-
Στα 500 εργασία ειναι και η βαφή? Δεν νομίζω.
Και εκείνο το τσακισματάκι στην πόρτα που θέλει την δουλίτσα του (ή και βάψιμο)?
Και άν δεν βρεθεί 'συμβιβαστική λύση' για το φωτιστικό xenon...
Αρα φίλε Κωνσταντίνε, 3 το λάδι-3 το ξύδι, δεν βλέπω να καθαρίζεις με λιγότερο απο 1800€ -
Θα γελάσω (αν και πικραμένος)...
Το ποσό με το οποίο η Monica ( Monica εστι Bravo ) θα επανέλθει στην πρότερη κατάστασή της είναι τα 2800,00€
Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε και το κόστος του service των 30 χιλ χλμ , σύν τα τακάκια που άλλαξα προσεγγίζουμε ένα νούμερο της τάξεως των 3200,00€ .
Ζωη να εχουμε να πληρώνουμε τις τρίτων. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
...Το ποσό με το οποίο η Monica ( Monica εστι Bravo ) θα επανέλθει στην πρότερη κατάστασή της είναι τα 2800,00€ ....Ζωη να εχουμε να πληρώνουμε τις τρίτων.
Ευτυχώς που το βλέπεις έτσι!
-
dbekos....θέλοντας και μη φίλε μου (βέβαια θα κινηθω δικαστικά κατά του τύπου που έκανε τη ).
Εδω http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=10899&start=6690 το κόστος των ανταλακτικών. -
ρε κωνσταντίνε τώρα είδα τί έγινε...
καλά ξεμπερδέματα ρε συ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ρε κωνσταντίνε τώρα είδα τί έγινε...καλά ξεμπερδέματα ρε συ
Να είσαι καλά drifter , ευχαριστώ.
Μακρυά απ όλους σας αντίστοιχη περίπτωση. -
Μου κάνει εντύπωση πάντως η τρελή τιμή του φαναριού!
Μ' αυτά και μ' αυτά, την Δευτέρα γυρίζω την 120i σε μεικτή, γιατί έχει κι αυτή xenon , Performance προφυλακτήρες κλπ κλπ που κοστίζουν ένα σκασμό λεφτά σε περίπτωση που
Και το τι βλέπω κάθε φορά που ταξιδεύω...
Καλά ξεμπερδέματα πάντως στον Κωνσταντίνο! Θα πλήρωνα πολύ παραπάνω μια ασφαλιστική, αν μου εξασφάλιζε πως σε αντίστοιχη περίπτωση, θα πλήρωναν ΠΑΝΤΑ αυτοί και θ' αναλάμβαναν τα δικαστικά κλπ χωρίς να με ενοχλήσουν... Αλλά φευ...
Κατά τ' άλλα, στο δικό μου, αφού είχα αλλάξει τον 2ο πολλαπλασιαστή πριν μερικές μέρες, χθες αλλάχτηκαν και οι 2 τελευταίοι, αφού για κάποια στιγμή δουλευε και με 3 κυλίνδρους!
Άλλαξα και τα μπουζί, μιας και πλησίαζε η ώρα τους...
Δεν έχω μπροστά μου το τιμολόγιο, η αλλαγή έγινε στην αντιπροσωπεία στα Ιωάννινα, 4 μπουζί (γύρω στα 10€ χωρίς ΦΠΑ το καθένα) και 2 πολλαπλασιαστές (43€ περίπου χωρίς ΦΠΑ). Σύνολο με ΦΠΑ 140€, έχω έκπτωση 15% , ενώ για εργασία χρέωσαν μόνον 5€ (και συμπεριλαμβάνεται και το διαγνωστικό! ).Γενικά πολύ πολύ ευχαριστημένος από την συγκεκριμένη αντιπροσωπεία και μάλιστα με εξυπηρέτησαν αμέσως, μιας και το πρόβλημα εμφανίστηκε το πρωί πηγαίνοντας στην δουλειά στο Μέτσοβο και δεν είχα κλείσει ραντεβού.
