-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Για ποια σελενια μιλάς;
Φίλος μου έλεγε ότι έχουν διαφορά τα κόκκινα από τα μαύρα. Εσύ τα βρίσκεις ίδια;Έβαλες άλλη μάρκα και έχεις παρόμοια κατανάλωση;
απλως τα μαυρα ειναι για περισοοτερα χλμ.
-
Στα 210.000 άλλαξα ψυγείο και έκανα και καπάκι γιατί έκαψε φλάντζα. Από μαλακία μου γιατι είχε τρυπήσει το ψυγείο και δεν το πήρα χαμπάρι μάλλον. Βέβαια στο συνεργείο μου είπαν ότι πιθανώς να έχω κανει ρεκόρ γιατί αυτά προκύπτουν μέχρι τις 150.000. Τες πα ως τώρα πλήρωνε άλλος τη συντήρηση η οποία πλέον έχει περάσει στην πλάτη μου. Για αυτό έχω αρχίσε κα την ψάχνω πιο πολύ καθώς το Υ έχει γίνει 2ο όχημα το οποίο μετά τις γιορτές θα κάνει ελάχιστα χιλιόμετρα κυρίως εντός πόλης.
-
Για αλλαγή ιμάντων εκκεντροφόρου, δυναμό, κομπρέσορα κλιματισμού κι νομίζω έναν ακόμα που δεν θυμάμαι τι ήταν, 100 ευρώ σε μη εξουσιοδοτημένο (εργασία μόνο, τα ανταλλακτικά τα πήγα εγώ) ήταν καλά;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για αλλαγή ιμάντων εκκεντροφόρου, δυναμό, κομπρέσορα κλιματισμού κι νομίζω έναν ακόμα που δεν θυμάμαι τι ήταν, 100 ευρώ σε μη εξουσιοδοτημένο (εργασία μόνο, τα ανταλλακτικά τα πήγα εγώ) ήταν καλά;δεν τα λες και λιγα, εκτος αν χρειαστηκε 3+ ωρες για να το κανει.
-
Χτες πήγα το Corsa για ετήσιο service με 45.000 Km.
Λάδια, φίλτρο, φίλτρο βενζίνης, αέρα, καμπίνας, μπουζί, τακάκια, έλεγχος πάνω, κάτω, αριστερά, δεξιά.
Σύνολο 275€. Υπερβολικά πολλά μιας και μπουζί, φίλτρο καμπίνας και φίλτρο βενζίνης δε χρειαζόταν να αλλαχθούν αφού αλλάζονται σε άλλα χιλιόμετρα.Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Λάδια, φίλτρο, φίλτρο βενζίνης, αέρα, καμπίνας, μπουζί, τακάκια, έλεγχος πάνω, κάτω, αριστερά, δεξιά.
Σύνολο 275€. Υπερβολικά πολλά μιας και μπουζί, φίλτρο καμπίνας και φίλτρο βενζίνης δε χρειαζόταν να αλλαχθούν αφού αλλάζονται σε άλλα χιλιόμετρα.Ευχαριστώ.
Toτε επρεπε να ζητησεις να μην αλλαχθουν σε αυτο το σερβις...
-
Μηπως εχει παρελθει η 4ατια κυριε μηχανικε.
-
Πηγα το ΠΣΚ που περασε το skoda fabia 1.4 στην αντιπροσωπια για το 1ο service των 7500 χλμ.Μου αλλαξαν λαδια 10w-40 νουμερο,φιλτρο λαδιου και σαπουνακι για τους γυαλλοκαθαριστηρες και μου πηραν 100 ευρω!!!!!!!!!!!!!! και μαλιστα με 15% εκπτωση!!!!!Μετα απο τοσα αμαξια που εχουν περασει απο τα χερια μου και τοσα service που εχω κανει μου πεσανε και τα λιγα μαλλια που ειχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης K2LINOS έγραψε:
Πηγα το ΠΣΚ που περασε το skoda fabia 1.4 στην αντιπροσωπια για το 1ο service των 7500 χλμ.Μου αλλαξαν λαδια 10w-40 νουμερο,φιλτρο λαδιου και σαπουνακι για τους γυαλλοκαθαριστηρες και μου πηραν 100 ευρω!!!!!!!!!!!!!! και μαλιστα με 15% εκπτωση!!!!!Μετα απο τοσα αμαξια που εχουν περασει απο τα χερια μου και τοσα service που εχω κανει μου πεσανε και τα λιγα μαλλια που ειχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εμένα στην αντιπροσωπεία για τα ίδια λάδια, φίλτρο λαδιού και σαπουνάκι μου πήραν ~65 €. Το αμάξι είναι Seat Cordoba, άρα πρακτικά μιλάμε για τα ίδια μηχανικά μέρη.
