-
ΟΚ, η παρεξήγηση λύθηκε, οπότε θα σχολιάσω μόνο αυτό:
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Άμα στο ίδιο σου το σπίτι σε πούνε 'κλέφτη', 'παράνομο' , και οτιδήποτε άλλο , δύο λόγους έχεις να μην απαντήσεις;Α. Έχεις 'λερωμένη' την φωλιά σου
Β. Σε εξυπηρετεί .Οι άνθρωποι του Drive προφανώς δεν το σχολίασαν καν στο forum τους ακριβώς για να μη δώσουν διάσταση στο θέμα και να μην γνωστοποιηθεί στον κόσμο. Ακριβώς το αντίθετο από αυτό που υποθέτεις δηλαδή!
Δηλαδή ήταν κόπος να γράψουνε , 'δεν γίνεται αγώνας τύπου Canonball'?
Μα αν διοργάνωναν κάποιο Canonball όπου μπορούσαν να συμμετέχουν όλοι, και μάλιστα είχαν βγάλει ανακοίνωση και στην κρητική τηλεόραση σημαίνει ότι... δεν είναι κάτι κρυφό!
Και προφανώς αφού το διαφήμισαν στην τηλεόραση θα το διαφήμιζαν και στο site αλλά... και στο περιοδικό!
Άλλωστε μην ξεχνάς ότι πολλά 'νόμιμα' Canonball διοργανώνονται κάθε χρόνο σε Ευρώπη και Αμερική. Και διαφημίζονται κανονικά, πληρώνεις συμμετοχή, παίρνεις έπαθλα κτλ.
Γιατί να μη διοργάνωνε ένα τέτοιο και το Drive?Αντίθετα δεν είπαν σε κανέναν τίποτα, ούτε καν σε εμάς, τα μέλη του forum, που γνωριζόμαστε τόσα χρόνια και είμαστε πια μια 'οικογένεια'.
Τώρα, αν όντως διοργάνωσαν αγώνα (και όχι δοκιμή) αλλά δεν άφησαν να μαθευτεί παρά έξω, ποιοί συμμετείχαν?
Μόνο φίλοι και γνωστοί, άτομα που το έμαθαν 'στο μιλητό'? -
Ο χρήστης Alex_Design έγραψε:
Οι άνθρωποι του Drive προφανώς δεν το σχολίασαν καν στο forum τους ακριβώς για να μη δώσουν διάσταση στο θέμα και να μην γνωστοποιηθεί στον κόσμο.
Φαντάζεσαι να έγραφαν 'ναι παιδιά, στις Χ του μήνα θα είμαστε εκεί για να κάνουμε το Canonball'?
Θα τρέχανε όλοι οι τρελοί να κυνηγήουν τα S2000 και τα 350Ζ των συντακτών...
Και τη δουλειά τους δε θα έκαναν οι άνθρωποι και θα υπήρχε και κίνδυνος για όλους!Πανέμορφα...
Αν θεωρούσαμε πως έχουν προνοήσει ο δρόμος να είναι κλειστός στην κυκλοφορία, αφενός όχι δεν θα αποσιωπούσαν, αλλά θα παρακαλούσαν τον κόσμο να έρθει για θεατής. Φυσκά και δεν θα υπήρχε περίπτωση να κυνηγήσει κανείς τρελλός τα αυτοκίνητα, αφού θα ήταν κλειστή η διαδρομή. Από τα παραπάνω λεγόμενά σου όμως συμπεραίνω πως θα είναι ανοιχτή.
Αφού η διαδρομή θα είναι ανοιχτή στο κοινό, υπάρχει ο φόβος να έρθει ο κάθε τρελλός όπως τον ονομάζεις να κυνηγήσει τα αυτοκίνητα. Λοιπόν, σε πληροφορώ πως με το χιλιάρι Ίμπιζα που έχω στην Ελλάδα, από τα πλέον αργά αυτοκίνητα (του πλανήτη ολόκληρου...), στο 90% των ελληνικών δρόμων μπορώ να κινούμαι στο όριο ταχύτητας του νόμου με ασφάλεια. Οπότε αν και ο συντάκτης με το 350Ζ και το S2000 κινείται εντός του ορίου (ο δρόμος είναι ανοιχτός στην κυκλοφορία) δεν θα κάνω καμία 'ταρζανιά'. Μάλιστα αν δω τέτοια υπεραυτοκίνητα να κινούνται σωστά και νόμιμα, μάλλον θα με διδάξει και κάτι καλό...