Συμβουλή πως κατόχους αυτοκινήτων με προβληματικούς πολλαπλασιαστές: αν αρχίσουν να χαλάνε, αλλάξτε τους ΟΛΟΥΣ: αργά ή γρήγορα θα το κάνετε και θα γλιτώσετε και την ταλαιπωρία και το άγχος.
Μακάρι πάντως το πρόβλημα να έχει λυθεί και να μην είναι οι πολλαπλασιαστές... αναλώσιμο! Ήμαρτον δηλαδή!
Κατά τ' άλλα το τουτού σε στροφοδιαδρομή, είναι όνειρο!
-
Όταν στα λεγα άλλαξέ τους όλους μου το γύριζες στις τσιπιές
όταν κατέβω αυτή τη φορά θέλω τεστ ντράιβ
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Τώρα όταν η έκπτωση, λόγω του ότι είσαι και εισαγωγέας, και το γνωρίζουν και οι προμηθευτές σου!, και σου κάνουν εκπτώσεις και πάνω από 50%, δεν σημαίνει ότι μπορείς να εξαντλήσεις στον πελάτη όλο το ποσό της εκπτώσεις που παίρνεις, γιατί είσαι παραβάτης του κώδικα φορολογικών στοιχειών. Σίγουρα δεν μπορείς και να πουλήσεις και πολύ φθηνότερα, διότι σε πιάνει και ο νόμος περί αθεμίτου συναγωνισμού, καθώς και καταπίπτει η αινεια του αντικειμένου της εμπορίας, που έχει το οριοθετημένο κατώτερο κέρδος!!!...
ΑΝΤΩΝΗΣ.ειχα την εντύπωση οτι η ελευθερη αγορα δινει τη δυνατότητα να πουλας οσο θελεις, ειτε υπερβολικά ακριβα ειτε σχεδον τσαμπα.
μια σύντομη ερευνα αγορας θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τους τυπους που αισχροκερδούν,
αλλα κ το να επιλεξεις αυτον που μπορει να σου δωσει μια συμφερουσα τιμη.
δε νομιζω οτι εμπίπτει στον αθέμιτο ανταγωνισμό κατι τετοιο αλλα στην προστασία του καταναλωτή απο τα οποια 'καρτελ' που οριοθετούν μονα τους κ αυθαίρετα τα κατώτερα κερδους τους..... -
κεντρικός διακόπτης οδηγου για ηλεκτρικά παράθυρα (εμπρος - πισω) σε Daihatsu sirion 1.0L του 99'
200 euro (1000 euro κάνει το αμάξι)
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
κεντρικός διακόπτης οδηγου για ηλεκτρικά παράθυρα (εμπρος - πισω) σε Daihatsu sirion 1.0L του 99'
200 euro (1000 euro κάνει το αμάξι)Για τόσο παλιά αυτοκίνητα, υπάρχουν και τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. Ρίξε μια ματιά, μπορεί να το βρείς με λιγότερο απο τα μισά χρήματα.
Με 200 € αγοράζεις μτχρη ολόκληρη πόρτα, βγάζεις τον διακόπτη και την έχεις και 'καβάντζα' . -
Κάνε και καμιά βόλτα σε μτχ με Toyota μήπως βρεις τίποτα που να ταιριάζει.
-
Αντώνη ο εργοστασιακός προφυλακτήρας του μπράβο κάνει δηλαδή 45 ευρώ τιμή λιανικής;
Όχι ιμιτασιόν ή με παλιές μήτρες, εργοστασιακή εφαρμογή θέλω στο 100%.
Όταν με τράκαραν εμένα και έψαχνα προφυλακτήρα, ο ορίτζιναλ είχε 350 ευρώ περίπου. Ο ιμιτασιόν ισπανίας είχε 120 ευρώ περίπου, αλλά μιλάμε για άθλια εφαρμογή, κενά κάτω από τα φώτα κλπ.
45 ευρώ δεν πουλάνε πλαστικάκι εσωτερικού πάντως.
