-
Τα σερβις των ντιζελ θεωρουνται πιο φθηνα απο των βενζινοκινητων;
-
Fiat 500 1.2, 20.000χλμ (έγινε το service των 30.000χλμ λόγω 3ετιας)
- Λάδια Selenia 20K 10w/40 (2χ2λτ) ---> 42,98€
- Φίλτρο λαδιού ---> 10,23€
- Μπουζί ---> 37,33€
- Καθαριστικό παρμπριζ ---> 1,44€
- Φίλτρο αέρος ---> 12,44€
- Φίλτρο γύρης ---> 13,17€ (είχε άπειρη μπήχλα το παλιό και δεν πρέπει επ' ουδενί να το αφήνουμε πάνω από χρόνο τελικά)
- Εργασία ---> 61,50€
Σύνολο: 206,14€
Τσιμπημένη την βρήκα την τιμή για εξειδικευμένο συνεργείο (εξουσιοδοτημένο ζήταγε 250€), βέβαια δεν μπήκα καν στον κόπο να πάρω δικά μου λάδια κτλ. Πλερώνει η μαμά για το αμάξι της οπότε λεφτά υπάρχουν. Τουλάχιστον φαίνεται ότι ανακάλυψα καλό μάστορα (αλφίστα με GT ) κοντά στο σπίτι μου, οπότε κάτι είναι κι αυτό.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλησπερα.
Γνωριζει κανεις τιμη για αλλαγη τακακιων,δισκοπλακων και σιαγoνων σε focus mk1?
Τα εφαγες κιολας;
Ειναι εδω και 4 χρονια απανω ρε συ.
-
Ο χρήστης Diselakias έγραψε:
elteo αν εννοεις συμπληρωμα υγρων και ελεγχος φρενων-ελεγχος πλυστικου υγρου-ελεγχος μπαταριας-φιλτρο καμπινας-ελεγχος αντιψυκτικου αλλαγη ροδελας και αλλες εργασιες!!!!τοτε εχεις δικαιο λεγεται σερβις!!!ενω το αλλο αλλαγη λαδιων...Την τυχη μου μεσα .Για αυτό δεν έβαλα επέκταση εγγύησης. Τώρα που έληξε τα κάνω όλα μόνος μου.
-
Τέμπρα, σέρβις:
- Λάδια 15/40 Ημισυνθετικά Castrol GTX (συσκ. 4l από Praktiker): €31.50
- Φίλτρο λαδιού (από FIAT - ΛΑΜΔΑ): €18.50
- Φίλτρο αέρος (από FIAT - ΛΑΜΔΑ): €9.80
- Φίλτρο Βενζίνης (όχι από FIAT): €5.00
- Μπουζί (από FIAT - ΛΑΜΔΑ): €33.60
- Φούσκα μπιλιοφόρου αριστερά πλαστική (όχι από FIAT): €15.00
- Εργασία: €5.00 (ολογράφως: ΠΕΝΤΕ ευρώ)
Σύνολο: €118.40
-
φτηνό το φίλτρο βενζίνης - πανάκριβο αυτό του λαδιού.
-
Κοτετσι την επομενη φορα και γενικα προσπαθησε να προμηθευτεις τ ανταλλακτικα που θα χρειαστεις απο καποιο μαγαζι με ανταλλακτικα fiat-alfa romeo-lancia και οχι απο αντιπροσωπεια.
5e παιρνω το φιλτρο λαδιου της purflux για τη zx και γυρω στα 8e του αερα. -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Fiat 500 1.2, 20.000χλμ (έγινε το service των 30.000χλμ λόγω 3ετιας)- Λάδια Selenia 20K 10w/40 (2χ2λτ) ---> 42,98€
- Φίλτρο λαδιού ---> 10,23€
- Μπουζί ---> 37,33€
- Καθαριστικό παρμπριζ ---> 1,44€
- Φίλτρο αέρος ---> 12,44€
- Φίλτρο γύρης ---> 13,17€ (είχε άπειρη μπήχλα το παλιό και δεν πρέπει επ' ουδενί να το αφήνουμε πάνω από χρόνο τελικά)
- Εργασία ---> 61,50€
Σύνολο: 206,14€
Τσιμπημένη την βρήκα την τιμή για εξειδικευμένο συνεργείο (εξουσιοδοτημένο ζήταγε 250€), βέβαια δεν μπήκα καν στον κόπο να πάρω δικά μου λάδια κτλ. Πλερώνει η μαμά για το αμάξι της οπότε λεφτά υπάρχουν. Τουλάχιστον φαίνεται ότι ανακάλυψα καλό μάστορα (αλφίστα με GT ) κοντά στο σπίτι μου, οπότε κάτι είναι κι αυτό.
το δικό μου φίλτρο γύρης (30.000) ήταν σαν καινούργιο και ο τοπ επέμενε να μην το αλλάξω ...
το άλλαξα βέβαια... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κοτετσι την επομενη φορα και γενικα προσπαθησε να προμηθευτεις τ ανταλλακτικα που θα χρειαστεις απο καποιο μαγαζι με ανταλλακτικα fiat-alfa romeo-lancia και οχι απο αντιπροσωπεια.