-
200 ευρώ για ιμάντες σε 307 1,6 είναι λογική τιμή;
-
εγώ με το ίμπιζα πήγα για λάδια στο μπουλέκο το καλοκαίρι που δεν είναι κ εξουσιοδοτημένος και μου πήρε 80 ή 90 (δε θυμάμαι ακριβώς) ευρώ ο απαράδεκτος
ενδεικτικά να πω πως ο μακρής που είναι είναι στο δίκτυο της σεατ, μου είπε πως χρεωνει 50 ευρώ μια κ είμαι εκτός εγγύησης κ κάνει καλύτερη τιμή -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
200 ευρώ για ιμάντες σε 307 1,6 είναι λογική τιμή;Την βρισκω λογικη. Για ολο το σερβιρισμα ή μονο ιμαντες;
-
Ιμάντες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ιμάντες.Το σετ με περαστικα, να υποθεσω
Μαζι με αντλια το βρισκω απο 117 ευρω (Dayco) εως 133 (SKF). Σκετο το σετ κοστιζει απο 75 (Dayco), 80 (Continental), 90 (Gates), 105 (Febi, bilstein), εως 107 (SKF).
Οποτε λογικη τιμη μου φαινεται αν βαλεις 2 και κατι ωρες που θελει η αλλαγη:hmmm: -
Ο γκαγκαμπλουμ το σετ (ιμαντα, ρουλεμαν, χωρις αντλια) το εχει 89 εδώ σε Gates. Θα αλλάξω και αντλία μάλλον, το κόστος της είναι αστείο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο γκαγκαμπλουμ το σετ (ιμαντα, ρουλεμαν, χωρις αντλια) το εχει 89 εδώ σε Gates. Θα αλλάξω και αντλία μάλλον, το κόστος της είναι αστείο.E ναι, κι εγω στην επομενη αλλαγη θα βαλω και νεα αντλια. Υπαρχει και ενα Gates με 87 ευρω
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Το πρόβλημα είναι πως το παίρνουν μέσα, υπολογίζω θα κάνουν αυτά που πρέπει και φεύγω. Με παίρνει τηλέφωνο ο τεχνικός σύμβουλος μετά από 2 ώρες και μου λέει είναι έτοιμο. Πάω να το πάρω και... 275€. Αν ήξερα ότι θα πήγαινε να κάνει τέτοια δουλειά δε θα τον άφηνα. Μετά όμως ήταν αργά, τι να έλεγα; Βάλε πίσω τα παλιά;
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Το πρόβλημα είναι πως το παίρνουν μέσα, υπολογίζω θα κάνουν αυτά που πρέπει και φεύγω. Με παίρνει τηλέφωνο ο τεχνικός σύμβουλος μετά από 2 ώρες και μου λέει είναι έτοιμο. Πάω να το πάρω και... 275€. Αν ήξερα ότι θα πήγαινε να κάνει τέτοια δουλειά δε θα τον άφηνα. Μετά όμως ήταν αργά, τι να έλεγα; Βάλε πίσω τα παλιά;
Ευχαριστώ.
To κακο ειναι πως ο περισσοτερος κοσμος ετσι κανει και μετα φωναζει οτι τον εκλεψαν.Μέγα λαθος!!
Πριν πας για σερβις κοιταζεις το βιβλιαρακι του σερβις, κοιτας τι πρεπει να αλλαχθει και τι οχι αναλογα την χρηση(μιλαω για αυτα τα περιφερειακα αναλωσιμα που αναφερες) ωστε να πας διαβασμενος εκει περα στους επιτήδειους. Κατοπιν συζητας με τον τεχνικο συμβουλο τι ΔΕΝ θες να αλλαχτει και φυσικα ρωτας τιμες για ολες τις περιπτωσεις....υστερα το παραδιδεις.
Στην περιπτωση σου δεν ξερω αν οντως επρεπε να αλλαχθουν. Πχ το φιλτρο καμπινας αν ηταν καταμαυρο τι να εκαναν? Μπουζι και φιλτρο βενζινης εχω την εντυπωση οτι αλλαζονται καθε 30.000 ή 2 χρονια...σωστα?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
200 ευρώ για ιμάντες σε 307 1,6 είναι λογική τιμή;αν σου αλλαξανε και τους τεμπεληδες ειναι καλη τιμη.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο γκαγκαμπλουμ το σετ (ιμαντα, ρουλεμαν, χωρις αντλια) το εχει 89 εδώ σε Gates.Γκαγκαμπλουμ;;;;
Είναι ποτό ή βρώσιμο;
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?