-
Επειδη αναφερθηκε πως το νεο Ιμπρεζα δεν εχει δεικτη θερμοκρασιας νερου, εχει λαμπακια με διαφορετικο χρωμα ωστε οταν ειναι κρυο αναβει το κιτρινο, οταν ειναι σε κανονικη θερμοκρασια λειτουργιας το πρασινο κι οταν ξεπερασει την φυσιολογικη θερμοκρασια του το νερο αναβει κοκκινο.
-
Πάντως Δημήτρη δεν παύει να ξενίζει αυτη η κίνηση απο την Σουμπαρού και αν πρόκειται για προσπάθεια μείωσης κόστους είναι λίγο άστοχη....
Η πληροφόρηση ενός αναλογικού οργάνου δεν αντικαθίσταται από 3 λάμπες οσο 'διαφωτιστικές' κι αν είναι.... -
Εγω παλι λεω πως στις περισσοτερες περιπτωσεις αυτο ειναι καλο Λεωνιδα και προσωπικα το προτιμω, σκεψου μονο ποσο συχνα παρατηρεις τη θερμοκρασια νερου κι αν αυτη ανεβει πσοο γρηγορα θα το καταλαβεις ενω το λαμπακι αν αναψει και ειναι κοκκινο αμεσως θα το δεις, ειδικα οι πιο απροσεχτοι οδηγοι που ειναι και η πλειοψηφια, σωστα;
Δηλαδη μπορει να ειμαστε κολλημενοι ολοι με το αναλογικο οργανο αλλα εφοσον υπαρχει ο σενσορας θερμοκρασιας νερου δεν ειναι θεμα κοστους πιστευω το να μπει μια βελονα αντι για τρια λεντακια με κυκλωμα αλλα καθαρα θεμα χρηστικοτητας. -
Που βοσκουν αδερφε γιατι θελω να βαλω και τα δικα μου να κανουν παρεα...
-
Α οκ,εγω θα τα στειλω Αζερμπαιτζαν μαζι με ενος φιλου γιατι θελω να εχουν κρυο αιμα..
-
Οχι βρε μονο για αλλαγη φυλλου..πανε και για 'μεγεθυνση'...αααχ,αδιαβαστο σε πιανω..
-
Φίλοι το είδα live σήμερα!!
Στο ΔΑΙΣ στο Μαρούσι το απόγευμα, στο κλασσικό μπλε της Subaru!!
Mην με ρωτήσετε έκδοση,διασταυρωθήκαμε στο δρόμο,απλά να πω ότι από κοντά τρώγεται,και ότι του λείπει η αγριάδα των τωρινών,σαν πιο φρέσκο και πιο χαμηλό Mazda 3, μού φάνηκε στο πλάι....επίσης,τα πίσω φώτα θέλουν αλλαγή!
Καλύτερο από ότι στις φωτογραφίες...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Φίλοι το είδα live σήμερα!!Στο ΔΑΙΣ στο Μαρούσι το απόγευμα, στο κλασσικό μπλε της Subaru!!
Mην με ρωτήσετε έκδοση,διασταυρωθήκαμε στο δρόμο,απλά να πω ότι από κοντά τρώγεται,και ότι του λείπει η αγριάδα των τωρινών,σαν πιο φρέσκο και πιο χαμηλό Mazda 3, μού φάνηκε στο πλάι....επίσης,τα πίσω φώτα θέλουν αλλαγή!
Καλύτερο από ότι στις φωτογραφίες...
αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντα...
-
Ειδικα με τα δικα μας αγροτικα, γι'αυτο ξαναλεω περιμενετε να δουμε απο κοντα το STI που θα ναι και πρησμενο και βγαζουμε συμπερασματα με την ησυχια μας!
Αυτοι παλι οι Ιαπωνες ειναι για τον φουτσο, ειπαν θα το δειξουν Φρανκφουρτη και τωρα το πανε για εκθεση Τοκυο Οκτωβρη μαζι με το 10αρι EVO και το Skyline, μην τυχει και παρουσιασει κανεις αλλος αργοτερα απο αυτους λες και υπαρχει περιπτωση να κανουν καμια αλλαγη (προς το χειροτερο μπορει...). -
η airdesign εχω ακούσει ότι ετοιμαζει ενα μαματο body kit καθόλου καγκούρικο
-
χτες πέτυχα 3 new impreza στο δρόμο ... έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν
-
τα πρώτα θύματα ;
-
σοβαρα μιλας Γιαννη ?
κοιτα να δεις που θα γινει και best seller αυτη η γενια,δε πα να λεμε οτι θελουμε,εδω...
πως λεμε 'δε με νοιαζει πως εισαι,ο εσωτερικος σου κοσμος μετραει'
(ρε μπας κ ηταν test drive αυτα που ειδες...) ???
Β. -
στη Μανδρα Ελευσινας ειδα περι τα 500 κομματια wrx σε μπλε μαυρο και ασημι ολα hatch..
-
Το drive πάντως αναφέρει κάτι για την παραγωγή του wrx. Δεν ξέρω αν οντως εννοούν παραγωγή ή εισαγωγή, αλλά λένε ότι θα βγουν 500 συνολικά, 80 στην ελλάδα και μετά τέρμα, μόνο sti όσον αφορά τις φτερούγες.
-
θα ανεβεί η τιμή των μεταχειρισμένων impreza μου φαίνεται...
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
περασα σημερα απ την σουμπαρου κ ειχε μεσα το wrx.
πωω τι αηδια αμαξι ρε φουστη μου..σαν νταεγου με αεραγωγο μπροστα.
μπλιαξμεσα σε 6-7 μηνες καποια εταιρια(δεν ειμαι σιγουρος ποια απο τις 3 θα ειναι) θα εχει ετοιμο ενα bodykit με αλλα φωτα(μπρος-πισω) ,αλλο προφυλακτηρα, ενα ωραιο σχεδιαστικό highlight στο πλάι μία πανεμορφη αεροτομή(σε σχημα τριγωνου) στην οροφη και αλλα. Το bodykit θα ειναι σαν εργοστασιακό τα διάφορα parts δε θα φαινονται οτι ειναι after market
-
ESP έχει το νέο impreza;
-
Ναι....
-
...μια απο τα ιδια ειδικα για το ατμοσφαιρικο που ειναι αηδια...
Νεο Impreza