-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ωραίος ήχος, ωραίες πινελιές αλλά άμα είναι πάλι εκείνο το 'στεγνό', αποστειρωμένο πράγμα που έχει μόνο στόχο το αποτέλεσμα, την πρακτικότητα στην καθημερινή χρήση κτλ...βράστα!!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ωραια ηρθε κι αλλος εγκαθετος γιατι τοση ωρα ημουν μονος μουφώναξε κανείς;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ωραίος ήχος, ωραίες πινελιές αλλά άμα είναι πάλι εκείνο το 'στεγνό', αποστειρωμένο πράγμα που έχει μόνο στόχο το αποτέλεσμα, την πρακτικότητα στην καθημερινή χρήση κτλ...βράστα!!
Δεν το λέω κοροιδευτικά!! Απλα θέλει το κατιτίς του ρε γμτ! Αλλιώς μην το λες RS και δημιουργείς προσδοκίες!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ωραια ηρθε κι αλλος εγκαθετος γιατι τοση ωρα ημουν μονος μου
φώναξε κανείς;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ωραια ηρθε κι αλλος εγκαθετος γιατι τοση ωρα ημουν μονος μου
φώναξε κανείς;
...τα μελη του http://www.egathetoi_ek_geniteis.com
-
http://www.carmagazine.co.uk/CAR-Featur ... Year-2009/
Δείτε το βίντεο (βασικά δείτε τα όλα... )
Πολύ καλός χρόνος για το TTRS, λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο αργότερο από την Cayman S.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
http://www.carmagazine.co.uk/CAR-Features/Performance-Car-of-The-Year-2009/Δείτε το βίντεο (βασικά δείτε τα όλα... )
Πολύ καλός χρόνος για το TTRS, λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο αργότερο από την Cayman S.
μηπως αυτοι ειναι οι χρονοι που εχει και στο fastestlaps?
(γιατι και εκει ενα αντιστοιχο αποτελεσμα ειχα βρει μου φαινεται, βαριεμαι να ψαχνω)το αυτοκινητο παντως αν σκεφτουμε τη ταπεινη του καταγωγη και τα μειονεκτηματα που επικαλουνται μερικοι για να το μειωσουν εφτασε πολυ μακρια, πιο μακρια απο οτι μερικοι **θεωρητικα ** τοποθετουν συγκεκριμενα αυτοκινητα με σουπερ ακαμψιες
εγω δεχομαι παντως οτι εχει ορια του γιατι ξεκινησε απο πολυ χαμηλοτερα απ'οτι οποιαδηποτε porsche και το οτι συγκρινεται με cayman μονο τιμητικο μπορει να ειναι..
απο κει και περα ειναι πιο φθηνο (θα μπορουσε να ναι και φθηνοτερο ισως) , σιγουρα θα ειναι πιο φιλικο και αποτελεσματικο στον πραγματικο δρομο, οποτε εκπληρωνει και με το παραπανω το σκοπο για τον οποιο φτιαχτηκε -
σωστος....το ττ rs αξιζει!!!! στις πιο απλες εκδοσεις το συζηταμε!
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
σωστος....το ττ rs αξιζει!!!! στις πιο απλες εκδοσεις το συζηταμε!κοιτα για μενα αυτο που οπωσδηποτε αξιζει ειναι το TTS , το RS θα το συζητουσα γιατι σε αυτα τα λεφτα υπαρχουν πολλα πραγματα που μου αρεσουν..
τα πιο μικρα ειναι σχετικο..εγω δεν τα προτιμησα, αλλα θα τα προτιμουσα σε σχεση με τον ανταγωνισμο τους.
το 200αρι ειδικα ειναι εξαιρετικο, το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν ειναι 4κουνα αν και με 200 αλογα δεν εχει και τοσο προβλημα..ουτε και με παραπανω εχει προβλημα απλα θα το βοηθουσε πιστευωτο 3.2 για κανενα λογο..
