-
Έχει ακόμα ένα Θανάση. Αλλα και εκεί δεν έχω ακούσει τα καλλίτερα. Τεσπα υπομονή άλλες 2 φορές για ξεβράκωμα και μετά εκτός.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Δίκιο έχεις 3 χρόνια είναι. Άλλα 2 σέρβις σ'αυτούς λοιπόν...Άλλο 1. Το 3ο είτε το κάνεις σ' αυτούς, είτε όχι, δεν κερδίζεις τίποτα. Αφού πέφτει στη λήξη της εγγύησης.
-
Σωστά Μάνο, ευχαριστώ
-
Σωστό εφόσον δεν υποπτεύεσαι ότι μπορεί να χρειαστεί να αλλαχθεί κάτι μές στην εγγύηση. γιατί θα είναι η τελευταία σου ευκαιρία
Στο τελευταίο μου σέρβις εντός εγγύησης στο αβενσις, άλλαξα δύο ημίμπαρα, με κόστος 300€ (προφανώς δεν πλήρωσα τπτ). Το ωραίο είναι ότι δεν μου είχαν δώσει κάποιο σημάδι, ο μηχανικός το βρήκε -
εδιτ
-
Πήγα το αυτοκίνητο (Corolla G6 1.4 2001) για service 120000χλμ και η λυπητερή ανήλθε στα 327,19ευρώ. Από αυτά 131,38ευρώ είναι τα εργατικά και 195,81ευρώ τα ανταλλακτικά.
Έχουμε και λέμε:
- 31,17 ευρώ Αντιψυκτικό LLC 5L
- 38,43 ευρώ Συνθετ. Βαλβ. 75W90 3L
- 4,13 ευρώ Καθαριστικό Φρένων
- 57,83 ευρώ Συνθετικό Λάδι 5W40 4L
- 17,65 ευρώ Μπουζί K16R-U11 (4τεμ)
- 5,90 ευρώ Υγρά Φρένων DOT 5.1 0,5L
- 1,18 ευρώ Υγρό Καθ. Παρμπρίζ
- 12,72 ευρώ Φίλτρο Αέρος Μηχανής
- 17,46 ευρώ Φίλτρο A/C
- 7,21 ευρώ Φίλτρο Λαδιού
- 0,61 ευρώ Φλάτζα Τάπας Κάρτερ
- 1,52 ευρώ Κλιπς (2)
Αυτό που με έχει εκνευρίσει, όμως, είναι ότι μου χρέωσαν φίλτρο A/C ενώ τους είχα δηλώσει εξ αρχής ότι ΔΕ θέλω έλεγχο στο A/C γιατί είχε γίνει στο προηγούμενο service. Το έχω τυπωμένο και στην εντολή εργασιών που έφτιαξαν όταν το παρέδωσα. Οπότε θα πάω αύριο (δυστυχώς το πρόσεξα αφού είχα φύγει) και θα ζητήσω πίσω τόσο τα λεφτά του φίλτρου όσο και το ποσό που αντιστοιχεί στον απαιτούμενο εργατοχρόνο* για τη συντήρησή του A/C. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φίλτρο δεν άλλαξαν γιατί την ώρα που κάνουν το service έχουν από δίπλα την εντολή εργασιών και σημειώνουν τι κάνουν και τις παρατηρήσεις τους.
- Πρέπει να εγκαταστήσω το Autodata (αν θυμάμαι καλά το όνομά του) για να δω πόσος είναι ο χρόνος αυτός.
-
Το αμάξι παίρνει 2,1 λίτρα βαλβολίνες, αν θυμάμαι καλά, πήρες ό,τι έμεινε για να μη χρειαστεί να αγοράσεις 3 λίτρα την άλλη φορά?
Τα εργατικά πολλά είναι για ένα σέρβις που δεν άλλαξαν ούτε φρένα.