Οπότε αυτό που πιστεύω είναι πως θα πάρουν μερικά υπεργρήγορα, και θα μας διδάξουν μέσα από το άρθρο πόσο καλοί οδγοί είναι και πόσο καλά αυτοκίνητα οδηγούν, και πως αυτοί δεν θα πάθουν κανένα ατύχημα οδηγώντας έτσι (η ιστορία τους διαψεύδει...) και πως δεν θα ρισκάρουν τις περιουσίες και τις ζωές των άλλων (νόμιμων...) χρηστών της οδού, ενώ αν κάνω εγώ αυτά που λένε θα σκοτωθώ, θα ρισκάρω τις ζωές των γύρω, και γενικά 'don't try this at home'.
Και μου είναι αδιάφορο ποιο περιοδικό, ιδιώτης, νομαρχία ή πολιτικό κόμμα το διοργανώνει, εγώ σε αυτό το φόρουμ είμαι μέλος, από εδώ τα γράφω. Και αν μάθαινα πως το κάνουν οι 4Τ, πάλι από εδώ θα το έγραφα, μέσα στο σπίτι τους, όπως με τις φωτογραφίες που δεν φορούσαν ζώνες και κράνος... (και δίνουν το κακό παράδειγμα, σκέψου πόσο μάλλον τώρα που συζητάμε για το Drive να κάνει κάνονμπολ...)
-
Μπορώ να κάνω μια αφελή ερώτηση ?
Τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε ότι οι συντάκτες του όποιου εντύπου θα οργανώσουν κάτι 'τύπου Canonball' ?
-
Ο χρήστης hyperion έγραψε:
Μπορώ να κάνω μια αφελή ερώτηση ?Τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε ότι οι συντάκτες του όποιου εντύπου θα οργανώσουν κάτι 'τύπου Canonball' ?
Κάτι σαν την ταινία Cannonball.Δηλαδή έχοντας καθορισμένη αφετηρία και τερματισμό,κερδίζει όποιος φτάσει γρηγορότερα χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε τρόπο.Στη συγκεκριμένη περίπτωση-δοκιμαστικό έχουμε πολλά διαφορετικά αυτοκίνητα που ακολουθούν διαφορετικές διαδρομές.
Παιδιά,δε νομίζω η σύνταξη του Drive να έκανε ποτέ Cannonball ανοιχτό στο κοινό.Οι άνθρωποι είναι τρελοί με την (πολύ) καλή έννοια και όχι δολοφόνοι.Μάλλον κάποιοι δεν τους παρακολουθείτε τακτικά και γι'αυτο σπεύσατε να 'πυροβολήσετε'.Δεν ισχύει 'πας μη 4Τ βάρβαρος'!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μπορώ να κάνω μια αφελή ερώτηση ?
Τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε ότι οι συντάκτες του όποιου εντύπου θα οργανώσουν κάτι 'τύπου Canonball' ?
Κάτι σαν την ταινία Cannonball.Δηλαδή έχοντας καθορισμένη αφετηρία και τερματισμό,κερδίζει όποιος φτάσει γρηγορότερα χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε τρόπο.Στη συγκεκριμένη περίπτωση-δοκιμαστικό έχουμε πολλά διαφορετικά αυτοκίνητα που ακολουθούν διαφορετικές διαδρομές.
Παιδιά,δε νομίζω η σύνταξη του Drive να έκανε ποτέ Cannonball ανοιχτό στο κοινό.Οι άνθρωποι είναι τρελοί με την (πολύ) καλή έννοια και όχι δολοφόνοι.Μάλλον κάποιοι δεν τους παρακολουθείτε τακτικά και γι'αυτο σπεύσατε να 'πυροβολήσετε'.Δεν ισχύει 'πας μη 4Τ βάρβαρος'!
