-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
άουτς
Το κλέψιμο πέφτει στην τάπα στον προφυλακτήρα 11,61 για ένα πλαστικάκι και στο σήμα για να τα κλέβουν τα κωλόπαιδατο σηματακι το αλλαξε, οχι γιατι του εκλεψαν, αλλα γιατι αυτο που βαζει η Fiat ειναι βιοδιασπώμενο
-
σε εξουσιοδοτημένο αυτές οι τιμές?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Fiat 500 1.2 35.000χλμ 10ος/2008 - ιμάντας εκκεντροφόρου = 49.99€Ερώτηση. γιατί άλλαξες ιμάντα τόσο νωρίς; στο είπαν στο service; εμένα το 500 είναι 11/2008, έχει 22.000km. Πρέπει να γίνεται αλλαγή σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα; by the way εμένα δεν έχουν πάθει τίποτα τα σήματα (αλλά το έχω σε γκαράζ ).
-
Βλέπω ότι οι Ιταλοί αντιγράφουν τους Γερμανούς με το θέμα της αντλίας νερού...
-
Ο χρήστης Njo έγραψε:
Fiat 500 1.2 35.000χλμ 10ος/2008 - ιμάντας εκκεντροφόρου = 49.99€
Ερώτηση. γιατί άλλαξες ιμάντα τόσο νωρίς; στο είπαν στο service; εμένα το 500 είναι 11/2008, έχει 22.000km. Πρέπει να γίνεται αλλαγή σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα; by the way εμένα δεν έχουν πάθει τίποτα τα σήματα (αλλά το έχω σε γκαράζ ).
To manual λέει αλλαγή ιμάντες στα 4 ή 5 χρόνια ανάλογα τη χρήση. Εγώ ήμουν στο μέσο, είχε περάσει και 1,5 χρόνος από το τελευταίο service οπότε τα έκανα όλα μαζί. Το πίσω σήμα σε μένα ξεκόλλησε και έμεινε το μισό πάνω στο αμάξι και το άλλο μισό στο χέρι. Αλλα το πιο απαράδεκτο είναι η τάπα της ρυμούλκας που λείπει στα μισά 500αρακια.
Αναφέρεσαι στο κόστος της ή στο γεγονός ότι αλλάχθηκε νωρίς?
-
τι γνωριζετε για αυτο το καταστημα?
εχει πολυ καλες τιμες..
http://www.alfaparts.gr/#page=page-1 -
Σήμερα πλένοντας το κασκάι μου , βγάζω το φίλτρο αέρα το εργοστασιακό , κοιτάω την μάρκα , είναι FILTER MAN καλή μαρκα ! Στην αντιπροσωπεία έχει 33 ευρώ , εγώ το αγόρασα απο το ίντερνετ 11,37 ευρώ το ιδιο ακριβώς ! Είπαμε να βοηθήσουμε την αντιπροσωπεία αλλά να βγάλει ένα κέρδος 30% όχι όμως και 190% από ένα και μονο ανταλλακτικό............
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Σήμερα πλένοντας το κασκάι μουAπό το βράδι χαλάει ο καιρός.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σήμερα πλένοντας το κασκάι μου
Aπό το βράδι χαλάει ο καιρός.
Τα άλλα που είπα τα διάβασες;;;;
-
Γνωστά. Τώρα προσγειώθηκες Ελλάδα;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γνωστά. Τώρα προσγειώθηκες Ελλάδα;Οχι αλλα δεν μπορώ να καταλαβω πως σκέφτονται μερικοι !
Ενας πιό πάνω μου είπε να βοηθήσουμε τις αντιπροσωπείες! Σε άλλο φόρουμ δεν μου μιλάνε επειδή τους βρήκα τα ίδια ανταλλακτικά που έχει η αντιπροσωπεια αλλά κάτω από την μιση τιμή !!!! -
Αναφέρομαι στο γεγονός ότι θεωρείται αναλώσιμη....
-
Σε άλλο φόρουμ δεν μου μιλάνε επειδή τους βρήκα τα ίδια ανταλλακτικά που έχει η αντιπροσωπεια αλλά κάτω από την μιση τιμή !!!!
Θα είναι άπλες αυτοί... -
Μαλλον εργάζονται στην αντιπροσωπία.
-
Σε άλλο φόρουμ δεν μου μιλάνε επειδή τους βρήκα τα ίδια ανταλλακτικά που έχει η αντιπροσωπεια αλλά κάτω από την μιση τιμή !!!!Μήπως η αντιπροσωπεία 'βοηθάει' το φόρουμ να κρατηθεί;
-
Δε ξέρω και δεν λέω τίποτα!!!!
-
Γνωστά. Τώρα προσγειώθηκες Ελλάδα;
Οχι αλλα δεν μπορώ να καταλαβω πως σκέφτονται μερικοι !
Ενας πιό πάνω μου είπε να βοηθήσουμε τις αντιπροσωπείες! Σε άλλο φόρουμ δεν μου μιλάνε επειδή τους βρήκα τα ίδια ανταλλακτικά που έχει η αντιπροσωπεια αλλά κάτω από την μιση τιμή !!!!Νομιζω, οτι εννοουσε να προτιμούμε μαγαζιά ελληνικά με ανταλλακτικά(όχι στις αντιπροσωπείες). Οι διαφορές σε σχέση με τα μαγαζιά τύπου e-shop, δεν ειναι μεγάλες. Προφανώς, διότι οι αντιπροσωπείες τσεκουρώνουν
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Αναφέρομαι στο γεγονός ότι θεωρείται αναλώσιμη....
Προληπτικά αλλάχθηκε βάσει δικής μου εντολής. Για 100€ κάθε 4-5 χρόνια νομίζω αξίζει τον κόπο να αλλάζονται τέτοια μηχανικά μερη.
-
Προληπτικά αλλάχθηκε βάσει δικής μου εντολής. Για 100€ κάθε 4-5 χρόνια νομίζω αξίζει τον κόπο να αλλάζονται τέτοια μηχανικά μερη.
Το βρίσκω υπερβολικό αυτό...στην θέση σου θα την άλλαζα προληπτικά, κάθε δεύτερη φορά αντικατάστασης ιμάντα...Δεν βάζουμε πια στα ψυγεία χυμό βρύσης...
-
Hyundai Getz 1.4 (2007): λάδια-φίλτρο 18,5 αγορά (της hyundai) και ό,τι δώσω στον άνθρωπο που θα τα αλλάξει. Σετ δίσκο πλατό Valeo, 115 ευρώ αγορά + 100 τοποθέτηση. Ιμάντες χρονισμού 35 ευρώ πλήρες σετ αγορά, 50 ευρώ τοποθέτηση. Τακάκια 40 ευρώ, τοποθέτηση 20 ευρώ. Όλα με απόδειξη.
Αγορά μόνο από το γνωστό μαγαζί που φέρνει original στην Καβάλας και το δίσκο από ηλεκτρονικό κατάστημα στην επαρχία.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?