-
Αντώνη, ένα σετ μπροστινές δισκόπλακες brembo κατά προτίμιση για honda jazz '04 πόσο περίπου κοστίζουν?
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Αντώνη, ένα σετ μπροστινές δισκόπλακες brembo κατά προτίμιση για honda jazz '04 πόσο περίπου κοστίζουν?
*************************Ανωτάτη λιανική 79,91ε με το φπα. ******************************
Aευχαριστώ.
Αν μου έλεγες κανά μαγαζάκι νότια ή κέντρο.
-
Δεν βρηκα καποιο πιο σχετικο θεμα... σε ενα focus 2003 που χρειαζεται αλλαγη ιμαντα χρονισμου, υπαρχει περιπτωση να επιρεαζει ο ιμαντος χρονισμου το τιμονι;
-
Tί εννοείς?
ΑΥτό που μπορεί να έχει γίνει αν είναι υδραυλικό το τιμόνι σου, είναι ο μάστορας στο λύσε δέσε να άφησε λάσκο το λουρί του υδραυλικού και να μην δουλεύει σωστά η τρόμπα.
Αλλά θα σου έσκουζε λογικάεδιτ: αλεν ντελον κατάλαβα, νόμιζα ότι είχες αλλάξει ιμάντα κι έχεις πρόβλημα, ας πιώ έναν καφέ
-
Το αυτοκινητο ειναι μιας φιλης και τελευταια διαμαρτυροταν οτι σε ασχετες στιγμες 'εχανε' το τιμονι. Ηθελε και σερβις οποτε το πηγε στον μαστορα ο οποιος της ειπε οτι χρειαζεται αλλαγη ο ιμαντας χρονισμου, σωστα ως εδω γιατι εχει 130000χλμ περιπου. Οταν το οδηγησε ο μαστορας της ειπε οτι οντως εχει θεμα το τιμονι και αυτη καταλαβε οτι ο ιμαντας χρονισμου εφταιγε και για αυτο. Ειναι δυνατον να εχει καποια σχεση ο ιμαντας χρονισμου;; Πλεον μετα απο το σερβις και την αλλαγη του ιμαντα χρονισμου το τιμονι λειτουργει κανονικα.
Θεωρω πολυ πιθανον να καταλαβε αλεν ντελον ( ) και να ειχε και το τιμονι καποια βλαβη την οποια διορθωσε ο μαστορας. Θα ρωτησω και τον πατερα της για σιγουρια
Για να ειμαστε και λιγο εντος θεματος σε αντιπροσωπεια της φορντ
5 λιτρα λαδι 5-30
Μπουζι
Ολα τα φιλτρα
Καθαριστικο συστηματος ψεκασμου
Απολυμανση a/c
ευθυγραμμιση ζυγοσταθμιση220 Ευρω, σε σχεση με τα vw που ξερω ειναι τζαμπα
-
καλά, η κοπέλα γουστάρει σινεμά απ ό,τι φαίνεται
Να πω ότι είχε καμια lancia beta και είχε θέμα με το υδραυλικό να το καταλάβω99% θα είχε λασκάρει το λουρί του υδραυλικού, γιατί αν ήταν ηλεκτρικό θα την έτσουζε στο πορτοφόλι η ζημιά δεν φτιάνεται έτσι απλά.
Το είχα πάθει κι εγώ στο αβένσις, μου βάραινε σε άσχετες φάσεις και ανακάλυψα ότι πατινάριζε ο ιμάντας -
παιδια καλησπέρα
Σε pajero sport V6 στα 90,000 τι κοστολόγιο να περιμένω;
Περιμένω ιμάντα χρονισμού, μπουζί παράξενα , ιμάντες, τακάκια και αρκετα εργατικά λόγω αλλαγής μπουζί(πρέπει να βγεί όλη η πολλαπλή εισαγωγής) -
Ο χρήστης kospapad έγραψε:
παιδια καλησπέρα
Σε pajero sport V6 στα 90,000 τι κοστολόγιο να περιμένω;
Περιμένω ιμάντα χρονισμού, μπουζί παράξενα , ιμάντες, τακάκια και αρκετα εργατικά λόγω αλλαγής μπουζί(πρέπει να βγεί όλη η πολλαπλή εισαγωγής)οuch! αρκετά φαντάζομαι ...
