-
Ο χρήστης technik έγραψε:
http://www.fourtitude.com/gallery/albums//Events/New York Auto Show/2006/Audi/028.jpgΣτη Porsche δε μπορούσαν να κάνουν το ίδιο, δηλαδή οι προβολείς ομίχλης με το πλαστικό που συνεχίζει δεξιά και αριστερά να είναι βαμμένα μάυρα και όχι στο χρώμα του αυτοκινήτου; Η Cayman δείχνει πολύ άσχημο. Λεπτομέριες θα μου πείτε...
-
**
Tόσο απλό...**
-
Παραστατικά, το 69%
-
wow
Δεν είναι ενα μεταμφιεσμένο Golf τελικά. Δεν έχω δεί άλλο πλαίσιο με τετοια μίξη αλουμινίου και σιδήρου και το ενδιαφέρον είναι πως τα ατσάλινα κομμάτια είναι κυρίως στο πίσω μέρος, μάλλον για να βοηθήσουν τη κατανομή βάρους.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
wowΔεν είναι ενα μεταμφιεσμένο Golf τελικά. Δεν έχω δεί άλλο πλαίσιο με τετοια μίξη αλουμινίου και σιδήρου και το ενδιαφέρον είναι πως τα ατσάλινα κομμάτια είναι κυρίως στο πίσω μέρος, μάλλον για να βοηθήσουν τη κατανομή βάρους.
άσχετε... βασισμένο σε μικρομεσαίο μαζικών πωλήσεων είναι το νέο ΤΤ κι επειδή είναι ελαφρύ δεν θα στρίβει
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Παραστατικά, το 69%31% + 31% + 16% + 22% = 69% ???
Μητσοτάκεια Αριθμητική είναι αυτή ...
-
Το ένα 31% λέει δίπλα σταλ. Κοινώς ατσάλι. Η βιασύνη......
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Παραστατικά, το 69%
31% + 31% + 16% + 22% = 69% ???
Μητσοτάκεια Αριθμητική είναι αυτή ...
αν φοράς ιταλικά γυαλιά, προφανώς
69+31 χρόνια τώρα κάνει 100
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
wowΔεν είναι ενα μεταμφιεσμένο Golf τελικά.
Mην το ξανακούσω αυτό...
Δεν έχω δεί άλλο πλαίσιο με τετοια μίξη αλουμινίου και σιδήρου και το ενδιαφέρον είναι πως τα ατσάλινα κομμάτια είναι κυρίως στο πίσω μέρος, μάλλον για να βοηθήσουν τη κατανομή βάρους.
Ακριβώς.....
-
TTS/TTRS
3.6 ~300PS -
Γιατί 3.6? Αφού μπορούν να βγάλουν κινητήρα της προκοπής εκεί στην Audi, γιατί δεν βγάζουν?
-
Γιατι; Τι έχει ο 3.6;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Γιατι; Τι έχει ο 3.6;Υποθέτω ότι θα είναι πολύ βαρύς, ή τουλάχιστον βαρύτερος από έναν 3.2 με τα αντίστοιχα άλογα.. Και αφού δεν μιλάμε για 100 άλογα στο λίτρο από τον 3.6, προς τι η χρησιμοποίηση του?
-
Απο που υποθέτεις πως θα είναι πιο βαρύς? Η χρησιμοποίησή του ίσως δεν στοχεύει στα χαρτάκια υπερ-ατού και στην ειδική ισχύ οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα, ας είναι και 8λιτρος.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Απο που υποθέτεις πως θα είναι πιο βαρύς? Η χρησιμοποίησή του ίσως δεν στοχεύει στα χαρτάκια υπερ-ατού και στην ειδική ισχύ οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα, ας είναι και 8λιτρος.Μωρέ και 50άλιτρος να είναι δεν με πειράζει, απλά έχω την εντύπωση ότι ένας αντίστοιχης τεχνολογίας 3.2 ή ακόμα και 3 λίτρων θα ήταν ελαφρύτερος.
-
Ναι, αλλά αμα είναι αντίστοιχης τεχνολογίας θα είναι και πιο αδύναμος
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ναι, αλλά αμα είναι αντίστοιχης τεχνολογίας θα είναι και πιο αδύναμοςΕ ας είναι λίγο ανώτερης τεχνολογίας τότε.
Πάντως μετά το διαμάντι του RS4 απέδειξαν ότι μπορούν να φτιάξουν έναν 3.2 με 300 άλογα. Τεσπά, αυτοί ξέρουν καλύτερα, έτσι κ αλλιώς είτε 3.2 είτε 3.6 τους ίδιους φόρους πληρώνει!
-
Ξεχνάς τον περιορισμένο χώρο κάτω από το καπό!
Ο 3.2 χωράει επειδή δεν είναι κλασικός V6
Αν βέβαια ζυγίζει τελικά 1.250 κιλά, καλύτερα τον TFSI από το S3 με 260-270 και...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αν βέβαια ζυγίζει τελικά** 1.250 κιλά**, καλύτερα τον** TFSI από το S3** με 260-270 και...
+1
-
απο το alfa romeo forum
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
ακομα δεν τον ειδαμε, γιαννη τον βαφτισαμε..
αν διάβαζες πιο προσεκτικά έγραψα:
Φαντάομαι βέβαια ότι στην audi θα έχουν λάβει τα μέτρα τους για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια. το euroNcap θα δείξει
Ουσιατικά είπώθηκε από άλλον χρήστη ότι η μίξη μετάλλων στο πλαίσιο είναι 'προβληματική' κι εγώ απλά παρέθεσα για ποιον 'θεωρητικό' λόγο αυτό μπορεί να ισχύει γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ίσως δεν γνωρίζουν!!
Αλίμονο αν πριν δοκιμαστεί το μοντέλο το βγάλουμε σκάρτο.
να εισαι σιγουρος οτι η audi δε θα ρισκαρε καποιο χαμηλο score στο euroncap. δε τη συμφερει, μονο και μονο το marketing να σκεφτεις..
εγω αλλο θελω να πω ομως, ετσι και αλλιως δε βλεπω να διαφωνουμε καπου..
τι σας κανει να πιστευετε οτι η εκτεταμενη χρηση αλουμινιου κανει ενα αυτοκινητο λιγοτερο ασφαλες;
Αudi TT (TDi, TTS, TTRS)