5e παιρνω το φιλτρο λαδιου της purflux για τη zx και γυρω στα 8e του αερα.Το ξέρω, απλά είχα βρεθεί κοντά στη ΛΑΜΔΑ τις προάλλες και τα πήρα από εκεί. Δεν περίμενα να μου χρεώσει το ΦΛ κοντά στο εικοσάρικο βέβαια...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
το δικό μου φίλτρο γύρης (30.000) ήταν σαν καινούργιο και ο τοπ επέμενε να μην το αλλάξω ...
το άλλαξα βέβαια...Έλα ρε? Πας στο Τop τελικά? Ευχαριστημένος? Εγώ σήμερα πήγα αμάξι του gruppo μετά καιρό και είπα να δοκιμάσω κάτι καινούριο και όντως ήταν καλός ο μάστορας και γνώστης.
Για το φίλτρο γύρης δεν το ξανακουβεντιάζω και τώρα που είδα και πως μπαίνει-βγαίνει θα παίρνω ένα μόνος μου και θα το αλλάζω κάθε χρόνο. Κρίμα για 13€ να αναπνεύουμε όλη αυτή την αηδία που μαζεύει.
-
στο γαλάτσι... γενικά ευχαριστημένος είμαι...
ο μηχανικός είναι γνώστης και έχεις ανθρωπινη αντιμετώπιση... θυμάται τα παντα για το ιστορικό του αυτοκινητου....
το έβαλε και στο εξάμηνερ και μου είπε οτι είναι αστεράκι... -
Αυτό έλλειπε να μην είναι. Καινούριο αμάξι. Σήμερα ο δικός μου μου έλεγε πόσο σκυλιά είναι γενικώς οι Fire.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ο μηχανικός είναι γνώστης και έχεις ανθρωπινη αντιμετώπιση... θυμάται τα παντα για το ιστορικό του αυτοκινητου....
το έβαλε και στο εξάμηνερ και μου είπε οτι είναι αστεράκι...Στο Γαλάτσι ή στην άνω Κυψέλη (Καυκάσου)?
Ο Βασίλης είναι ο μηχανικός που λες? -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
το έβαλε και στο εξάμηνερ και μου είπε οτι είναι αστεράκι...Στο Γαλάτσι ή στην άνω Κυψέλη (Καυκάσου)?
Ο Βασίλης είναι ο μηχανικός που λες?Top technician έχει στο Γαλάτσι και στον Αγ. Ελευθέριο στην Κουρτίδου. O red αναφέρεται στο μαγαζί Γαλατσίου.
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Ο Βασίλης είναι ο μηχανικός που λες?στο γαλάτσι... δεν θυμάμαι το όνομα του μηχανικού
-
Κατάλαβα ποιο λέτε.
Δεν ξέρω πως αναφέρεται στην κάρτα, αλλά η περιοχή είναι Ανω Κυψέλη (σύνορα με Γαλάτσι βέβαια).
Το συγκεκριμένο συνεργείο το τιμώ με το πλαίσιο της πινακίδας:
Ο Βασίλης είναι πολύ φίλος και είμαι εκεί απο τότε που έφυγε απο την αντιπροσωπεία που δούλευε και άνοιξε το παράρτημα...
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το όνομα μου... -
Εγώ πάω την Alfa στο μαγαζί Αγ. Ελευθέριο που είναι ο κύριος Δημήτρης (ή αλλιώς ο 'Εντάξει μάνα μου' γιατί το λέει στο τέλος κάθε φράσης ). Σαν τεχνογνωσία είναι ίδια και τα δύο μαγαζιά απλά αυτό στη Γαλατσίου έχει και εξουσιοδότηση λόγω πληρέστερων εγκαταστάσεων.
-
προσωπικά δεν ανέχομαι καμία διαφήμιση στο αυτοκινητο μου ( εκτός αν με πληρώνουν )...
αλλά ο τοπ στο γαλάτσι εικάζω οτι δεν χρειάζεται διαφήμιση ... η δουλεία του μιλάει από μόνη της... αν και όταν λήξει η εγγύηση μάλλον μόνος μου θα κάνω τα σέρβις... -
Εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου να υποστηρίξω με αυτόν τον τρόπο κάποιον που να το αξίζει...
Αρκεί:
Το πλαίσιο ή το αυτοκόλλητο να μην είναι κακόγουστο...
Να μην το κάνουν χωρίς να με ρωτήσουν πρώτα... -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου να υποστηρίξω με αυτόν τον τρόπο κάποιον που να το αξίζει...
Αρκεί:
Το πλαίσιο ή το αυτοκόλλητο να μην είναι κακόγουστο...
Να μην το κάνουν χωρίς να με ρωτήσουν πρώτα...εμένα ούτε έκανε κίνηση να βάλει ούτε με ρώτησε... μάλλον γιατί είδε οτι δεν είχα καμία βαση πινακίδας...
όπως σου είπα αν κάνει σωστά την δουλεία του θα συνεχίσει να έχει εμένα και ένα σωρό άτομα από τον κύκλο μου πελάτες... η διαφήμιση πλερώνεται...
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?