-
Ο χρήστης alkis_ita έγραψε:
500
Lancia Y 16v ...
service 30.000 χλμ.
λάδια selenia 10w-40- φίλτρα ,λαδιού, αέρα, βενζίνης, γύρης
75€Να ρωτήσω που κάνεις το service του??
Γιατί κι εγώ το ίδιο έχω, αλλά πληρώνω πολυ΄περισσότερα στο service. Απ' οτι ξέρω μόνο το κ**φίλτρο γύρης κάνει 30 - 35 ΕΥΡΩ ως ανταλλακτικό..Χ. Πλεξίδας ..... Σταυρός Αγ. Παρασκευής
-
Για Renault 19 1.4 (phase A) του 92, με 165.000χλμ:
Δίσκοι μπροστά (όχι αεριζόμενοι), τακάκια μπροστά, αλλαγή μπουζί, φίλτρο βενζίνης και αέρα, αλλαγή λαδιών (3 κουτία Elf): 155 (εργασία 45, ανταλλακτικά 115).
Σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο Renault.
Πως σας φαίνεται;
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
500
Lancia Y 16v ...
service 30.000 χλμ.
Γιατί κι εγώ το ίδιο έχω, αλλά πληρώνω πολυ΄περισσότερα στο service. Απ' οτι ξέρω μόνο το κ**φίλτρο γύρης κάνει 30 - 35 ΕΥΡΩ ως ανταλλακτικό..Χ. Πλεξίδας ..... Σταυρός Αγ. Παρασκευής
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το πηγαίνεις συχνά εκεί? Είσαι ικανοποιημένος γενικά?
-
Ο χρήστης alkis_ita έγραψε:
500
Lancia Y 16v ...
service 30.000 χλμ.
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το πηγαίνεις συχνά εκεί? Είσαι ικανοποιημένος γενικά?
Και τις 2 Lancia που έχω εκεί τις πάω.(οταν δεν τις χαλάω μόνος μου )
Περισσότερο βασίζομαι στη προσωπική γνωριμία παρά στις εγκαταστάσεις και στον εξοπλισμό του συνεργείου. (Οταν ξεκίνησαν τα έργα για τη διασταύρωση του Σταυρού του γκρέμισαν το καινούργιο κτίριο)
Ο Πλεξίδας είναι και χρόνια στο χώρο των αγώνων με F3 κλπ. -
Octavia 4x4 Combi
σε εξουσιοδοτημένο
όλα τα έξοδα μέχρι τώρα εκτός από λάστιχα:1ο σέρβις 30.000 230Ε
περιλαμβάνει λάδια 0W-30 80Ε, όλα τα φίλτραστα 36.000 καθαρισμός πεταλούδας 26Ε
στα 57.000 τακάκια πίσω 80Ε
2ο σέρβις 60.000 440Ε
περιλαμβάνει λάδια, όλα τα φίλτρα, ιμάντα air-con (κάθε 60.000) 70Ε, μπουζί 80Ε -
Service?Προτιμω τα βασικα να τα κανω μονος μου(λαδια,φιλτρα,μπουζι).Για φρενα,ιμαντα,συμπλεκτη και αλλα τετοια πηγαινω σε επισημο συνεργειο.Ολα αυτα απο τοτε που μου ζητησαν 90Ε για αλλαγη λαδιων .Α,υποτιθεται οτι εκαναν και ελεγχο(χρεωση 30Ε)
-
Απο μια Σουηδικη site πωλησεως αυτοκινητων!
http://www2.blocket.se/view/2993400.htm?l=0&c=1&city=0
Το παραξενο ειναι οτι εχει πληρωσει 100.000 κορωνες για επισκευη, 10.675 €!!
Αναμεσα στα αλλα τα 2 turbo, τον μετρητη μαζας αερα, 2 δισκοφρενα μπροστα, καινουργια μπρατσα αναρτησεων μπροστα, επισκευη στο A/C klp!
Η επισκευη εχει γινει σε επισημο σηνεργειο της VAG και εχει εγγυηση 1 χρονο!Εχει κανει 90.000Χμ και ειναι του 99 μοντελο!Δεν νομιζετε οτι πολλα πραγματα εχουν χαλασει σε αυτο το αυτοκινητο?