-
Στο SEAT ALTEA μου 1.6 stylance
4ο ετήσιο service (53225 χλμ):
Εργασία τακτικής συντήρησης 86,16
Καθαρισμός πεταλούδας γκαζιού 23,80
Αλλαγή υγρών φρένων 23,80
Φίλτρο βενζίνης 15,72
Φίλτρο αέρα 29,50
Μπουζί 33,13
Φίλτρο λαδιού 10,96
Υγρά φρένων 10,12
Σέτ αναλώσιμα 3,02
Λάδια (δικά μου) mobil 1 0W-40 5λίτρα 59,00
Σύνολο 284,13
Αυτοκίνητο εξυπηρέτησης πελατών ΔΩΡΕΑΝ (σε αντίθεση με μεγάλα συνεργεία)
Και του χρόνου! -
Ο χρήστης SIMDION έγραψε:
Στο SEAT ALTEA μου 1.6 stylance4ο ετήσιο service (53225 χλμ):
Φίλτρο βενζίνης 15,72
Φίλτρο αέρα 29,50
Μπουζί 33,13
Φίλτρο λαδιού 10,96
Υγρά φρένων 10,12
Σέτ αναλώσιμα 3,02
Σύνολο 284,13
Και του χρόνου!΄
ο καθαρισμός πεταλούδας γκαζιού ίσως να έλειπε... πάντως για το 60k δεν είναι πολλά....
-
Πόσο έχει το σέρβις στα 25.000 χιλιόμετρα για το πεζό 107;;;;
-
K γιατί δεν ρωτάς την αντιπροσωπεία που θα κλείσεις ραντεβου;
-
Πλήρωσα 50 ευρώ για αλλαγή λαδιών σε BMW 116i σε αντιπροσωπεία πρόσφατα. Μου φαίνεται λογική τιμή. Ισχύει?
-
Ο χρήστης crazypilot79 έγραψε:
Πλήρωσα 50 ευρώ για αλλαγή λαδιών σε BMW 116i σε αντιπροσωπεία πρόσφατα. Μου φαίνεται λογική τιμή. Ισχύει?τι λάδια ?
πόσα λτ ?
φαντάζομαι χωρίς φίλτρο ?με τις τιμές της VW, όλες οι τιμές λογικές μας φαίνονται !!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
K γιατί δεν ρωτάς την αντιπροσωπεία που θα κλείσεις ραντεβου;εχεις δίκιο!!!! ρώτησα περίπου 80 € τα ανταλλακτικά + την εργασία!!!!! (κανά 40€)
-
Service σε Mazda 6 2,0 35000 χλμ
Αλλαγή λαδιών (δικά μου) SHELL Helix Extra Ultra 5W30
Αλλαγή φίλτρου λαδιών
- - καμπίνας
- - κινητήρα
Έκδοση κ.ε.κ.
Ρύθμιση χειρόφρενου
Διαγνωστικός έλεγχος90 ευρώ σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Mazda
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Φίλτρο βενζίνης 15,72
Φίλτρο αέρα 29,50
Μπουζί 33,13
Φίλτρο λαδιού 10,96
Υγρά φρένων 10,12
Σέτ αναλώσιμα 3,02
Σύνολο 284,13
Και του χρόνου!΄
ο καθαρισμός πεταλούδας γκαζιού ίσως να έλειπε... πάντως για το 60k δεν είναι πολλά....
Τα ιδια χωρις καθαρισμό πεταλουδας σε volkswagen passat 2.0 fsi 360Ε!! ΕΛΕΟΣ!! ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! Αυτα στο σερβις των 60,000χλμ.. Δηλαδη στα 90,000χλμ που θα θέλει ιμάντες πόσα θα πληρωσουμε?800ε? ΕΛΕΟΣ !!!
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Φίλτρο βενζίνης 15,72
Φίλτρο αέρα 29,50
Μπουζί 33,13
Φίλτρο λαδιού 10,96
Υγρά φρένων 10,12
Σέτ αναλώσιμα 3,02
Σύνολο 284,13
Και του χρόνου!΄
Τα ιδια χωρις καθαρισμό πεταλουδας σε volkswagen passat 2.0 fsi 360Ε!! ΕΛΕΟΣ!! ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! Αυτα στο σερβις των 60,000χλμ.. Δηλαδη στα 90,000χλμ που θα θέλει ιμάντες πόσα θα πληρωσουμε?800ε? ΕΛΕΟΣ !!!
εσείς είστε πριμιουμ ΦαουΒε. Εμείς οι Σεατάκηδες είμαστε φτωχοί κ μας λυπούνται.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εσείς είστε πριμιουμ ΦαουΒε. Εμείς οι Σεατάκηδες είμαστε φτωχοί κ μας λειπούνται.
Θα κάνουμε τα service στο τελος στην seat!
ΒΤW,αν εκανε κάποιος το σερβις των 90,000χλμ σε fsi κινητηρα ας μας πει τι παιζει απο κοστος να ξερουμε τι μας περιμενει..
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
εσείς είστε πριμιουμ ΦαουΒε. Εμείς οι Σεατάκηδες είμαστε φτωχοί κ μας λειπούνται.
Θα κάνουμε τα service στο τελος στην seat!
ΒΤW,αν εκανε κάποιος το σερβις των 90,000χλμ σε fsi κινητηρα ας μας πει τι παιζει απο κοστος να ξερουμε τι μας περιμενει..
φυσικα και μπορεις να κανεις τα σερβις σου σε Seat/Skoda.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?