-
εχω ενα fiat grande punto που κοντεβει τα 47χιλιαδες χιλιομετρα..και σκεφτομαι που να το παω..ξερετε καποιο καλο συνεργειο στον πειραια? η αντιπροσωπεια ειναι καλη του Σαρακακη? υπαρχει καμια προσφορα στην αντιπ. ? ευχαριστω συγγνςμη που τα ρωταω αυτα αλλα ετσι οπως τα εφερε η ζωη μονος μου πρεπει να τρεξω για ολα
-
Στο Σαρακάκη όλη μέρα Πούντο φτιάχνουν.
-
Χόντα τα κάνουν ή μήτσους;
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Suzuki Wagon Rτα 'παιξε και η αντλια βενζινης μετα απο 12,5 χρονια και 135000 χιλιομετρα.
αν δεν ειχα το αεριο θα εμενα στο δρομο, αν και τα σημαδια υπηρχαν.
Ποιά σημάδια δείχνει η αντλία όταν είναι στα τελευταία της;
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Suzuki Wagon R
τα 'παιξε και η αντλια βενζινης μετα απο 12,5 χρονια και 135000 χιλιομετρα.
αν δεν ειχα το αεριο θα εμενα στο δρομο, αν και τα σημαδια υπηρχαν.
Ποιά σημάδια δείχνει η αντλία όταν είναι στα τελευταία της;
απλα΄καποιες φορες δεν λειτουργουσε.
πχ στο κεκινημα δεν εδινε καυσιμο.
μου το εκανε δυο φορες μετα απο σχετικα μεγαλη ακινησια (το προηγουμενο καλοκαιρι η πρωτη φορα) και μια φορα προσφατα στο ΣΜ
επειδη εχω αεριο, οταν ειναι ζεστο παιρνει με το αεριο
πριν 2 μερες πεθανε και δεν επανηλθε...
-
Ο χρήστης Alkis_7 έγραψε:
εχω ενα fiat grande punto που κοντεβει τα 47χιλιαδες χιλιομετρα..και σκεφτομαι που να το παω..ξερετε καποιο καλο συνεργειο στον πειραια? η αντιπροσωπεια ειναι καλη του Σαρακακη? υπαρχει καμια προσφορα στην αντιπ. ? ευχαριστω συγγνςμη που τα ρωταω αυτα αλλα ετσι οπως τα εφερε η ζωη μονος μου πρεπει να τρεξω για ολαΠρο 7ετίας πήγα 1-2 φορές την Alfa 33 (που είχα τότε) στο Autocentro Sportivo (Νικ. Βάβουλας) στο Νέο Φάληρο κι έμεινα ικανοποιημένος. Εξειδικευμένος στο Ιταλικά, από 'ταπεινά' μικρά μέχρι Ferrari. Επίσης, μέχρι πριν μερικά χρόνια εκεί πήγαινε το Punto του ο ξάδελφός μου κι ήταν απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν έχω 'φρέσκα' νέα από το συγκεκριμένο συνεργείο.
-
Ετήσιο Service των 100k km στα 78799km.
Όχημα HONDA CIVIC - HYBRID IMA II
Ανάλυση Κόστους
Εργασία: 38.25€
Λάδι 4λίτρα ENEOS 0W-20: 52.26€ (σε σχέση με τα 5W-40 που πρότεινε πριν από 5 έτη ο Σ σίγουρα βελτίωση)
Φίλτρο Λαδιού HONDA: 8.69€
Ροδέλλα: 0.34€
Λάδι CVT HONDA: 65.82€ (αυτό πόνεσε....)Κόστος 165.36€ (194.53€ προ της έκπτωσης του 15%).
Φ.Π.Α. 38,04€
Σύνολο 203.40€- Κάρτα Καυσαερίων 9.30€ (τιμές εξαιρετικές)
Τελικό σύνολο: 212.70€ (με τις υγείες μου).
Χρόνος παραμονής στο συνεργείο περί τη μία ώρα (όση και μου χρεώθηκε).
Το λάδι μετά από 15,000 χλμ ως χρώμα ήταν μαύρο αλλά χωρίς να έχει παρατηρηθεί κάποια άλλα προβλήματα στην υφή του. Η έκφραση δουλεμένο δεν ξέρω τι σημαίνει αλλά μου αρκούσε. Το λάδι του CVT είχε αποκτήσει από το αρχικό κόκκινο χρώμα ένα σκούρο καφέ αλλά σίγουρα ήταν πιο διάφανο.
Το φίλτρο αέρα καθαρίστηκε. Το ίδιο και το φίλτρο καμπίνας αν και θα έπρεπε να αλλαχθεί αλλά ένεκα έλλειψης του σχετικού ανταλλακτικού αυτό δεν έγινε.
Συνεργείο ΠΑΠΡΑΣ Θηβών
-
Σου καίει καθόλου λάδια με το 20άρι;
-
double post...