-
Κι εγώ που νόμιζα οτι τα πλαστικά βαφότανε για λόγους εμφάνισης
-
Λοιπον έχουμε και λέμε:
Σέρβις 2ετίας σε σε Fabia 1,4 Sport edition σε μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο επιλογής μου.
ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ-ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ
Λαδια 5w30 Fuchs Titan 4l 34E
Φίλτρο λαδιόυ 5Ε
Φίλτρο βενζίνης 12 Ε
Υγρά Ψυγείου G12 4λ 19 Ε
Υγρα φρένων Dot 5 Ferodo 5 E.
Τα λιπαντικά αγοράστηκαν απο γνωστο καταστημα στο ιντερνετ ένω τα ανταλλάκτικά απόανεξάρτητο κατάστημα της περιοχης μου.
Κάρτα καυσαεριων 10 Ε
Εργασία 40 Ε
Συνολο :115Ε -
για να απλοποιησουμε τα πραγματα
ο κ. Αντωνης ξεκαθαρα ειπε οτι υπαρχουν 2-3 καταστηματα-επιχειρησεις που γνωριζει και οι οποιες εχουν την δυνατοτητα να επαναφερουν στην εργοστασιακη μορφη χωρις απολυτως κανενα ψεγαδι το αυτοκινητο του Κωνσταντινου με κοστος κάτω απο €1,330
κανω καπου λαθος?
αν οχι τοτε συστηνω στον παθον να εμπιστευτει τις επιλογες του Αντωνη με ευθυνη του Αντωνη αν τα πραγματα ξεφυγουν εστω και λιγο απο αυτα που μας περιεγραψε...
Νομιζω οτι ειμαι δικαιος (συμφωνα με τα οσα εχουν ειπωθει)
-
Κυριε Αντωνη σε αυτη την φωτο βλεπουμε ενα προφυλακτηρα που κανει 45€; Και τι ειναι το ' ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΟ.' που θελει;
-
Όπως έρχεται ο προφυλακτήρες άβαφος είναι ένα πολύ εύκαμπτο κομμάτι πλαστικού.
Στη συνέχεια αφού βαφτεί και προσαρμοστεί στο αμάξωμα με τις βάσεις του, την τραβέρσα και το αφρώδες απορροφητικό υλικό δείχνει σκληρός και άκαμπτος όπως τον βλέπουμε τοποθετημένο στο αυτοκίνητο (αλλά στην ουσία δεν είναι).
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
...Εγώ με δεδομένα μιλάω εξ ιδίας πείρας.
Ο προφυλακτήρας από την peugeot για μένα έκανε 350 ευρώ. Εργοστασιακή εφαρμογή και κούμπωμα, καμία ατέλεια.
Με τον μηχανικό μου αρχικά παραγγείλαμε αυτόν κατασκευής στην Ισπανία, ιμιτασιόν ή όπως αλλιώς θέλεις πεστο.
Αυτοί είτε κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας τις παλιές εργοστασιακές ας πούμε μήτρες (άρα χειρότερη ακρίβεια) είτε με δικές τους μήτρες. Κόστος 120 ευρώ περίπου.Καμία σχέση η μία με την άλλη, όταν βάλαμε τον ισπανικό πάνω ήταν μια αηδία και μισή το αμάξι μου.
Εσύ μου λες ότι ο original προφυλακτήρας είναι πιο φθηνός στην λιανική και από τον ιμιτασιόν;
Πολύ θα ήθελα να τον δω αυτόν και μετά να ρωτήσω την peugeot γιατί τον πουλάει με +300 ευρώ κέρδος. -
Κωνσταντίνε η Πεζό πουλάει με τεράστιο κέρδος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο να βρεις τον καλό προφυλακτήρα σε καλή τιμή.
Όπως διαπίστωσες, ο προφυλακτήρας που βρήκες στο εμπόριο έχει άθλια εφαρμογή και δυστυχώς η ακριβή αντιπροσωπεία είναι μονόδρομος.
Αυτός δεν είναι ο κανόνας αλλά συμβαίνει πολύ συχνά. Το αντίθετο συμβαίνει σπάνια αλλά τότε οι διαφορές στην τιμή δεν είναι τεράστιες.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?