-
ψυχη θα βαλουν σε δαυτα?
-
*Ο χρήστης *spiros ** έγραψε:
ψυχη θα βαλουν σε δαυτα?Κρίνοντας απο τα νούμερα και τον ήχο, δεν θα χρειαστεί...
Θα σου φεύγει η δικιά σου...!2.5 cylinder TSi ...
Και τους άλλους 2.5 κάβα...?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ψυχη θα βαλουν σε δαυτα?μα εννοειται οτι ΔΕ θα εχει καθολου ψυχη αγαπητε!!!!
προερχεται απο το vag,ειναι καταδικασμενο να μην εχει ψυχη και οσο καλο και να ειναι στους υπολοιπους τομεις για τους πραγματικους γνωστες ειναι αλλο ενα golf με πολλα αλογα!
να μου πεις για fiat bravo, για 500 ή εστω για 116(και αυτη με δυσκολια τη δεχομαστε μονο και μονο λογω κινησης στο 'σωστο σξονα' ) να σου πω ναι εχουν ψυχη!
το παλιο-αούντι που στριβει μονο του τι σχεση εχει με αυτα??σιγουρα το τιμονι του θα ειναι χαλια επειδη το λενε ολοι..
-
Qsis, μην αμφιβάλλεις ότι όσο περισσότερο απομακρύνεται ένα Audi από την 'συνολική αίσθηση VW', τόσο περισσότερο γουστάρουν, όσοι εκτιμούν τα ενδιαφέροντα οδηγικώς αυτοκίνητα, χωρίς βλακώδεις κατηγοριοποιήσεις σε χώρες κατασκευής, ομίλους, εταιρείες κ.λπ. Και, ναι, υπάρχουν Audi (RS4, R8) που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με wagen. Πιστεύω ότι και το ΤΤRS θα είναι ένα από αυτά.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
... όσοι εκτιμούν τα ενδιαφέροντα οδηγικώς αυτοκίνητα, χωρίς βλακώδεις κατηγοριοποιήσεις σε χώρες κατασκευής, ομίλους, εταιρείες κ.λπ.Ναι αλλά είναι προφανές οτι ο qsis δεν αναφέρεται σε αυτούς...
σιγουρα το τιμονι του θα ειναι χαλια επειδη το λενε ολοι..
Ο Μπάμπης ο Σουγιάς... ο Μήτσος ο Κοτσίδας... ο Νίκος ο Πεταλούδας...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
... όσοι εκτιμούν τα ενδιαφέροντα οδηγικώς αυτοκίνητα, χωρίς βλακώδεις κατηγοριοποιήσεις σε χώρες κατασκευής, ομίλους, εταιρείες κ.λπ.
Ναι αλλά είναι προφανές οτι ο qsis δεν αναφέρεται σε αυτούς...
Το ξέρω, απλώς μου έδωσε την αφορμή να το επισημάνω, γιατί πραγματικά έχω βαρεθεί όλες αυτές τις ανούσιες διαμάχες, που βασίζονται σε αέρα κοπανιστό. Ό,τι βγάλει το 'group' του καθενός, να αποθεωθεί, ό,τι βγάλει το 'αντίπαλο' να θαφτεί, χωρίς καν να ξέρουμε για τι μιλάμε... Δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις, όπου υπάρχει βάσιμη και αιτιολογημένη αντιπάθεια ή συμπάθεια.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ψυχη θα βαλουν σε δαυτα?
μα εννοειται οτι ΔΕ θα εχει καθολου ψυχη αγαπητε!!!!
προερχεται απο το vag,ειναι καταδικασμενο να μην εχει ψυχη και οσο καλο και να ειναι στους υπολοιπους τομεις για τους πραγματικους γνωστες ειναι αλλο ενα golf με πολλα αλογα!
..
δεν ειναι αλλο ενα golf με πολλα αλογα. οδηγησε το απλο το ταπεινο το 200αρι , κανε το ιδιο με το GTI,και το CUPRA και τα λεμε...