Nαι ok θυμηθηκα την ταινία, thanks.
Anyway ας μην είμαστε και τόσο ευαισθητοι πια, γιατί θα πρέπει να ανατρέξουμε σε κάθε δοκιμή γρήγορου αυτοκινήτου και να αναρωτηθούμε πού και πώς δοκιμάστηκε στα όριά του, τόσο τελικής όσο και οριακού στριψήματος, και κάθε τέτοια δοκιμή που έγινε εκτός πίστας θα πρέπει να στηλιτευθεί.
-
Κώστα,τό θέμα ξεκίνησε νομίζοντας ότι τό περιοδικό θά καλούσε κόσμο στόν 'αγώνα'' αυτόν,κάτι πού θά ήταν απαράδεκτο.Αλλά ευτυχώς δέν είχε νά κάνει μέ κάτι τέτοιο.Κανείς δέν είπε νά μήν δοκιμάζονται τά αυτοκίνητα από τούς 'ειδικούς' συντάκτες.
-
Πιστεύω πως από τότε που φτιάχτηκαν τα Μέγαρα οι περισσότερες δοκιμές ΣΤΟ ΟΡΙΟ έγινεν εκεί, αργότερα και στις Σέρρες. Θυμάμαι το AMS που είχε κάνει (προ Μεγάρων) τεστ πρόσφυσης κύκλου στο Ελληνικό, κοντά στο Γκολφ.
Φυσικά παλιότερα δινόντουσαν τα πάντα στο δρόμο, αλλά υπήρχε η δικαιολογία (δεν είχαμε πίστα). Ακόμη και στην εκπομπή του Πατσουρέα που έβλεπα παλιότερα τα δοκίμαζε στο Καρτοντρόμο.
Βέβαια γνωρίζω πως τις μετρήσεις επιταχύνσεων τις κάνουν όλοι ή σχεδόν όλοι στην 'ευθεία της Θήβας', αλλά θέλω να πιστεύω πως κλείνουν την κυκλοφορία τουλάχιστο... Δε νομίζω να είναι και δύσκολο αφού δεν πρέπει να έχει καθόλου διασταυρώσεις το κομμάτι που δοκιμάζουν και άπλετη ορατότητα.Όμως Κάνονμπολ, ανοιχτό στο κοινό, κλειστό, φανερό, κρυφό ή κρυφτούλι, όπως και να το κάνουμε σημαίνει πως εξ ορισμού υπερέβησαν τα όρια ταχύτητος και μάλλον και ανοχής κάμποσες φορές.
Α, και να κλείσω με μια ερώτηση που αμφιβάλλω αν μπορεί να παρεξηγηθεί... Οι 'ειδικοί' δημοσιογράφοι, σε τι ποσοστό έχουν πιστοποιημένα προσόντα ανώτερα ('ειδικότερα' από εμένα, εσένα, την μακαρίτισσα τη γιαγιά μου ακόμα; Πόσοι πέρασαν κάποια σχολή; Μερικοί έκαναν και 2-3 αγώνες είναι μήπως η απάντηση; (σίγουρα μερικοί έκαναν και παραπάνω, αλλά γιατί έχω την εντύπωση πως ΑΥΤΟΙ είναι που ΔΕΝ το ξεφτιλίζουν σε δημόσιο δρόμο;...) Και τι αν έκαναν και μερικούς αγώνες; Πήραν το αλάθητο του πάπα, ή μήπως ο καημένος που θα τους δει να ξημερώνουν με τα όσα από την στροφή θα ξέρει πως δεν θα χάσουν τον έλεγχο; Που και αυτόν από όσο έχω ακούσει κάποιοι τον έχασαν, και κρεμοποίησαν μερικά αυτοκίνητα (αλήθεια, γιατί δεν μας έδωσαν αι το κρας τεστ να μας πείσουν τι πλήρη τεστ που κάνουν;; )
Οπότε δεν νομίζω πως παρεξηγήθηκαν, αλλά απλώς πως το παράκαναν και παραστράτησαν. Καλά, η εύκολη απάντηση είναι 'μην τους διαβάζεις', αλλά η δύσκολη πραγματικότητα είναι τα μικρά σε ηλικία και εύπλαστα στο χαρακτήρα παιδιά, που τους διαβάζουν και ονειρεύονται την μέρα που θα μάθουν να οδηγούν, για να αρχίσουν και αυτά να είναι 'καλοί οδηγοί' σύμφωνα με τα ερεθίσματα που τους δώθηκαν...