το 160αρι επισης δε θα το επαιρνα , αλλα δεν ειναι και τοσο ασχημο αν σε καποιον αρεσει το συγκεκριμενο μοντελο και δε θελει και τρελα γκαζια (δε θα σερνεται κιολας ) και μαλιστα ξερω τετοιο ατομο..
αλλωστε μην ξεχναμε τις 2λιτρες Ζ4 , τις πανακριβες slk με τα 160, ή ακομα και το 2λιτρο mx5 που κανει λιγο λιγοτερα
το 200αρι παντως ειναι πολυ καλη επιλογη γιατι ειναι ελαφρυ, γρηγορο και καλοστημενο..
το οτι ειναι ειναι μπροστοκουνα δεν το κανει τελικα να υστερει σε σχεση με τους πισωκινητους αντιπαλους και η τιμη ειναι ανταγωνιστικη..δεν ειναι τυχαιο οτι εχει γιομισει ο τοποςΥΓ και σιγουρα ειναι αυτοκινητο για ατομα με σπορ ανησυχιες και αν διαφωνησεις θα σε περιποιηθει ο μορφεας
ΥΓ2 σε ολα τα παραπανω που αναφερω βαζω μεσα τον βασικο για μενα παραγοντα 'ελληνικη πραγματικοτητα'
αλλιως μπορει και να τσιμπουσα φθηνα (εξωτερικο) σχεδον 4λιτρο nissan (370Ζ)να και μια ενδιαφερουσα συγκριση (απο 4 γωνιες του πλανητη για οποιον σκεφτει οτι ειναι ο,τι να ναι )
http://fastestlaps.com/index.php?page_i ... 320de9d62a -
δεν θα το ελεγα κατι το τρελο....οι περισσοτεροι το αγοραζουν για την μοστρα...κανεις η σχεδον το 95% δεν μπορει να το παει οπως πρεπει και μπορει....αρα δεν ειναι τεκμηριο οτι το πηραν πολλοι!!1
σαν προσθιοκινητο αυτοκινητο δεν λεω καλο ειναι αλλα θα διαλεγα και καποιο αλλο!!! ειτε απο ιταλια που εχουν σ αυτα τα λεφτα μια αλλη κουλτουρα και ειναι και στριφτερα ειτε απο γαλλια ( ενταξει το περιμενουμε και ελπιζουμε να ναι καλο το rcz)
αλλα στο tt rs η εστω στο s με 4 κινηση τοτε ναι θα το σκεφτομουν σοβαρα! -
κι εγω και ας μην φτασω ποτε ουτε το 60% των δυνατοτητων τους
-
εγω παλι εχω παθει πλακα με το rs !!! ο ηχος απο το video πιο πανω ...και το στησιμο που διαβαζω ............με εχουν τρελανει..
απο τα λιγα audi που μου κεντριζουν το ενδιαφερουν...και αξιζουν.... -
Το 200άρι βγαίνει και σε τετρακούνα
Απλά δυστυχώς πριν 2.5 χρόνια δεν υπήρχε και δεν είχαμε και feedback εαν θα το βγάλουν (αφού στα μουλάρια δεν έβρισκες διαφορές)... ειδάλλως ένα 2.0TQ θα ήταν σαφώς καλύτερη επιλογή (με μερικά εξτρά στο fwd έρχεται μια η άλλη στην τιμή) ειδικά εαν υπάρχουν και προθέσεις tuning... -
@106
ναι αλλα το κοστος ειναι μυθικο -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
σαν προσθιοκινητο αυτοκινητο δεν λεω καλο ειναι αλλα θα διαλεγα και καποιο αλλο!!! ειτε απο ιταλια που εχουν σ αυτα τα λεφτα μια αλλη κουλτουρα και ειναι και** στριφτερα **ειτε απο γαλλια ( ενταξει το περιμενουμε και ελπιζουμε να ναι καλο το rcz)Υπονοείς κάτι...?
