, με τις υγειες μας.
-
πανάκριβα........... ταχουμε με την τροικα που μειώνει μισθούς και βάζει φορους αλλά βαλόμαστε από παντού.... μας ρουφάνε και τα μαστόρια οι έμποροι ανταλλακτικών κ.λ.π.
προχτες το σκουτεράκι μου δεν πήγαινε κάτι με καρμπ κατάλαβα , φίλος μάστορας έκανε την διάγνωση , είχε τρυπήσει η μεβράνη του καρμπ, με έστειλε να το αγοράσω εγώ , 60 ευρώ με μέσον και ήταν ένα μικρό ανταλακτικό !!! Μου το τοποθέτησε δωρεάν ο φίλος και μου ειπε ότι ολο το καρμπ το χρεώνουν 380 ευρώ όταν το μηχανάκι μου δεν έχει πάνω από 500 ευρώ
τι να πω για τα μνημόνια και την μέρκελ.......... φταινε αυτοί; -
Μήπως εννοείτε: καρμπυρατερ
(carburetor, ή carburettor, ή carburetter ή carbie )
-
Ο χρήστης maik79 έγραψε:
ειμαι περιεργος πως θα τα παει το 5w/20 τον Ιουλιο........
η Φορντ το προτεινει γενικα και αοριστα,απο Μαροκο μεχρι Σιβηρια;;;Δεν ξερω ειμαι περιεργος να δω !!!
ιουλιος 42 βαθμους + μποτιλιαρισμα + κλιματιστικοοι αυτοκινηνιτοβιομηχανιες αλλαξανε πολιτικη ποια ε! ποσο θα το κρατισεις και εσυ βρε παιδι μου το αμαξι;;
θα τα κλεισουμε τα εργοστασεια δηλαδη;;
Είτε έχει 42 βαθμούς έξω είτε -22C το λάδι θα φτάσει τη φιξ θερμοκρασία λειτουργίας του και θα μείνει εκεί. Ακόμα και αν υπερθερμανθεί αντέχει το ίδιο η καλύτερα από ένα παλαιάς κοπής 40άρι λάδι. Αλλά σε σύγχρονο αυτοκίνητο είναι πολύ πολύ δύσκολο να ανεβάσει θερμοκρασία, μόνο σε πίστα ίσως.
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Σημερα πηγε η Alfa 146 μας στο συνεργειο για εναν εντονο θορυβο που εκανε ξαφνικα.Τελικα γλιτωσαμε τα χειροτερα, εχουμε και λεμε :
Τακακια μπροστα φρενων ιμιτασιον : 35 ευρω
Λαστιχενιο στηριγμα εξατμισης : 5 ευρω
2 λιτρα λαδι Sellenia 10w-40 : 25 ευρω
+
Εργασια 95 ευρω για ολα αυτα.280 το κουστουμακι, με τις υγειες μας.
Τα Σελένια μια ζωή ακριβά ήταν. Το Θ της εξάτμισης αν είναι το χοντρό καλά το πήρες, αν είναι το ψιλό τότε κανονικά κάνει ένα δίφραγκο. Τα τακάκια καλά ήταν (αλλά δεν είπες μάρκα).
Τώρα για ένα σωληνάκι και υγρά υ/τ 120 ευρώ... ΕΛΕΟΣ! Με 200 πήρα κρεμαγιέρα κομπλέ καινούρια.
Τα εργατικά πάνω από το μέσο όρο για τις δουλειές που έγιναν. -
Γενικα λαστιχενια κολλαρα,ρακορ σε συστηματα ψυξης-θερμανσης, τιμονιου,σερβο,αναρτησης οι περισσοτεροι τα βαρανε γιατι δυσκολα να βρεις κατι εκτος...ειναι σχεδον παντα γνησια-επισημα και φυσικα μεταχειρισμενα τετοια πραγματα δε βαζεις...
Παρατηρησα πριν 3ετια περιπου οτι ειχε αρχισει να πρηζεται το πανω κολλαρο του ψυγειου στη zx και ειχα και μικροδιαρροη λογω αυτου οποτε πηγα καμαρωτος να το αλλαξω σε φαση 'αλλαξε μωρε και το κολλαρο μια που ηρθα'
70e... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Γενικα λαστιχενια κολλαρα,ρακορ σε συστηματα ψυξης-θερμανσης, τιμονιου,σερβο,αναρτησης οι περισσοτεροι τα βαρανε γιατι δυσκολα να βρεις κατι εκτος...ειναι σχεδον παντα γνησια-επισημα και φυσικα μεταχειρισμενα τετοια πραγματα δε βαζεις...