Χαιρετησματα
Σπυρος -
Στελνω αυτο το μυνημα οχι για να το παιξω εξυπνος αλλα εκνευριζομαι οταν κοριδευουν μερικοι κουτοπονηροι τον κοσμο.διαβαζω οτι αλλος πληρωνει 80 ευρο λαδια & φιλτρο και ειναι ικανοποιημενος, αλλος service 500 ευρο, αλλος 300 ευρο, ακομα ακομα και 250.ρε παιδια αυτα ειναι πολλα χρηματα.κατα την ταπεινη μου αποψη μου οι αντιπροσωποιες ειναι σκετη ληστεια.οι περισσοτεροι δεν προσφερουν τιποτα.τα λεφτα ειναι υπερβολικα πολλα για αυτα που κανουν, και στο 90% των αντιπροσωποιων το service το κανουν πιτσιρικαδες οι οποιοι ειναι εντελως ασχετοι με το αντικειμενο,και στο τελος αφου εχει πληρωσει την τριακοσαρου ή την πεντακοσαρου νομιζεις οτι ολα ειναι οκ.δεν ειμαι ουτε μηχανικος ουτε θελω να κανω διαφημηση κανεναν,αλλα θα γραψω τις τιμες του δικου μου service για mitsubishi colt 1.3 εκτος αντιπροσωπειας.για λαδια, φιλτρο 35ευρο δωρεαν εργασια... για service τωρα.αλλαγη μπουζι,τακακια,φιλτρο αερος,φιλτρο βενζινης,υαλοκαθαριστηρες μπρος πισω,και ελεγχο ολα τα υπολοιπα που δεν τα θυμαμαι συνολο 120 ευρο μαζι με την εργασια.μαγκες sorry για την παρλα αλλα ψαχτειτε, γιατι σας κλεβουν αγριως.υπαρχουν φοβεροι μηχανικοι σε ολη την Ελλαδα.ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ Η ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙΣ??????
-
Αυτα που λες ειναι σε γενικες γραμμες σωστα. Ομως επειδη οι εταιριες ξερουν τι κανουν, σε 'δενουν' με τις μακροχρονιες εγγυησεις και σε αναγκαζουν να πηγαινεις σε αυτες.
Και εγω συμφωνω οτι αν εισαι εκτος εγγυησης δεν αξιζει να πηγαινεις εκει, αρκει να εχεις βρει καποιον καλο μηχανικο.
Ομως, μη ξεχναμε οτι οι αντι/πιες δινουν 2 χρονια εγγυηση σε εργασια και ανταλλακτικα για οτιδηποτε αλλξουν στο αυτοκινητο. Αυτο ισχυει και εκτος εγγυησης!
-
BMW 316 ti
oil service στα 20000km
69 Euro μόνο, χωρίς αλλαγή λαδιών, περιλάμβανε και φίλτρο γύρης που ήταν και το πιο ακριβό κομμάτι του service.
λάδια είχα αλλάξει στα 17000km με 62 E.BMW Αδαμίδης (επίσημος αντιπρόσωπος, Θεσσαλονίκη)
-
Άσχετο, αλλά για να μην ανοίγουμε θέματα....
Ξερεις κανένας κάποιο εγγυημένο συνεργείο Fiat στα Χανιά?
-
Μια και που έφτασα την BMW στο inspection (48000km) να τα στοιχεία μαζεμένα από εξουσιοδοτημένα συνεργεία:
Λάδι Castrol 0-30 (1lt) 18,30
Λάδι Castrol 0-40 (1lt) 16,45
Φίλτρο λαδιού 8,25
Εργασία αλλαγής λαδιών 0,00Φίλτρο βενζίνης 67,75
Εργασία αλλαγής φίλτρου βενζίνης 21,25Φίλτρο αέρα 18,70
Φίλτρο κλιματιστικού 39,60
Μπουζί (το 1) 12,00
Πολλαπλασιαστής (το 1) 30,00
Καθαριστικό παρμπρίζ 0,80Τακάκια εμπρός (ζεύγος) 82,00
Αντικατάσταση τακακιών 31,86Εργασία 'oil service' (~25000km) 63,75
Εργασία 'inspection' (~50000km) 74,30ΣΥΝΟΛΟ τυπικού 'oil service' 280,00
ΣΥΝΟΛΟ τυπικού 'inspection' 314,00 -
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Αλλαγή λαδιών στα 10000χλμ στο Mazdaki (6)5 λιτρα full συνθετικά + φιλτρο λαδιού + εργασία = 75 Ευρώ.