-
ειρωνικα γραφω τα παραπανω,και βεβαια το ΤΤ δεν εχει καμια σχεση με τα golf.
στα υπολοιπα με καλυψε απολυτα ο Μορφεαςεγω δεχομαι οτι τα vag εχουν καποια αρνητικα κυριως στον τομεα της αισθησης μιας και εγω ο ιδιος ειμαι παθων του μη πληροφοριακου τιμονιου,ομως κατι το κοιτας σαν συνολο κι οχι μονο σε εναν συγκεκριμενο τομεα..
ολα μα ολα τα αυτοκινητα εχουν καποιο αρνητικο,του οποιου βεβαια η σημαντικοτητα διαφερει ανα ατομο.
δε μπορω ομως και γω να ακουω καθε λιγο και λιγακι οτι ενα μετριο τιμονι(γιατι υπαρχουν και χειροτερα) σημαινει κακο/ψυχρο/αδιαφορο αυτοκινητο.Προσωπικα (οπως και ο pai mei) πιστευω οτι σαν RS το ΤΤ θα εχει 'σωστο' τιμονι και θελω να δουμε τι επιχειρημα θα εχουν να πουν αυτη τη φορα οσοι εξ'ορισμου απορριπτουν τα vag
μαλλον οτι δεν εχει 'πραγματικη' 4κινηση,ή οτι δεν ειναι πισωκινητο..αληθεια μιας και αναφερθηκε το 'ταπεινο'.. το 1.8Τ με τα 160 αλογα βγηκε τελικα?θα βγει??
-
Το καλύτερο αμάξι που έχω οδηγήσει μέχρι σήμερα, Leon FR Revo με ένα κάρο άλογα και DSG , είχε ένα τραγικό μειονέκτημα που δεν μπορούσα να το χωνέψω με τίποτα καθώς μέχρι και το δικό μου είναι καλύτερο στον τομέα: πανάλαφρο και τελείως αποκομμένο τιμόνι! Δεν ξέρω αν είναι έτσι και τα Audi, αλλά με το συγκεκριμένο Seat είχα φρικάρει, ένιωθα λες και έπαιζα playstation αφού το τιμόνι έφευγε δεξιά αριστερά με το μικρό δαχτυλάκι, κάτι που δεν ταιριάζει καθόλου με το σπορ στήσιμο και το δυνατό μοτέρ
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ειρωνικα γραφω τα παραπανω,και βεβαια το ΤΤ δεν εχει καμια σχεση με τα golf.
στα υπολοιπα με καλυψε απολυτα ο Μορφεαςαληθεια μιας και αναφερθηκε το 'ταπεινο'.. το 1.8Τ με τα 160 αλογα βγηκε τελικα?θα βγει??
ok μαλλον δεν το καταλαβα.....
τωρα το ΤΤ με τον 1.8T 160 ιππους κυκλοφοραει ηδη με τιμη απο 36500 αν θυμαμαι καλα. -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
ψυχη θα βαλουν σε δαυτα?
Κρίνοντας απο τα νούμερα και τον ήχο, δεν θα χρειαστεί...
Θα σου φεύγει η δικιά σου...!Kαλά, σιγά μην έχει ψυχή!
2.5 cylinder TSi ...
Και τους άλλους 2.5 κάβα...?
