-
Ο χρήστης nikos_extreme έγραψε:
lanos: φίλτρο αέρα φίλτρο λαδιού λάδι και λοιπά συμπληρώματα υγρών περίπου 250€Μήπως έχεις αναλυτικά τις τιμές του κάθε τι που έβαλες γιατί, τουλάχιστον σε μένα, τα 250 ευρώ φαίνονται πολλά;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
lanos: φίλτρο αέρα φίλτρο λαδιού λάδι και λοιπά συμπληρώματα υγρών περίπου 250€
Μήπως έχεις αναλυτικά τις τιμές του κάθε τι που έβαλες γιατί, τουλάχιστον σε μένα, τα 250 ευρώ φαίνονται πολλά;
Τελικά τα 160 ευρώ που θα πληρώσω με λάδια φουλ συνθετικά και φίλτρα πρέπει να μου φαίνονται λίγα
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
lanos: φίλτρο αέρα φίλτρο λαδιού λάδι και λοιπά συμπληρώματα υγρών περίπου 250€
Μήπως έχεις αναλυτικά τις τιμές του κάθε τι που έβαλες γιατί, τουλάχιστον σε μένα, τα 250 ευρώ φαίνονται πολλά;
παρα πολλα ,εκτος αν στο συμπληρωμα υγρων εννοει και φουλαρισμα βενζινης
-
Λάδια(10-40), φ.λαδιού, φ.βενζίνης, φ.καμπίνας, καθαριστικό φρένων/παρμπρίζ + εργασία(σέρβις 30.000 χλμ) =212 ευρώ σε δίλιτρο Nissan στην αντιπροσωπεία.
-
Αλλαγή λαδιών και κάρτα ελέγχου καυσαερίων και γενικός έλεγχος, 85 ευρά.
BMW 320 E92. -
Ο χρήστης nikos_extreme έγραψε:
lanos: φίλτρο αέρα φίλτρο λαδιού λάδι και λοιπά συμπληρώματα υγρών περίπου 250€Τι ειπες τωρα???
-
Λοιπόν πεζό 107! Αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιού , αλλαγή τακάκια φρένων , αλλαγή του κόκκινου μπουτόν των αλάρμαμ, μου τοποθετήσανε και το ντουλαπάκι έπροσθεν .... 177 ευρώ στην Αντιπροσωπεία!!!!!
Επίσης έβαλα φρέσκα (28 εβδομάδα του 2010)ελαστικά μισελέν 155/65/14 .... 240 ευρώ και σπέσιαλ πατάκια ελαστικά 25 ευρώ Σύνολο : 442 ευρώ αλλά το τζιτζιλοευχαριστήθηκα!!!! -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
αλλαγή του κόκκινου μπουτόν των αλάρμTζαμπα το αλλαξες. Σε 4-5 μηνες θα κανει ρωγμες παλι.
Μα απο τι το φτιαξαν. -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
αλλαγή του κόκκινου μπουτόν των αλάρμ
Tζαμπα το αλλαξες. Σε 4-5 μηνες θα κανει ρωγμες παλι.
Μα απο τι το φτιαξαν.Α.... τόξερες για τις ρωγμές..... αλήθεια λες!!!! Εντάξει της γυναίκα μου είναι το αμάξι και είναι πολύ προσεκτική ίσα που θα το ακουμπάει,.... πιστεύω να κρατήσει..................
-
Εχω αλλαξει ηδη το πρωτο και το αμαξι δεν εχει κανει ακομα ουτε 10000χλμ.
Το δευτερο αλλαχθηκε την ανοιξη και ηδη εχει αρχισει να 'σπαει' (και η δικια μου γυναικα προσεκτικη ειναι) -
Ισως το http://4.bp.blogspot.com/_6nWgOykCPoY/S ... 2-5385.jpg βοηθησει!
-
χαχχαχαχαχααχχααχα!!!!!
