-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=72&NEWS_DATA_ID=49345
να ετοιμάζονται τα συγκριτικά
Να και μια απο τισ φωτό που έλεγα λίγο παραπάνω και είναι και ποιο αρμονική. Συγκριτικό με ποιο μικρό δεν καταβαίνω θα γίνει. Είναι γεννημένο πρωταθλητής αρκεί να μην γίνει καμία μαλακία και στοιχίζει ποιο πολύ απο το άστρα όπως το προηγούμενο οταν πρωτοβγήκε!!
με ποιο μικρό; όσο μικρό είναι το νέο Grande... Corsa, άλλο τόσο είναι και το 306... 207 μάλλον
Με κοινά μηχανικά μέρη με το GP λες να διαφέρει πολύ;
Με αντίστοιχες διαστάσεις με τα Clio ΙΙΙ, 207, Fabia, Polo, Ibiza, Grande Punto λες να μην γίνεται συγκριτικό;
πρωταθλητής σε τι;
-
Ωπα ρε παυλο. Στο λεπτό απάντηση! Κάνε μια επεξεργασία γιατί είδα τις άλλες φωτό και άλλαξα το μήνυμα μου. Το μίκρα πανέμορφο? Αν ήταν πανέμορφο θα πούλαγε. Ούτε στις γκόμενες δεν αρέσει αυτό τό σχέδιο. Χάλι εντελώς.Γνωρίζεις φυσικά ότι αυξήθηκε η παραγωγή του Micra κατά 25% λόγω αυξημένης ζήτησης, ε;
Εμένα το Corsa και το υπάρχον και το 'μέλλον' μου αρέσουν! Τιμόνι καλό και ανάρτηση για 'αλητείες' θα αποκτήσει; Εκεί νομίζω ότι χωλαίνει το υπάρχον μοντέλο...και κινητήρα καλό έχει, και κατανάλωση μικρή έχει, και χώρους καλούς έχει, ίσως λίγη καλύτερη ποιότητα (κάτι πόρτες σαν τσιγαρόχαρτα) θα ήθελε, αλλά το μόνο που του έλειπε για να το θεωρώ εξαιρετικό ήταν η οδηγική πλευρά...
-
Aπο το διαφημηστικό που ετοιμάζεται:
http://img17.imagevenue.com/img.php?loc ... 86_z44.jpg
Και φυσικά είναι ακριβώς όπως τα προηγούμενα σχέδια
-
Ωραίος είσαι βρε Παυλίτο, μας βάζεις στην πρίζα να δούμε φωτό απο το διαφημιστικό και μετά μας βάζεις και σπασμένα λινκ. Φτιάχτα γρήγοραααα...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=72&NEWS_DATA_ID=49345
να ετοιμάζονται τα συγκριτικά
Να και μια απο τισ φωτό που έλεγα λίγο παραπάνω και είναι και ποιο αρμονική. Συγκριτικό με ποιο μικρό δεν καταβαίνω θα γίνει. Είναι γεννημένο πρωταθλητής αρκεί να μην γίνει καμία μαλακία και στοιχίζει ποιο πολύ απο το άστρα όπως το προηγούμενο οταν πρωτοβγήκε!!
με ποιο μικρό; όσο μικρό είναι το νέο Grande... Corsa, άλλο τόσο είναι και το 306... 207 μάλλον
Με κοινά μηχανικά μέρη με το GP λες να διαφέρει πολύ;
Με αντίστοιχες διαστάσεις με τα Clio ΙΙΙ, 207, Fabia, Polo, Ibiza, Grande Punto λες να μην γίνεται συγκριτικό;
πρωταθλητής σε τι;
Ξέχασες το Getz!!!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ωπα ρε παυλο. Στο λεπτό απάντηση! Κάνε μια επεξεργασία γιατί είδα τις άλλες φωτό και άλλαξα το μήνυμα μου. Το μίκρα πανέμορφο? Αν ήταν πανέμορφο θα πούλαγε. Ούτε στις γκόμενες δεν αρέσει αυτό τό σχέδιο. Χάλι εντελώς.
