-
Vag com... ρυθμίζεις το βάρος και καθάρισες...
Για το 'στριφτερό' πάντως εγώ ξέρω άλλα πράγματα όπως handling, ρυθμισημότητα, αμεσότητα στις μεταφορές βάρους κλπ... και απο αυτά που έχεις συνηθίσει δεν νομίζω να σε κάλυπτε η Ιταλική πρόταση σε αυτή την κατηγορία, πλήν του τιμονιού...Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ΥΓ2 σε ολα τα παραπανω που αναφερω βαζω μεσα τον βασικο για μενα παραγοντα 'ελληνικη πραγματικοτητα'
αλλιως μπορει και να τσιμπουσα φθηνα (εξωτερικο) σχεδον 4λιτρο nissan (370Ζ)Μα 29.900...?! Ακριβώς τα μισά απ'οτι εδώ...?! Στο λαιμό μου έχει κάτσει...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Το 200άρι βγαίνει και σε τετρακούνα
Απλά δυστυχώς πριν 2.5 χρόνια δεν υπήρχε και δεν είχαμε και feedback εαν θα το βγάλουν (αφού στα μουλάρια δεν έβρισκες διαφορές)... ειδάλλως ένα 2.0TQ θα ήταν σαφώς καλύτερη επιλογή (με μερικά εξτρά στο fwd έρχεται μια η άλλη στην τιμή) ειδικά εαν υπάρχουν και προθέσεις tuning...πάλι δεν με βρίσκεις σύμφωνο, το ΤΤ με μπροστά κίνηση είναι πολύ καλύτερο σε συμπεριφορά... το ιδανικότερο για μένα ΤΤ είναι το 2λιτρο, ελαφρύ, καλοστημένο, γρήγορο και ποιοτικότατο!
(γιατί μερικοί εδώ μέσα νομίζουν ότι για να είναι γρήγορο ένα αυτοκίνητο πρέπει αν πέφτει το 0-100 κάτω από 5 δεύτερα!)
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
.... PASMφίλε έχεις δίκιο, μπερδεύτηκα με το PASM, οι αναρτήσεις είναι extra! αλλά το σύστημα ευστάθειας είναι πια standard...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μηπως αυτοι ειναι οι χρονοι που εχει και στο fastestlaps?
(γιατι και εκει ενα αντιστοιχο αποτελεσμα ειχα βρει μου φαινεται, βαριεμαι να ψαχνω)Δεν πρέπει γιατί αυτό το τέυχος μόλις κυκλοφόρησε στην Αγγλία. Οδηγάει ο Darren Turner! Η διαφορά ανάμεσα σε TTRS και Cayman S ήταν στα 7 δέκατα υπέρ της Porsche. Στην μεγάλη ευθεία είχαν παρόμοια τελική ταχύτητα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν πρέπει γιατί αυτό το τέυχος μόλις κυκλοφόρησε στην Αγγλία. Οδηγάει ο Darren Turner! Η διαφορά ανάμεσα σε TTRS και Cayman S ήταν στα 7 δέκατα υπέρ της Porsche. Στην μεγάλη ευθεία είχαν παρόμοια τελική ταχύτητα.
δεν ειναι και ασχημα για golf
φαντασου η brera αμα ειχε αλογα τι θα κανε....
-
Δεν πρέπει γιατί αυτό το τέυχος μόλις κυκλοφόρησε στην Αγγλία. Οδηγάει ο Darren Turner! Η διαφορά ανάμεσα σε TTRS και Cayman S ήταν στα 7 δέκατα υπέρ της Porsche. Στην μεγάλη ευθεία είχαν παρόμοια τελική ταχύτητα.
δεν ειναι και ασχημα για golf
φαντασου η brera αμα ειχε αλογα τι θα κανε....
Θα σε πέρναγε από πάνω...