-
Καλα νομιζω πως σχολιαζουμε χωρις να γνωριζουμε ουτε καν λεπτομερειες. Μου ειναι αδιανοητο ενα περιοδικο μεγαλης κυκλοφοριας οπως το Drive να οργανανωνε κατι τετοιο το οποιο θα εγκυμονουσε πολλους κινδυνους. Μηπως δεν ειναι ετσι; Μηπως εγινε διαφορετικα;
Αν ξερει καποιος πληροφοριες για το γεγονος ας τις αναφερει, αλλα απο εκει κ μετα κριτικη σε κατι που δεν γνωριζουμε κ απλα υποθετουμε μου φαινεται λιγο υπερβολικη. -
Φίλε kleisj, όλα τα παραπάνω που αναφέρω δεν είναι 'πληροφορίες'?
Ναι, ΔΕΝ είναι έτσι, και ναι, ΕΓΙΝΕ διαφορετικά.
Τι περισσότερο θες να μάθεις?
Πιστεύω πως από τότε που φτιάχτηκαν τα Μέγαρα οι περισσότερες δοκιμές ΣΤΟ ΟΡΙΟ έγινεν εκεί, αργότερα και στις Σέρρες. Θυμάμαι το AMS που είχε κάνει (προ Μεγάρων) τεστ πρόσφυσης κύκλου στο Ελληνικό, κοντά στο Γκολφ.
Φυσικά παλιότερα δινόντουσαν τα πάντα στο δρόμο, αλλά υπήρχε η δικαιολογία (δεν είχαμε πίστα). Ακόμη και στην εκπομπή του Πατσουρέα που έβλεπα παλιότερα τα δοκίμαζε στο Καρτοντρόμο.
Βέβαια γνωρίζω πως τις μετρήσεις επιταχύνσεων τις κάνουν όλοι ή σχεδόν όλοι στην 'ευθεία της Θήβας', αλλά θέλω να πιστεύω πως κλείνουν την κυκλοφορία τουλάχιστο... Δε νομίζω να είναι και δύσκολο αφού δεν πρέπει να έχει καθόλου διασταυρώσεις το κομμάτι που δοκιμάζουν και άπλετη ορατότητα.Ναι, πες μας τώρα και ότι οι συντάκτες των περιοδικών (όλων των περιοδικών) οδηγούν τα αυτοκίνητα πάντα εντός ορίου ταχύτητας έχοντας την προσοχή τους την ποιότητα του 'κλάκ' όταν κλείνουν το ντουλαπάκι και στο πόσο ευανάγνωστα είναι τα όργανα.
Φυσικά και τρέχουν σε δημόσιους δρόμους και φυσικά κάποια στιγμή θα κινηθούν και στο όριο, ακριβώς όπως όλοι μας.
Αλλά θα φροντίσουν (πάλι όπως όλοι μας) αυτό να μη γίνεται εις βάρος κάποιου άλλου χρήστη του δρόμου.Άσε που έχουν και 2 φορές μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι σε όλους, ακριβώς λόγω της ιδιότητας τους.
Δε θα είναι και πολύ ευχάριστο να σου έχουν εμπιστευτεί ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο, να κάνεις βόλτες όπου θες με πληρωμένες βενζίνες και να γύρίσεις ρωτώντας 'ποιό είναι το τηλέφωνο του τμήματος φανοποιίας', σωστά? -
Πάντως μ'αρέσει που 3 άνθρωποι έχουν ψηφίσει 'ναι' και άλλοι 4 'ναι, και συμμετείχα'!
Προφανώς υπάρχουν πολλοί πλακατζήδες στο forum. -
Φίλε kleisj, όλα τα παραπάνω που αναφέρω δεν είναι 'πληροφορίες'?Ναι, ΔΕΝ είναι έτσι, και ναι, ΕΓΙΝΕ διαφορετικά.
