-
έτοιμο να σε καταπιεί είναι!
-
Αυτή είναι Σουμπαρούκλα!!!
-
-
ΤΕΡΑΣ το wrc.Επιτέλους ένα άγριο subaru που ταιριάζει απόλυτα (καλά έστω μπροστά) η εμφάνιση με το χαρακτήρα του.Να στείλουμε όλοι μαζί συγχαρητήρια στο Ζαπατίνα που τους μάζεψε....
-
Τουλάχιστο θα φύγουν οι Γάλλοι από το WRC, να πάρουν και κανένα πρωτάθλημα!!
-
Σαν ξερατό είναι! Ο λαλάκας ο Ζαπατίνας πιωμένος ήταν όταν το σχεδίαζε;;;
-
Ωραιο είναι αλλα κατα τη γνώμη μου αυτή η μάσκα που του δίνει 'προσωπικότητα' είναι απαράδεκτη, καλύτερα θα ήταν κάπως έτσι:
Αλλα και ο αεραγωγός στο καπό, ειδικά στα WRC μοντέλα εκεί που είναι δε κάνει τίποτα, μάλλον έχει μείνει για λόγους 'παράδοσης'
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ωραιο είναι αλλα κατα τη γνώμη μου αυτή η μάσκα που του δίνει 'προσωπικότητα' είναι απαράδεκτη, καλύτερα θα ήταν κάπως έτσι:http://www.ikengr.com/images/frames/swrt_01.jpg
Αλλα και ο αεραγωγός στο καπό, ειδικά στα WRC μοντέλα εκεί που είναι δε κάνει τίποτα, μάλλον έχει μείνει για λόγους 'παράδοσης'
Mε βρίσκεις σύμφωνο
-
Poly kalytero! Etsi opws to ekane o Zapantinas moiazei me seat...
Pou na deite xalia to neo forester... -
IKE να σε προσλάβουμε στη σουμπαρού . Μάλλον καλύτερο από τον Ζαπατίνα το έκανες
-
Εγω απλώς εξέφρασα τη λαική οργή
Πάρτε και ένα με περισσότερη 'προσωπικότητα':
-
-
Νομιζω οτι πρεπει να παει για facelift πριν καν βγει... Προτεινω το δευτερο σχεδιο του ΙΚΕ. Εγραψε!!!!
-
εχω την αισθηση οτι η προσωπικοτητα του δεξιου φαναριου ειναι λιγο μεγαλυτερη απο του αριστερου
-
Ελα μωρε!!! Διορθωνονται αυτα
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
εχω την αισθηση οτι η προσωπικοτητα του δεξιου φαναριου ειναι λιγο μεγαλυτερη απο του αριστερουΕίναι επειδή τα έχει πάρει στη κράνα και σε λοξοκοιτάζει
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
εχω την αισθηση οτι η προσωπικοτητα του δεξιου φαναριου ειναι λιγο μεγαλυτερη απο του αριστερου
Είναι επειδή τα έχει πάρει στη κράνα και σε λοξοκοιτάζει
εγω θελω να το βλεπω ως 'μοu κλεινει το ματι' 'come and ride me baby'
-
Δεν ειναι και τοσο ασχημο...
Ετσι κι αλλιως το 'ζουμι' βρισκεται στον Boxer και οχι στην εξωτερικη εμφανιση. -
Οριστε και η εκδοση Spec-C...
-
Mα αν δεν κάνω λάθος spec C δεν ονομάζεται και η έκδοση που κυκλοφορεί τώρα?
Η αεροτομή στο πάνω μέρος του πίσω παμπρίζ απλά απαράδεκτη.
Νεο Impreza