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Το 200άρι βγαίνει και σε τετρακούνα
Απλά δυστυχώς πριν 2.5 χρόνια δεν υπήρχε και δεν είχαμε και feedback εαν θα το βγάλουν (αφού στα μουλάρια δεν έβρισκες διαφορές)... ειδάλλως ένα 2.0TQ θα ήταν σαφώς καλύτερη επιλογή (με μερικά εξτρά στο fwd έρχεται μια η άλλη στην τιμή) ειδικά εαν υπάρχουν και προθέσεις tuning...ωχ ναι τωρα το ειδα
αλλα λεει μονο s-tronic
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... del_id=552η λυπημενη φατσουλα παει για το tuning, το 6αρι dsg δεν ειναι για πολλα πολλα
μεχρι stage 1 και παλι δε θα ημουν σιγουροςσαν προσθιοκινητο αυτοκινητο δεν λεω καλο ειναι αλλα θα διαλεγα και καποιο αλλο!!! ειτε απο ιταλια που εχουν σ αυτα τα λεφτα μια αλλη κουλτουρα και ειναι και** στριφτερα **ειτε απο γαλλια ( ενταξει το περιμενουμε και ελπιζουμε να ναι καλο το rcz)
Υπονοείς κάτι...?
106 στο ειπα εγω στη πισω σελιδα
διαβαζε τα ΥΓ -
Νομίζω οτι έφυγε...
Το s-tronic δεν είναι καν για full st.1... ένα ελαφρύ προγραμματάκι το σηκώνει... αλλά και πάλι δεν είναι άσχημα... γύρω στα 240 και 35 κιλά είναι μια χαρά για το ΤΤ...
-
Το s-tronic δεν είναι καν για full st.1... ένα ελαφρύ προγραμματάκι το σηκώνει... αλλά και πάλι δεν είναι άσχημα... γύρω στα 240 και 35 κιλά είναι μια χαρά για το ΤΤ...
ναι εκει ειναι τουμπανο, αλλωστε κι εσυ καπου εκει δεν εισαι?
αν επαιρνα τωρα καρο μπορει να το σκεφτομουν
αν και με 6Κ πανω πας στο s , το οποιο θα εχει πανω πιο πολλα καλουδια πιστευω (ή οχι?)
δεν ειναι και πολυ μεγαλη η διαφορα παντωςμπερδευτηκα παλι με τις απειρες εκδοσεις της audi
εδιτ : βεβαια σου δινει dsg που με μολις 6Κ πανω στο s δεν εχεις, η διαφορα με dsg ειναι 9Κ, αρα 'λογικο' σκαλοπατι
(το μπερδεμα συνεχιζεται ) -
Ναι, στα 245 πριν βάλω τη milltek (όχι πως έδωσε και τίποτα τρομερό)...
Απλά στο Q με λίγο μεγαλύτερο βάρος και λίγο μεγαλύτερες απώλειες ίσως δείχνει πιο λίγο, αλλά και πάλι είναι μια χαρά.
Για την τιμή, ναι δεν έχεις άδικο... αλλά άλλο να ξεκινάς απο τα 40 και να πηγαίνεις στα 47 και άλλο στα 55...
Το s-tronic το έχουν βάλει για να δικαιολογήσουν την διαφορά τιμής, αλλιώς η διαφορά θα ήταν το πολύ 4Κ... -
σαν προσθιοκινητο αυτοκινητο δεν λεω καλο ειναι αλλα θα διαλεγα και καποιο αλλο!!! ειτε απο ιταλια που εχουν σ αυτα τα λεφτα μια αλλη κουλτουρα και ειναι και** στριφτερα **ειτε απο γαλλια ( ενταξει το περιμενουμε και ελπιζουμε να ναι καλο το rcz)
Υπονοείς κάτι...?
στον ορο αυτο εννοω και αισθηση ...οχι μονο χιλιομετρα μεσα στην στροφη
Αudi TT (TDi, TTS, TTRS)