Τι περισσότερο θες να μάθεις?
Εγω προσωπικα τιποτα!
-
-
Βέβαια γνωρίζω πως τις μετρήσεις επιταχύνσεων τις κάνουν όλοι ή σχεδόν όλοι στην 'ευθεία της Θήβας', αλλά θέλω να πιστεύω πως κλείνουν την κυκλοφορία τουλάχιστο... Δε νομίζω να είναι και δύσκολο αφού δεν πρέπει να έχει καθόλου διασταυρώσεις το κομμάτι που δοκιμάζουν και άπλετη ορατότητα.Ναι, πες μας τώρα και ότι οι συντάκτες των περιοδικών (όλων των περιοδικών) οδηγούν τα αυτοκίνητα πάντα εντός ορίου ταχύτητας έχοντας την προσοχή τους την ποιότητα του 'κλάκ' όταν κλείνουν το ντουλαπάκι και στο πόσο ευανάγνωστα είναι τα όργανα.
Φυσικά και τρέχουν σε δημόσιους δρόμους και φυσικά κάποια στιγμή θα κινηθούν και στο όριο, ακριβώς όπως όλοι μας.
Αλλά θα φροντίσουν (πάλι όπως όλοι μας) αυτό να μη γίνεται εις βάρος κάποιου άλλου χρήστη του δρόμου.
Άσε που έχουν και 2 φορές μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι σε όλους, ακριβώς λόγω της ιδιότητας τους.
Δε θα είναι και πολύ ευχάριστο να σου έχουν εμπιστευτεί ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο, να κάνεις βόλτες όπου θες με πληρωμένες βενζίνες και να γύρίσεις ρωτώντας 'ποιό είναι το τηλέφωνο του τμήματος φανοποιίας', σωστά?Το αν θα φροντίσουν ή όχι, άστο καλύτερα... Δυστυχώς έχει τύχει να δω κάποιους με τα ίδια μου τα μάτια...
Από την άλλη δεν νομίζω να έχει σχέση το να οδηγήσεις ένα αυτοκίνητο παράνομα με το να το κάνεις ΑΡΘΡΟ το ότι οδήγησες παράνομα (πόσο μάλιστα σε ομαδικό επίπεδο...). Σκέψου πως πολλά παιδιά τους θαυμάζουν και τους αντιγράφουν, και πως με τα μυαλά και την εμπειρία των 20βγάλε λίγα πράγματα φιλτράρονται ξανά...
-
Μήπως πρέπει να πάψουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας? Είναι γελοίο να αναφερόμαστε σε “τήρηση της νομιμότητας” και σε “ελεγχόμενο βαθμό επικινδυνότητας” όταν συζητάμε για δοκιμές περιοδικών. Αν όντως γουστάρουμε τήρηση της νομιμότητας τότε άπαντες οι δημοσιογράφοι-δοκιμαστές θα έπρεπε να έχουν περάσει 10άδες αυτόφορα και να έχουν στερηθεί δια παντός τα διπλώματα οδήγησης τους (αν τουλάχιστον οι πληροφορίες που δίνουν στα άρθρα δοκιμών είναι ακριβείς και όχι πλάσματα της φαντασίας τους …)
Σταχυολογώ από μνήμης (συνεπώς όχι αυτολεξεί) κάποια από τα σχόλια που θυμάμαι ότι έχουν δημοσιευτεί σε αντίστοιχα τεστ, συγκριτικές δοκιμές και ειδικές διαδρομές των 4τροχών:
*Αθήνα – Μέγαρα μισή ώρα δρόμος – για την E46 M3
*Σου επιτρέπει να κινείσαι με τουλάχιστον 100 χιλιόμετρα παραπάνω από τα άλλα αυτοκίνητα στις ανοιχτές καμπές της εθνικής – για το Mitsu Lancer EVO VIII
*Αναπτύσει στιγμιαία ταχύτητες της τάξης των 130-140 χιλιομέτρων” – για κάποιο Impreza σε ανάβαση στην Πάρνηθα.Βαριέμαι να ψάξω το αρχείο μου με τα παλιά τεύχη των 4τροχών για να αναφέρω λέξη προς λέξη 10αδες αντίστοιχα δημοσιεύματα …
Μήπως, τελικά, για μια ακόμα φορά 'κάποιοι είναι περισσότερο ίσοι' απέναντι 'στον νόμο' από τους υπολοίπους?
