-
Απο βαλβολινες σε saxo 1,4 ?
καμια καλη προταση? -
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
για το τηλέφωνο είμαι επιφυλακτικός γιατί στην volksvagen οποιον ρώταγα για τα σέρβις μου τα μάσαγε και τελικά δεν μου έλεγαν
Κλασσική τακτική.
Καλέ μου φίλε, εδώ μάλλον κανείς λάθος!!!.
Εάν δεν τηλεφωνείς στης πωλήσεις η στο θυρωρό που σίγουρα δεν ξέρουν, και τηλεφωνήσεις στο γραφείο κίνησης, που παίρνει και τα ραντεβού, σου λένε ακριβώς.
Πρέπει να πεις μοντέλο, ολικά χιλιόμετρα, και τελευταίο σέρβις. Σίγουρα και το πότε το αγόρασες.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Elf NFP, αντικατέστησαν τις TRP.
Είχε ο Λαμπριανίδης, εγώ από κει τις πήρα, τώρα δεν βλέπω να χει στο στοκ. Κάνε του ένα τηλ.
-
η AMSOIL MTG τι λενε?
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
η AMSOIL MTG τι λενε?
Δεν λένε….ότι γράφουν!!!.
Από εκεί και πέρα, πόσο πωλούνται και σύγκριση τιμής με άλλα ίδιων προδιαγραφών…..
Antonis-team. -
για 4 αρες παντα ....
δεν ξερω την διαφορα στην τιμη....η trp και mtg για νορμαλ αυτοκινητα ακουσα πως ειναι must -
TRP τέλος λέμε, αντικαταστάθηκε από την NFP.
-
ε εστω....nfp vs mtg
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε γενικές γραμμές είναι όντως καλές οι τιμές, τα μπουζί είναι ίσως λίγο τσιμπημένα. Ξέρεις τι μάρκα σου έβαλε;Δεν ειδα τι εβαλε. Ειμαι σιγουρος ομως οτι ειναι αυτα που πρεπει, το αυτοκινητο δουλευει τελεια (μη το ματιασω) και για πολλους λογους εχω πολλη εμπιστοσυνη στον συγκεκριμενο ανθρωπο.
-
http://webcat-services.zf.com/
Welcome to WebCat 3, the online catalogue of ZF Services GmbH
Since 1998 WebCat 3 supplies you with up-to-date and real time information about all products within the brands SACHS, LEMFOERDER, BOGE and ZF Parts.Εκτος απο κωδικους προϊόντων εχει και ενδειξη για το ποση ωρα απαιτείται για την εργασια .
-
Σέρβις 30.000 χλμ στο sx4 με δικά μου λάδια.
Φίλτρο λαδιού.
Φίλτρο βενζίνης.
Φίλτρο αέρος.
Φίλτρο καμπίνας.
Τακάκια εμπρός.
κλπ γενικοί έλεγχοι.Σύνολο 130 ευρώ
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Σέρβις 30.000 χλμ στο sx4 με δικά μου λάδια.Φίλτρο λαδιού.
Φίλτρο βενζίνης.
Φίλτρο αέρος.
Φίλτρο καμπίνας.
Τακάκια εμπρός.
τσάμπα...
-
Eίναι και πολύ φίλος το παιδί με το συνεργείο οπότε έδεσα εκεί που λέει και ο antonis
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Eίναι και πολύ φίλος το παιδί με το συνεργείο οπότε έδεσα εκεί που λέει και ο antonisΠου πας αν επιτρεπεται?
-
Κόστος εργασίας ΜΟΝΟ (με έκπτωση 10% μάλιστα) για την αντικατάσταση των δίσκων και των τακακίων + εξαέρωση = 128,42 €
Με τις υγείες μου...
Τα ανταλλακτικά τα πήγα εγώ... aftermarket γαρ
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Κόστος εργασίας ΜΟΝΟ (με έκπτωση 10% μάλιστα) για την αντικατάσταση των δίσκων και των τακακίων + εξαέρωση = 128,42 €Με τις υγείες μου...
Φανταζομαι πηγες στην αντιπροσωπία να στα περασουν;
μα δισκους και τακακια περνανε ολοι.
εμενα μου ζητησαν για το Βιταρα περιπου 90€ με την εκπτωση στην αντιπροσωπια (τακακια + εργασια) και τυχαια που ρωτησα σε ενα καταστημα με αξεσουαρ στη γειτονια μου μου ειπαν 35+10€ οποτε μαλλον θα παω να τα αλλαξω εκει
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Κόστος εργασίας ΜΟΝΟ (με έκπτωση 10% μάλιστα) για την αντικατάσταση των δίσκων και των τακακίων + εξαέρωση = 128,42 €
Με τις υγείες μου...
Φανταζομαι πηγες στην αντιπροσωπία να στα περασουν;
Όπως το είπες...
Το 2007 πάντως είχα αλλάξει δίσκους-τακάκια εμπρός και σιαγώνες πίσω (χωρίς εξαέρωση) στο Fiat που είχα σε ΜΗ εξουσιοδοτημένη Fiat και είχα πληρώσει 90 €
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Σέρβις 30.000 χλμ στο sx4 με δικά μου λάδια.Φίλτρο λαδιού.
Φίλτρο βενζίνης.
Φίλτρο αέρος.
Φίλτρο καμπίνας.
Τακάκια εμπρός.
Κωνσταντινε σαν νωρις δεν αλλαξες τακακια,δεδομενου οτι το κινεις μονο εκτος πολης?
-
Nαί έτσι είναι φίλε. Το sx4 έχει θέμα με τα πρώτα τακάκια της μαμάς. Υπάρχουν περιπτώσεις που τα άλλαξαν στα 15000 χλμ ....
-
ε δε το λες και πολύ νωρίς τα 30Κ χλμ.
τακάκια είναι, όχι τίποτε αθάνατο.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?