-
ναι αλλα δεν εχει , οποτε ο,τι κι αν συζηταμε ειναι ασκησεις επι χαρτου
η γκολφω που κοροιδευετε ειδες πού εφτασε
(ενταξει οχι ακριβως σαν γκολφω )πρεπει να ξεπερασετε καποια στιγμη τα 260 αλογα...δηλαδη στο τελος θα συναγωνιζεστε τη renault
(που κι αυτη σας κερναει καποια δροσερα τσαγακια ηδηαλλα εχετε το πιο ζμπορ 1600αρι αυτο ειναι που μετραει
-
ναι αλλα δεν εχει , οποτε ο,τι κι αν συζηταμε ειναι ασκησεις επι χαρτουη γκολφω που κοροιδευετε ειδες πού εφτασε
(ενταξει οχι ακριβως σαν γκολφω )πρεπει να ξεπερασετε καποια στιγμη τα 260 αλογα...δηλαδη στο τελος θα συναγωνιζεστε τη renault
(που κι αυτη σας κερναει καποια δροσερα τσαγακια ηδηαλλα εχετε το πιο ζμπορ 1600αρι αυτο ειναι που μετραει
Και ποιος σου είπε ότι θέλουμε να ανταγωνιζόμαστε γκολφ??
Αυτά τα αφήνουμε για τον εσωτερικό σας ανταγωνισμό...εμείς παίζουμε αλλού μπάλα...εσύ κοίτα τώρα μην σε κερνάει κάνει Leon Cupra καινούριο και άσε το ζμπορ 1600αρι μου ήσυχο... -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
εσύ κοίτα τώρα μην σε κερνάει κάνει Leon Cupra καινούριο και άσε το ζμπορ 1600αρι μου ήσυχο...ναι τους αλητες δε σεβονται τιποτα
το ιδιο εκαναν και με τα προηγουμενα cupra r και s3ειναι σαν τη mito ενα πραγμα που ξεφτιλισε οτιδηποτε μεχρι 2 λιτρα (και πανω ισως ) και αν βγει και gta οι busso θα εκτεθουν ανεπανορθωτα
φιλε ολοι αλητες ειναι τελικα
-
Καλά... Θα βγάλει και η VW καμμιά τουμπανιασμένη έκδοση του Σιρόκου με μπλοκέ και 350 άλογα, μόνο και μόνο για να κλάψουν όσοι έσκασαν τα κερατιάτικα για το TTRS.
αλλα εχετε το πιο ζμπορ 1600αρι αυτο ειναι που μετραει
Ρε συ για Audi vs Porsche σου μιλάνε, για Alfa Romeo απαντάς...
Πρόσεξε το λίγο... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ρε συ για Audi vs Porsche σου μιλάνε, για Alfa Romeo απαντάς...
Πρόσεξε το λίγο...ειναι ενα παιχνιδι που παιζουμε με το πασχο και το στεφανο για να θυμηθουμε το δημοτικο
εσυ εχεις πει οτι δε θες να παιζεις για αυτο δε σε παιζουμε
-
Εγω δεν το βλεπω για παιχνιδι..στα σοβαρα απανταω..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εγω δεν το βλεπω για παιχνιδι..στα σοβαρα απανταω..μπορει να απαντας σοβαρα , αλλα δεν εισαι σοβαρος οποτε το αποτελεσμα ειναι το ιδιο
σοβαρος εισαι οταν αγοραζεις σοβαρα αυτοκινητα που δεν εχουν αισθητικη γαρνιτουρας , αλλα αυτοκινητου
-
ειναι ενα παιχνιδι που παιζουμε με το πασχο και το στεφανο για να θυμηθουμε το δημοτικο
εσυ εχεις πει οτι δε θες να παιζεις για αυτο δε σε παιζουμε
Εδω ομως δεν ειναι σχολειο.Εχουν γινει ολα τα θεματα chat
-
Μλκ εχεις βγει στην ανιτα;Σοβαρα απαντα..
-
::alfistimode-on::
Βρε για δες πόσος ντόρος γίνεται για το TT...
::alfistimode-off:: -
Πάντως σε περιοδικό που πήρα το TT έβγαλε 390 άλογα στο δυναμόμετρο και τα 0-100 τα πραγματοποίησε σε 4,4.Καθόλου άσχημα...
-
To RS...?
-
390 στροφαλο θες να πεις...
ΑΝ εβγαλε τοσα
-
Ναι συγνώμη παρέλειψα να το πω...
Αudi TT (TDi, TTS, TTRS)