Γνωρίζεις φυσικά ότι αυξήθηκε η παραγωγή του Micra κατά 25% λόγω αυξημένης ζήτησης, ε;
Εμένα το Corsa και το υπάρχον και το 'μέλλον' μου αρέσουν! Τιμόνι καλό και ανάρτηση για 'αλητείες' θα αποκτήσει; Εκεί νομίζω ότι χωλαίνει το υπάρχον μοντέλο...και κινητήρα καλό έχει, και κατανάλωση μικρή έχει, και χώρους καλούς έχει, ίσως λίγη καλύτερη ποιότητα (κάτι πόρτες σαν τσιγαρόχαρτα) θα ήθελε, αλλά το μόνο που του έλειπε για να το θεωρώ εξαιρετικό ήταν η οδηγική πλευρά...
Μπές μέσα σε ένα gtc να δείς τιμόνι και ανάρτηση και φαντάσου το corsa μετά απο 2 χρόνια εξέλιξης. Το αυτοκίνητο σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι καταπληκτικό στον δρόμο και όπως έχουν τα πράγματα στην κατηγορία αυτή την στιγμή νομίζω ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα ανταγωνισμού.
-
Μακάρι αυτό που λες για το GTC και λοιπά να γίνει, γιατί οι εταιρείες όταν μοιράζουν ρόλους στα μοντέλα τους δεν φημίζονται για τέτοια χουβαρδαλίκια...
Το 'πρόβλημα ανταγωνισμού' εννοείς ότι δεν θα το φτάνει κανένα άλλο; Πολύ θα ήθελαν να το πιστέψουν και οι της Όπελ...
Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός σε τέτοιες κατηγορίες, ΠΑΝΤΑ.-
-
Φίλε interland θα βγάλουμε άκρη και με τις προηγούμενες φωτό...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Aπο το διαφημηστικό που ετοιμάζεται:
http://img17.imagevenue.com/img.php?loc ... 86_z44.jpg
Και φυσικά είναι ακριβώς όπως τα προηγούμενα σχέδια
Πω πω κούκλα είναι απο πίσω σε μαύρο!!! Καλά το έιπα παραπάνω... ποιος ανταγωνισμός!!
-
Φυσικά και θα είναι πολύ καλό αυτοκίνητο
Mε το πάτομα του G.Punto = ( οχι πολύ βαρύ + στρίβει + 5 αστέρια)
βάλε και τις καλές Twinport μηχανές
-
Πω πω κούκλα είναι απο πίσω σε μαύρο!!! Καλά το έιπα παραπάνω... ποιος ανταγωνισμός!!
Φήμες αναφέρουν ότι οι υπόλοιπες αυτοκινητοβιομηχανίες ετοιμάζονται να αποσύρουν τους αντιπάλους του νέου Corsa, δεν έχουν καμία ελπίδα όταν παρουσιαστεί.
Όσοι θέλουν να αγοράσουν Clio, 207, G. Punto, Yaris, Colt, Swift και λοιπά εκτρώματα/χρέπια ας τρέξουν να προλάβουν, είναι λίγα τα ψωμιά τους!!! -
Ξέχασες το Getz!!!
Τρέμετε... έρχεται το νέο Corsa
-
Πάμε να κρυφτούμε!
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Φυσικά και θα είναι πολύ καλό αυτοκίνητοMε το πάτομα του G.Punto = ( οχι πολύ βαρύ + στρίβει + 5 αστέρια)
βάλε και τις καλές Twinport μηχανές
Βέβαια, το πώς θα κρυφτεί ο ανταγωνισμός, τη στιγμή που το 'καλό' 95άρι g. punto σέρνεται, ενώ το corsa θα φοράει τον 90άρη 1.4, παραμένει μυστήριο...