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Σου καίει καθόλου λάδια με το 20άρι;Μετά από 15,000 km χρήσης δεν είδα κάτι τέτοιο. Βέβαια.... η χρήση του συγκεκριμένου κινητήρα με στροφάρισμα για το 99% της ζωής του κάτω από τις 2000 σαλ δεν είναι και η περισσότερο απαιτητική για το λάδι αυτό....
Θα ήθελα να βάλω το sustina βέβαια... που υπόσχεται ακόμα χαμηλότερες τριβές (και βελτίωση σε σχέση με το premium ultra της τάξης του 2% στη κατανάλωση ... έτσι ισχυρίζονται) αλλά σήμερα... και το premium ultra καλό είναι.
-
Έχεις δοκιμάσει και με πιο χοντρό λάδι; Είδες διαφορά στην κατανάλωση;
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Έχεις δοκιμάσει και με πιο χοντρό λάδι; Είδες διαφορά στην κατανάλωση;Λίγο η ιστορία είναι γνωστή. Στην πρώτη αλλαγή ο Σ σε συνεργασία με τη Shell είχε δώσει εντολή να μπαίνει το 5W-40. Αποτέλεσμα;;; Μία από τις περιόδους με την υψηλότερη κατανάλωση. Το Auto-stop δεν δούλευε σχεδόν ποτέ (κρύο γαρ και το λάδι πολύ παχύρευστο).
Μετά πέρασα στα 0W-30 για 1 έτος. Με δικό μου λάδι πάντα και με τους τεχνικούς να μου λένε ότι είναι πολύ λεπτό. Πολύ καλύτερη επίδοση (όλα Mobil). Μετά στο 0W-20 της Mobil και μετά τα ENEOS. Πέρυσι έβαλα τα 0W-20 της HONDA (που νομίζω ότι είναι Fuchs αλλά μπορεί να είναι και ENEOS) και τα αποτελέσματα γνωστά.
-
Ε ναι. Ο εισαγωγέας ξέρει καλύτερα από τον Κατασκευαστή.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
......Ευχαριστώ
-
Fiat Σαρακακης , αλλαγη λαδιων και φιλτρου , μπουζι και ενας γενικος ελεγχος ...220€ και σκεφτομαι εγω τωρα..λαδια και φολτρο βαζω σε γνωστο και αυτα που θελω(50€)..μπουζι πες παω και τα αγοραζω..να το παω μονο για εναν γενικο ελεγχο?η΄θα μου πανε τα ιδια...το ταμειο ειναι μειον
-
220€ ??
Τι να πεις....Την αλλη φορα ρωτα πριν σου ραψουν τετοιο κουστουμι!!! -
Ο χρήστης yamaha13 έγραψε:
220€ ??
Τι να πεις....Την αλλη φορα ρωτα πριν σου ραψουν τετοιο κουστουμι!!!Η επόμενη φορά θα είναι στο 6ο έτος σε περίπου 13 μήνες από σήμερα. Η μεθεπόμενη θα είναι μετά την εγγύηση των 7 ετών και θα τους έχω γραμμένους αν το έχω το αμάξι. Έτσι και αλλιώς κάποια βλάβη θα την βγάλει. Απλά δεν συμφέρει να πάρεις τα ανταλλακτικά από αυτούς πια. Παραμένουν πανάκριβοι. Πάντως σε σχέση με τα 300+ € πέρυσι τα 213€ είναι αποδεκτά.
Το μόνον που θέλω είναι να δώσω 20 € για ένα φίλτρο καμπίνας (έτσι και αλλιώς θα το αλλάξω μόνος μου) και στις αρχές του επομένου έτους θα αλλάξω και το φίλτρο αέρα.
-
Ο yamaha13 μαλλον αναφεροταν στον Alkis_7, ο οποιος απο την σειρα του αν καταλαβα καλα δεν εχει κανει ακομα το σερβις, αλλα μαλλον τοσα του ειπαν οτι θα κοστισει.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
220€ ??
Τι να πεις....Την αλλη φορα ρωτα πριν σου ραψουν τετοιο κουστουμι!!!Η επόμενη φορά θα είναι στο 6ο έτος σε περίπου 13 μήνες από σήμερα. Η μεθεπόμενη θα είναι μετά την εγγύηση των 7 ετών και θα τους έχω γραμμένους αν το έχω το αμάξι. Έτσι και αλλιώς κάποια βλάβη θα την βγάλει. Απλά δεν συμφέρει να πάρεις τα ανταλλακτικά από αυτούς πια. Παραμένουν πανάκριβοι. Πάντως σε σχέση με τα 300+ € πέρυσι τα 213€ είναι αποδεκτά.
Το μόνον που θέλω είναι να δώσω 20 € για ένα φίλτρο καμπίνας (έτσι και αλλιώς θα το αλλάξω μόνος μου) και στις αρχές του επομένου έτους θα αλλάξω και το φίλτρο αέρα.
Στο aki_7 αναφερομουν
-
δεν τα εχω δωσει ακομα τα λεφτα! μονο για τιμη πηγα να ρωτησω..
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?