Στην περίπτωσή μου το αυτοκίνητο αγοράστηκε από την αδελφή μου η οποία είναι δυνατή και απρόσεκτη, το κράτησε 1 χρόνο, αυτή ράγισε το κομβίο, η σύζυγος μουπου είναι αδυνατούλα και πολύ προσεκτική δε πιστεύω να το ραγίσει..... θα δούμε όμως,,,,,,,,,,, -
Μια και τό 'χω σημερινό:
Service 30000 χλμ. σε Evo X: €193 στο εξουσιοδοτημένο για αλλαγή λαδιών, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρα (χάρτινο 'μαμά'), φίλτρο καμπίνας, αλλαγή λαδιών κεντρικού+πίσω διαφορικού, αλλαγή λαδιού + το λάδι (1 λίτρο ATF) για το ACD+AYC, σφιξίματα-ελέγχους κτλ. ΣΥΝ €62,5 για 5 λίτρα Mobil 1 + €20 για 2 λίτρα βαλβολίνη Motul 90PA για τα διαφορικά σύνολο €275,5. Οχι και τόσο ακριβά ε ?
(Βέβαια τα €960 για τα 'μαμά' τακάκια μπρος-πίσω είναι αλμυρούτσικα (φαγώθηκαν στα 15000 χλμ ), το Internet και τα Ferodo DS2500 €400 τοποθετημένα να 'ναι καλά και ακόμα έχουν άλλα 15000 χλμ. )
-
Aλλαγή λαδιών, βαλβολίνες, αλλαγή ημίμπαρου/ακρόμπαρου αριστερά + ανταλλακτικά, (λακούβες ), έλεγχος στον εγκέφαλο κλπ περιφερειακά τσεκ= 120 ευρώ + 60 ευρώ λάδια/βαλβολίνες. Με τις υγείες μου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aλλαγή λαδιών, βαλβολίνες, αλλαγή ημίμπαρου/ακρόμπαρου αριστερά + ανταλλακτικά, (λακούβες ), έλεγχος στον εγκέφαλο κλπ περιφερειακά τσεκ= 120 ευρώ + 60 ευρώ λάδια/βαλβολίνες. Με τις υγείες μου.Σιγα ρε καταξοδευτηκες
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aλλαγή λαδιών, βαλβολίνες, αλλαγή ημίμπαρου/ακρόμπαρου αριστερά + ανταλλακτικά, (λακούβες ), έλεγχος στον εγκέφαλο κλπ περιφερειακά τσεκ= 120 ευρώ + 60 ευρώ λάδια/βαλβολίνες. Με τις υγείες μου.που?
για συμπλέκτη σε 307 που αξιζει να πας?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Aλλαγή λαδιών, βαλβολίνες, αλλαγή ημίμπαρου/ακρόμπαρου αριστερά + ανταλλακτικά, (λακούβες ), έλεγχος στον εγκέφαλο κλπ περιφερειακά τσεκ= 120 ευρώ + 60 ευρώ λάδια/βαλβολίνες. Με τις υγείες μου.
Σιγα ρε καταξοδευτηκες
Μια χαρά είναι. Απλά χαλάστηκα λίγο με το ημι/ακρόμπαρο.
@106: Θεσσαλονίκη είναι.
-
καλα οταν ερθει με το καλο η ωρα για αλλαγη σε ενα 307 , θα θελα να μαθω σε ποιον
-
Αλλαγή λαδιών ( Motul 8100 X-max 5W-40 5 λίτρα)
Αλλαγη φίλτρων (αέρα, λαδιού Feut vert made in EU)
Γενικοί έλεγχοι συμπλήρωμα καθαριστικού παρμπρίζ κλπ
Σύνολον 130 ευρώπουλα εκ των οποίων περίπου τα 85 ήταν τα διάφορα αναλώσιμα και τα υπόλοιπα εργατικά.
'Εκλεισα ραντεβού και για κοτσαδούρα και παράγγειλα και μια μπαγκαζιέρα είναι η δεξια της φώτο που έχει και hard top
-
τι εκπληκτική μπαγκαζιέρα είναι αυτή
ρε κάνε μου κονέ την άλλη φορά που θα κατέβω
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?