-
σαχάρα γίναμε
-
Καλύτερα να άλλαζες τα μπουζιά
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
σαχάρα γίναμεΤο συγκεκριμενο αμαξι κανει σχεδον αποκλειστικα περιπου 20-30χλμ στην πολη.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Καλύτερα να άλλαζες τα μπουζιάΚαποιος εμπιστος μου ειπε οτι δε χρειαζεται.
Εγω ετοιμος ημουν...
-
Ρε το βλάκα κι εσύ είπες να αλλάξεις τα φίλτρα
-
Πολλα λεφτα μου φαινονται τα του 107..
-
έχω μια ηλιοροφή στο αμάξι ...
έχω κάνει μέχρι τώρα καμιά 10αριά σέρβις και δεν την έχουν κοιτάξει ποτέ ....
εχθές που κοίταξα το βιβλιαράκι του σέρβις γράφει για λίπανση οδηγών ...
έχω ένα σπρέι σιλικόνης σπίτι κάνει να ρίξω στους οδηγούς η θέλει λιπαντικό λάδι
-
Ποτέ μη βάλεις λάδι. Στην αρχή θα δουλεύει εξαιρετικά αλλά σε λίγο καιρό θα μαζέψει σκόνη και το λάδι θα γίνει σαν κόλλα.
Μπορείς φυσικά να το λαδώνεις τακτικά αλλά όταν το ακουμπάς θα λερώνεσαι.Βάλε σπρέι σιλικόνης που στεγνώνει και γλιστράει (όχι τόσο καλά όσο το λάδι) αλλά δεν μαζεύει σκόνη.
-
Αλλαγή ιμάντα εκκεντροφόρου + αντλία νερού στο ττ --> 270 €
65.000km και 7 χρόνια κυκλοφορίας
Το service έγινε σε εξουσιοδοτημένο της audi. Από μια έρευνα που έκανα, ίδια τιμή βρήκα σε συνοικιακό συνεργείο (που εξειδικεύεται ωστόσο στα ττ και το προτιμώ για την τακτική συντήρηση--> λάδια, φίλτρα, κλπ), χωρίς μάλιστα το μαγικό χαρτάκι που σου παραδίδεται στο τέλος -
pas mal
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Αλλαγή ιμάντα εκκεντροφόρου + αντλία νερού στο ττ --> 270 €
65.000km και 7 χρόνια κυκλοφορίας
Το service έγινε σε εξουσιοδοτημένο της audi. Από μια έρευνα που έκανα, ίδια τιμή βρήκα σε συνοικιακό συνεργείο (που εξειδικεύεται ωστόσο στα ττ και το προτιμώ για την τακτική συντήρηση--> λάδια, φίλτρα, κλπ), χωρίς μάλιστα το μαγικό χαρτάκι που σου παραδίδεται στο τέλοςΠολύ καλή τιμή. Περιοχή;
-
Έχεις π.μ.
-
pas mal[/quote]Πολύ καλή τιμή.[/quote]
Και 50% κάτω μπορώ να πω σε σχέση με άλλους εξουσιοδοτημένους
Από τις λίγες περιπτώσεις που αξίζει να κάνεις την αλλαγή των ιμάντων ακόμα κι αν δεν είναι πραγματικά απαραίτητο -
pas malΠολύ καλή τιμή.
Και 50% κάτω μπορώ να πω σε σχέση με άλλους εξουσιοδοτημένους
Από τις λίγες περιπτώσεις που αξίζει να κάνεις την αλλαγή των ιμάντων ακόμα κι αν δεν είναι πραγματικά απαραίτητο -
γι αυτά που άλλαξε ψιλό νορμάλ, αλλά γρήγορα τα έφαγεΤι έφαγε γρήγορα ένα αμάξι που κοντεύει τα 200 000km,τις δισκόπλακες και τα τακάκια;
Τι έφαγε γρήγορα ένα αμάξι που κοντεύει τα 200 000km,τις δισκόπλακες και τα τακάκια;
τις βάσεις μηχανής, αντλία νερού
Oι βάσεις μηχανής είναι με λάδι και τα km που έβγαλαν είναι υπέρ ακετά για την αντικραδασμική άνεση που προσφέρουν,η δε αντλία νερού ίσως να αλλάχτηκε και προληπτικά και καλά έκαναν και την άλλαξαν αν δεν είχε αλλαχτεί μέχρι τώρα.
Παιδια 225.000 χιλιομετρα ειχε το c5 που ελεγα τελικα..Το ειδα σημερα απο κοντα..Συγγνωμη για την παρανοηση, εκανα επεξεργασια και το αρχικο ποστ μου..
-
Και 500 000km να είχε πάλι τα ίδια θα άκουγες οπότε
Γαμώ τ΄αυτοκίνητα πάντως νονέ,όταν τα βγάζω δοκιμή δε θέλω να γυρίσω πίσω
Απίστευτο ταξίδι και καθόλου προβλήματα.....η I και η II μου αρέσουν απίστευτα ποιό πολύ απ τη σημερινή -
Τα πρωτα μοντελα '01 κτλπ δεν ηταν και απροβληματιστα.. Η fl ειναι ενα σκαλι πανω σε καθε επιπεδο και ιδιαιτερα αξιοπιστη.
-
Αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιού σε Mitsubishi Carisma 1.3 μοντέλο 2004 με 39500km σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο:
Λάδια και Φίλτρο Λαδιού: 52 euro
Εργασία: 10 euro
Σύνολο: 62 euro
Φ.Π.Α. 23%: 14,26 euro
Γενικό Σύνολο: 76,26 euroΤα λάδια ήταν της MITSUBISHI MOTORS και το κουτί έγραφε:
DIAMOND PROTECTION
10W-40
HC Synthetic Premium Motor Oil
ACEA: A3/B3
API: SL/CF
Made in GermanyΝα σημειώσω ότι το αυτοκίνητο έχει 7 χρόνια εγγύηση η οποία δεν έχει λήξει ακόμη. Πριν δύο μήνες περίπου αλλάχτηκε ο διακόπτης του ηλεκτρικού παραθύρου του συνοδηγού και η ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά της πίσω δεξιάς πόρτας. Και τα δύο τα κάλυψε η εγγύηση και τα ανταλλακτικά δεν άργησαν να έρθουν.
-
στο 6αρι περσι τετοια εποχη μαζι με το σερβις ειχα αλλαξει φιλτρο καμπινας με κοστος 34ευρω......
φετος σε αλλο αντιπροσωπο το κοστος ηταν 16ευρω........
συμπερασμα: οτι να'ναι και οσα θελουν -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
στο 6αρι περσι τετοια εποχη μαζι με το σερβις ειχα αλλαξει φιλτρο καμπινας με κοστος 34ευρω......
φετος σε αλλο αντιπροσωπο το κοστος ηταν 16ευρω........
συμπερασμα: οτι να'ναι και οσα θελουνΜήπως το δεύτερο δεν είναι το γνήσιο της mazda ? Γιατί αν είναι παντρέψουν τον αυτόν τον αντιπρόσωπο.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?