LOL
-
- 2,480cc TFSI
- 340 bhp
- 450 Nm @ 1,600 - 5,300 rpm
- 1,450 kg (coupe)
- 0-100 in 4.6 sec
- 9.2 liters / 100 km
http://www.worldcarfans.com/9090303.021 ... -in-geneva
*'the 2.5-liter TFSI is ultra-compact. Just 49 centimeters (19.29 inches) in length, it is ideally suited for transverse installation in the TT RS. And its weight of just 183 kilograms (403.45 pounds) also sets a record'
'The ultra-powerful five-cylinder engine is extremely fuel-efficient, requiring an average of just 9.2 liters/100 km [25.57 mpg] as regards the Coupé (Roadster: 9.5 l/100 km [24.76 mpg]). Switchable flaps in the intake manifold mix the incoming air in a calculated configuration. Injected at a pressure as high as 120 bar by the common-rail system, the gasoline swirls intensely in the combustion chamber – which in turn cools the walls. This subsequently facilitates a compression ratio of 10.0:1, which is very high for a turbocharged engine. Both of the adjustable camshafts, controlled via chains, also enhance charging efficiency'
'When an Audi TT RS driver pushes the standard Sport button on the center tunnel, a flap installed in the left exhaust tailpipe renders the exhaust noise even more robust and intense while boosting engine responsiveness. An optional Sport exhaust system is available with matt black tailpipe trims and sound flap'
'Additions to the quattro powertrain include a constant velocity joint before the propeller shaft and a compact rear-axle differential – both are heavy-duty components'
'The Electronic Stabilization Program (ESP) can be switched off partially or entirely. In Sport mode, the engine does not intervene to monitor traction and, correspondingly, the brakes engage later than otherwise. In the second mode, the ESP is fully deactivated'*
-
4,6 το ΤΤ, σχεδον 5 η mito...
δε συμφερει!!!! και θα κανει και τοσα λεφτα δεν αξιζει!!
μηπως επρεπε να ανακοινωσουν 3,5' για να ναι πιο πιασαρικο
η καταναλωση παντως κοροιδευει τον κοσμο
-
Ε αμα το ενα ειναι 1050 και το αλλο 1500...Λογικο μου φαινεται.
Ωραια τα λες παντως!αχαχαχαχαχαχα
Tρομερο το ΤΤRS αν και με ενα TTS θα ειμονα μια χαρα!
-
Εγώ και με TT 1.8TSI θα πέταγα στα σύννεφα
-
Ο χρήστης tonionio έγραψε:
Ε αμα το ενα ειναι 1050 και το αλλο 1500...Λογικο μου φαινεται.Αν ηταν μονο τα κιλα και τα αλογα οι παραγοντες που παιζουν ρολο για τη συγκεκριμενη μετρηση τοτε ναι...ομως 240 αλογα απο μπροστιοκινητο ελαφρυ αυτοκινητο δεν βγαινουν πολυ ευκολα στο δρομο!
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Αν ηταν μονο τα κιλα και τα αλογα οι παραγοντες που παιζουν ρολο για τη συγκεκριμενη μετρηση τοτε ναι...ομως 240 αλογα απο μπροστιοκινητο ελαφρυ αυτοκινητο δεν βγαινουν πολυ ευκολα στο δρομο!
+1000
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Αν ηταν μονο τα κιλα και τα αλογα οι παραγοντες που παιζουν ρολο για τη συγκεκριμενη μετρηση τοτε ναι...ομως 240 αλογα απο μπροστιοκινητο ελαφρυ αυτοκινητο δεν βγαινουν πολυ ευκολα στο δρομο!
Ναι αλλά μιλάς για Alfa Romeo και όχι για Opel ή Volvo.
-
Τελικά είναι TFSi και όχι TSi (twin charger δλδ);
_
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ναι αλλά μιλάς για Alfa Romeo και όχι για Opel ή Volvo.
ΑΑΑΑααα η Αλφα εχει και ψυχη το ξεχασα! Παντως στο συγκεκριμενο topic μιλαμε για ενα μοτερ 2.5l με 340 αλογα 450Nm ροπη και τετρακινηση....ολα αυτα του δινουν 4.6....τωρα πως η ΜιΤο αψηφα την φυσικη και καταφερνει με 100 αλογα λιγοτερα (ασε που μπορει να ειναι και παραπανω αφου τα 340 της Audi κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι και τροχο οπως συνηθιζει ενω της αλφα μαλλον στροφαλο) και μονο απο τους μπροστινους τροχους να ειναι στα 5....
Αudi TT (TDi, TTS, TTRS)