Π.χ. Οι δημοσιογράφοι των 4τροχών σε σχέση με τους δημοσιογράφους άλλων εντύπων?
Π.χ. Οι πιτσιρικάδες συντάκτες των 10δων νεότευκτων ελληνικών περιοδικών αυτοκινήτου σε σχέση με τον “μέσο γρήγορο οδηγό”?
Π.χ. Ο μάγκας αγωνιζόμενος που ψάχνει οριακά την διαδρομή της όποιας ανάβασης με το πολιτικό του αυτοκίνητο ή-και κάνει παράνομες δοκιμές με το αγωνιστικό του σε σχέση με τον πραγματικό ή κατά φαντασία χερά που κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα για την πλάκα του και χωρίς χορηγούς και τσιγκάκια?Και κλείνοντας να ξεκαθαρίσω ότι ενώ είμαι τακτικό(τατο)ς αναγνώστης των 4τροχών είμαι περιστασιακός μόνον αναγνώστης του drive (το οποίο δεν μου πολυαρέσει και γενικότερα λόγω ύφους).
Μέσα σε όλο αυτό το χαμό οι (εκ παρεξηγήσεως ή μη αδιάφορο) “παράνομοι αγώνες” του drive μας μαράνανε?
Ευτύχης
-
Προσυπογράφω κάθε λέξη που έγραψες Ευτύχη!
-
Ευτύχη
Συμφωνώ σε όλα αυτά που γράφεις .
Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας , ότι οι
δοκιμαστές του 'δικού μας' περιοδικού είναι παρθένες
και οι 'άλλοι' είναι οι παράνομοι και οι κακοί.Ομως επειδή με τα γραπτά τους διαμορφώνουν χαρακτήρες
,τουλάχιστον στις μικρές ηλικίες 15 -20, καλό θα ήταν να μην
υπάρχουν κεντρικά θέματα με παράνομες συμπεριφορές ,
κόντρες και γενικά 'γλυκιά παράνομη γεύση' γιατί αυτό γίνεται
συνείδηση στους μετέπειτα νέους οδηγούς.
Οχι πως δεν τα έχω κάνει κι εγώ (για να μην πω για άλλους)
οχι ότι δεν είναι ωραία να ντριφτάρεις σε πλατείες
οχι ότι δεν ειναι ωραία να πηγαίνεις με 200+
ΑΛΛΑ δεν μπορείς να τα γράφεις στο κεντρικό θέμα του περιοδικού
και να μην σχολιαστεί αρνητικά ακόμα κι απ΄αυτούς που κάνουν
τα ίδια.ΥΓ. Που χάθηκες
-
Βασίλη συμφωνώ μαζί σου.
Οδηγικές υπερβολές και ενθουσιώδης παρεκτροπές όχι μόνον έχουμε κάνει όλοι μας, αλλά πιθανότατα να εξακολουθήσουμε να κάνουμε ανεξαρτήτως του τι οδηγούμε (από νοικιάρικο micra, μέχρι ιδιόκτητο CTR).
Η ένσταση μου αφορά στο ότι σε ένα σύστημα απολύτως αποδιοργανωμένο, όπου δεν τηρούνται οι στοιχειώδεις κανόνες νομιμότητας, το κατ επιλογήν δημόσιο κράξιμο και αποδοκιμασία είναι άτοπο, μη αποτελεσματικό και επιπρόσθετα δείχνει μεροληπτικό.
Για αυτό ακριβώς πιστεύω ότι για λόγους στοιχειώδους συνέπειας και τήρησης των ισορροπιών, ή θα πρέπει να υποστηρίζουμε την τήρηση του ΚΟΚ και των νόμων καθ ολοκληρίαν και χωρίς εξαιρέσεις, ή θα πρέπει να ανεχθούμε τις όποιες παρεκτροπές ανεξαρτήτως από που προέρχονται, επιδεικνύοντας τον ίδιο βαθμό ανοχής προς τους “παραβάτες” ...
