-
-
Αντιγραφή του Ζ (στο χρώμα )
-
http://www.specialtycarlocators.com/Ima ... ld350z.jpg
Καλό και στο Ζ.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Kι όπως πάντα το 'ωραιότερο' είναι και καλύτεροδε ξερω αν πηγαινε σε μενα αυτο, επειδη ομως το ειδα κατω απο δικη μου απαντηση θα πω οτι δεν εγραψα πουθενα οτι η μπρερα ειναι και 'καλυτερη'....
ο technic σε μενα απαντησε?z alert στη φωτο που βλεπω?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο technic σε μενα απαντησε?
Όχι
-
Από μια άλλη οπτική γωνία:
http://www.autoblog.com/media/2006/04/T ... esized.JPG
http://www.autoblog.com/media/2006/04/T ... esized.JPG -
Γιατί το εσωτερικό μου μοιάζει γιαπωνεζοκορεάτικο;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί το εσωτερικό μου μοιάζει γιαπωνεζοκορεάτικο;Φτού-φτού! Μακριά από εμάς!
Φταίει η φωτό και τα χρώματα.
Αν δείς αυτή... -
Ο γραφίτης έσωσε τα προσχήματα σε σχέση με το γκρι.
Δηλαδή τα νιπονέζια θ' ανέβουν κατηγορία αν ρίξουν περισσότερο μαύρο στις αποχρώσεις του ταμπλό; -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Kι όπως πάντα το 'ωραιότερο' είναι και καλύτερο
δε ξερω αν πηγαινε σε μενα αυτο, επειδη ομως το ειδα κατω απο δικη μου απαντηση θα πω οτι δεν εγραψα πουθενα οτι η μπρερα ειναι και 'καλυτερη'....
ο technic σε μενα απαντησε?z alert στη φωτο που βλεπω?
ούτε ο technik απάντησε σε σένα, ούτε το δικό μου πήγαινε σε σένα, μήπως να...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο γραφίτης έσωσε τα προσχήματα σε σχέση με το γκρι.
Δηλαδή τα νιπονέζια θ' ανέβουν κατηγορία αν ρίξουν περισσότερο μαύρο στις αποχρώσεις του ταμπλό;Kαι φούξ, ίδια θα 'ναι..
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Η Brera είναι ένα αυτοκίνητο που ποντάρει καθαρά στο design και μετά σε πραγματικούς οδηγούς..
Αυτό τώρα από πού το συμπεράναμε;
Αυτή την εντύπωση μου έχει δώσει.. Πουθενά δεν είδα να την αναφέρουν ως driver's car, οι διθυραμβοι είναι κυρίως για το design της.. Όλοι περιμέναμε ένα αυτοκίνητο στο στυλ της Z4 και η AR -παρόλο που το γνώριζε αυτό- δεν ήθελε/κατάφερε (εσύ διαλέγεις το ρήμα) να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις.. Επειδή δεν νομίζω οι γνήσιοι alfisti να ήθελαν μια κυριλέ υπέρβαρη λιμουζίνα με αρκετά καλό στήσιμο..
-
Κidako δεν είναι ακριβώς έτσι.
H Brera έχει αποσπάσει πολύ καλά λόγια για το οδηγικό της ποιόν.
Το βάρος της είναι φυσικά μειονέκτημα, αλλά η συνολική της εικόνα είναι πολύ καλή- πάντα με τα κριτήρια ενός driver's car.Στα πλην είναι και το μη-απενεργ. VDC ή όπως το λένε.
Κι ευτυχώς που δεν είναι στο στυλ της Ζ4 -αισθητικά πάντα -
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Το βάρος της είναι φυσικά μειονέκτημα, αλλά η συνολική της εικόνα είναι πολύ καλή- πάντα με τα κριτήρια ενός driver's car.Στα πλην είναι και το μη-απενεργ. VDC ή όπως το λένε.
VDC απενεργοποιήται πλήρως στις 159/Βrera
με 1 πάτημα μερικώς, με 4 δευτερα πατημένο πλήρως
Στις 156 μκ2 ήταν πολυ δεν απεργοποιόταν τελείως
-
Στο βρετανικό Evo το διάβασα.
Μακάρι να είναι στην πραγματικότητα όπως τα λες.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
VDC απενεργοποιήται πλήρως στις 159/Βrera
με 1 πάτημα μερικώς, με 4 δευτερα πατημένο πλήρως
Στις 156 μκ2 ήταν πολυ δεν απεργοποιόταν τελείως
Σωστός ο Montecarlo!!! Κρατώντας πατημένο το κουμπάκι του VDC αυτό απενεργοποιείται πλήρως!
Το βάρος πάντως είναι όντως μειονέκτημα στην 2.2...στην 3.2 δεν φαίνεται τόσο....Με την έκδοση Τζε Τε Α θα αλλάξουν τα πράγματα πολύ
Τεσπα! Στο θέμα μας! Κ εμένα στη φωτό με το προφίλ κ το 'χαλκόχρυσο' χρώμα μου φέρνει πολύ σε Ζ....Εσωτερικά στην πρώτη φωτό φαίνεται ... άστα...ενώ στη δεύτερη φωτό μια χαρούλα! -
-
Γερμανοί... ούτε ένα κορίτσι - μοντέλο της προκοπής δεν βάζουν, μόνο κουστουμάτους...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Γερμανοί... ούτε ένα κορίτσι - μοντέλο της προκοπής δεν βάζουν, μόνο κουστουμάτους... -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Γερμανοί... ούτε ένα κορίτσι - μοντέλο της προκοπής δεν βάζουν, μόνο κουστουμάτους...
Κι αν βάλουν κορίτσια τα βάζουν σε παράταξη. Μόνο κράνος και παλάσκες δεν φοράνε
Αudi TT (TDi, TTS, TTRS)