Παρατηρησα πριν 3ετια περιπου οτι ειχε αρχισει να πρηζεται το πανω κολλαρο του ψυγειου στη zx και ειχα και μικροδιαρροη λογω αυτου οποτε πηγα καμαρωτος να το αλλαξω σε φαση 'αλλαξε μωρε και το κολλαρο μια που ηρθα'
70e...λαστιχακι αναθυμιασεων σε golf 52ευρω....μεχρι και ο μηχανικος γελαγε....
-
Ο χρήστης pipitopapaki έγραψε:
λαστιχακι αναθυμιασεων σε golf 52ευρω....μεχρι και ο μηχανικος γελαγε....
γελαγε γιατι δεν το πληρωσε αυτος...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
λαστιχακι αναθυμιασεων σε golf 52ευρω....μεχρι και ο μηχανικος γελαγε....
γελαγε γιατι δεν το πληρωσε αυτος...
ουτε εγω το πληρωσα....
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Τώρα για ένα σωληνάκι και υγρά υ/τ 120 ευρώ... ΕΛΕΟΣ!
Καλα σωληνακι δετο ελεγες... Ηταν ενας αρκετα χοντρος σωληνας που εκανε 2-3 πανω κατω και σε καθαρο μηκος παιζει να ηταν γυρω στο 1,5 μετρο...
Ειχε καποια μερη μεταλλικα και καποια λαστιχενια, φαινοταν ψαγμενη κατασκευη, κι οπως μου ειπε ο μηχανικος χρησιμοποιουταν μονο στην 146 και πουθενα αλλου.
Παραγγελια τον εκαναν και ευτυχως βρηκαν γιατι δεν υπηρχε ανταλλακτικο γενικως. -
Στο forester xt:
λαδια φιλτρο λαδιου και αερα 55 ευρω
φουσκα κρεμαριερας και μπαρακι κρεμαριερας 35
εργασια και ευθυγραμιση 50 ευρω
συνολο 140 ευρω σε πολυ καλο μηχανικο subaru στα Χανια -
Σημερα πηγε η Alfa 146 μας στο συνεργειο για εναν εντονο θορυβο που εκανε ξαφνικα.Τελικα γλιτωσαμε τα χειροτερα, εχουμε και λεμε :
Οι ανθρωποι ειναι απατεωνες. Τα ιδια ακριβως τα εχω αλλαξει με 20 ευρω. 1λτ υδραυλικο υγρο και ενα σωληνακι υγρου για το τιμονι
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Οι ανθρωποι ειναι απατεωνες. Τα ιδια ακριβως τα εχω αλλαξει με 20 ευρω. 1λτ υδραυλικο υγρο και ενα σωληνακι υγρου για το τιμονι
Ρε παιδια δε νομιζω να λεμε το ιδιο. Δε μιλαμε για σωληνακι, μιλαμε για μια κατασκευη 2 μετρα, αρκετα πολυπλοκη με καποια στανταρ πραματα προφανως...
Ειπαμε απατεωνες ειναι αλλα οχι και τοσο.
Σε αλφα 146 το χεις αλλαξει και συ? -
Πολλαπλασιαστής δεύτερου κυλίνδρου (όχι από αντιπροσωπία) σε Swift zc11s, κόστος ανταλλακτικού 50€,. Τοποθέτηση από εμένα.
-
Ρε παιδια δε νομιζω να λεμε το ιδιο. Δε μιλαμε για σωληνακι, μιλαμε για μια κατασκευη 2 μετρα, αρκετα πολυπλοκη με καποια στανταρ πραματα προφανως...
Σε αλφα 146 το χεις αλλαξει και συ?Τρελάθηκες;;; δεν το πιστεύεις;;;;; κι όμως ίσως να είναι η ίδια εργασια.......
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Σε αλφα 146 το χεις αλλαξει και συ?Τρελάθηκες;;; δεν το πιστεύεις;;;;; κι όμως ίσως να είναι η ίδια εργασια.......
Πόσο σίγουρος είσαι;Δεν μιλάει μόνο για εργασία αλλα και για ανταλλακτικό.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πόσο σίγουρος είσαι;Δεν μιλάει μόνο για εργασία αλλα και για ανταλλακτικό.
ίσως............ Το μονο σιγουρο σε αυτη την ζωή είναι ο θάνατος..........
-
Αμην
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?