… “Ένοχος, Ένοχον ού ποιεί” λοιπόν ή απλοελληνιστί: “Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί”
Ευτύχης,
Υ.Γ. Όντως χαθήκαμε ρε βασίλη ... λίγο η δουλειά, λίγο η βαρεμάρα, λίγο η ανακύκλωση των ίδιων θεμάτων στο φόρουμ … ελπίζω να επανέλθω δριμύτερος σύντομα
-
Iparxei k i alli apopsi.
Apo oso kserw kanena allo entipo ektos twn 4T den pigainei stin pista twn Megarwn i twn Serrwn pou einai ta kateksoxi katallila meri gia na dokimasei kaneis sto orio ta autokinita. Kai profanws den einai panta to kostos to thema giati stin prokeimeni periptosi egine ena arketa pio akriboa fantazomai taksidi stin Kriti.
-
Κατακριτέοι και οι 4Τ για όποτε γράφουν τέτοια φάουλ, αλλά δύο φορές κατακριτέος όποιος γράφει πως το Α αμάξι πιάνει 130-140 στις ευθείες ανάμεσα στις φουρκέτες της Πάρνηθας, αλλά το Β παίρνει το αίμα του πίσω προσπερνώντας το Α στην εθνική, αφού έχει τελική που δεν περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 (και ειλικρινά μου είναι αδιάφορο αν είναι οι 4Τ το Ντράιβ, το Καρ, το Νίτρο ή ο Ριζοσπάστης αυτός που το γράφει...)
Με απλά λόγια κάκιστο το να δίνεις την αίσθηση πως το καλό αμάξι δεν πειράζει και να το τρέξεις με παράνομα χιλιόμετρα (και να ωθείς σε αυτό το σκεπτικό νέα παιδιά που ίσως μέχρι τώρα κάθονται μόνο στο πίσω κάθισμα), αλλά δύο φορές κάκιστο το να τους δίνεις και το κακό παράδειγμα ενός παράνομου αγώνα, κόντρας, άτυπου για τη δόξα, το 'γαμώτο', ή δεν ξέρω τι άλλο.
Να αναφέρουν πως σε συνεννόηση με την αστυνομία έκλεισαν ένα δρόμο που δεν ενόχλησε την κυκλοφορία (κίνηση) και έκαναν Ο,ΤΙ ήθελαν, ναι, καλώς το γράφουν (με την διευκρίνιση βέβαια, και φυσικά να μην είναι ψέμμα...), αλλά επειδή τους κατέβηκε στο κεφάλι είπαν να το κάνουν, ε, όχι, αυτό είναι απαράδεκτο! (είτε είναι εξώφυλλο είτε όχι, αλλά πόσο μάλλον να είναι εξώφυλλο...)
Και ΟΠΟΙΟ περιοδικό να το γράψει αυτό... Άλλο να το πει στην παρέα του ο συντάκτης, άλλο να το δω γραμμένο, και φυσικά άλλο να τον δω να μου έρχεται από απέναντι διπλωμένος 'με όσα' και να είμαι 60άρης καρδιακός και χ.κα και αν έχει τον 'απόλυτο έλεγχο' ενός αμαξιού που πρωτοοδήγησε πριν λίγα χιλιόμετρα...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Κατακριτέοι και οι 4Τ για όποτε γράφουν τέτοια φάουλ, αλλά δύο φορές κατακριτέος όποιος γράφει πως το Α αμάξι πιάνει 130-140 στις ευθείες ανάμεσα στις φουρκέτες της Πάρνηθας, αλλά το Β παίρνει το αίμα του πίσω προσπερνώντας το Α στην εθνική, αφού έχει τελική που δεν περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 (και ειλικρινά μου είναι αδιάφορο αν είναι οι 4Τ το Ντράιβ, το Καρ, το Νίτρο ή ο Ριζοσπάστης αυτός που το γράφει...)Με απλά λόγια κάκιστο το να δίνεις την αίσθηση πως το καλό αμάξι δεν πειράζει και να το τρέξεις με παράνομα χιλιόμετρα (και να ωθείς σε αυτό το σκεπτικό νέα παιδιά που ίσως μέχρι τώρα κάθονται μόνο στο πίσω κάθισμα), αλλά δύο φορές κάκιστο το να τους δίνεις και το κακό παράδειγμα ενός παράνομου αγώνα, κόντρας, άτυπου για τη δόξα, το 'γαμώτο', ή δεν ξέρω τι άλλο.
