-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Don't feed theAυτό δεν είναι troll. Είναι Ευχούλης.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
επειδη δε ξερεις και πολλα οπως λες, οι lambo ειναι γερμανιδες πλεον...Από απόγονος του δημοκρατικού Μουσολίνι, έγινε του Χϊτλερ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Να πάρουμε κανένα βραζιλιάνικο. Εκεί να δεις πως -και τι γκόμενες- διασκεδάζουννα δεις που θα υπάρξουν πολύ περισσότεροι που θα πάρουν ΤΤ. Κακόγουστοι όλοι τους
αν είναι να κρίνουμε εμφάνιση και μόνο, αρκούν οι φωτογραφίες και τα προσπέκτους
Σβάινστάιγκερ ή Ρομπέρτο Προύτσο;
Που τον θυμηθηκες αυτον ??
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
επειδη δε ξερεις και πολλα οπως λες, οι lambo ειναι γερμανιδες πλεον...Με ολο το σεβασμο την διαχειρηση της lambo την εχει η vw,το ξερω αυτο!
Αλλα δεν ειναι γερμανιδα,η αουντι παει να γινει Ιταλιδα...
if u get what i mean -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Να πάρουμε κανένα βραζιλιάνικο. Εκεί να δεις πως -και τι γκόμενες- διασκεδάζουν
**
να δεις που θα υπάρξουν πολύ περισσότεροι που θα πάρουν ΤΤ. Κακόγουστοι όλοι τους **αν είναι να κρίνουμε εμφάνιση και μόνο, αρκούν οι φωτογραφίες και τα προσπέκτους
Οχι!!οχι κακογουστοι...απλα Ελληνες....
-
Ο χρήστης dj_petros έγραψε:
Βλεπεις τωρα πχ Ιταλια στο Μουντιαλ,και ολες οι γκομενες καυλωνουν με τζιλαρντινο,μπουφον,τονι κλπ και οχι αδικα αφου ειναι και ωραια παιδια...ε αυτοι οι ανθρωποι κατασκευαζουν και αμαξια-μοντελα...ferrari,lambo,maserati,alfa romeo....
Αυτό είναι το πρόβλημα, αντί να σχεδιάζονται απο μηχανικούς οι ferrari, lambo, maserati, alfaromeo κλπ σχεδιάζονται απο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
-
**
να δεις που θα υπάρξουν πολύ περισσότεροι που θα πάρουν ΤΤ. Κακόγουστοι όλοι τους **αν είναι να κρίνουμε εμφάνιση και μόνο, αρκούν οι φωτογραφίες και τα προσπέκτους
Μάλλον και στην υπόλοιπη Ευρώπη περισσότερες πωλήσεις θα έχει.....
-
**
σαν εσένα; μήπως έχεις άλλη υπηκοότητα;
κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμιζει
-
Το παλιο ΤΤ δεν μου αρεσε καθολου αλλα ειχε ιδιαιτερο σχεδιο...το καινουργιο μου αρεσει οπως εχω ξαναπει, πολυ επιθετικο και τελος για την μπρερα επισης εχω πει παλι την αποψη μου, δεν ειναι ωραιο αμαξι εκτος απο την μουρη του. Απλα πραγματα...8C ΝΑΙ, Brera ΜΕ ΤΠΤ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
**
σαν εσένα; μήπως έχεις άλλη υπηκοότητα;
κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμιζει
Επειδη δεν καταλαβαινω,τα εμοτικον,υποννοεις κατι?
Αν ναι ριχτο μου ξερα,αντρες ειμαστε...ή κανω λαθος? -
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=188&page_id=3951
....Περισσότερα στο τεύχος Ιουλίου των 4Τ, αλλά και από τον Σεπτέμβριο στους ελληνικούς δρόμους, όπου το νέο ΤΤ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ενδεικτικές τιμές των 39.900 (2.0 TFSI) και 53.000 ευρώ (3.2 quattro)._Ν.Κ.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=188&page_id=3951....Περισσότερα στο τεύχος Ιουλίου των 4Τ, αλλά και από τον Σεπτέμβριο στους ελληνικούς δρόμους, όπου το νέο ΤΤ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ενδεικτικές τιμές των 39.900 (2.0 TFSI) και 53.000 ευρώ (3.2 quattro)._Ν.Κ.
Δηλαδή, αν θελήσει κάποιος να πάρει την έκδοση με τον 2.0 TFSI αλλά να έιναι quatro και cabrio θα του βγει γυρω στα 50Κ??
-
Ο χρήστης aliexandros έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=188&page_id=3951
....Περισσότερα στο τεύχος Ιουλίου των 4Τ, αλλά και από τον Σεπτέμβριο στους ελληνικούς δρόμους, όπου το νέο ΤΤ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ενδεικτικές τιμές των 39.900 (2.0 TFSI) και 53.000 ευρώ (3.2 quattro)._Ν.Κ.
Δηλαδή, αν θελήσει κάποιος να πάρει την έκδοση με τον 2.0 TFSI αλλά να έιναι quatro και cabrio θα του βγει γυρω στα 50Κ??
Ακόμα για το roadster είναι νωρίς.
Πάντως θα βγεί και quattro 2.0TFSI
-
ας ελπισουμε το νεο μοντελο να στριβει
-
ας ελπισουμε το νεο μοντελο να στριβειΦαίνεται, δεν έχεις μπει ποτέ σε ΤT.
-
Το παλιό έστριβε μια χαρά, ακόμα και το μικρό το προσθιοκινητο με τα 150 (το οποίο δεν ξέρω γιατί αλλά είναι το μόνο απο τα 3 που είχε αισθητό turbo lag).
-
ναι ναι κορυφη ηταν....
-
ας ελπισουμε το νεο μοντελο να στριβειMε δικό του πλαίσιο και κρεμαγιέρα από GTI, είναι σε σωστό δρόμο...
-
Ο χρήστης ntamp έγραψε:
Φαίνεται, δεν έχεις μπει ποτέ σε ΤT.
Ο κολλητος εχει ΤΤ roadster 225 quattro κιολας...πρεπει να εχω μπει πανω απο 400-450 φορες...
Εσυ εχεις ''στριψει'' ποτε αμαξι?? -
Φαίνεται, δεν έχεις μπει ποτέ σε ΤT.
Ο κολλητος εχει ΤΤ roadster 225 quattro κιολας...πρεπει να εχω μπει πανω απο 400-450 φορες...
Εσυ εχεις ''στριψει'' ποτε αμαξι??Εδώ σχολιάζουμε το ΤΤ και όχι τους οδηγούς τους...
Μη πάρει τέτοιο χαρακτήρα βρε παιδιά το τόπικ, έλεος...Moderator
Αudi TT (TDi, TTS, TTRS)