Τυπικό σέρβις λάδια φίλτρα μπουζι είναι, έλεος -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Αυτό που με έχει εκνευρίσει, όμως, είναι ότι μου χρέωσαν φίλτρο A/C ενώ τους είχα δηλώσει εξ αρχής ότι ΔΕ θέλω έλεγχο στο A/C γιατί είχε γίνει στο προηγούμενο service. Το έχω τυπωμένο και στην εντολή εργασιών που έφτιαξαν όταν το παρέδωσα. Οπότε θα πάω αύριο (δυστυχώς το πρόσεξα αφού είχα φύγει) και θα ζητήσω πίσω τόσο τα λεφτά του φίλτρου όσο και το ποσό που αντιστοιχεί στον απαιτούμενο εργατοχρόνο* για τη συντήρησή του A/C. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φίλτρο δεν άλλαξαν γιατί την ώρα που κάνουν το service έχουν από δίπλα την εντολή εργασιών και σημειώνουν τι κάνουν και τις παρατηρήσεις τους.
Τελικά είχαν αλλάξει το φίλτρο A/C αφού βρήκα το παλιό στη σακούλα με τα παλιά ανταλλακτικά που μου επέστρεψαν. Επίσης, δε μου είχαν χρεώσιμο το πλύσιμο του αυτοκινήτου που τους είχα ζητήσει και έκαναν. Ό,τι να'ναι
Οπότε αποφάσισα να μη δώσω συνέχεια.Το αμάξι παίρνει 2,1 λίτρα βαλβολίνες, αν θυμάμαι καλά, πήρες ό,τι έμεινε για να μη χρειαστεί να αγοράσεις 3 λίτρα την άλλη φορά?
Τα εργατικά πολλά είναι για ένα σέρβις που δεν άλλαξαν ούτε φρένα.
Τυπικό σέρβις λάδια φίλτρα μπουζι είναι, έλεοςΌχι, δεν πήρα υπόλοιπο από βαλβολίνες. Δυστυχώς τώρα ακούω για πρώτη φορά πόσο παίρνει το αμάξι.
-
αλλαγη λαδιων και φιλτρου λαδιου καθε 10.000 χλμ: 70 ευρω
σερβις 20.000 χλμ: 170 ευρω (λαδια, φιλτρο αερος, λαδιου, καμπινας)
σερβις 40.000 χλμ: 220 ευρω (λαδια, φιλτρο αερος, λαδιου, καμπινας, υγρα φρενων)
στις τιμες συμπεριλαμβανονται και τα εργατικα (60 ευρω)
-
Πηγα σημερα στην χιουνται να ρωτησω ποσο στοιχιζουν τα εργοστασικα αμορτισερ και τα 4 top mount.800€ τα αμορτισερ και 230 € τα top mount
Θα τα παρω απο εξω που τα βρισκω με σκαρτα 100€ το ενα τα αμορτισερ(μπιλστάιν μαυρα) και θα ψαξω και τιμες στa top mount. -
Παναϊα μ' την είδαν premium και αυτοί...
-
SMART F2 450
σερβις 60.000κμ
4 λιτρα λαδι liquil moly (G λαδι)
φιλτρο αερα
φιλτρο λαδιου
φιλτρο βενζινης
6 μπουζι
βαλβολινες κιβωτιου
διαγνωστικο
εκμαθηση κιβωτιου και επαναπρογραματισμος
εργατικατιμη 140ε
-
4 λίτρα λάδι? Σαλάτα κάνατε?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
4 λίτρα λάδι? Σαλάτα κάνατε?3,2 λιτρα παιρνει (με την αλλαγη φιλτρου)
το περισευουμενο καβαντζα για την επομενη αλλαγη
-
Kαλός μου φίλος που (εξαιτίας μου) πήρε το Forester, πήγε σήμερα για την πρώτη αλλαγή λαδιών...
Προετοιμασμένος απο οσα άκουσε απο μενα, πηρε μαζί του χρήματα, πήρε και την πιστωτική και... 67€ (το Outback μου γ@μ΅@)
4 λιτρα λαδι (νομίζω 10-40) + φίλτρο -
Τι γνώμή έχετε για τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Mazda?