Οχι τοσο τραγικά οσο φανταζόμουν. Να δουμε τη συνέχεια
58 euro στο δικό μου για τις ίδιες δουλειες.
5 λιτρα λαδι + φιλτρο + εργασία + βελτιωτικο 15 ευρό !!
Διαθεσιμα τα τιμολογία αν ενδιαφέρεσαι
Μηπως εχεις το 2.3 ? Το δικο μου ειναι 2λιτρο και η τιμή αφορα την ΕΛΜΑ θεσσαλονίκης -
[quote='YiannisWalker']Το σέρβις (μετά από 125000km) στο Nissan Almera 96' που έχω δεν έχει ξεπεράσει ποτέ τα 150
-
Ο χρήστης gto έγραψε:
Αλλαγή λαδιών στα 10000χλμ στο Mazdaki (6)
5 λιτρα full συνθετικά + φιλτρο λαδιού + εργασία = 75 Ευρώ.
Μηπως εχεις το 2.3 ? Το δικο μου ειναι 2λιτρο και η τιμή αφορα την ΕΛΜΑ θεσσαλονίκηςΤο διλιτρο έχω. Η τιμή ειναι πολύ καλή. Λες να ανεβαίνω Θεσσαλονικη να κάνω Service εκεί
-
εμενα για τακακια,πισω, μου πηραν 100 ευρα
για αλλαγη δισκος,παλτω,ρουλεμαν 400 ευρα,στα 37500.μου ειπαν οτι θελαν αλλαγμα λογω σπασιματος μηχανης!!!!....μηπως ηταν πολλα?
για λαδια κλπ προς το παρον τα εχω τσαμπε για αλλα 20k χλμ ή 3 μηνες.μαλλον για 3 μηνες. -
Ο χρήστης nickred έγραψε:
για αλλαγη δισκος,παλτω,ρουλεμαν 400 ευρα,στα 37500.μου ειπαν οτι θελαν αλλαγμα λογω σπασιματος μηχανης!!!!....μηπως ηταν πολλα?
για λαδια κλπ προς το παρον τα εχω τσαμπε για αλλα 20k χλμ ή 3 μηνες.μαλλον για 3 μηνες.Σε τι αυτοκίνητο ? Για δίσκο πλατώ δεν είναι παρα πολλά, απ οσο γνωρίζω, αλλα ειναι νωρις στα 37500 !!!
-
στo rio.....νομιζω καπου στα 100k χλμ δεν ειναι?
μπορει να το επηρεασε αυτο που επαθα.δε ξερω...πσ. παλτω εγραψω???χαχαχα....ε μπορει να μου βαλαν γουνα
-
Ο χρήστης gto έγραψε:
Αλλαγή λαδιών στα 10000χλμ στο Mazdaki (6)
5 λιτρα full συνθετικά + φιλτρο λαδιού + εργασία = 75 Ευρώ.
Μηπως εχεις το 2.3 ? Το δικο μου ειναι 2λιτρο και η τιμή αφορα την ΕΛΜΑ θεσσαλονίκης50 euro για service σε 406 1.6 και αυτά που έγιναν είναι:
5 λίτρα λάδι (full synthetic),
φίλτρο,
ρύθμιση φρένων, χειρόφρενου και
εργασία.
Το service έγινε σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Mercedes.
Όπως βλέπετε σας 'έφαγα' -
Ο χρήστης nickred έγραψε:
για** αλλαγη δισκος,πλατω,ρουλεμαν 400 ευρα**,στα 37500.μου ειπαν οτι θελαν αλλαγμα λογω σπασιματος μηχανης!!!!....μηπως ηταν πολλα?
για λαδια κλπ προς το παρον τα εχω τσαμπε για αλλα 20k χλμ ή 3 μηνες.μαλλον για 3 μηνες.Πολλά είναι...τα ίδια σε Saxo 1.6 lt μου κόστισαν
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?