Πάντως, τους το αναγνωρίζω, η φωτογραφία του εσωτερικού αποκαλύπτει ότι το καινούργιο corsa θα έχει και... τιμόνι!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Φήμες αναφέρουν ότι οι υπόλοιπες αυτοκινητοβιομηχανίες ετοιμάζονται να αποσύρουν τους αντιπάλους του νέου Corsa, δεν έχουν καμία ελπίδα όταν παρουσιαστεί.
Όσοι θέλουν να αγοράσουν Clio, 207, G. Punto, Yaris, Colt, Swift και λοιπά εκτρώματα/χρέπια ας τρέξουν να προλάβουν, είναι λίγα τα ψωμιά τους!!! -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
http://pascalpierart.free.fr/photos/script/albums/userpics/10001/Prototype OPEL Corsa photo 05~1.jpgΦίλε interland θα βγάλουμε άκρη και με τις προηγούμενες φωτό...
Oι αεραγωγοί στην κεντρική κονσόλα μοιάζουν με αυτούς του antara. Άντε να έρθει να το δούμε αν και κάτι μου λέει ότι τα 90 άλογα του 1.4 θα είναι λίγα και γι'αυτό.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
http://pascalpierart.free.fr/photos/script/albums/userpics/10001/Prototype OPEL Corsa photo 05~1.jpg
Φίλε interland θα βγάλουμε άκρη και με τις προηγούμενες φωτό...
Oι αεραγωγοί στην κεντρική κονσόλα μοιάζουν με αυτούς του antara. Άντε να έρθει να το δούμε αν και κάτι μου λέει ότι τα 90 άλογα του 1.4 θα είναι λίγα και γι'αυτό.
Για κόντρες παίρνεις το 1.6opc με τα 180 άλογα. Για όλα τα άλλα πιστεύω ότι το 1.4 αρκεί. Μπορεί να βγεί και με τον 1.8 και τα 140 αλογα. Το gtc 140 έχει 19500 άρα το αντίστοιχο corsa θα έιναι κάπου στ 17500. 2-3 χιλιάρικα πάνω δηλαδή απο τα αντίστοιχα 1.4 του αναταγωνισμού με και 1 με 2 απο τα 1,6. Πιστεύω αξίζει το παραπάνω κόστος-δόσεις όπως αξίζει και στο gtc.
-
interland.gr
Δεν είναι θέμα κόντρας, είναι θέμα αίσθησης. Και αν κάποιος έχει συνηθίσει να έχει στο 1.4 supermini του δύναμη 10, αν στο επόμενο μοντέλο του δώσεις δύναμη 7, θα γκρινιάξει ΣΙΓΟΥΡΑ. Ακόμα και αν με τη δύναμη 7 τα βγάζει μια χαρά πέρα...I hope you get my point. -
Ακριβώς! Τα παραπάνω άλογα δεν χρησιμεύουν μόνο για να κάνεις κόντρες... Αλλά και για να κινήσαι (προσπεράσεις, ανηφόρες, φορτία κλπ) άνετα...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
interland.gr
Δεν είναι θέμα κόντρας, είναι θέμα αίσθησης. Και αν κάποιος έχει συνηθίσει να έχει στο 1.4 supermini του δύναμη 10, αν στο επόμενο μοντέλο του δώσεις δύναμη 7, θα γκρινιάξει ΣΙΓΟΥΡΑ. Ακόμα και αν με τη δύναμη 7 τα βγάζει μια χαρά πέρα...I hope you get my point.Δεν αντιλεγω φίλε μου αλλα δυστυχώς όλα αυτά τα καλούδια των νέων μοντέλων έχουν αυτό το αποτέλεσμα. Για αυτό πρότεινα και τα 1.6 ή με 2 χιλιάρικα παραπάνω την 1.8 αν θέλεις το κάτι παραπάνω. Έτσι και αλλιώς στην κατηγορία τα περισσότερα είναι 1 με 1.2 που κυκλοφορούν. Για τους υπόλοιπους 8α πρέπει να ανέβουν σε κινητήρα. Και τώρα που καταργήθηκαν και τα τεκμήρια δεν βλέπω τον λόγο να μην το κάνει κάποιος:)
Opel Corsa 2006