Μπορεί κάποιος να προτίνει κάποιο για να κάνω το πρώτο σέρβις?
Ετχαριστώ.. -
το 1ο σέρβις είναι μόνο λίπανση (τουλάχιστον για το δικό μου 2). Οπότε παίρνε τηλέφωνο διάφορους που να σε βολευουν γεωγραφικά και πήγαινε στον φθηνότερο. Εγώ πηγα για τα 10.000κμ στη Λαυρίου στο Σταυρό και πλήρωσα 73 ευρώ.
Το μεγάλο συν είναι ότι με αφησε και είμουν μέσα όση ώρα εκανε την αλλαγή και μπόρεσα και είδα Ο Λ Ε Σ τις εργασίες του (και δε μου χρέωσε ξεχωριστα υγρό παρμπρίζ και άλλα χαζά).
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
το 1ο σέρβις είναι μόνο λίπανση (τουλάχιστον για το δικό μου 2). Οπότε παίρνε τηλέφωνο διάφορους που να σε βολευουν γεωγραφικά και πήγαινε στον φθηνότερο. Εγώ πηγα για τα 10.000κμ στη Λαυρίου στο Σταυρό και πλήρωσα 73 ευρώ.Το μεγάλο συν είναι ότι με αφησε και είμουν μέσα όση ώρα εκανε την αλλαγή και μπόρεσα και είδα Ο Λ Ε Σ τις εργασίες του (και δε μου χρέωσε ξεχωριστα υγρό παρμπρίζ και άλλα χαζά).
Εν ολίγοις έμεινες ευχαριστημένος. Εγω για το δικό μου 2 ρώτησα στην αντιπροσωπεία στην Ανω Γλυφάδα και μου είπε 80-90 ευρώ.
Απο όσο είδα στο εγχειρίδιο συντήρησης ουσιαστικά είναι μόνο λίπανση και κάποιοι έλεγχοι...
Πριν τα 10000 έκανες κάποια αλλαγή λαδιών? Αν και δεν προβλέπεται πολλοί τη συστήνουν αλλά εγώ δεν βλέπω να ψήνομαι.......
Τι λάδια σου έβαλε αν παρατήρησες? Τα dexilia w5-30?
Eίμαι στο 6μηνο χρήσης με 3000 km? Να περιμένω να κλείσει χρόνο ή....
το εγχειρίδιο μιλάει για 20000 km ή χρόνο ενώ σε οδήγηση σε κοντινές αποστάσεις προτίνει 10000 αλλά δεν ξέρω αν εννοεί και 6 μήνες...... -
Λάδια 5W-30 Dexelia. Αλλαξε λάδι και φίλτρο, έριξε μια ματιά στα υγρά (παραφλού κτλ) έκανε οπτικό έλεγχο από κάτω και έσφιξε λίγο μια βίδα δεξιά...Α! έριξε και μια ματιά στα φρένα (και με ρώτησε αν πατάω ποτέ φρένο, γιατί εχουν τα τακάκια ελάχιστη φθορά.
Σου είπα, δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι στραβά. Απλή λίπανση είναι. Άρα κοίτα τον πιο φθηνό!
Δεν άλλαξα ενδιάμεσα λάδια. Δεν ξέρω αν έκανα καλά, αλλά θα δείξει μάλλον! Στο επόμενο σέρβις που δεν είναι απλή λίπανση θα πρέπει να ξεκινήσουμε να ψαχνώμαστε καλύτερα..
-
Σωστός και διαφωτιστικός....
Αν τον ρώτησες και δεν σου είπε κάτι για τα λάδια μάλλον καλά έκανες.
Πάντως στην αντιπροσωπεία που ρώτησα μου είπαν πως είναι ''τζάμπα'' λεφτά να αλλάξω λάδια στα 3000 km.....Καλύτερα στο χρόνο πάνω...
Σε πόσο καιρό έκανες τα 10000 γιατί εγώ βλέπω να τα κάνω πάνω στο χρόνο....
Οδήγηση σε κοντινές αποστάσεις βλέπεις.....
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?