-
οι τιμές που πήρες είναι πολύ καλές
λέω να το δοκιμάσω
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Σε τι του τον πιασανε? οι τιμες σε ανταλλακτικα-εργασια μου φαινονται νορμαλ.+1 για επισημη αντιπροσωπεια παντα..
Το σετακι του χρονισμου μονο βαρεσανε.. -
όντως αλλά πόσο παραπάνω να του το χρέωσαν, κανα 30άρι ?
-
παιδες δεν ξερω για σερβις εγω πηγα στο εξουσιοδ. Αφοι Κορανα και εχουν γενικη βαφη με ακρυλλικο διπλης βασης επιστρωσης 800 ευρω με φανοποιεια συν οτι αναλαβανε την αποκατασταση της ζημιας του αμαξιου μου χωρις να ανακατευτω εγω με τις ασφαλειες.ειμαι πολυ ευχαριστιμενος!!!
-
Ποιος απο τους δυο Κοραναδες εισαι εσυ τωρα και γραφτηκες για να κανεις διαφημιση?
-
Ο χρήστης arapas έγραψε:
παιδες δεν ξερω για σερβις εγω πηγα στο εξουσιοδ. Αφοι Κορανα και εχουν γενικη βαφη με ακρυλλικο διπλης βασης επιστρωσης 800 ευρω με φανοποιεια συν οτι αναλαβανε την αποκατασταση της ζημιας του αμαξιου μου χωρις να ανακατευτω εγω με τις ασφαλειες.ειμαι πολυ ευχαριστιμενος!!!τι αμαξι του πηγες..?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ποιος απο τους δυο Κοραναδες εισαι εσυ τωρα και γραφτηκες για να κανεις διαφημιση?Α να χαθέις, πονηρέ...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ποιος απο τους δυο Κοραναδες εισαι εσυ τωρα και γραφτηκες για να κανεις διαφημιση?Κρίνοντας από το username,
αν πας στο μαγαζί και τους δεις, μάλλον θα καταλάβεις. -
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ποιος απο τους δυο Κοραναδες εισαι εσυ τωρα και γραφτηκες για να κανεις διαφημιση?
Κρίνοντας από το username,
αν πας στο μαγαζί και τους δεις, μάλλον θα καταλάβεις. -
Service 60.000 χλμ για το Citroen C4 1.4
-4λ λαδι 5-30
-φιλτρο λαδιου
-φιλτρο αερα
-φιλτρο καμπινας/γυρης ή οπως θελετε το λετε
-ιμαντας και ρουλεμαν εκκεντροφορου
-αντλια νερου
-ιμαντας δυναμο
-μπουζι
-παραφλου
-βαλβολινες κιβωτιου
-καθαριστηρας πισω
-καρτα καυσαεριων
-ηλεκτρονικος ελεγχοςΣφιξαμε κι ολο το μπροστα μερος και γενικως εγινε ενας ελεγχος σε ολα τα σημεια του αυτοκινητου.
Ξαλαφρωσα απο 390€.
-
οι τιμες εχουν και φπα μεσα?.... αν ναι, νομιζω ειναι σε λογικα επιπεδα κρινοντας απο το δικο μου παρομοιο σερβις (430 ευρω)
και με μπαταρια αλλα χωρις αντλια νερου (c3 XTR sensodrive my 2008 50000 km)ηταν εξουσιοδοτημενο η ειδεκευμενο?
-
Με ΦΠΑ οι τιμες.
-
Καλησπερα ! Εγινα κατοχος ενος seat ibiza 1.6 '00 . Ειναι στα 148.240 Km . Στα 150k οπως ειδα πρεπει να παει για service. Δεν εχω εμπειρια - γνωσεις πανω στο αυτοκινητο , ομως με νοιαζει να το συντηρω και να το εχω σε πολυ καλη κατασταση. Θελω να μαθω εαν ειναι εφικτο , ποσο θα μου κοστισει το service , για τα παραπανω χιλιομετρα.
-
Αφού το αυτοκίνητο το είχαν οι γονείς σου, αυτοί ξερουν το 'ιστορικό' της συντήρησής του.
Αν τηρούσαν το manual στη συντήρηση, αλλά και όταν διαπιστώναν νέο πρόβλημα το επισκευάζαν , μπορεί να θές μόνο 100-200€ max για ένα πλήρες service (λάδια-φίλτρα-μπουζί-τακάκια-ελέγχους). Αλλιώς, θα 'ακούς' το αμάξι, θα ρωτάς και -λόγω των 150.000χλμ - ... θα φτιάχνεις. -
Σε ευχαριστω πολυ φιλε ! Περιμενω να παω στα 150k για να παω στην αντιπροσωπεια και να το ελεγξω. Κατι ασχετο θα ηθελα να ρωτησω.. Με ενδιαφερει πολυ να 'μαθω' το αυτοκινητο (οχι αυτο που εχω , γενικα) . Μπορεις να προτεινεις κατι , ακομα και μεσα απο το φορουμ που να εχει συγκεντρωμενα τα βασικα της μηχανολογιας ; Δεν ενδιαφερομαι για εξειδικευση κατ ευεθειαν , απλα δε μου αρεσει να ειμαι βοδι , να βαζω πρωτη και απλα να φευγω.
-
Δεν αξιζει να το πας στην αντιπροσωπεια και να δωσεις ενα σκασμο λεφτα εφοσν υπαρχουν πολλα καλα συνεργεια και μπορεις να το συντηρησεις με λιγοτερα χρηματα.
Οσο για τα βασικα της μηχανολογιας καλυτερα ψαξε και στο google. Γραψε διαφορα σχετικα(οπως πως λειτουργειο το αμαξι) και κατι θα βρεις. ΕΠισης υπαρχουν βιβλια. -
Toyota Corolla 1.6 HB 2006
Service 53.750χλμ
Αλλαγη λαδιων 4.2l 5-30
Αλλαγη φιλτρων αερα-λαδιου-καμπινας
Αλλαγη μπουζι
Αλλαγη τακακια
Αλλαγη Υγρα φρενων
Και ελεγχοι γενικα σε ολα αναρτηση, σασι, εξατμιση κτλ..Τιμη 210€
-
Meriva 1.6 16v 2003
Service 120.000χλμΑλλαγη λαδιων
Αλλαγη φιλτρων αερα-λαδιου-καμπινας-βενζίνης
Αλλαγη μπουζι
Αλλαγη τακακια(πίσω)
Και ολοι οι σχετικοί ελεγχοι, γρασαρίσματα κλπ.180 €
-
Suzuki Wagon R
τα 'παιξε και η αντλια βενζινης μετα απο 12,5 χρονια και 135000 χιλιομετρα.
αν δεν ειχα το αεριο θα εμενα στο δρομο, αν και τα σημαδια υπηρχαν.
η αληθεια ειναι οτι με 'ετσουξε' καπως
αντλια βενζινης BOSH 89,5€
εργατικα (αντιπροσωπια) 55€μου εγινε 20% εκπτωση στο ανταλλακτικο και 10% στην εργασία.
παρολα αυτα, τα 145€ μου φανηκαν αρκετα.
μηπως μου τον έπιασαν;
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?