Να αναφέρουν πως σε συνεννόηση με την αστυνομία έκλεισαν ένα δρόμο που δεν ενόχλησε την κυκλοφορία (κίνηση) και έκαναν Ο,ΤΙ ήθελαν, ναι, καλώς το γράφουν (με την διευκρίνιση βέβαια, και φυσικά να μην είναι ψέμμα...), αλλά επειδή τους κατέβηκε στο κεφάλι είπαν να το κάνουν, ε, όχι, αυτό είναι απαράδεκτο! (είτε είναι εξώφυλλο είτε όχι, αλλά πόσο μάλλον να είναι εξώφυλλο...)
Και ΟΠΟΙΟ περιοδικό να το γράψει αυτό... Άλλο να το πει στην παρέα του ο συντάκτης, άλλο να το δω γραμμένο, και φυσικά άλλο να τον δω να μου έρχεται από απέναντι διπλωμένος 'με όσα' και να είμαι 60άρης καρδιακός και χ.κα και αν έχει τον 'απόλυτο έλεγχο' ενός αμαξιού που πρωτοοδήγησε πριν λίγα χιλιόμετρα...
Δεν εχω διαβασει καν το αρθρο για την περιπτωση που συζητιεται αλλα μου φαινεται Γιωργο οτι γινεσαι υπερβολικος.
Ετσι οπως τα λες πρεπει να σταματησουν ολα τα car-test ανα τον κοσμο! Να γινονται μονον σε πιστες κ ισως να πρεπει να απογορευτουν κ τ αυτοκινητα που αναπτυσουν ταχυτητες ανω των 140χλμ για να ειμαστε ολοι ασφαλεις κ νομιμοι στην κινηση στον δρομο!!!
Οτι κ να κανουν τα περιοδικα δεν παροτρυνουν τους πιτσιρικαδες να τρεξουν. Δεν εχουν αναγκη για να τρεξουν, ή οχι, κανενα Drive, 4T κ οποιοδηποτε αλλο περιοδικο του χωρου. Αν το μυαλο ειναι γιαουρτι κ ο μπαμπας οπλιζει το παιδι του με καποιο πυροβολο σε μικρη ηλικια, κ αυτο με την σειρα του παει κ τσακιστει τα περιοδικα θα φταινε;
Σαφεστατα δεν πρεπει να παροτρυνουν το κοινο να τρεχει κ να κανει κοντρες ή οτιδηποτε αλλο αλλα μην τους ριχνουμε κ ευθυνη. Στο κατω κατω οποιος θελει τ αγοραζει. Εδω υπαρχουν τοσα αλλα που μας σκοτωνουν καθημερινα στον δρομο κ ασχολουμαστε με κατι υποθετικο κ βαθυστοχαστο.
Αφου προαναφερθηκε οτι δεν εγινε κατι σε μορφη παρανομου αγωνα! Γιατι κολλαμε σ αυτο; Ετσι καταλαβα τουλαχιστον!
Στα διαφορα τεστ που κανουν τα περιοδικα στην Ελλαδα κ στον κοσμο πολλες φορες ξεπερνουν τα ορια του νομιμου. Αλλα απο εκει κ μετα δεν ειναι διαφημιση για ενα εγκυρο μεγαλης κυκλοφοριας περιοδικο να διαφημιζει κ να περηφανευεται παρανομες ενεργειες του παροτρυνοντας το κοινο του να κανει το ιδιο. Καταρχην πιστευω οτι κατι τετοιο θα μπορουσε να κινησει εναντιων του περιοδικου νομικες ενεργειες κ κυρωσεις!
Παράνομοι Αγώνες